Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε νομιζω.. ή θα "πειραξεις" την στοκ εφαρμογη μετα απο ρουτ, κατι πας και κανεις στον κωδικα αλλα δε θυμαμαι. ή τα βαλεις το handcent sms πχ που ειναι πολυ καλη εφαρμογη και τελος..εμενα με εχει βολεψει, εχει απειρες ρυθμισεις για τα παντα, ειναι ελαφρυα και δεν εχει θεμα το κινητο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms&hl=el

και με αυτο κανεις την δουλεια σου και με αυτο που λεει ο φιλος απο πανω

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες μην τρελένεστε... :shifty:

Η λίστα που έβγαλε η Sony για το 4.4 είναι οι πρώτες συσκευες που θα πάρουν την έκδοση. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα πάει και στο SP μιας και καλύπτει τις προϋποθέσεις αναβάθμισης. Οπότε μιλάμε απλά για μια αρχική πρόχειρη λίστα. Δεν γίνεται να καλύπτει τις low και high end συσκευές και όχι την δικιά μας που είναι mid range...!

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms&hl=el

Kαι φαινεται πιο ωραια εφαρμογη αυτη που προτεινεις.. μαλλον θα τη δοκιμασω και εγω!

οσο για το handcent αφου κατεβασεις την εφαρμογη, πρεπει να κατεβασεις και το greek language pack..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.lang.nextsms.el

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα! Μετά την ανακοίνωση της Sony όπου θα πάρουμε την 4.3 και ίσως την 4.4 ... Ελπίζω να διορθωθεί το WiFi με Ρον πάροχο...

Έχω πρόβλημα με τον wifi και τον πάροχο...όταν ανοίγω το WiFi νεκρωνει ο πάροχος...έχω δοκιμάσει και της τρις εταιρείες...

Και εχω κάνει 3 φορές doa την συσκευή μου...

Και την τελευταία φορά που το έκανα έστειλα μαιλ στην Sony Σουηδίας και με απάντησαν ότι με την νέα αναβάθμιση θα επιδιορθώσει το lag ηια το WiFi και πάροχο...

Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι ετσι γινεται παντα; Οταν ανοιγεις το wifi κλεινει αυτοματα το 3g για να μην σου καταναλωνει ΜΒ.

δεν εχω δεδομενα τωρα για να το δοκιμασω, ας το δοκιμασει καποιο παιδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι ετσι γινεται παντα; Οταν ανοιγεις το wifi κλεινει αυτοματα το 3g για να μην σου καταναλωνει ΜΒ.

Επίσης κλείνει εντελώς ο πάροχος και λέει καμια υπηρεσία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Εχει, για μενα, ενα μειονεκτημα που στο handcent και στο go sms ειναι πολυ χρησιμη λειτουργια. Δεν εχει επιλογη για αναφορα με ειδοποιηση στην status bar

http://img.tapatalk.com/d/13/11/08/asahe8am.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το xperia t διαθετει απο μονο του μεμβρανη προστασιας οθονης η πρεπει ν αγορασω εγω μια??

παιδια το xperia t διαθετει απο μονο του μεμβρανη προστασιας οθονης η πρεπει ν αγορασω εγω μια??

Έχει πάντα. Και καμία φορά δίνει και στο κουτί δεύτερη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδια προχθες το κινητο μου πηρε απο οτι φαινεται υγρασια υστερα απο καταιγιδα που εφαγα...σε λευκο φοντο φαινονται μαυρες κηλιδες λες και εβαλε νερο κατω απο την οθονη....και σε νερο να επεφτε δεν θα φαινοταν τοσο πολυ....νομιζα οτι ειναι η μεμβρανη αλλα δυστυχως τζαμπα την εβγαλα..πηγα στο τοπικο service και μου ειπαν οτι οθονη κοστιζει πανω απο 200 ευρω...

πως στο διαολο μπηκε το νερο δεν μπορω να καταλαβω...κατα τα αλλα το κινητο λειτουργει αψογα,αλλα τι να το κανεις...

ξερει κανεις αν υπαρχει αλλη λυση?

ευχαριστω

λογικό δεν είναι ; αφού έχει data μέσω wifi γιατί να έχει και μέσω παρόχου ; ¨οσες συσκευές είχα αυτό έκαναν. Σαν voice και sms όμως δουλεύει κανονικά.

λογικό δεν είναι ; αφού έχει data μέσω wifi γιατί να έχει και μέσω παρόχου ; ¨οσες συσκευές είχα αυτό έκαναν. Σαν voice και sms όμως δουλεύει κανονικά.

κλεινει εντελως η γραμμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί ότι χάνει εντελώς το σήμα και βγαίνει εκτός δικτύου.

Με επανεκκίνηση επανέρχεται?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια προχθες το κινητο μου πηρε απο οτι φαινεται υγρασια υστερα απο καταιγιδα που εφαγα...σε λευκο φοντο φαινονται μαυρες κηλιδες λες και εβαλε νερο κατω απο την οθονη....και σε νερο να επεφτε δεν θα φαινοταν τοσο πολυ....νομιζα οτι ειναι η μεμβρανη αλλα δυστυχως τζαμπα την εβγαλα..πηγα στο τοπικο service και μου ειπαν οτι οθονη κοστιζει πανω απο 200 ευρω...

πως στο διαολο μπηκε το νερο δεν μπορω να καταλαβω...κατα τα αλλα το κινητο λειτουργει αψογα,αλλα τι να το κανεις...

ευχαριστω

Φίλε μου αν έφαγες βροχή λογικό είναι.. Πολλοί την έχουν πάθει.

Μέχρι αύριο η Vodafone δίνει το lumia 820 120ευρώ πάντως!

Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα corrupted firmware. Στη θέση σου θα κατέβαζα το Sony Update Service και θα ξαναπέρναγα από πάνω το τελευταίο με πλήρες format (επιλογή στο S.U.S.)

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Μετά από 4 μέρες που έχω το sp έχω να παραθέσω τα εξής: φώτο βγάζει πολύ καλές την ημέρα ( όχι τέλειες αλλά εντάξει παίρνουμε φωτογραφική μηχανή για τέλειες) το WiFi του μέχρι στιγμη είναι καλό, χωρίς κανένα πρόβλημα, το κινητό πάει σφαίρα που λένε και δεν έχει κανένα μα κανένα κόλλημα.. Σε σχέση με το neo v που είχα, η αλλαγή είναι αισθητή και με το παραπάνω. Στο χέρι κάθεται πολύ καλά επίσης... Η μπαταρία του σε εμένα που το χρησιμοποιώ πολύ δεν βγάζει μέρα παντός... Edited by kyle4
Another day in paradise...

ευχαριστω..

εγω φιλε μου χθες που ετυχε να ριξω μια ματια για οθονες την βρηκα 130 ευρω.δεν συμφερει νομιζω στα 200 που σου ειπαν..πηγαινε και σε αλλα μαγαζια να ρωτησεις(οχι παροχους) μηπως σου πουν κτ λιγοτερο...

Αν εισαι αθηνα κανε μια βολτα ομονοια στα buy&sell μαγαζακια και ρωτα. Πολλοι φτιαχνουν κιολας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβγαλα τιη σαβουρα που ειχε μεσα απο cosmote - sony

Απο οτι φαινεται λοιπον υπαρχουν και στα Sony branded εκδοσεις Cosmote, Vodafone κλπ...επειδη ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του, εχετε να προτεινετε καποιο γνωστο καταστημα που πουλαει unbranded Ελληνικες παρτιδες? (Media, Plaisio, what? :confused: )

Sony logo.gif

Απο οτι φαινεται λοιπον υπαρχουν και στα Sony branded εκδοσεις Cosmote, Vodafone κλπ...επειδη ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του, εχετε να προτεινετε καποιο γνωστο καταστημα που πουλαει unbranded Ελληνικες παρτιδες? (Media, Plaisio, what? :confused: )

Εγώ το πήρα την Τρίτη από Kinitomania.com στα 250,20€ unbranded.

εδω στα Γιαννενα,το service δεν το φτιαχνει...

κριμα γιατι το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση...εγγυηση δεν πιστευω να παιζει σε αυτη την περιπτωση και δεν ξερω τι να κανω...(απορω γιατι δεν το ανοιγουν να το καθαρισουν?μηπως να το στειλω στο e-shop να δω τι θα πουνε?)

το προβλημα ειναι οτι ειμαι ψειρας και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...

Στην απελπισια μου σκεφτομαι να ξαναγορασω το ιδιο ή να παω σε htc one mini ή να περιμενω το z1 mini(ειναι τα μοναδικα που μου αρεσουν εκτος απο το Τ οπτικα αλλα και σε μεγεθος)

την τυχη μου...

εδω στα Γιαννενα,το service δεν το φτιαχνει...

κριμα γιατι το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση...εγγυηση δεν πιστευω να παιζει σε αυτη την περιπτωση και δεν ξερω τι να κανω...(απορω γιατι δεν το ανοιγουν να το καθαρισουν?μηπως να το στειλω στο e-shop να δω τι θα πουνε?)

το προβλημα ειναι οτι ειμαι ψειρας και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...

Στην απελπισια μου σκεφτομαι να ξαναγορασω το ιδιο ή να παω σε htc one mini ή να περιμενω το z1 mini(ειναι τα μοναδικα που μου αρεσουν εκτος απο το Τ οπτικα αλλα και σε μεγεθος)

την τυχη μου...

Αν δεις οτι δεν γινεται τπτ βαλτο μια αγγελια στο κοστος μπας και βγαλεις καθολου χασουρα. Αφου ειναι λειτουργικο ακομα και ενα 100+ θα μπορουσε να δωθει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.Γίνεται αυτό που λες.

Πάνε στις ρυθμίσεις, οθόνη, εφέ φωτισμού και βάλε τις ειδοποιήσεις (Xρήση φωτισμού LED για ειδοποιήσεις, φόρτιση και εισερχόμενες κλήσεις) στο off.

Μετά από 2 χρονιά με το ZTE Blade (δουλεύει ακόμα αν και με σπασμένη οθόνη :rolleyes:) πήρα χθες το SP.

1η παρατήρηση είναι το αρκετά χαμηλότερο σε απόδοση Wifi απο το Βlade, σε δωμάτιο που έπιανε το Blade χωρίς θέμα το SP είχε μια μπάρα με πολύ ζόρι!!!

2η έχω βάλει 2 διαφορετικές MicroSD και δεν τις κάνει Mount με τίποτα!!!! και δεν έχω βγάλει άκρη με το πως μπορώ να δω την κάρτα; έβαλα και το ASTRO αλλά και πάλι τίποτα, έχετε καμιά πρόταση;

Καμιά πρόταση για θήκη;

Edited by ZeroCool
Keep Away from CooliCool

• The title was changed to Sony Xperia T