dpa2007 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) παιδιά αξίζει το κινητό; γιατι το βρηκα 150 ευρώ...το θέλω για απλή χρήση...λίγο ίντερνετ, καμιά εφαρμογούλα... Δεν έχει HD camera για video αλλά vga.2GB εσωτερική μνήμη και δυνατότητα επέκτασης με microSD. Στην ίδια τιμή μπορείς να βρεις και άλλα κινητά. Αν θέλεις Sony για αυτά που ζητάς, σου κάνει.:) Άρα να υποθέσω σου λειτούργησε κανονικα? Προς το παρόν όλα καλά. μια ερώτηση,πως βγάζω Screeshot από το κινητό,χρειάζομαι εφαρμογή στο Android 4.x ή έχει ενσωματωμένη δυνατότητα όπως στο android 2.3.x Edited September 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δεν έχει HD camera για video αλλά vga.2GB εσωτερική μνήμη και δυνατότητα επέκτασης με microSD. Στην ίδια τιμή μπορείς να βρεις και άλλα κινητά. Αν θέλεις Sony για αυτά που ζητάς, σου κάνει.:) Προς το παρόν όλα καλά. μια ερώτηση,πως βγάζω Screeshot από το κινητό,χρειάζομαι εφαρμογή στο Android 4.x ή έχει ενσωματωμένη δυνατότητα όπως στο android 2.3.x Υπάρχει εφαρμογή στο android market https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ScreenCapture22&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Υπάρχει εφαρμογή στο android market https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ScreenCapture22&hl=el Ευχαριστώ,κρίμα που καταργήθηκε το Screenshot απο το Android 4.x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ευχαριστώ,κρίμα που καταργήθηκε το Screenshot απο το Android 4.x Μπορείς να "τραβήξεις" screenshot και στις 4.x εκδόσεις με τον παραδοσιακό τρόπο, power button + volume down. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Φιλος πηρε απο τον Κωτσοβολο ενα J που ηταν εκθεσιακο κομματι και ειναι κλειδωμενο με pin που δεν γνωριζει,ποιο firmware να περασω με το flashtool γιατι με pc companion kai sus δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 http://xperiafirmware.com/8-firmware/25-sony-xperia-j-st26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papayo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σε ευχαριστώ παρα πολύ δουλεψε τελικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γεια σας, εχω προβλημα με το ακουστικο στις κλησεις! Δουλευει οποτε θελει, ενω με τα handsfree ειναι οκ. Εχει παρουσιαστει σε κανενα παρομοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Γεια σας, εχω προβλημα με το ακουστικο στις κλησεις! Δουλευει οποτε θελει, ενω με τα handsfree ειναι οκ. Εχει παρουσιαστει σε κανενα παρομοιο προβλημα; Όχι δε το εκανε σε εμενα.Για να δουλεύει οποτε θελει θα ειναι κατα πιθανότητα software πρόβλημα οποτε σου προτείνω να παρεις backup τις επαφες σου και να κάνεις μια επαναφορά το κινητό σου με το SEUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Γεια σας, εχω προβλημα με το ακουστικο στις κλησεις! Δουλευει οποτε θελει, ενω με τα handsfree ειναι οκ. Εχει παρουσιαστει σε κανενα παρομοιο προβλημα; ειχα το ιδιο προβλημα με το μικροφωνο ομως το εστειλα στη Sony παλι καλα που εχουμε service στη πατρα και μου το φτιαξανε.Εγινε αλλαγη με καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Γεια σας, εχω προβλημα με το ακουστικο στις κλησεις! Δουλευει οποτε θελει, ενω με τα handsfree ειναι οκ. Εχει παρουσιαστει σε κανενα παρομοιο προβλημα; έχω παρόμοιο πρόβλημα στο xperia της γυναίκας μου το οποίο τρίζει όταν μιλάει και βάζει τα ακουστικά με τα οποία όμως απομονόνεται ο ήχος κλήσης και δεν ακούει όταν την καλούν. πρέπει να τα φοράει όλη την ώρα. Υπάρχει λύση;;; Είναι θέμα ρύθμισης που δεν μπορώ να εντοπίσω;;;; Θέλει συνεργείο;;;; Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 έχω παρόμοιο πρόβλημα στο xperia της γυναίκας μου το οποίο τρίζει όταν μιλάει και βάζει τα ακουστικά με τα οποία όμως απομονόνεται ο ήχος κλήσης και δεν ακούει όταν την καλούν. πρέπει να τα φοράει όλη την ώρα. Υπάρχει λύση;;; Είναι θέμα ρύθμισης που δεν μπορώ να εντοπίσω;;;; Θέλει συνεργείο;;;; νομιζω θελουμε service... προβλημα hardware μου φαινεται εμενα και στο δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 νομιζω θελουμε service... προβλημα hardware μου φαινεται εμενα και στο δικο μου... και για τον ήχο κλήσης που δεν ακούγεται θεωρείς οτι είναι θέμα service? για το τρίξημο μαλλον θέλει αλλαγή ακουστικού Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 και για τον ήχο κλήσης που δεν ακούγεται θεωρείς οτι είναι θέμα service? για το τρίξημο μαλλον θέλει αλλαγή ακουστικού Το προβλημα δεν ειναι ο ηχος κλησης αλλα το ακουστικο... δεν ακουω τον αλλον κατα τη διαρκεια της κλησης, ενω με handsfree ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το προβλημα δεν ειναι ο ηχος κλησης αλλα το ακουστικο... δεν ακουω τον αλλον κατα τη διαρκεια της κλησης, ενω με handsfree ειναι οκ. καντε ενα repair με το pc companion εγω δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα ειναι δυνατο και καθαρο και το ακουστικο και το ηχειο.. και οταν εχω τα ακουστικα ο ηχος κλησης χτυπαει κανονικα απο το ηχειο του κινητου , αλλιως στειλτε για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το προβλημα δεν ειναι ο ηχος κλησης αλλα το ακουστικο... δεν ακουω τον αλλον κατα τη διαρκεια της κλησης, ενω με handsfree ειναι οκ. πιθανον ειναι θεμα hardware και θα θελει service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peppie Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα σας. Έχω ένα xperia J εδω και κάποιους μήνες και η ζελατίνα της οθόνης έχει γρατζουνιστεί πολύ. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καθώς επίσης και κατάστημα? Μένω επαρχία οπότε η παραγγελία θα γίνει μέσω internet. Επίσης κάτι ακόμα, η πλάτη του κινητού έχει και αυτή γρατζουνιστει. Είναι δυνατόν να αλλάξει? Πόσο περίπου είναι το κόστος ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καπακια ροζ και μαυρο http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10018 http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=16803&s=1 Ζελατίνα http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=16344&s=1 http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9551 Πάρτα σετάκι από ένα μαγαζί για να μη πληρώνεις διπλά μεταφορικά Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα σας. Έχω ένα xperia J εδω και κάποιους μήνες και η ζελατίνα της οθόνης έχει γρατζουνιστεί πολύ. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καθώς επίσης και κατάστημα? Μένω επαρχία οπότε η παραγγελία θα γίνει μέσω internet. Επίσης κάτι ακόμα, η πλάτη του κινητού έχει και αυτή γρατζουνιστει. Είναι δυνατόν να αλλάξει? Πόσο περίπου είναι το κόστος ? Ευχαριστώ Από το ebay περιμένω τώρα μια δεκάδα ζελατίνες στα 2 ευρώ που είναι για να μην γδερνονται και για να μην μένουν δαχτυλιές. όσο και για την πίσω θήκη προσανατολίσου προς τα εκεί. υπάρχουν και σε πολλά σχέδια για να διαλέξεις. αν δεν σε νοιαζει και πολύ η αναμονή θα σου βγει πάρα πολύ πιο φθηνά και ίσως βρεις και κάτι του γούστου σου πέρα από το κλασσικό μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 γειά σας, πως μπορώ να εγκαταστήσω free gps (χωρίς χρέωση δηλαδή - δωρεάν πλοήγηση) στο συγκεκριμένο κινητό της γυναίκας μου; έχω εμπειρία μόνο απο το χάρτες ovi (ovi maps) που έχω στο δικό μου το Νοkia C5-00.2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Και βέβαια μπορείς. Βρίσκεις το apk ενός προγράμματος για πλοήγηση (iGo, Navigon κτλ) περνάς χάρτες και είσαι έτοιμος. Όλα τα καλά προγράμματα πλοήγησης είναι επι πληρωμή. Να θυμήσω για να προλάβω τα χειρότερα ότι στο forum δεν επιτρέπονται συζητήσεις για την απόκτηση εμπορικού λογισμικού με πλάγιους τρόπους. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianni79 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Φίλοι του φορουμ καλησπέρα. Εχω το ακόλουθο περίεργο προβλημα με το xperia J. Ενώ μιλάω κανονικά, ξαφνικά εμφανίζεται το σήμα της cosmote(το ιδιο με αυτο που εμφανίζεται κατα την εκκίνηση). Το τηλεφωνο δεν σβήνει, ακουω το άλλο άτομο που μιλάει στην αλλη άκρη της γραμμής ενώ εκείνο δεν με ακούει. Μετα απο λιγο(15-20 περιπου δευτερόλεπτα) το τηλεφωνο επανέρχεται και συνεχίζουμε να μιλάμε κανονικά αφου πλεον με ακούνε απο την αλλη άκρη και δεν τους ακουω μόνον εγω. Καθε βοήθεια δεκτή. Καλο βραδυ Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Φίλοι του φορουμ καλησπέρα. Εχω το ακόλουθο περίεργο προβλημα με το xperia J. Ενώ μιλάω κανονικά, ξαφνικά εμφανίζεται το σήμα της cosmote(το ιδιο με αυτο που εμφανίζεται κατα την εκκίνηση). Το τηλεφωνο δεν σβήνει, ακουω το άλλο άτομο που μιλάει στην αλλη άκρη της γραμμής ενώ εκείνο δεν με ακούει. Μετα απο λιγο(15-20 περιπου δευτερόλεπτα) το τηλεφωνο επανέρχεται και συνεχίζουμε να μιλάμε κανονικά αφου πλεον με ακούνε απο την αλλη άκρη και δεν τους ακουω μόνον εγω. Καθε βοήθεια δεκτή. Καλο βραδυ Γιαννης Φίλε Γιάννη καλησπέρα. Πρώτη φορά ακούω αυτό το πρόβλημα. Για να δούμε αν φταίει η συσκευή ή η cote, δοκίμασε να κάνεις χρήση της συσκευής με άλλη κάρτα (και άλλη εταιρίας) να δούμε τι γίνεται. Αν το πρόβλημα παραμένει, βλέπουμε τις επιλογές που έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianni79 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ευχαριστω παρά πολυ.η συσκευή ειναι cosmote αλλα τη χρησιμοποιω με vodafone. Μπορει να παιζει ρόλο οτι η καρτα ηταν πρώτα σε ενα λουμια 610(την ειχα κόψει) και τώρα την εχω με ανταπτορα μικροσιμ σε σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ευχαριστω παρά πολυ.η συσκευή ειναι cosmote αλλα τη χρησιμοποιω με vodafone. Μπορει να παιζει ρόλο οτι η καρτα ηταν πρώτα σε ενα λουμια 610(την ειχα κόψει) και τώρα την εχω με ανταπτορα μικροσιμ σε σιμ; Α νομιζα ειχες cote σιμ. Γιατι η cote γενικα εχει θεματακια με το σημα. Δοκιμασε οποιαδηποτε καρτα να δουμε αν φταιει η sim.. Στο κανει παντα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts