kalisti Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Η Sony ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη διάθεση του Android 4.4 KitKat update για Sony Xperia T2 Ultra και συνέχεια θα έχει το Sony Xperia E1 και Sony Xperia M2 μέσα στους επόμενους μήνες. http://techblog.gr/software/sony-rolls-android-4-4-kitkat-for-xperia-t2-ultra-9876/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και τι μας αφορά αυτό εμάς; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και τι μας αφορά αυτό εμάς; με λιγη πιστη και προσευχη μπορει να ερθει και στο Τ φιλε Αλεξη. :lol::lol: :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα παιδια. Το xperia sp της κοπελας μου κανει κατι περιεργα με τις κλησεις. Ρωταω μηπως καποιος απο εδω ειχε κατι παρομοιο και λυθηκε. Οταν καλει καποιον (ανεξαρτήτως εταιρειας κινητης), ο συνομιλητης την ακουει με μια τρελη καθυστερηση, λες και μιλαει απο κανα πηγαδι. 3-4 δευτερολεπτα καθυστερηση. Δεν φαινεται λογικο. Και οι 2 ειμαστε στην Wind και το κανει και μεταξυ μας και με αλλα δικτυα. Μαλλον αυτο συμβαινει οταν καλει αυτη και οχι ο αλλος. Περιεργο γιατι το κανει εδω και 10 μερες περιπου και ολα ειναι κανονικα απο ρυθμισεις. Και εχει μονιμα 2g ενεργοποιημενο. Το μονο που σκεφτομαι για λυση ειναι επαναφορα εργοστασιακων, μηπως φταιει καποια εφαρμογη αλλα εχει τις απολυτως βασικες συν 2-3 facebookοπαιχνιδα. Εαν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει. Ευχαριστω :) :) ΥΓ: Φιλε @epag , η οθονη ειναι μια χαρα, ουτε κατι τρομερο , ουτε ασχημη. Λογικα θα το διαπιστωσες και ο ιδιος! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια. Το xperia sp της κοπελας μου κανει κατι περιεργα με τις κλησεις. Ρωταω μηπως καποιος απο εδω ειχε κατι παρομοιο και λυθηκε. Οταν καλει καποιον (ανεξαρτήτως εταιρειας κινητης), ο συνομιλητης την ακουει με μια τρελη καθυστερηση, λες και μιλαει απο κανα πηγαδι. 3-4 δευτερολεπτα καθυστερηση. Δεν φαινεται λογικο. Και οι 2 ειμαστε στην Wind και το κανει και μεταξυ μας και με αλλα δικτυα. Μαλλον αυτο συμβαινει οταν καλει αυτη και οχι ο αλλος. Περιεργο γιατι το κανει εδω και 10 μερες περιπου και ολα ειναι κανονικα απο ρυθμισεις. Και εχει μονιμα 2g ενεργοποιημενο. Το μονο που σκεφτομαι για λυση ειναι επαναφορα εργοστασιακων, μηπως φταιει καποια εφαρμογη αλλα εχει τις απολυτως βασικες συν 2-3 facebookοπαιχνιδα. Εαν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει. Ευχαριστω :) :) ΥΓ: Φιλε @epag , η οθονη ειναι μια χαρα, ουτε κατι τρομερο , ουτε ασχημη. Λογικα θα το διαπιστωσες και ο ιδιος! ρυθμισεις--ρυθμισεις κλησης--μειωση ταχυτητας ομιλιας (απενεργοποιηση), ισοσταθμιστης (κανονικος) βοηθειμα ακροασης (απενεργοποιηση) δες λιγο αυτα και κανε και ανοιγμα κλεισιμο του κινιτου αλλα βγαλε την καρτα sim και ξαναβαλτην δες αυτα και πες αν λυθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η οθονη ειναι καλη; τα σπαει για αυτο και ειναι ο κυριως λογος αντλισεις μπαταριας στην τιμη που επεσε 199 και με το τελευαταιο upadate το τηλεφωνο ειναι δωρο!!!σε εισαγωγικα βεβαια!!! Edited July 20, 2014 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 1000 ευχαριστω. Το ειχε ενεργοποιησει και το ειχε ξεχασει! Λογικα θα διορθωθηκε τωρα! Και παλι ευχαριστω! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Θέλει να το πάρει η κοπέλα μου(...ψάχνει για κόκκινο που μάλλον έχει έλλειψη). Από ότι έχω διαβάσει η 4.3 είναι σταθερή. Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει... ακούς την κλήση και ανάβουν τα φωτάκια, μόλις απαντήσεις κλείνουν ή πάλι μένουν αναμένα(αν ναι τι χρώμα); Υπάρχει επιλογή να κρατήσεις τα leds μονο για notifications; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Θέλει να το πάρει η κοπέλα μου(...ψάχνει για κόκκινο που μάλλον έχει έλλειψη). Από ότι έχω διαβάσει η 4.3 είναι σταθερή. Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει... ακούς την κλήση και ανάβουν τα φωτάκια, μόλις απαντήσεις κλείνουν ή πάλι μένουν αναμένα(αν ναι τι χρώμα); Υπάρχει επιλογή να κρατήσεις τα leds μονο για notifications; με το τελευταιο και καθοριστικο upadate 205 πλεον αναβει μολις το σικωσεις και κλεινει ενω μιλας επομενος διορθοθηκε οπως επησης λειτουγρει και ο αισθητηρας ενω μιλας και σβηνει η οθονη οπως ολα τα τηλεφωνα δεν θυμαμαι πως λεγεται.....τωρα για τα φωτακια πας στις ρυθμησεις--οθονη--εφε φωτισμου και εκει επιλεγεις εσυ τα χρωματα για καθε τι που θες να κανεις χαμενες κλεισεις μηνυματα και τα παντα....για ποιο πολλες επιλογες εχει στο μαρκετ πολλες εφαρμογες να κανεις οτι θες με το led! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1000 ευχαριστω. Το ειχε ενεργοποιησει και το ειχε ξεχασει! Λογικα θα διορθωθηκε τωρα! Και παλι ευχαριστω! :) χαιρομαι που βοηθεισα παντως θα το ξαναγραψω για πολλοστή φορα το τηλεφωνο ειναι παρα παρα πολυ καλο και με το τελευταιο update η 4.3 πεταει και ειναι σταθερη απλα οσοι εχετε προβληματα καντε με το pc companio διορθωση εγκαταστασης λογισμικου της 205 και ξαναβαλτε τα παντα απο την αρχη εφαρμογες ρυθμησεις τα παντα ξερω ειναι κουραστικο αλλα αξίζει μια φορα να γινει για να απολαυσετε το τηλεφωνο χωρς γκρινιες και αποριες.........απο μπαταρια μεχρι τα παντα δουλευουν super Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 με το τελευταιο και καθοριστικο upadate 205 πλεον αναβει μολις το σικωσεις και κλεινει ενω μιλας επομενος διορθοθηκε οπως επησης λειτουγρει και ο αισθητηρας ενω μιλας και σβηνει η οθονη οπως ολα τα τηλεφωνα δεν θυμαμαι πως λεγεται.....τωρα για τα φωτακια πας στις ρυθμησεις--οθονη--εφε φωτισμου και εκει επιλεγεις εσυ τα χρωματα για καθε τι που θες να κανεις χαμενες κλεισεις μηνυματα και τα παντα....για ποιο πολλες επιλογες εχει στο μαρκετ πολλες εφαρμογες να κανεις οτι θες με το led! Ευχαριστώ KIRIS ! Αισθητήρας εγγύτητας/ proximity sensor λέγεται. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εχει ασχοληθει κανεις με ταπλετ και ξεχωριστο πληκτρολογιο ? Δε μπορω να αλλαξω τη γλωσσα απο τα αγγλικα στα ελληνικα. Γραφει μονο αγγλικα. Το βαζω και στο τηλεφωνο το sp και τιποτα ,μονο αγγλικα γραφει. Τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά βγήκε η .205 unbranded USA .. Περίεργο δεν έχει ξαναβγεί USA firmware .. κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον... Για αυτό σου είπα ότι έπρεπε να το έχεις στείλει μετά την αντικατασταση..αλλά εσύ παρεξηγηθηκες. Για μένα δώσε το να ξεμπλέξεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δες την εφαρμογή external keyboard helper. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δες την εφαρμογή external keyboard helper. Τη τοποθετησα φιλε μου στο ταμπλετ και τιποτα. Μονο αγγλικα γραφει.ειναι τσεκαρισμενα τα ελληνικα. Στη φωτο το πληκτρολογιο. Ποια κουμπια πρεπει να πατησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Για μένα δώσε το να ξεμπλέξεις Το ίδιο τού λέμε και εμείς, να το δώσει και να πάρει κάποιο άλλο τηλέφωνο :D Off topic : zxr είδα το νέο σου avatar και σκιάχτηκα :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Για αυτό σου είπα ότι έπρεπε να το έχεις στείλει μετά την αντικατασταση..αλλά εσύ παρεξηγηθηκες. Για μένα δώσε το να ξεμπλέξεις Το στέλνω, τσακώνομαι αλλά δεν βγαίνει άκρη. Το ίδιο τού λέμε και εμείς, να το δώσει και να πάρει κάποιο άλλο τηλέφωνο :D Off topic : zxr είδα το νέο σου avatar και σκιάχτηκα :p Ψάχνομαι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν θυμάμαι ψάξου λίγο γιατί σίγουρα θα δουλέψει με αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε μεγάλα προγράμματα ή να προσθέσω και άλλες εφαρμογές, η συσκευή μου γράφει έλλειψη αποθηκευτικού χώρου, βέβαια η συσκευή έχει 87 εφαρμογές στην κάρτα SD :happy: με υπόλοιπο χωρητικότητας 53% και 75 εφαρμογές στην συσκευή:rolleyes: με υπόλοιπο χωρητικότητας 11% χωρίς δυνατότητα μεταφοράς άλλων εφαρμογών στην κάρτα SD. Η μνήμη Ram παίζει πάντα στο 80-85% ακόμα και μετά από καθαρισμό πάει στο 70-80% αλλά σε ένα λεπτό επανέρχεται στο 80-85%. Ποιο είναι το πρόβλημα που δεν μπορώ να βάλω άλλα προγράμματα η μνήμη Ram ή η μικρή χωρητικότητα στην συσκευή? Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να χρειαστεί να σβήσω εφαρμογές? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει, υπάρχουν συνφορίτες που έχουν θέμα με κολλήματα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ΧΘες το Τ που πλεον το εχω δωσει στην αδερφη μου, αποφασισε καποια στιγμη να κλεισει με 25% μπαταρια και δεν ανοιγε παρα μονο με reset. Να τονισω πως του εχω κανει restore πριν απο μια βδομαδα αλλα αυτο δεν πτοειται και βγαζει προβληματα. Πρεπει να του απονειμουμε τον τιτλο του πιο προβληματικου smartphone της αγορας :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μαζί σου!! Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ΧΘες το Τ που πλεον το εχω δωσει στην αδερφη μου, αποφασισε καποια στιγμη να κλεισει με 25% μπαταρια και δεν ανοιγε παρα μονο με reset. Να τονισω πως του εχω κανει restore πριν απο μια βδομαδα αλλα αυτο δεν πτοειται και βγαζει προβληματα. Πρεπει να του απονειμουμε τον τιτλο του πιο προβληματικου smartphone της αγορας :rolleyes: Γκαντεμηδες!! Χαχαχα, πραγματικά από τα ωραία κινητά αλλά αμφιλεγόμενα.. Εγώ πάντως το έχω δώσει στη μάνα μου και δουλεύει άριστα, email, viber whatsapp skype κτλ άνετα και άριστα όλα.. Το άλλο που πούλησα στον 1 χρόνο δεν έβγαλε το παραμικρό. Μήπως να το πας σέρβις ? Τι ξέρω μπλέξιμο αλλά μπας και βγάλεις άκρη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γκαντεμηδες!! Χαχαχα, πραγματικά από τα ωραία κινητά αλλά αμφιλεγόμενα.. Εγώ πάντως το έχω δώσει στη μάνα μου και δουλεύει άριστα, email, viber whatsapp skype κτλ άνετα και άριστα όλα.. Το άλλο που πούλησα στον 1 χρόνο δεν έβγαλε το παραμικρό. Μήπως να το πας σέρβις ? Τι ξέρω μπλέξιμο αλλά μπας και βγάλεις άκρη.. Αυτή την περίοδο είμαι γενικά εκτός Αθηνών αλλά όταν γυρίσω μόνιμα λέω να τους το πάω, κάνα δεκαήμερο θα πάρει. Να του κάνουν ένα γενικό πάλι μπας και φτιάξει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει, υπάρχουν συνφορίτες που έχουν θέμα με κολλήματα? :( Στην 4.3 γενικά τρέχει καλά. Εγώ ποτέ δεν το είχα φορτώσει πολύ από εφαρμογές οπότε ίσως παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το κινητο (το πρωτο μου t) το αγορασα σεπτεμβριο 2013 και φορουσε επανω την 9.1.Α.0.489 της vodafone χωρις το παραμικρο προβλημα, εκτος του wifi που δεν επιανε μακρια... Αφου μου το εκλεψαν, βρεθηκε ενα ολοκαινουριο xperia t στα χερια μου τον ιουνιο φετος. φορουσε την 9.1.Α.1.141 οπου με αυτην και με οσες αλλες και αν εχω δοκιμασει μετα την 2η-3η μερα τα reboot πανε και ερχονται. το συμπερασμα μου λοιπον ειναι οτι το εν λογο μοντελο ειναι προβληματικο σε μεγαλο βαθμο και η sony με καθε update τα εκανε χειροτερα. επειδη το κινητο κανει φιγουρα... ακομα στην αγορα και τραβαει... θα πρεπει η sony κατα την γνωμη μου να βγαλει ενα πολυ προσεγμενο update το οποιο θα λυσει μια για παντα τα πολυ σοβαρα θεματα του κινητου (π.χ μπαταρια,reboot k.a)!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το κινητο (το πρωτο μου t) το αγορασα σεπτεμβριο 2013 και φορουσε επανω την 9.1.Α.0.489 της vodafone χωρις το παραμικρο προβλημα, εκτος του wifi που δεν επιανε μακρια... Αφου μου το εκλεψαν, βρεθηκε ενα ολοκαινουριο xperia t στα χερια μου τον ιουνιο φετος. φορουσε την 9.1.Α.1.141 οπου με αυτην και με οσες αλλες και αν εχω δοκιμασει μετα την 2η-3η μερα τα reboot πανε και ερχονται. το συμπερασμα μου λοιπον ειναι οτι το εν λογο μοντελο ειναι προβληματικο σε μεγαλο βαθμο και η sony με καθε update τα εκανε χειροτερα. επειδη το κινητο κανει φιγουρα... ακομα στην αγορα και τραβαει... θα πρεπει η sony κατα την γνωμη μου να βγαλει ενα πολυ προσεγμενο update το οποιο θα λυσει μια για παντα τα πολυ σοβαρα θεματα του κινητου (π.χ μπαταρια,reboot k.a)!:mad: δε θυμαμαι αριθμο εκδοσης, αλλα το ειχα απο τον Δεκεμβριο που κυκλοφορησε..καποια στιγμη πηρε ενα update που διορθωσε εμβελεια και νομιζω ηταν στην 4.1, καπου πριν το καλοκαιρι..αν δεν κανω λαθος..με αυτη τη ρομ μου δουλευε αψογα..εγω δεν ειχα κανενα θεμα.. Με 4.3 το ειχα πολυ λιγο για προσωπικη χρηση αλλα δεν ειχα θεματα.το αλλο Τ στο σπιτι λειτουργει σωστα, τοσο η μπαταρια οσο και τα υπολοιπα χωρις να γινεται σκληρη χρηση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts