Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;; Το κινητό σου είναι branded;;

Το είχα πάρει από birdphone. Παλιά τα είχα ξεκλειδώσει για να βάλω rom πειραγμένες είχα αλλάξει kernel είχα βάλει το cwm και όλα τα σχετικά. Μετά ήθελα να το επαναφέρω δεν μπορούσα οπότε είχα περάσει το firmware με flashtool. Τώρα ούτε να επαναφέρω μπορώ με τα εργαλεία της Sony αλλά ούτε root να κάνω! Δοκίμασα doomlord, kingoroot, flashtool με κανέναν τρόπο! Μόνο διάφορα firmware μπορώ να περάσω! Υπάρχει τρόπος να επανέλθει;

Το είχα πάρει από birdphone. Παλιά τα είχα ξεκλειδώσει για να βάλω rom πειραγμένες είχα αλλάξει kernel είχα βάλει το cwm και όλα τα σχετικά. Μετά ήθελα να το επαναφέρω δεν μπορούσα οπότε είχα περάσει το firmware με flashtool. Τώρα ούτε να επαναφέρω μπορώ με τα εργαλεία της Sony αλλά ούτε root να κάνω! Δοκίμασα doomlord, kingoroot, flashtool με κανέναν τρόπο! Μόνο διάφορα firmware μπορώ να περάσω! Υπάρχει τρόπος να επανέλθει;

Για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που σου έστειλα πρέπει να κλειδώσεις ξανά τον bootloader με το flashtool.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που σου έστειλα πρέπει να κλειδώσεις ξανά τον bootloader με το flashtool.

Έχει κάπου κάποιον οδηγό;

Έχει κάπου κάποιον οδηγό;

Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό, χρησιμοποιώντας αυτό το αρχείο.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ευχαριστώ πολύ, έπιασε :)

Να 'σαι καλά.

εχουμε κανενα νεο σχετικα με κιτκατ?
panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp

Παιδιά στους χαρακτήρες στα SMS μου βγάζει πότε 70 χαρακτήρες διαθέσιμους και πότε 160. Τι πρέπει να κάνω για να παραμένουν στο 160 κ να γραφω ελληνικα;

αληθεια με το stamina πως γινεται να αναβουν τα λεντακια?απενεργοποιηται και το viber σε αυτη τη λειτουργια?

αληθεια με το stamina πως γινεται να αναβουν τα λεντακια?απενεργοποιηται και το viber σε αυτη τη λειτουργια?

Ναι αλλά μπορείς να το ρυθμίσεις να παραμένει σε λειτουργεία.

Ναι αλλά μπορείς να το ρυθμίσεις να παραμένει σε λειτουργεία.

πως γινεται αυτο?

τα λεντακια με ενδιαφερουν περισσοτερο.

Παιδες καλησπερα, να ρωτησω κατι?Ειμαι με 4.3 και ηθελα να δοκιμασω το wifi βασει τοποθεσιας πως τα παει στην πραξη αλλα δεν υπαρχει στις ρυθμισεις.Εχει αλλαξει κατι στην 4.3?Απ'οτι θυμαμαι παλιοτερα υπηρχε σαν ρυθμιση.Ή μηπως φταιει η εκδοση της 4.3 που εχω? .199 Unbranded Generic IT Skyfall Bond Edition.

Παιδες καλησπερα, να ρωτησω κατι?Ειμαι με 4.3 και ηθελα να δοκιμασω το wifi βασει τοποθεσιας πως τα παει στην πραξη αλλα δεν υπαρχει στις ρυθμισεις.Εχει αλλαξει κατι στην 4.3?Απ'οτι θυμαμαι παλιοτερα υπηρχε σαν ρυθμιση.Ή μηπως φταιει η εκδοση της 4.3 που εχω? .199 Unbranded Generic IT Skyfall Bond Edition.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Έχει μεταφερθεί εκεί η ρύθμιση για wifi βασει τοποθεσιας

Αν τελικά το δοκιμάσεις πες μας πως πάει η μπαταρία...

Πήγαινε στις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Έχει μεταφερθεί εκεί η ρύθμιση για wifi βασει τοποθεσιας

Μηπως εχετε καμια ιδεα γιατι μου το πεταει συνεχεια σαν ειδοποιηση να το ενεργοποιησω? εχω απενεργοποιησει συμβουλες, την ιδια την εφαρμογη και παλι συνεχιζει να πεταει μηνυμα να το ενεργοποιησω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα στο Τ την prerooted official 4.3. Θελω να το στειλω για σερβις για θεμα με μπαταρια... Πως μπορω να δω τι φορουσε εργοστασιακη rom γιατι εχω την εντυπωση οτι με το SUS μου περασε την ιταλικη (πρωτη γλωσσα ηταν τα ιταλικα με το που ανοιξε μετα)?

Η δεν παιζει ρολο και εφοσον ειναι unrooted και official δεν θα εχω προβλημα? Εκτος απο την αρβατο δεν υπαρχει καπου αλλου να το στειλω ε?

Μάριος...

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα στο Τ την prerooted official 4.3. Θελω να το στειλω για σερβις για θεμα με μπαταρια... Πως μπορω να δω τι φορουσε εργοστασιακη rom γιατι εχω την εντυπωση οτι με το SUS μου περασε την ιταλικη (πρωτη γλωσσα ηταν τα ιταλικα με το που ανοιξε μετα)?

Η δεν παιζει ρολο και εφοσον ειναι unrooted και official δεν θα εχω προβλημα? Εκτος απο την αρβατο δεν υπαρχει καπου αλλου να το στειλω ε?

Δεν έχεις θέμα αν είναι χωρίς root και με απειραχτο bootloader

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτό δουλεύει μόνο με αυτήν την επιλογή ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω και την σάρωση πάντα διαθέσιμη από τις συνθέτες ρυθμίσεις του WiFi?

Σήμερα μετα απο φόρτιση το βράδυ το βρήκα κλειστό και με την .199 την Ελληνική (δευτερη φορά που γίνεται) την πρώτη νόμιζα οτι ηταν τυχαίο.

Αυτο συνέβαινε και με την αρχική έκδοση.

Με την 205 δεν έχω δοκιμάσει..

Απογοητευμένος με τα bug της 4.3 σκέφτομαι να γυρίσω στην 4.1 και να το αφήσω το κινητό εκεί μέχρι να βγεί αν βγεί η 4.4

Σήμερα μετα απο φόρτιση το βράδυ το βρήκα κλειστό και με την .199 την Ελληνική (δευτερη φορά που γίνεται) την πρώτη νόμιζα οτι ηταν τυχαίο.

Αυτο συνέβαινε και με την αρχική έκδοση.

Με την 205 δεν έχω δοκιμάσει..

Απογοητευμένος με τα bug της 4.3 σκέφτομαι να γυρίσω στην 4.1 και να το αφήσω το κινητό εκεί μέχρι να βγεί αν βγεί η 4.4

Βάλε ευρωπαϊκή, δουλεύει πολύ καλά γενικώς.. Και κάτι τέτοιο δε μου το έχει κάνει

παιδια κανεις που να ξερει αυτη τη ρυθμιση?

Νίκο παίζες με την 205 ή 199 ; Ποια έκδοση έχεις βάλει εσύ ; εχει Γερμανική swis κτλ.

την τελευταια ευρωπαικη james bond παιδες, θα τη δω το βραδυ..το κινητο το εχει η μανα μου αλλα το χρησιμοποιει αρκετα και αν εχει το οποιοδηποτε θεμα μου το λεει..και εγω παιζω που και που δηλαδη, τοσκαλιζω, για να δω πως παει..

αν δεν απατωμαι η 199 ειναι η τελευταια..

Το μονο που δε μαρεσει στην 4.3 ειναι οτι βαρυνε ελαφρως το κινητο και 2ον οτι μου πεταει συνεχεια συμβουλη διαχειρισης ενεργειας να ανοιξω το wifi βασει τοποθεσιας που ειναι σπαστικο αλλα δεν ενοχλει καπου..αν και το εκανα 2η καθαρη εγκατασταση το συνεχιζει..

Παρολα αυτα το κινητο ειναι σταθεροτατο και δεν εχω καποιο θεμα, η καμερα εστιαζει πολυ καλυτερα απο την 1η μερα που το πηρα περισυ και ειχε τα θεματακια του (ειδικα στο βιντεο οποιος θυμαται) και γενικα νομιζω οτι αξιζει η 4.3

• The title was changed to Sony Xperia T