Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στην 4.1.2 είχε την ίδια επιλογή για lte.. Αλλά δεν ξερώτησα κατά πόσο λειτουργεί.

Εγώ που το δοκίμασα στην επόμενη επανεκκίνηση το κινητό επανέφερε την αρχική ρύθμιση. Δηλαδή wcdma/gsm

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

που μπορουμε να την βρουμε φιλε nicoscorp?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648320

Από εδώ την πήρα εγώ. Την unbranded της κεντρικής Ευρώπης. Όχι James Bond και βλακειες. Αλλά από ότι είδα είναι σε αναμονή νέας έκδοσης.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω σε παραπεμπω εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379303

οταν λεει οτι παρατεινεται η δωρεαν χρηση 4G, τι καταλαβαινεις? οτι οποιος δεν εχει ΜΒ απλα λιωνει με 4G ή οτι οποιος εχει ΜΒ χρησιμοποιει δωρεαν το 4G?

απο εκει και περα, αν ξερεις κατι παραπανω, παω πασο..

Λεει ξεκάθαρα ότι μπορείς να κάνεις χρήση του 4G χωρίς να χρεώνεσαι (με άλλα λόγια χωρίς να καταναλώνονται τα ΜΒ που έχει το υφιστάμενο πρόγραμμα στο οποίο ανήκεις) και η συνέχεια μετά τις 20/01/14 που λέει η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ.

Σου ξεκαθαρίζει ποιοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το 4G και κάτω κάτω γράφει αυτό που είπα πιο πάνω:

"Για το Δίκτυο 4G ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις δεδομένων βάσει του προγράμματος χρήσης που έχει επιλέξει ο συνδρομητής και δεν διαφοροποιούνται από το Δίκτυο πρόσβασης (3G / 4G)" ;)

Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λεει ξεκάθαρα ότι μπορείς να κάνεις χρήση του 4G χωρίς να χρεώνεσαι (με άλλα λόγια χωρίς να καταναλώνονται τα ΜΒ που έχει το υφιστάμενο πρόγραμμα στο οποίο ανήκεις) και η συνέχεια μετά τις 20/01/14 που λέει η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ.

Σου ξεκαθαρίζει ποιοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το 4G και κάτω κάτω γράφει αυτό που είπα πιο πάνω:

"Για το Δίκτυο 4G ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις δεδομένων βάσει του προγράμματος χρήσης που έχει επιλέξει ο συνδρομητής και δεν διαφοροποιούνται από το Δίκτυο πρόσβασης (3G / 4G)" ;)

Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)

οκ, απλα διαβαζοντας οτι δινει παραταση για τη δωρεαν χρηση, μου μπηκαν υποψιες οτι καποια στιγμη μπορει να μπει καμια εξτρα χρεωση, και να ψαχνομαστε.. οχι εγω δλδ μιας και δεν το χρησιμοποιω ειτε ειμαι αθηνα ειτε οχι.

Οσο για το Τ, μαλλον δεν το εχουν αφαιρεσει απο το μενου, δε νομιζω να υποστηριζει το h/w του κατι τετοιο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ που το δοκίμασα στην επόμενη επανεκκίνηση το κινητό επανέφερε την αρχική ρύθμιση. Δηλαδή wcdma/gsm

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648320

Από εδώ την πήρα εγώ. Την unbranded της κεντρικής Ευρώπης. Όχι James Bond και βλακειες. Αλλά από ότι είδα είναι σε αναμονή νέας έκδοσης.

Στην 4.3 δεν επανέφερε κάτι με επανεκίνηση το άφησε LTE. Πρέπει να βγώ σε σημείο που έχει σίγουρα 4G για να επιβεβαιώσω αν έχει δυνατότητα η συσκευή.

Edited by Prof_Chaos

Παιδια ειναι κανεις που περιμενει ακομα την 4.3.Κατανταει λιγο γελειο μετα απο 13 μερες..

εγώ βαρέθηκα να περιμένω κ έβαλα την central europe Bond edition και πάει τέλεια.

Για την ακρίβεια ήθελα να το πώ κ πρίν η μπαταρία πάει ακόμη καλύτερα με την ίδια ακριβώς χρήση που έκανα πρίν. Δεν ξέρω αν το βλέπετε και οι υπόλοιποι.

Edited by Prof_Chaos

έρχεται καινούρια αναβάθμιση ;) μάλλον 4.3 θα είναι γιατί το z,z1,z ultra και z1 compact θα πάρουν τον απρίλιο αναβάθμιση πως γίνετε εμείς να την πάρουμε νωρίτερα?όπως και να έχει επομενη αναβάθμιση τον μάρτιο :P

http://imageshack.com/a/img513/8176/g7ae.jpg

Επίσης λέει στο άρθρο:

Sony Mobile just updated several Xperia handsets notable SP, T and V to Android 4.3 Jelly Bean and will push another build version due to some major bugs reported by consumers regarding the first one.

Early reports noted that Sony Mobile included all Xperia Z series devices on getting Android 4.4.2 KitKat - Xperia Z, ZL, ZR, Tablet Z, Z Ultra, Z1 Compact and Z1. Android 4.3 recipients like SP, T and V are still "under investigation" on getting Android 4.4.2 KitKat.

Edited by themis0009

Παντως το προβλημα που δεν ξυπναει η οθονη οταν τραβηξω το κινητο απο το αυτι μετα απο κληση δεν εχει διορθωθει και μου εχει σπασει τα νευρα ελεος!!! Το εχει κι αλλος με την 4.3 η μονο εγω ειμαι ο γκαστονε??

το Τ πρέπει να πάρει κιτ κατ είναι δυνατό κινητό! Μέχρις στιγμής πάντως φυσάει η 4.3 στο κινητό μου.

Μια απορία είχα αποκλείσει καταλάθος απο μια εφαρμογή να στέλνει μήνυμα στο κέντρο ( εφαρμογή whats up της cosmote για να μου δείχνει τα λεπτά )

Προσπαθω να βρώ πώς να αναιρέσω τον αποκλεισμό της εφαρμογής .. στα settings του κινητού δεν βρίσκω κάτι..

το Τ πρέπει να πάρει κιτ κατ είναι δυνατό κινητό! Μέχρις στιγμής πάντως φυσάει η 4.3 στο κινητό μου.

Μια απορία είχα αποκλείσει καταλάθος απο μια εφαρμογή να στέλνει μήνυμα στο κέντρο ( εφαρμογή whats up της cosmote για να μου δείχνει τα λεπτά )

Προσπαθω να βρώ πώς να αναιρέσω τον αποκλεισμό της εφαρμογής .. στα settings του κινητού δεν βρίσκω κάτι..

δεν εχουν πει κατι επισημα, αλλα εχουν αφησει το υπονοουμενο οτι μπορει να παρει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παντως το προβλημα που δεν ξυπναει η οθονη οταν τραβηξω το κινητο απο το αυτι μετα απο κληση δεν εχει διορθωθει και μου εχει σπασει τα νευρα ελεος!!! Το εχει κι αλλος με την 4.3 η μονο εγω ειμαι ο γκαστονε??

Νομίζω ότι διορθώνεται το θέμα σου, αν βάλεις την οθόνη να σβήνει στο 1 λεπτό.

Στα 15 δεύτερα το έχεις τωρα?

Ss σε sp φίλου. Δείτε τις υπηρεσίες Google!

Καμιά λύση;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καμιά λύση;

Σε εμένα δεν είναι έτσι,,δεν έχει τέτοια υπηρεσία..

Πιστεύω πως όσοι έχουμε όποιο θέμα,,να παίρνουμε τηλέφωνο στη σονη,να τους πούμε τα θέματα μας,και να τα σπρωξουν προς τη σονη.

Μήπως με τη νέα 4.3 που λένε,να διορθώσουν τα προβλήματα..

Καλησπέρα...

Αυτά έχω εγώ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλησπέρα...

Αυτά έχω εγώ!!!

Εσύ απ'οτι καταλαβαίνω είσαι με custom ; Κ γω στο p με custom η υπηρεσίες Google είναι στο πάτο. Ο φίλος μου έχει ακόμα τη 4.1

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχει το κινητό αυτιά ;;; :confused:

Καμιά λύση;

Root και ξήλωμα Ηλία! Αυτό με τις υπηρεσίες Google δεν το έχω δει ποτέ στο κινητό μου!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εμενα προχτες μου εκανε το πρωτο νουμερο, φορτισα το βραδυ το εβγαλα απο την πριζα, εβαλα ξυπνητηρι και λειτουργια πτησης οπως κανω καθε βραδυ και το πρωι σηκωθηκα με μπαταρια απο 100 στα 87%, την μπαταρια μου την εφαγε το λειτουργικο android το οποιο ειχε χρηση ολο το βραδυ, με 99% χρηση. εκανα μια επανεκινηση και ολα στρωσαν. Μαλον εφαγε καποιο κολημα.

Κατα τα αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο, παρα μονο οτι επειδη το κινητο δεν το κλεινω το βραδυ, πρεπει να το κανω πχ καθε 4-5 μερες επανεκινηση για να ξαναζωντανευει μιας και κατα την 4η μερα σαν να δουλευει ποιο αργα....

Edited by rouleman

Root και ξήλωμα Ηλία! Αυτό με τις υπηρεσίες Google δεν το έχω δει ποτέ στο κινητό μου!!!

Νομίζω είναι γνωστό θέμα στην 4.1. Στο xda υπάρχουν αρκετές αναφορές. Με την 4.3 λύνεται, οπότε αν δεν μπορεί/θέλει να γίνει root ας κάνει την αναβάθμιση...

Mα είναι μια από τις καλύτερες συσκευές της Sony και ένα από τα δυνατότερα dual cores.

Σε όμορφο και μαζεμένο σουλούπι.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εσύ απ'οτι καταλαβαίνω είσαι με custom ; Κ γω στο p με custom η υπηρεσίες Google είναι στο πάτο. Ο φίλος μου έχει ακόμα τη 4.1

Είμαι unlocked bootloader και μαμά ρομ και ροοτ...

zxr ποιες.άλλες εφαρμογές να σβήσω;;

Αυτά να τα σβήσω;;;;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• The title was changed to Sony Xperia T