Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tότε καλύτερα να μην το κάνεις.

Δεν υπαρχει καποιος ασφαλης (χωρις reboot) τροπος ?

Περιεργο μου φαινεται αφου το μονο που κανει το root ειναι να σου δινει δικαιωματα superuser .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το ηχείο του κινητού είναι αρκετά δυνατό ;;;

δεν ξεκουφαίνει, αλλα ούτε και αδύναμο. είναι στο μέσο όρο.

απο χθες είμαι κάτοχος ενος μαύρου sp κι εγω, πρώτες εντυπώσεις θετικές (με εξαίρεση τη μέτρια κάμερα βέβαια)

προερχόμενος απο galaxy advance και core η αλήθεια ειναι πως έπαθα ενα μικρο σοκ με την απεικόνιση των χρωμάτων στο sp, αλλά συνήθισα αμέσως το ''ξεθώριασμα'' τους. (στο μαύρο η διαφορά ειναι ιδιαίτερα αισθητή σε σχέση με της amoled)

με το wifi ολα καλά, δεν εχω κανένα θέμα με συνδέσεις-αποσυνδεσεις και η εμβέλεια του ειναι όπως τα προηγούμενα κινητά που είχα.

για την μπαταρία δεν εχω άποψη ακομη μιας και ειναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση κινητού υπεράνω κριτικής, σε κερδίζει αμέσως..θα το ήθελα λίγο πιο ελαφρύ μόνο.

ζελατίνα και θήκη πήρα απο το Πλαίσιο αυτές εδώ

http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Sentio%20%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7%20Sony%20Xperia%20SP%20transparent%20%28%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82%29&actual=xperia%20sp

http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Sentio%20%CE%96%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20Xperia%20SP%202%20%CF%83%CE%B5%201%20%28%CE%96%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82%29&actual=xperia%20sp

η θήκη δεν έχει ανοίγματα στο πλάι για τα κουμπιά, αλλά ευτυχώς ειναι αρκετά μαλακή και πατιούνται χωρίς πίεση. για τα λεφτά της μια χαρά είναι.

μια ερώτηση, σε stamina mode σας έρχονται κλήσεις και μηνύματα απο το viber;

bill_thes ευχαριστώ για την απάντηση.

Εγώ έχω το Samsung Galaxy SII και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με αυτό εδώ.

Ελπίζω το ηχειάκι να είναι πιο δυνατό από αυτό του SII και η μπαταρία να βγάζει άνετα 2 μέρες με μέτρια χρήση.

Ευχάριστα νέα (μάλλον)....

Μετά απο 2 μήνες πήγαινε έλα στο Service της SONY, μια αποτυχημένη αλλαγή πλακέτας, 15 τηλέφωνα διαμαρτηρίας, 1 επίσημη επιστολή μέσα απο το Site και πολλές δεήσεις σε άγνωστους Θεούς το πρόβλημα με τα restart φαίνεται να λύθηκε. Αποτι φαίνεται έφταιγε η μπαταρία καθώς μετά απο την αλλαγή της δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα το γιατί εκει στην Arvato άλλαξαν πρώτα την πλακέτα και δεν έλεγξαν την μπαταρία το αφήνω ως τροφή για σκέψη κυρίως προς στους υπέυθυνους του τμήματος Service της SONY!

Ευχάριστα νέα (μάλλον)....

Μετά απο 2 μήνες πήγαινε έλα στο Service της SONY, μια αποτυχημένη αλλαγή πλακέτας, 15 τηλέφωνα διαμαρτηρίας, 1 επίσημη επιστολή μέσα απο το Site και πολλές δεήσεις σε άγνωστους Θεούς το πρόβλημα με τα restart φαίνεται να λύθηκε. Αποτι φαίνεται έφταιγε η μπαταρία καθώς μετά απο την αλλαγή της δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα το γιατί εκει στην Arvato άλλαξαν πρώτα την πλακέτα και δεν έλεγξαν την μπαταρία το αφήνω ως τροφή για σκέψη κυρίως προς στους υπέυθυνους του τμήματος Service της SONY!

επιτελους ηρεμησες! παντως δεν ηταν θεμα της τελευταιας εκδοσης λογισμικου αποτι φαινεται τελικα..

που ειναι ρε παιδια το thread της CM10.1.3 να διαβασω κατα ποσο stable ειναι η stable?

πουλησα το 820, πηρα ξανα ενα Τ μαυρο, γερμανικο στα 220 ευρω ( εκπληκτικη τιμη πλεον για το τουμπανακι αυτο). Μου εκαναν εντυπωση 3 πραγματα σε σχεση με το αλλο που ειχα περυσι δεκεμβρη αγορασμενο.

1. ειχε μεσα τα ακουστικα MH1c, μιλαμε για ακουστικα που κανουν 40 ευρω! απαιχτα (αν και εχω καλυτερα)

2. το wifi, καμμια σχεση με του προηγουμενου, εχει ιδια εμβελεια με το S3 το οποιο το θεωρω απο τα δυνατοτερα, το παλιο ηταν τραγικο.

3. Η οθονη μου φαινεται πολυ καλυτερη απο το παλιο, στο παλιο 2-3 μοιρες να το κοιταζες υπο γωνια και εβλεπες ενα ασπρο φοντο...ενταξει δεν παλευοταν τοτε η οθονη του, Τωρα μπορω να πω ειναι ΟΚ (δεν ειναι IPS βεβαια αλλα ΟΚ)

επειδη και εγω το ξαναπηρα πριν λιγες μερες, οντως το wifi σε σχεση με το περισυνο μου Τ πιανει πολυυυυυυ καλυτερα,

ομως η οθονη ειναι χειροτερη, το λευκο ειναι πιο κιτρινο, πιο σκουρο..και με εχει ψιλοξενερωσει, δεν ξερω αν θα μου την αλλαζαν σε σερβις, αλλα σκεφτομαι να μην το δοκιμασω καν, εξαλλου το πηρα για 2ο. Λετε αν το παω να μου το θεωρησουν ως προβλημα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

που ειναι ρε παιδια το thread της CM10.1.3 να διαβασω κατα ποσο stable ειναι η stable?

πουλησα το 820, πηρα ξανα ενα Τ μαυρο, γερμανικο στα 220 ευρω ( εκπληκτικη τιμη πλεον για το τουμπανακι αυτο). Μου εκαναν εντυπωση 3 πραγματα σε σχεση με το αλλο που ειχα περυσι δεκεμβρη αγορασμενο.

1. ειχε μεσα τα ακουστικα MH1c, μιλαμε για ακουστικα που κανουν 40 ευρω! απαιχτα (αν και εχω καλυτερα)

2. το wifi, καμμια σχεση με του προηγουμενου, εχει ιδια εμβελεια με το S3 το οποιο το θεωρω απο τα δυνατοτερα, το παλιο ηταν τραγικο.

3. Η οθονη μου φαινεται πολυ καλυτερη απο το παλιο, στο παλιο 2-3 μοιρες να το κοιταζες υπο γωνια και εβλεπες ενα ασπρο φοντο...ενταξει δεν παλευοταν τοτε η οθονη του, Τωρα μπορω να πω ειναι ΟΚ (δεν ειναι IPS βεβαια αλλα ΟΚ)

Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία με τα stable CM για το Xperia T:

cm-10.1.3-mint: Ολικό crash όταν η οθόνη μπαίνει σε landscape.

cm-10.1.3-RC2-mint: Ηχώ στις κλήσεις (ο συνομιλητής σου ακούει τον εαυτό του).

cm-10.1.2-mint: Bluetooth χωρίς ήχο.

cm-10.1.3-RC1-mint: Όλα καλά εκτός από βούισμα στις κλήσεις όταν είναι ενεργό το speakerphone το οποίο φτιάχνεται με αυτό το fix.

Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι έχουν αντίστοιχα ευρήματα.

Edited by habib9000

Πώς αξιολογείτε το σήμα του Xperia T (CM10.1); Σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου είναι αισθητή η διαφορά (προς τα κάτω).

Επίσης ψάχνω και δε μπορώ να βρώ:

Απο πού μπορώ να επιλέξω άλλο baseband (όπως στο JB). Τώρα έχω το 8960A-AAAAANAZQ-10015031-47.

Ποιό είναι το "σωστό" baseband για Ελλάδα.

Από πού μπορώ να επιλέξω το prefered WCDMA (όπως στο JB).

Edited by habib9000

Το κινητό ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες να μη βρίσκει την τοποθεσία στα widget καιρού (δοκίμασα αρκετά & το κάνει σε όλα), μέχρι να κάνω επανεκκίνηση. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, ή πως θα διορθώσω το πρόβλημα? Πάντως ανά βδομάδα, το Xperia κάνει & μια ταρζανιά, για να μας κρατάει σε εγρήγορση.
Redmi Note 8T

Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις τα notifications δηλαδή που ήδη έχω δει? Εννοώ όταν στέλνω με κάποιον μήνυμα στο f ή έχω κάποια ειδοποίηση και την βλέπω από το pc μετά μόλις μπω wifi με το κινητό ή ανοίξω τα δεδομένα μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις του fb η τα μηνύματα που έχω κάνει και τις έχω δει από το pc. συμβαίνει και σε σας αυτό?
1+ Never Settle

Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις τα notifications δηλαδή που ήδη έχω δει? Εννοώ όταν στέλνω με κάποιον μήνυμα στο f ή έχω κάποια ειδοποίηση και την βλέπω από το pc μετά μόλις μπω wifi με το κινητό ή ανοίξω τα δεδομένα μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις του fb η τα μηνύματα που έχω κάνει και τις έχω δει από το pc. συμβαίνει και σε σας αυτό?

Συμβαίνει ναι, αν απενεργοποιειται θα είναι μια μαγικη κίνηση.

Και σε μενα συμβαινει και ειναι οντως σπαστικο... αλλα νομιζω οτι για το συγκεκριμενο φταει η εφαρμογη Facebook διοτι πιο παλια δεν γινοταν και επειτα απο καποιες αναβαθμισεις αρχισε να το κανει...

Το κινητο στο skroutz εχει τωρα 216€, αξιζει η αγορα του? Καποιοι γραφουν για θεματα με την μπαταρια και για χαμηλο ηχο στο ηχειο, ισχυουν αυτα? Γενικα τι αρνητικα εχει?

Το κινητο στο skroutz εχει τωρα 216€, αξιζει η αγορα του? Καποιοι γραφουν για θεματα με την μπαταρια και για χαμηλο ηχο στο ηχειο, ισχυουν αυτα? Γενικα τι αρνητικα εχει?

Βασικα αυτα τα δυο στοιχεια ειναι σε γενικες γραμμες τα αρνητικα του κινητου,συν οτι δεν εστιαζει καλα η καμερα σε νυχτερινες ληψεις με αποτελεσμα να βγαζει συχνα θολες φωτογραφιες την νυχτα..Αλλα το μεγαλυτερο θεμα ειναι η μπαταρια του...Απλα τραγικη,ουτε μερα δεν βγαζει με μετρια χρηση...

Poco X3 nfc 6/128

εγω διαφωνω λιγο, θεωρω πως αξιζει καταρχην τα λεφτα του, η μπαταρια σιγουρα δεν κανει θαυματα αλλα μια μερα την βγαζει ανετα με μεση χρηση, αν το λιωσεις ισως οχι αλλα με ιντερνετ ανοιχτο ολη μερα, χρηση οθονης αρκετη, runkeeper και sportstracer ταυτοχρονα (2-3 ωρες που παω προπονηση), viber,whatsapp, fb, instagram, chrome, τηλεφωνα, ΒΤ συνδεδεμενο, και την βγαζει τη μερα ανετα.

δεν μενει κατω απο 20%

δηλαδη τι πρεπει να κανεις για να πεις οτι ειναι οκ μια μπαταρια? να πεσεις ολη τη μερα και να μην σου μεινει?

το ηχειο οντως δεν ειναι πολυ δυνατο, αν και πιστευω οτι φταιει και το υλικο του πισω, που ειναι σαν μαλακο πλαστικο και καπου αποροφα ηχο, αλλα γενικα ναι, δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο αλλα.

Για μενα το πιο σημαντικο αρνητικο ειναι η εστιαση, αν και σε φωτογραφιες εγω δεν εχω θεμα, αν ξερεις να χρησιμοποιεις το κουμπι της καμερας που εστιαζει τοτε εισαι οκ, εμενα ποτε καμια δε μου εχει βγει θολη, ομως στο βιντεο το βραδυ μπορει να θολωσει..

βεβαια με ενα galaxy S3 που τραβουσαμε διπλα διπλα βιντεο, εκεινο εβγαζε μια μαυριλα, δηλαδη εχει τραγικο φακο μαλλον, αφου δε μπορουσε να φωτισει τιποτα, εμενα εβλεπες ανετα απλα θολωνε καποια στιγμη. το διορθωσα αλλαζοντας ρυθμισεις φωτομετρησης και εστιασης και επαιξε πολυ καλυτερα.

εχω 2 Τ, το 1ο δεν επιανε μακρυα το wifi του. δεν ξερω τι φταιει αλλα ηταν γενικο προβλημα. στο καινουριο βλεπω πολυ μεγαλη διαφορα, πιανει αριστα.

παντως θα σου ελεγα να δεις και το Ζ, που ειναι αριστο κινητο και με 400 ευρω αξιζει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γιαυτο εχει πεσει πιο κατω και απο το S τελικα. Κριμα γιατι ειναι ομορφο κινητο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Το "κριμα" γιατι?

Δηλαδη ενα γ**ω τα τηλεφωνα,στα 200κατι,ειναι κριμα?

Δεν νομιζω οτι το s, το φτανει στο μικρο του δαχτυλακι.

Νομιζω οτι για τα χρηματα του(και παραπανω),ειναι οτι καλυτερο:)

sks13 :alien:

Κριμα γιατι θεωρω οτι για τις προσδοκιες που ειχαμε ολοι για αυτο το κινητο αυτα τα προβληματα που εχει ειναι παιδικα. Δεν ξερω αν οντως ειναι καλυτερο απο το S αλλα το λογικο αυτο δεν ειναι αφου το Τ ειναι πιο καινοyργιο απο το S?

Κριμα γιατι θεωρω οτι για τις προσδοκιες που ειχαμε ολοι για αυτο το κινητο αυτα τα προβληματα που εχει ειναι παιδικα. Δεν ξερω αν οντως ειναι καλυτερο απο το S αλλα το λογικο αυτο δεν ειναι αφου το Τ ειναι πιο καινοyργιο απο το S?

Κινηταρα και το S. Οθοναρα και καμεραρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εξαιρέσειΣ το θέμα εστίαση στο βίντεο βράδυ δε νομίζω ότι έχει κάπου αλλού πρόβλημα και ότι υστερεί σε σχέση με το S. Ίσα ίσα είναι πιο δυνατό και όμορφο.

Όσο για ηχείο, όταν είναι νΑ μην το ακούσεις δε σώνεσαι αν παίζει ένα τικ πιο δυνατά.

Για μένα αξίζει τα λεφτά του

Εχεις απολυτο δικιο,απλα πιστευω οτι το κριμα,ειναι για κανενα 6μηνο πριν,γιατι τωρα πια......του τα συγχωρεις ολα....:):)

sks13 :alien:

Βασικα το κινητο δεν ειναι για μενα αλλα για εναν φιλο. Ειχε δει στο skroutz το xperia L αλλα μου ειπε οτι αν υπαρχει κατι καλυτερο δινει κατι παραπανω. Δεν θελω να του προτεινω το Τ και να με καταριεται μετα αν η μπαταρια βγαζει μια μερα.:p

Εγω εχω το arc S μου κραταει η μπαταρια μια μερα αλλα μετα απο ενα χρονο που το εχω οχι απο την πρωτη χρονια. Αν το παρει και του κραταει απο τωρα μια μερα μετα απο ενα χρονο δηλαδη ποσο θα βγαζει?:)

Ειχε βαλει και την προσφορα της κοσμοτε με τα 1500' προς ολους αρα την χρειαζεται την μπαταρια.

Αν εξαιρέσειΣ το θέμα εστίαση στο βίντεο βράδυ δε νομίζω ότι έχει κάπου αλλού πρόβλημα και ότι υστερεί σε σχέση με το S.

Mε τα χαρακτηριστικα πουυ εχει το S πιστευα οτι ολα ειναι οκ αλλα μετα ειδα το σαρ του και με ξενερωσε.

Edited by Teo010

καλησπερα παιδια:)

Γνωριζει κανενας καποιο ευκολο τροπο για να ροοταρουμε το τηλεφωνο;Εχω εκδοση κερνελ .254!

Επισης αν ειναι δυνατον καποια screenshots η τουλάχιστον ακριβης περιγραφή της διαδικασιας!

Βασικα το κινητο δεν ειναι για μενα αλλα για εναν φιλο. Ειχε δει στο skroutz το xperia L αλλα μου ειπε οτι αν υπαρχει κατι καλυτερο δινει κατι παραπανω. Δεν θελω να του προτεινω το Τ και να με καταριεται μετα αν η μπαταρια βγαζει μια μερα.:p

Εγω εχω το arc S μου κραταει η μπαταρια μια μερα αλλα μετα απο ενα χρονο που το εχω οχι απο την πρωτη χρονια. Αν το παρει και του κραταει απο τωρα μια μερα μετα απο ενα χρονο δηλαδη ποσο θα βγαζει?:)

Ειχε βαλει και την προσφορα της κοσμοτε με τα 1500' προς ολους αρα την χρειαζεται την μπαταρια.

Mε τα χαρακτηριστικα πουυ εχει το S πιστευα οτι ολα ειναι οκ αλλα μετα ειδα το σαρ του και με ξενερωσε.

δεν ξερω τι χρηση κανεις εσυ ή ο φιλος σου, αλλα αν πιστευεις οτι θα παρει smartphone και θα βγαζει 2 ημερες τοτε ειστε οικτρα γελασμενοι.

Εκτος αν το χρησιμοποιει μονο σαν τηλεφωνο. εγω με το Ζ εβγαλα 4 μερες και ηταν στο 40% γιατι δεν ελιωνα στο ιντερνετ και το χρησιμοποιησα σχεδον αποκλειστηκα σαν κινητο.

Ομως οταν σου λεω μια μερα με τοση χρηση, τοτε πρεπει να καταλαβεις οτι αν δεν το λιωνει δε θα εχει προβλημα ή αν θελει να το λιωνει, δε νομιζω οτι θα βρει αλλο με πολυ καλυτερη αυτονομια...

τωρα, αν βγαζεις τη μερα με λιωσιμο και η μπαταρια σου ειναι ειτε 20% ειτε 50%, για μενα μια μερα αυτονομια ειναι, γιατι ναι μεν με το 2ο μπορεις να ρισκαρεις να πας στην 2η μερα, ομως γενικα το πιο πιθανο ειναι οτι τη 2η μερα θα μεινεις καποια στιγμη με 0%...

Δεν ξερω πως χρησιμοποιεις εσυ το arc S, εγω το ειχα και μου εβγαζε με το ζορι μια μερα απο την αρχη..

μονο το Ζ καταφερε να παει στις 2 και με μικρο λιωσιμο.

Αν λοιπον ο φιλος σου δεν εχει ιδεα απο τετοια τηλεφωνα και παιρνει πρωτη φορα τοτε πες του οτι ολα μια μερα βγαζουν, απλα μερικα βγαζουν μιση.. μερικα μιαμιση!

Αν παλι εχει, και το θελει για χαλαρη χρηση, τοτε θα βγαζει και 2 ανετα. ομως ας μας πει τι χρηση κανει (αν και οταν παιρνεις ενα τετοιο κινητο δεν ξερεις τι θα προκυψει. πχ viber, αν δεν υπηρχε τοτε κανεις δε θα ελιωνε στα σμσ..τωρα ολοι λιωνουμε γιατι ειναι τσαμπα, που συνεπαγεται ανοιχτη οθονη, που συνεπαγεται κατακορυφη αυξηση καταναλωσης!)

αν απλα μιλαει πολυ με τα 1500 και αφηνει την οθονη σβηστή, τοτε πιστευω θα τον βγαζει, αλλα οκ, δεν υπαρχει κινητο που αντεχει να καταναλωνεις 1500 λεπτα το μηνα και την βγαζει ανετα.

κατα τα αλλα, το S ειναι πιο παλιο, πιο μικρη οθονη και πιο χοντρο, πιο ασχημο για μενα, λιγο πιο αργο,με δυνατοτερο ηχο και καλυτερη φωτεινοτητα ισως.

το Τ υποφερει λιγο στην εστιαση στο βραδινο βιντεο που το θεωρω ασημαντο γιατι αν δεν εχεις φως και τραβας βιντεο ειναι γενικα ανουσιο, χαλια ποιοτητα με ο,τι και να εχεις. θες προβολεα. το ηχειο οκ, αν το θεωρειτε τοσο σημαντικο τι να πω, για μενα δεν μετραει γιατι αν ειμαι εξω στην κινηση δεν ακουω και ντουντουκα, με τα ποδια, μονο δονηση νιωθω. στη δουλεια και σπιτι ακουω..

στο ανελυσα οσο καλυτερα μπορουσα.

• The title was changed to Sony Xperia T