Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Googlαρε το και θα βρεις τον επίσημο οδηγό της Sony.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Λέει στον οδηγό ότι για να μπω σε fastboot mode κρατάω πατημένο το volume up και συνδέω το usb. Πρέπει να έχω δοκιμάσει 150 φορές και καθε φορά απλά συνδέεται στο pc και φορτίζει, τίποτα άλλο...

Εγώ το πετυχαίνω πάντα. Κρατώντας πατημένο το κουμπί συνδέεις το καλώδιο.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν γίνεται με τίποτα πραγματικά. Μήπως εχει να κάνει και με τη ρομ?

Κρατα το volume+ και το power ταυτόχρονα μεχρι που να κανει το τηλ 3 συνεχόμενες δονήσεις(εκτος απο την πρωτη δόνηση μετα θα κανει 3) και μετα άστο! Μετα απο λιγο δοκίμασε πάλι να μπεις σε fastboot mode!:)

Με το τηλεφωνο κλειστό το κάνεις αυτό!

Edited by memostrikas

Έβγαλες άκρη; Όπου κολλήσεις ρώτα για να σε βοηθήσουμε.

Παιδια καλησπερα! Ηρθε η ωρα τελικα να φύγω απο το xperia t και να εγκαταλείψω τις ατελειωτες επανεκκινησεις του! Και πολυ δυσκολα θα το ξανασκεφτω να πάρω Sony !:)

Παιδια καλησπερα! Ηρθε η ωρα τελικα να φύγω απο το xperia t και να εγκαταλείψω τις ατελειωτες επανεκκινησεις του! Και πολυ δυσκολα θα το ξανασκεφτω να πάρω Sony !:)

Πάντως αν και το Τ μου βγήκε πολύ καλύτερο από S3 φίλων θα σου έλεγα να σκεφτείς Ζ1 compact..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως αν και το Τ μου βγήκε πολύ καλύτερο από S3 φίλων θα σου έλεγα να σκεφτείς Ζ1 compact..

Sony με τιποτα δεν θα έπαιρνα τουλάχιστον τώρα που ειναι ακομα φρεσκα τα παθηματα με το t! Αργοοοοοτερα βλεπουμε παλι! Εξάλλου βρηκα προχθες με την ανταλλαγή του sony ενα huawei και το τσιμπησα...!

λοιπον παιδια,εδω και μια εβδομαδα περιπου πηγα σε htc one.το xperia t ειπα να το σημαζεψω λιγακι και να το δωσω στην συζυγο.

επειδη ειχε ενα ραγισματακι στο back cover που μετα εσπασε,κατω αριστερα στο σημειο που ενωνεται με το πανω μερος(τωρα πως εγινε δεν ξερω),επικοινωνησα με την σονυ και με προετρεψε στο επισημο service στα ιωαννινα...

παρεγγειλα το backcover (22 ευρω)και σημερα κατα την τοποθετηση απο τον μαστορα,εκανε 3-4 ραγισματακια το πανω γυαλιστερο πλαστικο(σε ενα σημειο ξεκολησε κιολας),και σαν μην εφτανε αυτο δεν μπορεσε να το κουμπωσει καλα(ισως φοβηθηκε μην σπασει τελειως το πανω πλαστικο)..

Αγανακτησμενος,επειδη δεν ηθελα φωναξω,του ειπα πως θα το παρω ετσι,μου ειπε να επικοινωνησω με sony,μπας και βγαλω ακρη...

Τωρα εγω τι να κανω ετσι που εμπλεξα...Με αρβατο ουτε καν το σκεφτομαι,θα με αφησουν χωρις κινητο κανα διμηνο και θα πληρωσω και απο πανω,με την sony δεν πιστευω να βγαλω ακρη και τα εχω παρει αγρια.

Βεβαια εχω φωτο πριν και μετα,αλλα τι να το κανεις...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εαν δεν δωσουν λυση δεν προκειτε ουτε μπαταριες να ξαναγορασω σονυ,θα κινηθω μεσω προστασιας καταναλωτη και οτι προκυψει....

Τελικά παιδιά η sony άλλαξε την οθονη στην εγγύηση και όλα καλά!

το κινητακι πάντως παρόλο τα προβλήματα που ακούγονται και την ηλικία του με την 4.3 cosmote,εάν και βάρυνε λιγάκι λειτουργεί ικανοποιητικά!

Sony με τιποτα δεν θα έπαιρνα τουλάχιστον τώρα που ειναι ακομα φρεσκα τα παθηματα με το t! Αργοοοοοτερα βλεπουμε παλι! Εξάλλου βρηκα προχθες με την ανταλλαγή του sony ενα huawei και το τσιμπησα...!

θα ηθελα να ειχες ενα S3 να δω τι θα ελεγες..που οταν πηρε 4.3 δεν μπορουσες να μπεις καν στο αλμπουμ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θα ηθελα να ειχες ενα S3 να δω τι θα ελεγες..που οταν πηρε 4.3 δεν μπορουσες να μπεις καν στο αλμπουμ..

Καλα που μου το είπες να προσέχω και τα samsung...:p

Μία από τα ίδια. Ψάχνω να το πουλήσω. Φανταστείτε ότι η Sony μου έδωσε καινούργιο τον Μάιο 2014 και πάλι τα ίδια σε μία εβδομάδα. Αν ανοίξεις μαζί bluetooth, gps και wifi ή 2 από τα 3 κάνει επανεκκίνηση συνέχεια. Ξέρει κανείς καμία λύση?

Επίσης, παρατήρησα ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά την αναβάθμιση σε 4.3 Υπάρχει εύκολος τρόπος να γυρίσω σε 4.1 ή να ξαναπάω στο service?

Edited by arkas5
:chair: Μη βαράτε, μαθαίνω. Τρέχουσες συσκευές Xiaomi Mi3, Samsung Galaxy Core, iPad2 10", iPhone 6, Samsung Galaxy Tab2 7"

Μία από τα ίδια. Ψάχνω να το πουλήσω. Φανταστείτε ότι η Sony μου έδωσε καινούργιο τον Μάιο 2014 και πάλι τα ίδια σε μία εβδομάδα. Αν ανοίξεις μαζί bluetooth, gps και wifi ή 2 από τα 3 κάνει επανεκκίνηση συνέχεια. Ξέρει κανείς καμία λύση?

Επίσης, παρατήρησα ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά την αναβάθμιση σε 4.3 Υπάρχει εύκολος τρόπος να γυρίσω σε 4.1 ή να ξαναπάω στο service?

εγω στην θεση σου θα το καναπηγαινα για αντικατασταση, εμενα 2 Τ και μου δουλευαν αψογα..το 1 δηλαδη ακομα..με ολα ανοιχτα και με εφαρμογες αρκετες μεσα..

2ον μου εχει τυχει να παρω 3 κ810 στη σειρα και να νεκρωσουν, απο αντικατασταση στο σερβις, το 1 μαλιστα νεκρωσε 2 ωρες μετα την αντικατασταση..προσωπικα στενοχωρηθηκα αλλα ποτε δεν σκεφτηκα οτι δε θα ξαναπαρω SE για μια τετοια γκαντεμια, γιατι εκτος οτι ολα τα προηγουμενα ειχαν βγει σκυλια (joystick δουλευαν αψογα σε ολα τα κ750,κ700 κτλ) και το τελευταιο κ810 αντεξε πολλα χρονια..

Φλασαρε την 489(4.1.2) απο xda που ειναι κομπλε και πούλησε το να ησυχάσεις!:)

Εγω αυτο εκανα!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω στην θεση σου θα το καναπηγαινα για αντικατασταση, εμενα 2 Τ και μου δουλευαν αψογα..το 1 δηλαδη ακομα..με ολα ανοιχτα και με εφαρμογες αρκετες μεσα..

2ον μου εχει τυχει να παρω 3 κ810 στη σειρα και να νεκρωσουν, απο αντικατασταση στο σερβις, το 1 μαλιστα νεκρωσε 2 ωρες μετα την αντικατασταση..προσωπικα στενοχωρηθηκα αλλα ποτε δεν σκεφτηκα οτι δε θα ξαναπαρω SE για μια τετοια γκαντεμια, γιατι εκτος οτι ολα τα προηγουμενα ειχαν βγει σκυλια (joystick δουλευαν αψογα σε ολα τα κ750,κ700 κτλ) και το τελευταιο κ810 αντεξε πολλα χρονια..

Και δηλαδη καθε εβδομαδα η μηνα να τρεχει σέρβις?

Εγω κουράστηκα να το κανω + τα λεφτα που χαλας, και τελικά το παίρνεις απο σέρβις και ξανα τα ιδια... Ε οχι τετοια κοροϊδία παει πολυ! Το πουλάς λοιπόν και by by Sony!;)

Εγω αυτο εκανα!

Εγω κουράστηκα να το κανω + τα λεφτα που χαλας, και τελικά το παίρνεις απο σέρβις και ξανα τα ιδια... Ε οχι τετοια κοροϊδία παει πολυ! Το πουλάς λοιπόν και by by Sony!;)

δεν ειπα αυτο, ειπα απλα οτι το να απορριψεις μια εταιρεια που οντως εχει δωσει καλες συσκευες απο μια αποτυχημενη αν θες, ειναι κριμα..

Εγω προσωπικα πχ σαν το Ζ1c δεν εχω βρει αλλη συσκευη..μονο σε κινεζικα που εχουν διαφορα προβληματα, απο το πιο απλο που δεν εχεις ευκολη σερβις μεχρι πιο πολυπλοκα..αντιστοιχα το Ζ2 που ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη συσκευη και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα..

Οσο για το Τ μπορει το 3ο να βγει οκ, εγω απλα προτεινα να παει σερβις για να το πουλησει κατευθειαν σαν καινουριο..αν παιξει αντικατασταση παλι.

Ωραιος. Κι εγω ησυχασα. Αν και επισκεπτομαι ακομα την αρβατο γιατι το εχει η αδερφη μου :lol::lol:

Σημερα παλι στα αγαπημενα ΚΤΕΛ, τουλαχιστον τωρα λενε σε 2-3 μερες σε ενημερωνουν, ενω οταν το ειχα πρωτοπαει με ειχαν γραψει κανονικοτατα και τους τα επρηξα μεχρι να μου πουν. ''Δεν ξερω, δεν το εχουν περασει τα παιδια απο το σερβις, δεν εχουμε βρει ανταλλακτικα" ηταν στο καθημερινο προγραμμα :cool:

Εγω αυτο εκανα!

Επειδή δεν έχω φλασάρει ποτέ κάποια ρομ είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αν κάνω επαναφορά με το pc companion θα εγκαταστήσει πάλι την 4.3?

:chair: Μη βαράτε, μαθαίνω. Τρέχουσες συσκευές Xiaomi Mi3, Samsung Galaxy Core, iPad2 10", iPhone 6, Samsung Galaxy Tab2 7"

Επειδή δεν έχω φλασάρει ποτέ κάποια ρομ είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αν κάνω επαναφορά με το pc companion θα εγκαταστήσει πάλι την 4.3?

Nαι! Αλλα το να περασεις μια rom με flash ειναι αστεια υποθεση, και εαν θες μπορω να σε βοηθησω!

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ειπα αυτο, ειπα απλα οτι το να απορριψεις μια εταιρεια που οντως εχει δωσει καλες συσκευες απο μια αποτυχημενη αν θες, ειναι κριμα..

Εγω προσωπικα πχ σαν το Ζ1c δεν εχω βρει αλλη συσκευη..μονο σε κινεζικα που εχουν διαφορα προβληματα, απο το πιο απλο που δεν εχεις ευκολη σερβις μεχρι πιο πολυπλοκα..αντιστοιχα το Ζ2 που ειναι μια πολυ ολοκληρωμενη συσκευη και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα..

Οσο για το Τ μπορει το 3ο να βγει οκ, εγω απλα προτεινα να παει σερβις για να το πουλησει κατευθειαν σαν καινουριο..αν παιξει αντικατασταση παλι.

Θα μπορουσα να συγχωρησω την Sony , αν και εφόσον παραδέχεται καποια πράγματα! Και τι εννοώ: οταν τους λες οτι γενικοτερα η 4.3 εχει προβληματα, και οτι πολυς κοσμος εχει θεματα με reboot, και πως οταν το φορτιζεις και γεμίσει full η μπαταριά σβήνει απο μόνο του και η λυση ειναι το ταδε application , και σου πετάνε το κουλό οτι αυτη είναι μια μεμονωμένη περίπτωση δικια σου ,και πως δεν ειναι γενικευμένο φαινόμενο τι τους απαντάς ? Τους ειπα λοιπόν πως εαν μπουν να διαβάσουν ΟΧΙ ΑΛΛΟ αλλα το ιδιο τους forum οτι απο τα 50 ατομα στο νήμα xperia t τα 40 εχουν θεματα reboot, μπλε οθόνες , θερμοκρασίες κ.α αμετρητα, και μου λενε πως δεν σημαινει οτι ειναι γενικευμενο φαινομενο και πως μην στεναχωριεστε απλα παλι arvato μετα απ 5 μερες που το πήρα από arvato! Αρά λοιπον θεωρώ ότι η Sony με(ας) έχει χ.....ο(ους) οπότε και εγώ μια από τα ιδία τουλάχιστον μέχρι να ακούσω για κανά καλό της μοντελο και πάντα με επιφύλαξη!:mad:

Edited by memostrikas

Nαι! Αλλα το να περασεις μια rom με flash ειναι αστεια υποθεση, και εαν θες μπορω να σε βοηθησω!

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα μπορουσα να συγχωρησω την Sony , αν και εφόσον παραδέχεται καποια πράγματα! Και τι εννοώ: οταν τους λες οτι γενικοτερα η 4.3 εχει προβληματα, και οτι πολυς κοσμος εχει θεματα με reboot, και πως οταν το φορτιζεις και γεμίσει full η μπαταριά σβήνει απο μόνο του και η λυση ειναι το ταδε application , και σου πετάνε το κουλό οτι αυτη είναι μια μεμονωμένη περίπτωση δικια σου ,και πως δεν ειναι γενικευμένο φαινόμενο τι τους απαντάς ? Τους ειπα λοιπόν πως εαν μπουν να διαβάσουν ΟΧΙ ΑΛΛΟ αλλα το ιδιο τους forum οτι απο τα 50 ατομα στο νήμα xperia t τα 40 εχουν θεματα reboot, μπλε οθόνες , θερμοκρασίες κ.α αμετρητα, και μου λενε πως δεν σημαινει οτι ειναι γενικευμενο φαινομενο και πως μην στεναχωριεστε απλα παλι arvato μετα απ 5 μερες που το πήραν από arvato! Αρά λοιπον θεωρώ ότι η Sony με(ας) έχει χ.....ο(ους) οπότε και εγώ μια από τα ιδία τουλάχιστον μέχρι να ακούσω για κανά καλό της μοντελο και πάντα με επιφύλαξη!:mad:

Υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις οδηγίες για την 4.1 με pm? Αν θέλεις σε παίρνω και τηλέφωνο για να μην σπάσουν τα νεύρα σου με τα pm...

Συμφωνώ οτι η Sony δεν έχει καθόλου καλό after sales. Εμένα με έχασε σίγουρα από πελάτη. Έδωσα ένα σκασμό λεφτά όταν αγόρασα το κινητό και στη χειρότερη θα περίμενα να μου προτείνουν ένα upgrade συσκευής πληρώνοντας τη διαφορά αφού δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.:(

Ποιο πήρες φίλε; Πάντως επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς το θέμα είναι χώρος έκθεσης προβλημάτων και ανακοινώσεων πώλησης του κινητού. Δεν νομίζω να τιμά αυτό τη Sony...

Ποιο πήρες φίλε; Πάντως επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς το θέμα είναι χώρος έκθεσης προβλημάτων και ανακοινώσεων πώλησης του κινητού. Δεν νομίζω να τιμά αυτό τη Sony...

Επειδη το πηρα σχεδον τσαμπα πηρα huawei g630! Το ξερω δεν ειναι τούμπανο , αλλά εγω μια χαρα είμαι και χωρις reboot !

Είναι φυσιολογικό να παραπονιουνται και να ακούγονται όσοι έχουν πρόβλημα. Άρα όλο το θέμα προβλήματα θα έχει. Εγω τί να βγω να πώ; Ότι όλα είναι καλά, ότι δε μου κολλάει όσα wifi, gps, 3g κλπ κιαν ανοίξω, ότι απλώς του κάνω ένα restart κάθε 100-200 ώρες χρήσης;;; Και ποιός θα με πιστέψει;

Άντε να κάνω και εγώ ένα παράπονο: Έχει μία βδομάδα που έχει χειροτερέψει το σήμα του. Δείχνει ότι πιάνει με 3-4 γραμμές αλλά μπα... Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτο;

• The title was changed to Sony Xperia T