kyle4 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Απενεργοποιησε οποια εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις μεσω των ρυθμισεων-εφαρμογες (μπες σε μια-μια πολλες γραφουν απενεργοποιηση) Αλλιως root και ξηλωμα! Είπα να το κάνω root, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία.. Είναι και καινούργιο.. ΥΓ: Δεν μου βγάζει απενεργοποιηση σε καμία εφαρμογή.. Βγάζει μόνο διακοπή, ή αναγκαστική διακοπή... Edited December 7, 2013 by kyle4 Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Είπα να το κάνω root, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία.. Είναι και καινούργιο.. ΥΓ: Δεν μου βγάζει απενεργοποιηση σε καμία εφαρμογή.. Βγάζει μόνο διακοπή, ή αναγκαστική διακοπή... Η απενεργοποίηση εμφανίζεται μόνο σε εφαρμογές συστήματος και μόνο σε αυτές που μπορούν να απενεργοποιηθούν χωρίς να κρασάρει η συσκευή (τις περισσότερες φορές). Με λίγα λόγια αυτές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του android. Λάβε υπόψη σου, ότι δεν εμφανίζεται σε κατεβασμένες εφαρμογές χρήστη και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ εφαρμογές. Στις πρώτες έχει αντί απενργοποίηση, απεγκατάσταση και στις δεύτερες απεγκατασταση ενημερώσεων ή κάτι τέτοιο. Κάνε root και κατέβασε το link2sd. Πέρα της βασικής λειτουργίας του, έχει ωραίες επιλογές για ενσωμάτωση ενημερώσεων, πάγωμα εφαρμογών και απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Η απενεργοποίηση εμφανίζεται μόνο σε εφαρμογές συστήματος και μόνο σε αυτές που μπορούν να απενεργοποιηθούν χωρίς να κρασάρει η συσκευή (τις περισσότερες φορές). Με λίγα λόγια αυτές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του android. Λάβε υπόψη σου, ότι δεν εμφανίζεται σε κατεβασμένες εφαρμογές χρήστη και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ εφαρμογές. Στις πρώτες έχει αντί απενργοποίηση, απεγκατάσταση και στις δεύτερες απεγκατασταση ενημερώσεων ή κάτι τέτοιο. Κάνε root και κατέβασε το link2sd. Πέρα της βασικής λειτουργίας του, έχει ωραίες επιλογές για ενσωμάτωση ενημερώσεων, πάγωμα εφαρμογών και απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. εκκαθαριση προεπιλογων πατας... ειναι πιο κατω στο μενου... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakosv6 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ρε παιδιά αυτο το κινητάκι το ήθελα απο τότε που είχε 450 ευρό και τώρα θα το πάρω, αλλά αφού είδα το κόκκινο νομίζω οτι το ερωτεύτηκα και το μαύρο μου φαίνεται πολύ απλό και συνηθισμένο πια... Τι γνώμη έχετε για το χρώμα αυτό(για άντρα, δεν είναι και ροζουλι αλλά βαθύ κόκκινο βυσσινί φαίνεται ) ? Επίσης αν (που δε νομίζω) το εχει πάρει κανείς σε κόκκινο απο που το πήρε ? Σε ενα μόνο κατάστημα το βρίσκω σε κατάσταση " Προσωρινά μη διαθέσιμο-Κατόπιν παραγγελίας " και στα 285 ευρό ενώ τα άλλα δύο χρώματά ξεκινάνε κάτω απο 250... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εγώ πάλι, σαν λάτρης του κόκκινου να σου πω την αλήθεια όταν το είδα στην κοσμοτέ απο κοντα, μου "ρόζιζε" λίγο και για αυτό και δεν το πήρα, προτίμησα να το παίξω εκ του ασφαλούς και πήρα το λευκό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 εκκαθαριση προεπιλογων πατας... ειναι πιο κατω στο μενου... άλλο λέω άλλο λες... Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επειδη ειναι κυριακη και εχω χρονο λεω να βαλω καμια custom rom στο κινητο. Ποια να προτιμησω; Και ποια ειναι η διαδικασια στα γρηγορα; Ξεκλειδωνω bootloader; Υπαρχει εργαλειο που τα κανει σχεδον μονο του ολα η σε βοηθαει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επειδη ειναι κυριακη και εχω χρονο λεω να βαλω καμια custom rom στο κινητο. Ποια να προτιμησω; Και ποια ειναι η διαδικασια στα γρηγορα; Ξεκλειδωνω bootloader; Υπαρχει εργαλειο που τα κανει σχεδον μονο του ολα η σε βοηθαει; bootloader ξεκλειδωνεις μεσα απο το σαιτ της σονυ χανοντας οριστικα και αμετακλητα την εγγυηση... κατα την γνωμη μου κανε αυτο πριν ξεκινησεις... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Απλά και να ξανάκλειδωθεί σωστά ο bootloader, δεν σημαίνει ότι ξανάαποκτάμε την εγγύηση, γιατί η Sony κρατάει το imei της συσκευής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ξεκλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Βαλτε rom που δεν απαιτει ξεκλειδωμα στον bootloader Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Βαλτε rom που δεν απαιτει ξεκλειδωμα στον bootloader Εχεις καμια να προτείνεις και τα βηματα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εχεις καμια να προτείνεις και τα βηματα; Δεν έχω την συσκευή αγαπητέ αλλά αν ψάξεις στο XDA όλο και κάτι θα βρεις.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Πάντως αν κάποιοι ξεκλειδώσετε bootloader και δοκιμάσετε καμία custom πχ καμία cm, θα είχε ενδιαφέρον να κάνατε κάποια σύγκριση με το πως συμπεριφέρεται το wifi σε οριακές καταστάσεις πριν και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakosv6 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Εγώ πάλι, σαν λάτρης του κόκκινου να σου πω την αλήθεια όταν το είδα στην κοσμοτέ απο κοντα, μου "ρόζιζε" λίγο και για αυτό και δεν το πήρα, προτίμησα να το παίξω εκ του ασφαλούς και πήρα το λευκό... Ωχ:worry: αυτο με ανησυχεί αντί για βυσσινί να μου βγει ροζουλί :ninja:... Δυστυχώς δεν το εχω βρει σε κανα κατάστημα στο κόκκινο για να εχω ο ίδιος άποψη ... Edited December 8, 2013 by giannakosv6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ακριβώς αυτό έκανα εγώ. Αξίζει ναι. Σε σχέση με το mini έχει καλύτερη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εχεις καμια να προτείνεις και τα βηματα; νομιζω οτι αυτες που δεν θελουν ξεκλειδωμα ειναι βασισμενες στη στοκ δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οπότε κάθομαι στα αυγά μου. Δεν περιμενα να ναι τοσο "risky" για να περασω μια custom rom. Θυμαμαι στο Galaxy Nexus ηταν παιχνιδακι... Γιατι ετσι ρε ΣΟΝΥ τοσο κλειδωμα; :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οπότε κάθομαι στα αυγά μου. Δεν περιμενα να ναι τοσο "risky" για να περασω μια custom rom. Θυμαμαι στο Galaxy Nexus ηταν παιχνιδακι... Γιατι ετσι ρε ΣΟΝΥ τοσο κλειδωμα; :p Χ*σε μέσα, ένας από τους πολλούς λόγους που δεν με βλέπω να ξαναγοράζω σόνυ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δεν είναι ιδιαίτερα risky και σπάνια να πάθει κάτι το κινητό και να μην μπορείς να το επαναφέρεις Σε όσα Sony πέρασαν από τα χέρια μου το έχω κάνει (εκτός από το sp, γιατί δεν θα μείνει στα χέρια μου για πολύ) και είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία Απλά αν τύχει κάτι δεν υπάρχει εγγύηση (και αυτό είναι και σχετικό γιατί κάνει κάποιος την πάπια, το πάει και υπάρχει περίπτωση να μην τσεκάρουν imei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δεν είναι ιδιαίτερα risky και σπάνια να πάθει κάτι το κινητό και να μην μπορείς να το επαναφέρεις Σε όσα Sony πέρασαν από τα χέρια μου το έχω κάνει (εκτός από το sp, γιατί δεν θα μείνει στα χέρια μου για πολύ) και είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία Απλά αν τύχει κάτι δεν υπάρχει εγγύηση (και αυτό είναι και σχετικό γιατί κάνει κάποιος την πάπια, το πάει και υπάρχει περίπτωση να μην τσεκάρουν imei) Για την εγγύηση το λέω και εγώ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν είναι ιδιαίτερα risky και σπάνια να πάθει κάτι το κινητό και να μην μπορείς να το επαναφέρεις Σε όσα Sony πέρασαν από τα χέρια μου το έχω κάνει (εκτός από το sp, γιατί δεν θα μείνει στα χέρια μου για πολύ) και είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία Απλά αν τύχει κάτι δεν υπάρχει εγγύηση (και αυτό είναι και σχετικό γιατί κάνει κάποιος την πάπια, το πάει και υπάρχει περίπτωση να μην τσεκάρουν imei) Συμφωνώ είναι εύκολο να περάσεις στα Sony custom rom.Έχουν περάσει 3 από τα χέρια μου κ όλα είχαν custom. Το x8 κλείνει 3 χρόνια κ έχει περάσει πάρα πολλά κ αντέχει με unlock bootloader κ custom rom Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν είναι ιδιαίτερα risky και σπάνια να πάθει κάτι το κινητό και να μην μπορείς να το επαναφέρεις Σε όσα Sony πέρασαν από τα χέρια μου το έχω κάνει (εκτός από το sp, γιατί δεν θα μείνει στα χέρια μου για πολύ) και είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία Απλά αν τύχει κάτι δεν υπάρχει εγγύηση (και αυτό είναι και σχετικό γιατί κάνει κάποιος την πάπια, το πάει και υπάρχει περίπτωση να μην τσεκάρουν imei) Καλημέρα!! Επειδή έτυχε να κάνω πρακτική άσκηση στο service τις Sony στην Θεσσαλονίκη...Για το θέμα imei της συσκευής το ελέγχουν από την πρώτη στιγμή! Με το πού μπαίνει στο service..Γνώμη μου μην το ξεκλειδώσεις ακόμα περίμενε να περάσει κάποια χρονική περίοδος ώστε να έχεις την εγγύηση του...είναι βασικό στοιχείο η εγγύηση της συσκευής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι το γιατί να βάλει κάποιος custom rom. Τι δεν σας καλύπτει στην κανονική και ρισκάρετε όλοι με ακύρωση εγγύησης και roms οι οποίες έχουν κατά 90% bugs? Να μου πείτε ότι είναι κάποιο παλιό κινητό που έχει παλιό android τότε έχετε δίκιο, αλλά μιλάμε για φετινό κινητό που ακόμα αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα... :confused: Εννοείται, No offence! Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι το γιατί να βάλει κάποιος custom rom. Τι δεν σας καλύπτει στην κανονική και ρισκάρετε όλοι με ακύρωση εγγύησης και roms οι οποίες έχουν κατά 90% bugs? Να μου πείτε ότι είναι κάποιο παλιό κινητό που έχει παλιό android τότε έχετε δίκιο, αλλά μιλάμε για φετινό κινητό που ακόμα αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα... :confused: Εννοείται, No offence! Γιατί αυτό είναι το ωραίο με το Android! Βάζεις μια rom η οποία δε θα έχει όλα τα περιττά της Sony (εντάξει αυτά βγαίνουν κ με root) κ οι dev έχουν εξαφανίσει κάθε bug της Sony. Βάλε ότι ο κάθε dev δίνει αναβαθμίσεις πολύ πιο γρήγορα από άλλες εταιρείες κ φτιάχνει κάθε ελάττωμα αμέσως. Στη Sony γίνεται αυτό; ΟΧΙ! Στο p που έχω οποία έκδοση κ αν έχω περάσει όλες είχαν προβλήματα. Ειδικά η τελευταία αναβάθμιση ήταν τραγική , απλά δε μπορούσες να απαντήσεις σε μια κλήση! Αναβαθμίζετε σε τακτικά διαστήματα, ωραία.. Τι ελαττώματα θα έχει αυτή; Αρκετά φαντάζομαι, πότε θα τα διορθώσουν; Άγνωστο! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ναι αλλα Λιακο μιλαμε για πληρως απροβληματιστη συσκευη.. Αν πχ στο SP δεν μπορουσες να το σηκωσεις ή ειχε αλλα major bugs, τοτε ναι, να βαλεις customia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts