Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας εχω ενα μηνα το sp και τις τελευταιες 2 μερες ανοιγοκλεινει μονο του και μου ζηταει το pin. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας εχω ενα μηνα το sp και τις τελευταιες 2 μερες ανοιγοκλεινει μονο του και μου ζηταει το pin. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Μήπως έχεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν services; Επανεκκίνηση κάνει συνήθως όταν δεν μπορεί να απελευθερώσει μνήμη κλείνοντας πράγματα.

Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128

Android 10 | MiUI 12.0.9

Όταν γίνεται όμως αυτό θεωρείται "software reboot" και δεν ζητάει pin, μπαίνει κατευθείαν και λειτουργεί η SIM (και είναι λογικό, γιατί αν δεν το πάρεις χαμπάρι, θα σου μείνει στην οθόνη του pin και θα χάνεις τις κλήσεις).

Οπότε μάλλον στον φίλο κάτι άλλο πρέπει να είναι!

Οποτε επειδη δεν εχω ιδεα τι με συμβουλεύεται να κανώ?

Μια καθαρή εγκατάσταση με το sus. Αυτό σημαίνει ότι τα χάνεις όλα όμως..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αν έχεις άλλο αριθμό, δοκίμασε άλλη SIM

Φίλος μου με sp έτρωγε επανεκκίνησεις, γιατί είχε παλιά SIM που την είχε κόψει μόνος του (εκτός και αν εσύ την έχεις αλλάξει)

Άλλο βήμα είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή ακόμα καλύτερα να ξανάεγκαταστήσεις το firmware και να κρατήσεις τις απολύτως απαραίτητες εφαρμογές και να δεις πως θα πάει

Αν δεν κάνει επανεκκίνησεις τότε βάζε μια μια τις εφαρμογές για να δεις αν φταίει κάποια από αυτές.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μην κάνεις ακόμα τίποτα από αυτά. Η 4.3 είναι κοντά, αν στο κάνει και με αυτή, τότε να ασχοληθείς!!

Αν πάλι μετά από όλα αυτά δεν βγάλεις άκρη, στείλε το στη Sony

Η 4.3 είναι κοντά, αν στο κάνει και με αυτή, τότε να ασχοληθείς!!

Αν πάλι μετά από όλα αυτά δεν βγάλεις άκρη, στείλε το στη Sony

Αυτο μου αρεσε το ποσο κοντα βεβαια ειναι ουτε η sony το ξερει....απο δεκεμβριο πηγαμε ιανουαριο και σχεδον φτασαμε στον φεβρουαριο!!!Μου φαινετε μας δουλεύει ψιλό γαζί ας το ακύρωνε και να μας εδιναν με την μια την 4,4!!!!! :p:p:p:p:p:p

αυτές της μέρες πρέπει να έρχεται η 4.3 ( αύριο , μεθαύριο )

http://i.imgur.com/NNO6QZU.png

Edited by NinjaLord

αυτές της μέρες πρέπει να έρχεται η 4.3 ( αύριο , μεθαύριο )

http://i.imgur.com/NNO6QZU.png

Sp δεν βλεπω να γραφη αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...Οπως ειπε κια καποιος αλλος πιο πάνω αν δεν δω στο κινητο την ειδοποίηση δεν θα το πιστεψω!!! :p:p:p:p:p:p:p

καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα τον τελευταίο μήνα με το Sp μου. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το 4G απο το κινητό αλλα και απο την εταιρία (cosmote) δεν έχω πιάσει ούτε μια φορά 4G. Σε τηλέφωνά μου προς την Cosmote με απευθύνουν στο service της Sony. Το πρόγραμμά μου καλύπτει και 4G (καρτοσυμβολαιο φοιτητικο)
Η Ευρυτανία ελκύει τους ποιοτικούς ταξιδιώτες,αυτούς που αγαπούν πραγματικά το αγνό φυσικό περιβάλλον!!

Ερώτηση...

Προσπαθώ να ακούσω ράδιο μέσω ίντερνετ,ανοίγει το σταθμό ακούω κανονικά αλλά η οθόνη δε σβήνει,,

Τη σσβήνω εγώ με το κουμπί στο πλάι...Αλλά σταματά κ η αναπαραγωγή του σταθμού.

Κατέβασα τον real player άλλα δε μου δίνει επιλογή να.ανοίξω το σταθμό με τον real player.

Τον ανοίγει πάντα με τον μαγνήσιο player.

τι κάνω;;

Η δικια μου παθηση παιδια ειναι ανιατη,,,δεν υπαρχει γκατρικο;;;

Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή για να ακούς ράδιο;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή για να ακούς ράδιο;

Οτι μου κανει το sp μου εκανε και ενα κινεζικο ταμπλετ.

Κατεβασα στο ταμπλετ την εφαρμογη real player ,και οταν πατουσα να ανοιξω το σταθμο μεσω ιντερνετ,,μου εβγαζε δυο επιλογες,,το μαμα player και τον real player.

Τον ανοιγα με τον real player και μπορουσα να σβυσω την οθονη η και να περιηγηθω στο ιντερνετ.

Κατεβασα και στο sp τον real player αλλα δεν δινει δευτερη ,επιλογη να ανοιξω το σταθμο μεσω ιντερνετ παντα.

Το sp συνεχιζει να ανοιγει το σταθμο μεσω του μαμα player ,,και οχι μονο δε σβυνη η οθονη,,παραμενη κατα την αναπαραγωγη παντα αναμενη,,αλλα αν θελησω να παω στις σελιδες του ιντερνετ,,σταματα την αναπαραγωγη του σταθμου.

Στο neo v δεν ειχα τετοιο θεμα...

καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα τον τελευταίο μήνα με το Sp μου. Ενώ έχω ενεργοποιήσει το 4G απο το κινητό αλλα και απο την εταιρία (cosmote) δεν έχω πιάσει ούτε μια φορά 4G. Σε τηλέφωνά μου προς την Cosmote με απευθύνουν στο service της Sony. Το πρόγραμμά μου καλύπτει και 4G (καρτοσυμβολαιο φοιτητικο)

Φίλε μου είχα και γώ το ίδιο πρόβλημα με το nokia 925 και λύθηκε με αλλαγή της κάρτας sim.μήπως έχεις παλιά κάρτα;μήπως είναι κομμένη;

Καλησπέρα. Ενόψη της επικείμενης (:lol:) αναβάθμισης σε 4.3 βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον post από την Vodafone Au όπου περιγράφουν την διαδικασία που υπάρχει μέχρι να βγει ένα καινούριο update. http://community.vodafone.com.au/t5/Vodafone-Blog/The-Android-Software-Journey-Part-1/ba-p/269831

Στο ίδιο site φαίνεται ότι ακόμα τεστάρουν το 4.3 για το SP και το ΤΧ, ενώ για τα Ζ & Μ "testing scheduled"...

Καλα μεχρι να τα τεσταρει ο καθενας καλα κρασια. Flashtool και τρεχω ηδη 4.3 απο τις πρωτες μερες (στο Ζ)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο μολις 2 εβδομαδες η Arvatο εστειλε εκεινο το περιβοητο μηνυμα για την παραλαβη. Ελπιζω οτι θα εχουν φτιαξει τα θεματα, ιδιαιτερα αυτα της οθονης (αν και απο οσο καταλαβα αλλαξαν ακουστικο, μπαταρια και καπακι...)

Μετα απο μολις 2 εβδομαδες η Arvatο εστειλε εκεινο το περιβοητο μηνυμα για την παραλαβη. Ελπιζω οτι θα εχουν φτιαξει τα θεματα, ιδιαιτερα αυτα της οθονης (αν και απο οσο καταλαβα αλλαξαν ακουστικο, μπαταρια και καπακι...)

καιρος σου ηταν φιλε μου... αντε και απο εβδομαδα παω εγω...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ρυθμίσεις >εφαρμογές >επαναφορά επίλογων εφαρμογών (από τις τελίτσες )

Κατέβασε tune in να δεις την υγεία σου αν ακούς ιντερνέτ ράδιο επιβάλλεται η αγορά του

Σήμερα πήρε και ο αδερφός μου το SP και το πήρα εγώ (και αυτός το δικό μου)... Για άλλη μια φορά παρατήρησα 2 καμμένα πίξελς (Πόση γκαντεμιά πια; ). Να το στείλω στη Sony (Arvato) για έλεγχο και αντικατάσταση; Στο φυλλάδιο των σημαντικών πληροφοριών που υπάρχει στη συσκευασία του κινητού λέει "Μεταξύ των συσκευών μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές στη φωτεινότητα και τα χρώματα της οθόνης. Είναι πιθανόν στην οθόνη να υπάρχουν μικροσκοπικές φωτεινές ή σκούρες κουκίδες. Αυτό παρατηρείται όταν μεμονωμένες κουκίδες παρουσιάζουν βλάβη και δεν μπορούν να ρυθμιστούν. Δύο ελαττωματικά pixel θεωρούνται αποδεκτά"...Το κακό είναι ότι αυτά μπορείς να τα δεις σε σκοτεινό χώρο και φοβάμαι μην δεν τα προσέξουν και το στείλω τζάμπα! Edited by Mitsos_The_Great

τελικές εκδόσεις θα είναι αυτές λογικά και αρχές φεβρουαρίου θα αρχίσει η αναβάθμιση επιτέλους :D :D :D :D

Update Status Android 4.3 Jelly Bean

Xperia SP Android 4.3 12.1.A.0.266 on early February

Xperia T Android 4.3 9.2.A.0.295 on early February

Xperia V Android 4.3 9.2.A.0.295 on early February

Xperia TX Android 4.3 9.2.A.1.131 on early February

Το 4g οπως ενημερωθηκα απο cosmote πιανει μονο κεντρο αθηνα, και εκει οχι παντου, δεν νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο σου.

Το 4g οπως ενημερωθηκα απο cosmote πιανει μονο κεντρο αθηνα, και εκει οχι παντου, δεν νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο σου.

To 4G πιάνει σε παρα πολλα σημεια της χωρας (πολεις κτλ) οποτε "το μονο αθηνα" δεν ισχυει. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Sony Xperia T