Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα με το Bluetooth, σε δύο αυτοκίνητα έχω εγκατεστημένο kar kit ομιλίας Bluetooth, τώρα τελευταία κάνοντας κλήσεις, μετά από περίπου 20-30 δεύτερα ξαφνικά σταματάω να ακούω τον συνομιλητή από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά πρέπει να πιάσω το τηλέφωνο και να τον ακούσω από το ηχείο της συσκευής, το παράξενο είναι ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να έχει ανοιχτό το Bluetooth όπως φαίνεται και από το σηματάκι στην επάνω μπάρα όπως και ότι δεν έχει αποσυνδεθεί από Car kit γιατί κλείνοντας την κλήση επανέρχεται το ραδιόφωνο το οποίο είχε κλείσει αυτόματα με την έναρξη της κλήσης.

Μήπως υπάρχει κάποιο χρονικό όριο στο Bluetooth?

Το μόνο που βλέπω στις ρυθμίσεις είναι ότι το τηλέφωνο είναι ορατό σε όλες τις συσκευές και ότι ο χρόνος ορατότητας είναι ρυθμισμένος στο απεριόριστο.

Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα το έχω περίπου από τότε που έβαλα την jb 4.1.2, έχετε ακούσει για παρόμοια προβλήματα? :confused:

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

delete please.... Edited by lewton

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρει κανείς πως θα βγάλω το σήμα της κόσμους όταν κλείνω το τηλ?το έχω σουτάρει κατάφερα να βγάλω το boot animation αλλά δεν μπορώ να βγάλω το screen off animation

Παιδιά ξέρει κανείς πως θα βγάλω το σήμα της κόσμους όταν κλείνω το τηλ?το έχω σουτάρει κατάφερα να βγάλω το boot animation αλλά δεν μπορώ να βγάλω το screen off animation

Cosmote εννοούσα συγγνώμη

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Πάει το κινητό, μπρικαρίστηκε κατά τη διάρκεια του update από το tool της Sony.

Τόσο άσχετοι είναι; :mad: :mad: :mad:

Έβγαλε μήνυμα αποτυχίας και η οθόνη έσβησε. Από τότε δεν ξαναάνοιξε. Τι κάνουμε τώρα;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάει το κινητό, μπρικαρίστηκε κατά τη διάρκεια του update από το tool της Sony.

Τόσο άσχετοι είναι; :mad: :mad: :mad:

Έβγαλε μήνυμα αποτυχίας και η οθόνη έσβησε. Από τότε δεν ξαναάνοιξε. Τι κάνουμε τώρα;

Με seus δοκιμασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με seus δοκιμασες?

Προσπαθώ να κάνω αυτό, αλλά δε βγαίνει η επιλογή repair.

Μια φορά βγήκε και μου είπε ότι θα χάσω τα δεδομένα μου και από τα νεύρα μου έκανα cancel.

Το SEUS θα διαγράψει τα πάντα επίσης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Προσπαθώ να κάνω αυτό, αλλά δε βγαίνει η επιλογή repair.

Μια φορά βγήκε και μου είπε ότι θα χάσω τα δεδομένα μου και από τα νεύρα μου έκανα cancel.

Το SEUS θα διαγράψει τα πάντα επίσης;

Ναι τα χανεις ολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω ιδεα :confused:

Παντως ειμαι δυσαρεστημενος απ την ποιοτητα κατασκευης κυριως σε δυο σημεια.Ασε το κουμπι on off που ειναι προβληματικο και περιμενω ανταλλακτικο πες τυχαινει.....το ακουστικο προσεξα εδω και 2 μερες μαυρη η ωρα κανει παρασιτα προφανως απ την κεραια ενα υψισυχνο παλμικο ηχο (μερικα αυτια ισως να μη τον πιανουν) και μου την εχει δωσει ,ενω το wifi μετα απο εκτεταμενη δοκιμη με το (εντελως entry level πριν ενα χρονο) motorola xt311 μου δειχνει οτι το Τ πιανει 2 δικτυα εκει που το αλλο πιανει 5-6 μεσα στο σπιτι ,ενω αν βγω στο μπαλκονι το xt311 πιανει καμμια 10ρια ισως και πανω και το Τ πιανει 4-5-6 το πολυ!Μιλαμε για πολυ φτωχη αποδοση του υποσυστηματος και παρασιτα οταν το φτηνιαρικο δεν κανει τιποτα απο αυτα!Μικροκουσουρια που δειχνουν ελλειψη προσοχης στη λεπτομερεια κατα τη σχεδιαση αλλα και παραγωγη του μοντελου....:mad:

Χμ περιεργο εμενα δεν εχει καποιο θεμα μεχρι στιγμης.Το wifi και το ακουστικο πολυ καλυτερα απο το Ray που ειχα πριν.Περιμενω να δω αν και ποτε θα ξεβαψει η ματ επιφανεια γτ του εχω θηκη που μπαινοβγαινει με το κορδονακι και εφαρμοζει ακριβως..

Ναι τα χανεις ολα

Τελικά δεν έχασα τίποτα με το SEUS.

Αλλά πρέπει να το ρουτάρω επιτέλους για να κρατήσω backup με το Titanium. Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη, νομίζοντας ότι έχασα τα chat logs του Whatsapp και -το βασικότερο- τα saves του Caste TD.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ περιεργο εμενα δεν εχει καποιο θεμα μεχρι στιγμης.Το wifi και το ακουστικο πολυ καλυτερα απο το Ray που ειχα πριν.Περιμενω να δω αν και ποτε θα ξεβαψει η ματ επιφανεια γτ του εχω θηκη που μπαινοβγαινει με το κορδονακι και εφαρμοζει ακριβως..

δεν ξεβαφει σε ολα εγω το εχω 5 μηνες χωρις θηκη και ειναι σαν καινουργιο.εμενα μου την δινει η οθονη με την ζελατινα που του βαλαν γεμιζει σημαδια απο τα δακτυλα και γραμμες,σκεφτομαι να την βγαλω αλλα φοβαμαι

δεν ξεβαφει σε ολα εγω το εχω 5 μηνες χωρις θηκη και ειναι σαν καινουργιο.εμενα μου την δινει η οθονη με την ζελατινα που του βαλαν γεμιζει σημαδια απο τα δακτυλα και γραμμες,σκεφτομαι να την βγαλω αλλα φοβαμαι

Μακαρι να μεινει οπως ειναι!Οσο για την οθονη ασ'τα μου την σπαει και μενα συνεχεια την καθαριζω!

Αν μπορείς γράψε μου πως έβγαλες το σήμα της Cosmote από την εκκίνηση της συσκευής.

κατεβασα μια εφορμογη την root browser και βρηκα το φακελο .zip που ηταν στο path system/media και τον εσβησα..βασικα δεν θυμαμαι ακριβως πως τον ελεγαν αλλα απο το ονομα του καταλαβα οτι ειχε να κανει με το boot animation...να δω πως θα το βγαλω και απο την screen off και ειμαι κομπλε...
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Τελικα το ροοταρα!Δεν ειχα εγκατεστημενους τους adb drivers.Παρολο που μου αναγνωριζε τη συσκευη και εμπαινα στην εσωτερικη μνημη στη διαχειρηση συσκευων την εβγαζε με κιτρινο θαυμαστικο.Επισης δεν μπαινουν ευκολα σε Windows 8 64bit που εχω εγω.Επρεπε να μπω σε recovery mode και να απενεργοποιησω τον ελεγχο ψηφιακων υπογραφων.Αν θελετε μπορω να κανω εναν μινι οδηγο να υπαρχει για καποιον που ισως συναντησει το ιδιο θεμα :)

Τελικα το ροοταρα!Δεν ειχα εγκατεστημενους τους adb drivers.Παρολο που μου αναγνωριζε τη συσκευη και εμπαινα στην εσωτερικη μνημη στη διαχειρηση συσκευων την εβγαζε με κιτρινο θαυμαστικο.Επισης δεν μπαινουν ευκολα σε Windows 8 64bit που εχω εγω.Επρεπε να μπω σε recovery mode και να απενεργοποιησω τον ελεγχο ψηφιακων υπογραφων.Αν θελετε μπορω να κανω εναν μινι οδηγο να υπαρχει για καποιον που ισως συναντησει το ιδιο θεμα :)

Δε τον ξεκινας σιγα σιγα? γιατι εχω και γω τα ιδια windows και σκεφτομαι τετοιες ασυμβατοτητες και τοχω αφησει το θεμα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εχεις κανενα link για να κατεβασουμε τους adb drivers,γιατι κι εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω με windows7...Ευχαριστω εκ των προτερων

Poco X3 nfc 6/128

Πάντως σε ορισμένα σκρουτζια άρχισε να ανεβαίνει π.χ. το πουλόφωνο το πήγε 330 το ασημί.

Άλλα καταστήματα όχι.

Ίσως αυτό να σημαίνει ότι τελειώνουν?!

Πάντως σε ορισμένα σκρουτζια άρχισε να ανεβαίνει π.χ. το πουλόφωνο το πήγε 330 το ασημί.

Άλλα καταστήματα όχι.

Ίσως αυτό να σημαίνει ότι τελειώνουν?!

Το ιδιο θυμαμαι συνεβη και με το S. Ανεβηκε πριν αρχισει να ξαναπεφτει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που μου λες νομίζω είναι το Quadrant.

Στο Quadrant το δικό μου έβγαλε 6050 πάντως

Δε τον ξεκινας σιγα σιγα? γιατι εχω και γω τα ιδια windows και σκεφτομαι τετοιες ασυμβατοτητες και τοχω αφησει το θεμα..

Θα τον συνταξω σημερα το βραδυ :)

Εχεις κανενα link για να κατεβασουμε τους adb drivers,γιατι κι εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω με windows7...Ευχαριστω εκ των προτερων

Θα βαλω το λινκ στον οδηγο που θα φτιαξω ;)

Επικεφαλίδα θέματος: Οδηγός εγκατάστασης adb drivers σε Windows 8 64bit

Στον οδηγό αυτό θα δούμε πώς να εγκαταστήσουμε με επιτυχία τους ADB Drivers σε λειτουργικό Windows 8 64bit, καθώς πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσουμε τον έλεγχο ψηφιακών υπογραφών κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης από τη κονσόλα αποκατάστασης των Windows 8.

1. Αρχικά ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα στα Windows 8:

• Μεταβαίνουμε στην Charms Bar περνώντας τον κέρσορα στην πάνω ή κάτω δεξιά γωνία της οθόνης

• Πατάμε ‘’Ρυθμίσεις’’

• Πατάμε ‘’Αλλαγή Ρυθμίσεων Υπολογιστή’’

• Πηγαίνουμε στην καρτέλα ‘’Γενικά’’

• Scrollαρουμε προς τα κάτω και πατάμε εκεί που λέει ‘’Εκκίνηση για Προχωρημένους’’ -> ‘’Επανεκκίνηση τώρα’’

• Στις επιλογές που θα μας εμφανίσει πατάμε ‘’Αντιμετώπιση’’

• Επιλέγουμε ‘’Επιλογές για Προχωρημένους’’

• Επιλέγουμε ‘’Ρυθμίσεις Εκκίνησης’’

• Επανεκκίνηση

• Στο μενού επιλογών που θα μας εμφανίσει θα πατήσουμε το F7 καθώς αυτό θα ενεργοποιήσει την επιλογή που λέει ‘’Απενεργοποίηση επιβολής υπογραφής των προγραμμάτων οδήγησης’’

• Επανεκκίνηση

2. ADB Drivers – Κατέβασμα και Εγκατάσταση

Κατεβάζουμε τους ADB Drivers από εδώ

και έπειτα πατάμε διπλό κλικ για να το αποσυμπιέσουμε σε όποιον φάκελο θέλουμε. Η διαδικασία θα δημιουργήσει έναν φάκελο ‘’drivers’’

Αφού συνδέσουμε τη συσκευή στον υπολογιστή σε MTP Mode τότε:

• Μεταβαίνουμε στον ‘’Πίνακα Ελέγχου’’

• Διαχείριση Συσκευών

• Εκεί που γράφει LT30p με κίτρινο θαυμαστικό πατάμε δεξί κλικ και επιλέγουμε ‘’Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης’’

• Διαλέγουμε την επιλογή ‘’Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου’’

• Πατάμε ‘’Αναζήτηση’’ και επιλέγουμε τον φάκελο drivers που δημιουργήθηκε με την αποσυμπίεση του αρχείου

• Τσεκάρουμε την επιλογή ‘’Να συμπεριληφθούν οι υποφάκελοι’’

• Επιλέγουμε ‘’Επόμενο και περιμένουμε να τελειώσει η εγκατάσταση

Τώρα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με την διαδικασία του root με την έκδοση v26 για Jelly Bean :)

Edited by panostr10

• The title was changed to Sony Xperia T