nikos36 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ερωτηση: Αν το παρω απο μαγαζια που το δινουν εκει στα 260-270 εφοσον σιγουρα θα το εχουν οχι ελληνικο καλυπτομαι κανονικα απο τη sony την ελληνικη? Απο οσο ξέρω δεν έχεις κανένα προβλημα με την εγγυηση εφοσων το αγόρασες στην Ελλάδα το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα σας παιδες, θελω να ρωτησω αν καποιος χρησιμοποιει φωνητικη κληση, 1ον πως μπορεις να το κανεις χωρις handsfree και 2ον, ειχα ενα ΒΤ, Sony MW600 και το πουλησα σε εναν φιλο, ο οποιος θελει τη φωνητικη κληση, αλλα μου λεει οτι δεν εχει καταφερει να κανει μια σωστη, αλλα λεει αλλα παιρνει, παντα για αγγλικα μιλαω, στα ελληνικα ουτε καν και θελω να βγαλω ακρη, αν φταιει το ΒΤ (που δε νομιζω) ή αν το κινητο μας (και αυτος το Τ εχει) ειναι περηφανο στα αυτια και δε ακουει καλα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 To sp τρέχει πολύ καλά τις εφαρμογές και έχει και πολύ δυνατή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το μόνο σίγουρο. Δεν θα δει ο χρήστης κάποιο τρελό lag,στροφαρει ωραία το κινητό. Για θήκη ωραία δείτε την puro πού έχει το πλαίσιό,ημιδιαφανής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 σημερα κυκλοφορησε και επισημα στην Ελλαδα (ετσι ανακοινωσε η sony τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Τίποτα για root έχουμε; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μήπως ξέρεται αν & πως μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω αν στην καμερα κανετε καποιες ρυθμισεις ή το εχετε μονιμα στην επιλογη "βελτιωμενο αυτοματα". γενικα σε φωτογραφιες που εχουν πολυ χαμηλο φωτισμο δεν βγαινουν καλες... μεχρι και το arc του αδερφου μου βγαινουν καλυτερες απο το Τ... πρεπει να αλλαξω κατι? γτ γενικα το κινητο στα χαρτια εχει πολυ γαματη καμερα... ευχαριστω εκ τον προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Νωρίς είναι ακόμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα σας παιδες, θελω να ρωτησω αν καποιος χρησιμοποιει φωνητικη κληση, 1ον πως μπορεις να το κανεις χωρις handsfree και 2ον, ειχα ενα ΒΤ, Sony MW600 και το πουλησα σε εναν φιλο, ο οποιος θελει τη φωνητικη κληση, αλλα μου λεει οτι δεν εχει καταφερει να κανει μια σωστη, αλλα λεει αλλα παιρνει, παντα για αγγλικα μιλαω, στα ελληνικα ουτε καν και θελω να βγαλω ακρη, αν φταιει το ΒΤ (που δε νομιζω) ή αν το κινητο μας (και αυτος το Τ εχει) ειναι περηφανο στα αυτια και δε ακουει καλα.. Οι φωνητικές εντολές (το service εννοώ) υπάρχει στο κινητό ή το έχεις ξηλώσει; Μήπως ξέρεται αν & πως μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα SD? :confused: app2sd Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να ρωτήσω αν στην καμερα κανετε καποιες ρυθμισεις ή το εχετε μονιμα στην επιλογη "βελτιωμενο αυτοματα". γενικα σε φωτογραφιες που εχουν πολυ χαμηλο φωτισμο δεν βγαινουν καλες... μεχρι και το arc του αδερφου μου βγαινουν καλυτερες απο το Τ... πρεπει να αλλαξω κατι? γτ γενικα το κινητο στα χαρτια εχει πολυ γαματη καμερα... ευχαριστω εκ τον προτερων! Στο αυτόματο μην περιμένεις να βγάλει σωστή φωτογραφία. Δοκίμασε το χειροκίνητο. Βγάζει πολύ καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα του Πλαισίου με την ελπίδα να μπορέσω να το επεξεργαστώ το κινητό, και για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμο! Οι εντυπώσεις που μου άφησε είναι οι καλύτερες, πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, πολύ ποιοτική κατασκευή και πανέμορφο! Από το λίγο όμως που μπόρεσα και το είδα, παρατήρησα ότι η διαφανής λωρίδα των led κατά την προβολή φωτογραφιών τουλάχιστον, μένει για πολύ λίγο φωτεινή και μετά από 2 δευτερόλεπτα σβήνει... Να ρωτήσω λοιπόν κάποιον που έχει το κινητό αγορασμένο, έχει ρύθμιση για πόση ώρα θέλει ο χρήστης να παραμένουν τα led αναμμένα? τα 2 δευτερόλεπτα μου φάνηκαν λίγα.. :confused: Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Οι φωνητικές εντολές (το service εννοώ) υπάρχει στο κινητό ή το έχεις ξηλώσει; app2sd υπαρχει κανονικα, αλλα απο εκει και περα δε βγαζουμε ακρη με τη συσκευη, και το ΒΤ αν "ακουει" καλα σημαινει οτι η συσκευη καταλαβαινει ο,τι ναναι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει: οταν κατεβασα το καινουργιο το firmware το κινητο ¨ξερουταριστικε¨τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω σε ρουτ; αν κανω την ιδια διαδικασια που εκανα για να το κανω ρουτ θα πιασει ή χρειαζεται κατι αλλο αφου το firmware ειναι το καινουργιο ,το 141; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το smartwatch της sony είναι συμβατό με xperia sp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το smartwatch της sony είναι συμβατό με xperia sp ? Σίγουρα θα είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Θα πρέπει να ξανά κάνεις root. Πιθανότατα η διαδικασία που εφάρμοσες πρίν την αναβάθμιση δεν θα μπορεί να κάνει root στην έκδοση που έχεις τώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 app2sd Ενωούσα στην εξωτερική πρόσθετη SD , όχι στην ενσωματωμένη SD μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Θα πρέπει να ξανά κάνεις root. Πιθανότατα η διαδικασία που εφάρμοσες πρίν την αναβάθμιση δεν θα μπορεί να κάνει root στην έκδοση που έχεις τώρα. Θα περιμενω δλαδη να βγει καινουργια διαδικασία για ρουτ για αυτο το firmware;An ξανα κάνω την διαδικασία την ίδια ξερεις αν μπορει να γινει καμμια στραβη ή στην χειροτερη να μη πιασει; Ευχαριστω για την απαντηση... :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Πηρα σημερα για τη γυναικα μου το Τ. Εχει την 140 εκδοση μεσα. Απο το software update δεν βλεπει την 141 που ξερω οτι ειναι η τελευταια...Κανω κατι λαθος? Επισης μια αλλη ερωτηση. Σε ολα μου τα κινητα ειχα παντα lockscreen widgets. Εδω το βαζω σβηνει η οθονη και ξαναναβει αμεσως!Τι γινεται με αυτο ξερουμε? Edited June 11, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ψάχνω το Xperia TX το αδερφάκι του Τ αλλά δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς σε ποιες χώρες τις Ευρώπης κυκλοφόρησε; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ενωούσα στην εξωτερική πρόσθετη SD , όχι στην ενσωματωμένη SD μνήμη. Δεν κάνει δουλειά και για την εξωτερική; Θα περιμενω δλαδη να βγει καινουργια διαδικασία για ρουτ για αυτο το firmware;An ξανα κάνω την διαδικασία την ίδια ξερεις αν μπορει να γινει καμμια στραβη ή στην χειροτερη να μη πιασει; Ευχαριστω για την απαντηση... :clap: Σωστά. Στη χειρότερη να μην πιάσει, τίποτα άλλο δεν πρόκειται να συμβεί. Πηρα σημερα για τη γυναικα μου το Τ. Εχει την 140 εκδοση μεσα. Απο το software update δεν βλεπει την 141 που ξερω οτι ειναι η τελευταια...Κανω κατι λαθος? Επισης μια αλλη ερωτηση. Σε ολα μου τα κινητα ειχα παντα lockscreen widgets. Εδω το βαζω σβηνει η οθονη και ξαναναβει αμεσως!Τι γινεται με αυτο ξερουμε? Κάνε λίγη υπομονή και δοκίμασε πάλι σε μερικές μέρες ή δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. Ίσως να είναι ασύμβατα τα lock screen που χρησιμοποιείς. Ψάχνω το Xperia TX το αδερφάκι του Τ αλλά δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς σε ποιες χώρες τις Ευρώπης κυκλοφόρησε; Δεν θα έχεις εγγύηση όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δεν κάνει δουλειά και για την εξωτερική; Όχι δεν βάζει εφραμογές στην εξωτερική SD, εκτός αν είμαι γκαβός. lol, :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κάνε λίγη υπομονή και δοκίμασε πάλι σε μερικές μέρες ή δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. Ίσως να είναι ασύμβατα τα lock screen που χρησιμοποιείς. Το πρωτο μερος θα το δω οκ. Το αλλο με το lock screen widget δοκιμασα 2 διαφορετικα τα οποια παιζουν σε samsung και HTC και δεν...Χρησιμοποιει κανεις κατι τετοιο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 καλημέρα μόλις έκανα flash root και εγκατάσταση του CWM.Πρέπει να άσπρισαν τα μαλλιά μου από το ανχος όλα καλά ως τώρα. ερώτηση να κάνω update στην 9.1.α.1.140 η όχι?το root θα χαθεί? ευχαριστώ για τους αναλυτικούς οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts