Nikos_Mpl Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το οτι το S3 δεν ηταν καλυτερο, δεν δικαιολογει και τα χαλια που ειχε το Τ και απο θεμα lag (φταιει και η Sony με το Timescape) και απο θεμα προβληματων που εβγαζε στους χρηστες. Και δεν ειμαστε μεμονωμενες περιπτωσεις, στους περισσοτερους εβγαλε ζημια. Το S3 ναι μεν ειχε θεματακια αλλα απο θεμα hardware νομιζω δεν ειχε καποιο σοβαρο προβλημα. Επισης το S3 αν δεν κανω λαθος ηταν στις συσκευες που ηταν απευθειας η εγκατασταση του CM που πιθανως να ελυνε τα προβληματα του software συγγνωμη αλλα το timescape διαγραφεται..τι σχεση εχει? αν το μπουκωνεις το κινητο ο,τι και ναχεις λογικο ειναι να μην δουλευει σωστα, εγω ολες αυτες τις σαβουρες τις πετουσα και ηταν μια χαρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στον καθένα μπορεί να τύχει προβληματική συσκευή. Αυτο δε σημαίνει οτι ηταν τόσο χάλια που χάλασε το όνομα της εταιρείας... Σε μενα ηταν αψογο για 11 μηνες και οταν κατι επαθε η ευαισθησία της κεραίας και εχανα κλήσεις, μου το αλλαξαν και πηρα ολοκαίνουρια συσκευή. Εχω βαλει μια ρομ χωρίς περιττές χαζομάρες και το κινητό πσει σφαιρα. Μπαταρία που συνήθως παει 2 μερες, καμερα 13 Mpixel, οθόνη hd, και πανέμορφο σχημα. Δεν ξέρω ποιο κινητό του 12 είναι το καλυτερο, αλλα το Τ είναι σίγουρα πολυ κοντά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στον καθένα μπορεί να τύχει προβληματική συσκευή. Αυτο δε σημαίνει οτι ηταν τόσο χάλια που χάλασε το όνομα της εταιρείας... Σε μενα ηταν αψογο για 11 μηνες και οταν κατι επαθε η ευαισθησία της κεραίας και εχανα κλήσεις, μου το αλλαξαν και πηρα ολοκαίνουρια συσκευή. Εχω βαλει μια ρομ χωρίς περιττές χαζομάρες και το κινητό πσει σφαιρα. Μπαταρία που συνήθως παει 2 μερες, καμερα 13 Mpixel, οθόνη hd, και πανέμορφο σχημα. Δεν ξέρω ποιο κινητό του 12 είναι το καλυτερο, αλλα το Τ είναι σίγουρα πολυ κοντά του... και εγω αυτη την αποψη ειχα μιας και τα Τ που εχω λειτουργησει ηταν 5-6 αφου το ειχα προτεινει σε πολλους φιλους που το εχουν ακομα και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.. Τωρα τι να πω, αν κρινω απο το ποσο ευκολα μερικοι στο φορουμ θεωρουν προβληματικες μερικες συσκευες παντα κραταω τις επιφυλαξεις μου, αλλα σιγουρα υπηρχαν παραπονα απο αρκετους. Κατα τα αλλα, οντως το κινητο ηταν πιο γρηγορο απο το S3 μιας και το 2ο ηταν φορτωμενο με το τραγικο touchwiz που με την 4.3 θαφτηκε και κυριως οτι ηταν πιο ομορφο, κομψο και πληρες για την εποχη του.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τωρα τι να πω, αν κρινω απο το ποσο ευκολα μερικοι στο φορουμ θεωρουν προβληματικες μερικες συσκευες παντα κραταω τις επιφυλαξεις μου, αλλα σιγουρα υπηρχαν παραπονα απο αρκετους. 1) Φιλε μου μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! 2) Αν διαβάσεις ολο το νήμα απο την αρχή (το παρακολουθώ απο την αρχή του) θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίσαμε χοντρα θεματα με το εν λόγο μοντέλο, και προσωπικά εγώ το πήγα αρκετές φορές στο σέρβις (arvato) οπού μετα απο κάθε φορά πάλι ειχε θέματα! Να μην σου πω σε πόσους τα αλλάξαν με καινούργια και πάλι και αυτά ειχαν θέματα! 3) Αν διαβάσεις και το νήμα του Τ στο επίσημο site της sony θα δεις και θα καταλάβεις περι τίνος πρόκειται! Υ.Γ: Οπότε καθόλου μα καθόλου εύκολα η τυχαία δεν θεωρούμε προβληματική την συσκευή! Φιλικά Αγαμέμνωνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 1) Φιλε μου μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! 2) Αν διαβάσεις ολο το νήμα απο την αρχή (το παρακολουθώ απο την αρχή του) θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίσαμε χοντρα θεματα με το εν λόγο μοντέλο, και προσωπικά εγώ το πήγα αρκετές φορές στο σέρβις (arvato) οπού μετα απο κάθε φορά πάλι ειχε θέματα! Να μην σου πω σε πόσους τα αλλάξαν με καινούργια και πάλι και αυτά ειχαν θέματα! 3) Αν διαβάσεις και το νήμα του Τ στο επίσημο site της sony θα δεις και θα καταλάβεις περι τίνος πρόκειται! Υ.Γ: Οπότε καθόλου μα καθόλου εύκολα η τυχαία δεν θεωρούμε προβληματική την συσκευή! Φιλικά Αγαμέμνωνας! Τι να πω, ισως και να έχεις δικιο. Και εγω που είμαι ευχαριστημενος με το κινητό, χρειάστηκε να μου το αντικαταστησουν 2 μήνες πριν, αρα... επιβεβαιωνω τα λεγόμενα σου...;) Παραμενω ωστόσο ευχαριστημενος απο τη χρήση του και επίσης απο την αντιμετώπιση στο σέρβις με την αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τι να πω, ισως και να έχεις δικιο. Και εγω που είμαι ευχαριστημενος με το κινητό, χρειάστηκε να μου το αντικαταστησουν 2 μήνες πριν, αρα... επιβεβαιωνω τα λεγόμενα σου...;) Παραμενω ωστόσο ευχαριστημενος απο τη χρήση του και επίσης απο την αντιμετώπιση στο σέρβις με την αντικατασταση. Απο άποψη συμπεριφοράς μου φέρθηκαν κι εμένα άψογα στο σέρβις! Αλλά τι να το κάνεις αυτό? Εγω ήθελα να παω και να μου φτιάξουν το κινητό, και όχι να τρέχω καθε 10 μέρες και να μου λένε ευγενικά μην στεναχωριέσαι όλα θα φτιαχτούν και παλι... τα ιδία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγω μαλλον θα ειμαι απτους τυχερους μιας και το κινητο το πηρα Ιουλιο του '13 και μπορω να πω οτι δουλευει αψογα.Lag ουτε για αστειο.Εκτος του οτι του εχω αλλαξει 5-6 rom.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 1) Φιλε μου μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! 2) Αν διαβάσεις ολο το νήμα απο την αρχή (το παρακολουθώ απο την αρχή του) θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίσαμε χοντρα θεματα με το εν λόγο μοντέλο, και προσωπικά εγώ το πήγα αρκετές φορές στο σέρβις (arvato) οπού μετα απο κάθε φορά πάλι ειχε θέματα! Να μην σου πω σε πόσους τα αλλάξαν με καινούργια και πάλι και αυτά ειχαν θέματα! 3) Αν διαβάσεις και το νήμα του Τ στο επίσημο site της sony θα δεις και θα καταλάβεις περι τίνος πρόκειται! Υ.Γ: Οπότε καθόλου μα καθόλου εύκολα η τυχαία δεν θεωρούμε προβληματική την συσκευή! Φιλικά Αγαμέμνωνας! Φιλε μου δε διαφωνω μαζι σου αλλα εχω δει και πολλα μελη εδω ικανοποιημενα και εξω οσοι το πηρανε και το εχουν 2 χρονια τωρα φιλοι μου να το εχουν κατευχαριστηθει και να ειναι αψογες οι συσκευες του.. Τωρα αν 5 μελη του φορουμ ειχαν παραπονα για μενα δεν ειναι ενδεικτικο. Παρολα αυτα δεν επιμενω στην αποψη μου, απλα θα το εχω παντα απορια ποσο προβληματικο ή οχι ηταν πραγματικα, κατι που το ξερει μονο αυτος που το πουλαει....η σονυ δηλαδη. Και μην ξεχναμε οτι τοτε η σονυ ηταν στα χειροτερα της, καθως κουβαλουσε τις κακες υλοποιησειςτου παρελθοντος με μετρια specs κτλ και κανεις δεν την προτιμουσε, 5 νοματαιοι το πηραμε το Τ και ισως πιο σχολαστικοι και ψαγμενοι, που μπαιναμε σε φορουμ..Αν πωλουσε οσο το S3 Θα ηταν αλλιως πιστευω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια χαλασε το κατω μικροφωνο. Για ανταλλακτικο θα ψαξω τη καλωδιοταινια που εχει στο κατω μερος η το module του ηχειου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μήπως δοκίμασες αν δουλεύει σωστά και το mhl; Θυμάμαι σε παλαιότερες εκδόσεις δεν δούλευε σωστά και για αυτό δεν το είχα βάλει Δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν εχω ανταπτορα αλλα απ'οτι διαβασα δεν εχει αναφερει καποιος θεμα με το MHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα! Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το root? έχω να κάνω root από τότε που είχε βγει το arc... Στείλτε μου αν είναι εύκολο τη σελίδα με το root, και ποια ρομ προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα! Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το root? έχω να κάνω root από τότε που είχε βγει το arc... Στείλτε μου αν είναι εύκολο τη σελίδα με το root, και ποια ρομ προτείνετε? Παρε το αρχείο που ανέβασα και εγκατέστησε το. Μετα άνοιξε το και πατα επάνω εκεί που λέει make it. Αν δεν κάνει επανεκκίνηση είναι όλα οκ! Μετα κατεβασε το supersu απο το play store και άνοιξε το. Κανε εγκατάσταση το binary που θα σου πει με κανονικη μέθοδο. Κάνε και μια επανεκκινηση και πλέον είσαι root. Για rom ψάξε στο xda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τοσο χαλια ειναι το Τ? μεταξυ Μ, L, T ποιο θα περνατε? λεω να παω σε μεταχειρισμενο Σονυ κατω απο 100, εχω το Χ10 μινι προ και εχει βγει πραγματικο σκυλι! Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τοσο χαλια ειναι το Τ? μεταξυ Μ, L, T ποιο θα περνατε? λεω να παω σε μεταχειρισμενο Σονυ κατω απο 100, εχω το Χ10 μινι προ και εχει βγει πραγματικο σκυλι! Εγώ έχω και τα 2 σπίτι. νομίζω ότι το Τ εΙναι πιο γρήγορο. Γενικά πιστεύω ότι και τα 2 είναι αργά σήμερα. ..αλλα αν δεν μπορείς να δώσεις λεφτά το Τ αξίζει εάν δεν έχει προβλήματα. Το l ποτε δεν μ άρεσε. Γιατί δεν κοιτάς κινεζικα; σε αυτά τα λεφτά αξιζει; Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Εχω μια καινουργια σμαρτ τηλεοραση και θελω να παρω ενα τηλεφωνο που να συνεργαζεται πληρως με αυτη... δηλαδη να εχει Miracast, DLNA, NFC κτλ. συν τα παλια κλασσικα χαρακτηριστικα που αρχιζουν να σπανιζουν (ραδιο, καρτα μνημης, μπαταρια κτλ) το Τ με καλυπτει σε ολα αυτα (η μπαταρια αν και δεν ειναι αποσπωμενη φανταζομαι να βγαινει ευκολα) οπως και το L. Για αυτο εχω καταληξει σε Σονυ, τα lg και samsung που κοιταζω συνηθως δεν εχουν ραδιο ή μιρακαστ που για μενα ειναι σημαντικα... Τα λεφτα δεν ειναι τοσο προβλημα, αλλα επειδη ειμαι ολιγαρκης θελω την καλυτερη και προσιτοτερη λυση, πχ αναμεσα σε ενα galaxy s4 καποιο απο αυτα τα τρια προτιμω καποιο απο αυτα, δεν ειμαι φαν τον επιδοσεων αλλα των χαρακτηριστικων... Αν δεν κλεισω καποιο απο αυτα ισως παω αναμεσα σε Note 2 / Honami που επισης κοιταω... Edited March 7, 2015 by TIM-RANGER Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εχω μια καινουργια σμαρτ τηλεοραση και θελω να παρω ενα τηλεφωνο που να συνεργαζεται πληρως με αυτη... δηλαδη να εχει Miracast, DLNA, NFC κτλ. συν τα παλια κλασσικα χαρακτηριστικα που αρχιζουν να σπανιζουν (ραδιο, καρτα μνημης, μπαταρια κτλ) το Τ με καλυπτει σε ολα αυτα (η μπαταρια αν και δεν ειναι αποσπωμενη φανταζομαι να βγαινει ευκολα) οπως και το L. Για αυτο εχω καταληξει σε Σονυ, τα lg και samsung που κοιταζω συνηθως δεν εχουν ραδιο ή μιρακαστ που για μενα ειναι σημαντικα... Τα λεφτα δεν ειναι τοσο προβλημα, αλλα επειδη ειμαι ολιγαρκης θελω την καλυτερη και προσιτοτερη λυση, πχ αναμεσα σε ενα galaxy s4 καποιο απο αυτα τα τρια προτιμω καποιο απο αυτα, δεν ειμαι φαν τον επιδοσεων αλλα των χαρακτηριστικων... Αν δεν κλεισω καποιο απο αυτα ισως παω αναμεσα σε Note 2 / Honami που επισης κοιταω... ΓΙατι δεν κοιτας ενα Ζ1 που ολα αυτα θα στα κανει απροβληματιστα? δεν ειναι μονο να εχει τα χαρακτηριστικα. ειναι να ειναι και δυνατο.. Εγω με το Ζ3c εχω ευχαριστηθει να στελνω φωτο και βιντεο στην TV μεσω dlna.. Παω μια εκδρομη και μετα μαζευομαστεκαι τις βλεπουμε εκει αντι στο pc ή σε αλμπουμ. Γενικα αξιζει ενα δυνατο κινητο γιατι το σημαντικο ειναι να στα κανει αμεσα.οχι να περιμενεις μιση ωρα. Επισης ενα σημαντικο του Ζ3 ειναι οτι εχει παααααρα πολυ δυνατο σημα, ετσι, οσο μακρυα και να ειναι το router θα σου κανει τη δουλεια, ενω τα αλλα μπορει να κωλωσουν. Εγω στη θεση σου θα επαιρνα Ζ3c και για 2-3 χρονια δε θα ξανακοιταζα κινητο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Δοκιμαζω να ξεκλειδωσω τον bootloader στο Τ κι ακολουθω τα βηματα που εχει στο developer.sonymobile.com Ομως οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, δεν μου ζηταει drivers (αφου εχω πατησει το Volume UP οταν συνδεω το καλωδιο). Αφου βαλω τις εντολες, κολλαει σε ενα "waiting for device" χωρις να κανει τιποτα. Εχω κανει κατι λαθος; :wacko::wacko: ΥΓ. Δεν ξερω αν ειναι σημαντικο αλλα τρεχω Win 8.1 Edit: Βαζω το κινητο σε fastboot mode αλλα βγαινει αυτοματα και ο υπολογιστης σταματαει να το αναγνωριζει. Any ideas? Edited March 8, 2015 by TheBerliner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σήμερα έβγαλα την μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, πίστευα ότι θα αλλάξει και λίγο το χρώμα της οθόνης αλλά παρέμεινε κίτρινο.. Ήταν πανεύκολο όμως να βγει. Τώρα αυτό που θα ήθελα είναι αν κάποιος ξέρει που θα βρούμε tempered glass μιας και εγώ δεν έχω βρει πουθενά, αν παίζουν τίποτα universal που να κάθονται απλά σωστά ή πια να πάω σε μια καλή μεμβράνη μιας και το κινητό είναι άριστο και θέλω να το διατηρήσω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σήμερα έβγαλα την μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, πίστευα ότι θα αλλάξει και λίγο το χρώμα της οθόνης αλλά παρέμεινε κίτρινο.. Ήταν πανεύκολο όμως να βγει. Τώρα αυτό που θα ήθελα είναι αν κάποιος ξέρει που θα βρούμε tempered glass μιας και εγώ δεν έχω βρει πουθενά, αν παίζουν τίποτα universal που να κάθονται απλά σωστά ή πια να πάω σε μια καλή μεμβράνη μιας και το κινητό είναι άριστο και θέλω να το διατηρήσω. Είχα κοιτάξει και εγώ πριν μήνες και δεν είχα βρει τίποτα... Και τώρα πάλι τίποτα δεν βρήκα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Είχα κοιτάξει και εγώ πριν μήνες και δεν είχα βρει τίποτα... Και τώρα πάλι τίποτα δεν βρήκα. Κάνα καλό screen protector έχεις να προτείνεις ? Μεμβράνη εννοώ.. Μην το αφήσω έτσι γιατί το λυπάμαι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μπα δεν έχω άποψη. Ένα που μου έβαλαν σε ένα μαγαζί στην Πάτρα ήταν για πέταμα σε ένα μήνα τίγκα σε γρατζουνιές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εχω αναβαθμιστει σε official 4.3 αλλα το προβλημα που ειχα , παραμενει.Κανει αλλες φορες επανεκκινησεις και αλλες φορες απλα σβηνει.Τα πραματα ειναι διαφορετικα οταν το εχω να φορτιζει ειτε στο laptop ειτε κανονικα στην πριζα. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως(με ποια custom rom) λυνεται αυτο το προβλημα ή εστω ποια θεωρειται πιο σταθερη μιας και δεν μοιαζει να ειναι θεμα της μπαταριας.Αν ηταν της μπαταριας φανταζομαι πως δεν θα εκανε επανεκκινησεις , απλα θα εσβηνε μονο. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ξερω οτι θα σε παω πισω με αυτο που θα πω Αλλα παλευοντας να βαλω custom rom στο Τ της αδερφης μου το brickαρα (κι εχει αρκετη φασαρια στα Win 8.1). Και σαν υστατη λυση προκειμενου να ξαναλειτουργησει του περασα την πρωτη official που βρηκα στο ιντερνετ και ειναι η 4.0.4 αν θυμαμαι καλα. Νομιζω δεν ειναι καν Jelly Bean, αλλα το κινητο λειτουργει καλυτερα σε σχεση και με την 4.1.2 και με την 4.3.3 που ειχε καταντησει απροσπελαστο. Το UI ειναι λιγο πιο παλιο αλλα το κινητο ειναι πιο γρηγορο και η αυτονομια εχει βελτιωθει αισθητα σε συγκριση με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Προσθηκη στο προηγουμενο μηνυμα Σημερα του εγκατεστησα CM 10.2 που ειναι και η τελευταια stable που κυκλοφορει. Το κινητο παει πολυ καλα, τωρα απο αυτονομια θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Από περιέργεια και μόνο περιμένω τις εντυπώσεις σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts