Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στο play store??

Πολλά όπως το navigon πχ.

Δε νομίζω όμως ότι θα διαθέσεις γύρω στα 40€ για να έχεις πρόγραμμα πλοήγησης..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πολλά όπως το navigon πχ.

Δε νομίζω όμως ότι θα διαθέσεις γύρω στα 40€ για να έχεις πρόγραμμα πλοήγησης..

Δωρεάν δεν υπάρχει κάτι;;;

Δωρεάν δεν υπάρχει κάτι;;;

Χμμ i don't think so!

Το Google θα δώσει λύση στο πρόβλημα σου ή τα μαγαζάκια ;)

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 1ο android κινητό μου και διάλεξα το sp ... δυστυχώς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η οθόνη κλείνει μόνη της, όποτε γουστάρει.... όταν γίνεται αυτό το κινητό συνεχίζει να παίζει απλά δεν φαίνεται τίποτα και πρέπει να πατήσω 2 φορές το κουμπί για να ξανα ανοίξει... το κάνει αυτό περίπου κάθε 1-2 λεπτά.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ SLEEP MODE της οθόνης γιατί την έβαλα στα 30 λεπτά .. επίσης πλέον το κάνει πάντα όταν βάζω να παίξει το demo HD video που είχε η συσκευή, ενώ στην αρχή το έπαιξε κανονικά... επιπλέον παρατηρώ μερικές φορές που κάνει ένα παίξιμο η οθόνη... αναφέρω τις λεπτομέρειες για να πει κανείς αν έχει παρόμοια θέματα...

1. ξέρει κάποιος ή φαντάζεται τι μπορεί να συμβαίνει... εκτός από το προφανές της ελατωμματικής συσκευής..

2. τι μπορώ να δοκιμάσω πριν το στείλω για επιδιόρθωση, που να μην ακυρώνει την εγγύηση!

3. η περίπτωση εμπίπτει στο doa?

επίσης διαβάζω κάτι για rout.. αυτό είναι κάτι σαν ξεκλείδωμα της συσκευής ώστε να βάλεις ότι λογισμικό θέλεις;;;

κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευή από πρώτη εμπειρία... να υποθέσω ότι ο λόγος της χαμηλής τιμής είναι η αναξιοπιστία στην κατασκευή??? αα ρε sony....

μιας και ανέφερες για μπαταρία. Υπάρχει original της Sony αλλά μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Μελλοντικά και αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα θέλει αλλαγή και θέλω να βάλω μια καλύτερη.

Το κινητό δεν το αλλάζω με τίποτα αν δεν χαλάσει είναι υπέροχο.

Συγγνώμη πήγαινε στον από πάνω

Εσύ με pc companion η seus μπορείς να ξαναπεράσεις ξανά το λειτουργικό σαν να έκανες ενημέρωση αλλά σε μερικές μέρες έρχεται η νέα όποτε θα γίνει μόνο του

καλησπερα! να ρωτήσω κάτι, για να μεταφερω στην sd εφαρμογες πρεπει μόνο με root? αντε και έκανα το αυτόματο root μετα τι κάνω? παω απλα μεσα απο τις εφαρμογές και κανω μεταφορά στην κάρτα μνήμης?

Συγγνώμη πήγαινε στον από πάνω

Εσύ με pc companion η seus μπορείς να ξαναπεράσεις ξανά το λειτουργικό σαν να έκανες ενημέρωση αλλά σε μερικές μέρες έρχεται η νέα όποτε θα γίνει μόνο του

δλδ πιστεύεις ότι μπορεί να μην είναι θέμα hardware αλλά να φταίει η εγκατάσταση;

αν ξαναπεράσω το λειτουργικό είναι οκ με την εγγύηση;

αν δεν υπάρχει πρόβλημα το κάνω... έτσι κι αλλιώς από ότι διαβάζω εδώ η νέα έκδοση αναμένεται εδώ και καιρό άρα δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα βγει σύντομα...

καλησπέρα , όταν πήρα το κινητό στην διαχείριση ισχύος έλεγε 4 μέρες , τώρα κάθε φορά που πάω να δω ( η μπαταριά μου είναι 100% ) λέει 11 ώρες , τι παίζει ;

καλησπέρα , όταν πήρα το κινητό στην διαχείριση ισχύος έλεγε 4 μέρες , τώρα κάθε φορά που πάω να δω ( η μπαταριά μου είναι 100% ) λέει 11 ώρες , τι παίζει ;

Όπως αναφέρει είναι ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής. Αυτό προκύπρτει βάσει της χρήσης που κάνεις και την απόδοση από φόρτιση σε φόρτιση. Αν έχεις τη λειτουργία stamina ενεργοποιημένη, θα δεις ότι ο χρόνος αυτός θα τροποποιηθεί σημαντικά, χωρίς όμως να συνεπάγεται της πραγματικής διάρκειας του κύκλου αποφόρτισης της μπαταρίας.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

καλησπερα! να ρωτήσω κάτι, για να μεταφερω στην sd εφαρμογες πρεπει μόνο με root? αντε και έκανα το αυτόματο root μετα τι κάνω? παω απλα μεσα απο τις εφαρμογές και κανω μεταφορά στην κάρτα μνήμης?

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο πλέον.

δλδ πιστεύεις ότι μπορεί να μην είναι θέμα hardware αλλά να φταίει η εγκατάσταση;

αν ξαναπεράσω το λειτουργικό είναι οκ με την εγγύηση;

αν δεν υπάρχει πρόβλημα το κάνω... έτσι κι αλλιώς από ότι διαβάζω εδώ η νέα έκδοση αναμένεται εδώ και καιρό άρα δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα βγει σύντομα...

Κάνε μια επιδιόρθωση κι αν δεν στρώσει το βλέπουμε πάλι.

Μην δίνεις και πολύ σημασία.

Πάντως ότι update και να γίνει αν δεν υπάρχει root δεν προχωράει τίποτα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάνε μια επιδιόρθωση κι αν δεν στρώσει το βλέπουμε πάλι.

την έκανα την επανεγκατάσταση από το pc companion.. τα ίδια δυστυχώς πάλι..

χωρίς να είμαι ειδικός το παίξιμο που κάνει η οθόνη μερικές φορές μου λέει ότι μάλλον είναι θέμα υλικού.. κάτι κάπου χάνει επαφή.. βραχυκυκλώνει.. δε ξέρω.. καμιά άλλη σκέψη?

την έκανα την επανεγκατάσταση από το pc companion.. τα ίδια δυστυχώς πάλι..

χωρίς να είμαι ειδικός το παίξιμο που κάνει η οθόνη μερικές φορές μου λέει ότι μάλλον είναι θέμα υλικού.. κάτι κάπου χάνει επαφή.. βραχυκυκλώνει.. δε ξέρω.. καμιά άλλη σκέψη?

Δεν έχεις εγγύηση? Γιατί δεν το πας για έλεγχο?

Εννοω κατι που δεν εχει το Nexus... το SP με την 4.3 ΣΕΡΝΕΤΕ.... Δεν μπορει να την σηκωσει... Ξεχαστε το παιδια.... TO Nexus 4 τρεχει kit kat σαν να τρεχει 2.3.6 πανω... ειναι σφερατο σε ολα.... και πολυ καλυτερη καμερα απο το SP

Πώς το ξέρεις οτι σέρνεται? Ρωτάω γιατί έχω δει αναφορές οτι στο sp με την 4.3 το antutu από 21500 που βγάζει με την 4.2 ανεβαίνει στις 24-25000.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Έχει κανείς το ftf από την Generic Ελληνική ROM? Έχω της Cosmote και μου τη σπάει το boot animation της...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

μιας και ανέφερες για μπαταρία. Υπάρχει original της Sony αλλά μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Μελλοντικά και αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα θέλει αλλαγή και θέλω να βάλω μια καλύτερη.

Το κινητό δεν το αλλάζω με τίποτα αν δεν χαλάσει είναι υπέροχο.

οχι. εξαλλου ειναι ενσωματομενη... :(:mad:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπερα παιδια! Απο αυριο γινομαι και εγω κατοχος του SP ! ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη βαση του budget μου μιας και δεν αλαζω συνχα συσκευες αφου η προηγουμενη μου ειναι η xperia x10. η πρωτη της xperia αν δεν κανω λαθος. Θα ηθελα να ρωτησω , το οτι το κινιτο ειναι EU οπως λεει στο skroutzομαγαζο που το πηρα. τι ρολο παιζει αυτο ? υπαρχει καποιο μειονεκτημα ? Επισης να το κανω ροοτ η να περιμενω την new version? Επισης εψαξα να βρω καποιο τοπικ με το ποιες ειναι οι Must εφαρμογες περι ασφαλειας κινητου , καλητερης λειτουργιας, και οτιδηποτε αλλο .

Καλώς ήρθες!

Κανένα μειονέκτημα. Για root κοιτάς εδώ.

Μια γεύση για μερικές εφαρμογές θα πάρεις από εδώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το καπάκι βγαίνει μια χαρά και η μπαταρία αλλάζει εύκολα :)

Τώρα κρατάει μια μέρα αν το ζορίσω λίγο. Αν το ζορίσω πολύ μισή μέρα με όλα ανοιχτά.. Χαλαρή χρήση 1,5 μέρα.

Παιδιά κυκλοφόρησε επιτέλους η 4.3! Τώρα που το κινητό μου είναι στο service. :p

Σε ευχαριστω παρα πολυ !!! Μολις το πηρα στα χερια μου. Δυστηχως δεν εχω Micro sim οποτε θα κοψω την παλια προς το παρων.. Υπαρχει προβλημα σε αυτο ? Μενω επαρχια οποτε 4g δεν πιανω

Σε ευχαριστω παρα πολυ !!! Μολις το πηρα στα χερια μου. Δυστηχως δεν εχω Micro sim οποτε θα κοψω την παλια προς το παρων.. Υπαρχει προβλημα σε αυτο ? Μενω επαρχια οποτε 4g δεν πιανω

Υπαρχει πιθανοτητα να μην πιανει η καρτα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά κυκλοφόρησε επιτέλους η 4.3! Τώρα που το κινητό μου είναι στο service. :p

Explain please...! Άρχισε το rollout και το εμαθες απο το service, σου ειπαν οτι θα σου το παραδωσουν με 4.3 επανω, what??

Sony logo.gif

• The title was changed to Sony Xperia T