Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο οδηγός του panostr10 έγινε ξεχωριστό θέμα στο forum των Οδηγών. Θα τον βρείτε εδώ

panostr10 πες μου σε παρακαλώ αν θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας των Guide Editors ώστε να μπορείς να τροποποιείς τον οδηγό σου όποτε θέλεις και να μπορείς να ανοίγεις θέματα στο συγκεκριμένο forum κατά βούληση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο οδηγός του panostr10 έγινε ξεχωριστό θέμα στο forum των Οδηγών. Θα τον βρείτε εδώ

panostr10 πες μου σε παρακαλώ αν θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας των Guide Editors ώστε να μπορείς να τροποποιείς τον οδηγό σου όποτε θέλεις και να μπορείς να ανοίγεις θέματα στο συγκεκριμένο forum κατά βούληση.

Ευχαριστω πολυ για την μεταφορα του θεματος στους οδηγους!Ναι θα ηθελα να γινω μελος της ομαδας μιας που τωρα εχω και περισσοτερο χρονο θα ασχολουμαι πολυ περισσοτερο με το να συντασσω διαφορα.

Ευχαριστουμε για τον οδηγο,αλλα σε windows seven ποια ειναι τα αντιστοιχα βηματα για την εγκατασταση των driver?:rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστουμε για τον οδηγο,αλλα σε windows seven ποια ειναι τα αντιστοιχα βηματα για την εγκατασταση των driver?:rolleyes:

Δωσε μου διορια μεχρι το βραδυ να το κοιταξω καθως δεν εχω τα 7 εγκατεστημενα καπου.Θα τα βαλω σε Virtual Machine και θα ενημερωσω :)

ΥΓ:Δοκιμασε να αποσυμπιεσεις το αρχειο που θα δημιουργησει τον φακελο "drivers" και ξεκινα τη διαδικασια απο τη διαχειριση συσκευων,εφοσον πρωτα εχεις συνδεσει τη συσκευη να δεις αν θα πετυχει γιατι δε θυμαμαι σε Windows 7 αν σκαλωνει με τις υπογραφες.

UPDATE:Μολις ξεκινησεις τον υπολογιστη πατα το F8 για να σε πεταξει στην οθονη επιλογων boot options(εκει που λεει safe mode,safe mode με δικτυο κτλ) και θα δεις και την επιλογη για να απενεργοποιησεις τον ελεγχο.Θα μοιαζει καπως ετσι

Edited by panostr10

Καλημερα παιδια.Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι τελευταια εκδοση λογισμικου για Ελλαδα;Το πηρε ενα φιλαρακι μου σημερα απο τον ΟΤΕ και θα ηθελα να ξερω αν υπρχει καποιο update.H Jelly Bean 4.1.1 εχει βγει;Ακυρο παιδια διαβασα λιγο το topic και απο οτι βλεπω εχετε παρει την 4.1.2, Edited by Rospy7

Καλημερα παιδια.Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι τελευταια εκδοση λογισμικου για Ελλαδα;Το πηρε ενα φιλαρακι μου σημερα απο τον ΟΤΕ και θα ηθελα να ξερω αν υπρχει καποιο update.H Jelly Bean 4.1.1 εχει βγει;Ακυρο παιδια διαβασα λιγο το topic και απο οτι βλεπω εχετε παρει την 4.1.2,

Κοψοχρονιά θα το πήρε!:rolleyes: Έχω ακούσει ότι αυτοί το έχουν και σε τρελή προσφορά!!! Μόνο 599,90!!!:lol::lol::lol:

Koucos.

Εδω ενα πρωτο αναλυτικο unboxing του λευκου Xperia SP.

Ειναι η τελικη retail εκδοση που θα φτασει στα καταστηματα ηλεκτρονικα η' παραδοσιακα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dZux-jCmZFY#!

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω ένα πρόβλημα με το Bluetooth, σε δύο αυτοκίνητα έχω εγκατεστημένο kar kit ομιλίας Bluetooth, τώρα τελευταία κάνοντας κλήσεις, μετά από περίπου 20-30 δεύτερα ξαφνικά σταματάω να ακούω τον συνομιλητή από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά πρέπει να πιάσω το τηλέφωνο και να τον ακούσω από το ηχείο της συσκευής, το παράξενο είναι ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να έχει ανοιχτό το Bluetooth όπως φαίνεται και από το σηματάκι στην επάνω μπάρα όπως και ότι δεν έχει αποσυνδεθεί από Car kit γιατί κλείνοντας την κλήση επανέρχεται το ραδιόφωνο το οποίο είχε κλείσει αυτόματα με την έναρξη της κλήσης.

Μήπως υπάρχει κάποιο χρονικό όριο στο Bluetooth?

Το μόνο που βλέπω στις ρυθμίσεις είναι ότι το τηλέφωνο είναι ορατό σε όλες τις συσκευές και ότι ο χρόνος ορατότητας είναι ρυθμισμένος στο απεριόριστο.

Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα το έχω περίπου από τότε που έβαλα την jb 4.1.2, έχετε ακούσει για παρόμοια προβλήματα? :confused:

Καμιά βοήθεια παιδιά? :O

Το smarties είναι αξιόπιστο;; το θέλει ενας φίλος μου και το μαγαζί αυτό το έχει 287..
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπερα!!

Υπαρχει μηπως κανενας με ελληνικο,που να εχει παρει την .140?(αν και απ'οτι διαβαζω στην "γυρα",δεν την εχουν παρει και πολλοι ακομη...)

sks13 :alien:

καλησπερα κα απο μενα...το χα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση και το ξαναρωταω...ξερει κανεις ποιο αρχειο πρεπει να βρουμε για να διαγραψουμε απο ρουταρισμενο Τ για να μην δειχνει το animation της κοσμοτε οταν κλεινει το κινητο...και επισης υπαρχει καμμια ευκολη μοντα για να βελτιωσω τον εξωτερικο ηχειο?ευχαριστω προκαταβολικα..
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Δεν ξέρω για Ελληνικό πάντως το δικό μου Αγγλογερμανικό του έβαλα σήμερα την .140 (μπορεί να υπήρχε και πιο πριν αλλά δεν συνδέω και πολύ συχνά το κινητό με PC Companion για να το δω).
Koucos.

Ηρθαν οι θηκες μου,φανταστικες και οι 2 ,μοιραζομαι τα λινκς για οποιον θελει κατι που να κανει σωστη δουλεια να δειχνει αρκετα ομορφο και κυριως σε τιμη ΤΖΑΜΠΑ

Θηκη για να το ντυσετε το καλυπτει ολογυρα χωρις να το παχαινει/ασχημαινει αισθητα 3,5 ευρω....(μεταφορικα δωρεαν)

http://www.ebay.co.uk/itm/281071487758?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Θηκη ζωνης στις ακριβεις διαστασης του Τ πολυ καλαισθητη και ποιοτικη (στην πραξη ειναι ομορφοτερη απ τη φωτο!) , 5,5 ευρω περιπου με ζελατινα οθονης (δε την εβαλα)

http://www.ebay.co.uk/itm/321053882945?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

:cool::X

Αυριο θα παω στο σερβις να δω αν ηρθε η καλωδιοταινια με τα κουμπια να λυσουμε το ενα θεμα (σκληρο κουμπι on/off) και θα ζητησω και αλλαγη ακουστικου για να δουμε τι θα γινει με το δευτερο (και ελπιζω τελευταιο) προβλημα που ειναι τα παρασιτα χαμηλης εντασης κατα τη συνομιλια κατι που βρηκα να χει αντιμετωπισει κι αλλος

http://talk.sonymobile.com/thread/87772

"Well i have bought the phone yesterday from vodafone, and this is really annoing. When making a call to someone i can hear something like buzzing electrical sound, kind of like interference. Its not very loud but i can hear it and it really annoys me, I just cannot believe for a phone like this that its normal. My previous phone was Xperia Neo wich was great, here i am sticking to Sony and then this happens.

I have contacted chat support and they told me to update the phone *like they always do*, so I did, had a facotry reset etc, tried with wifi off, data off... No differce at all, I am dissapointed.

Also, i went into the local vodafone shop, so they would send it back for replacment because this sound problem, as small as it this is not ok.

They tried the phone in a room full of peaple and music in the background and told me that they cant hear it. Are you kidding me?

Very unprofesional as you cant really test a tiny sound in a room full of noises.

So here i am, at sony forums. Anybody had similar problems? "

Η συσκευή σέρνεται την τελευταία εβδομάδα, όσο και να την καθαρίσω με το Clean Master ή to History Eraser ή με restart η αλλαγή από οθόνη σε οθόνη ή απλά το άνοιγμα του τηλεφωνικού καταλόγου θα χρειαστεί πολλές φορές κάποια δευτερόλεπτα σε σχέση με αυτό που ξέρουμε.

Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει αρκετά προγράμματα, τα οποία όμως δεν δουλεύουν υπογείως.

Κάποια βοήθεια?

Η συσκευή σέρνεται την τελευταία εβδομάδα, όσο και να την καθαρίσω με το Clean Master ή to History Eraser ή με restart η αλλαγή από οθόνη σε οθόνη ή απλά το άνοιγμα του τηλεφωνικού καταλόγου θα χρειαστεί πολλές φορές κάποια δευτερόλεπτα σε σχέση με αυτό που ξέρουμε.

Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει αρκετά προγράμματα, τα οποία όμως δεν δουλεύουν υπογείως.

Κάποια βοήθεια?

Δεν του κάνεις ένα factory reset; Η να σβήσεις τις μαλακί*ς της Sony;

Φιλικά, Κύρος.:)

ρε παιδια, ποια ειναι η τελευταια εκδοση? το πηρα απο την αρβατο που μου αλλαξαν το καπακι της μπαταριας και μου το ειχαν αναβαθμισει κιολας (τραγικο, ενα καπακι ζητησα και μου το περασαν αναβαθμιση, λες και δεν ηταν..) και βλεπω οτι εχω την:

9.1.Α.0.489 και δε βρισκει αναβαθμιση.. στις προηγουμενες σελιδες βλεπω οτι καποιοι εχουν την 9.1.A.1.140 η οποια λογικα ειναι μεταγενεστερη? ποια η διαφορα?

το κινητο ειναι ελληνικο απο wind Unbranded

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με την αναβάθμιση της jb πριν από 2 μήνες έχω και εγώ την ίδια με εσένα δηλαδή: 9.1.Α.0.489 και το PC Companion μέχρι τώρα δεν βγάζει κάτι νεότερο.

Με την αναβάθμιση της jb πριν από 2 μήνες έχω και εγώ την ίδια με εσένα δηλαδή: 9.1.Α.0.489 και το PC Companion μέχρι τώρα δεν βγάζει κάτι νεότερο.

το ιδιο και εγω

Παιδιά δύο ερωτήσεις.

1. Πως τα πάει η οθόνη στον ήλιο;

2. Η μπαταρία του, τι επίπεδο φτάνει; Αν μπορείτε να μου πείτε περίπου τι χρόνο οθόνης βγάζει; Μιλάω περίπου 2,5 καθημερινά με bluetooth και βγάζω ανοιχτή οθόνη με wifi γύρω στις 3-3,5 ώρες (στο S3 αυτά). Στο t με αυτή την χρήση, από την εμπειρία σας πώς το κόβετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το πιο επίπονο για την μπαταρία του είναι η οθόνη, κοίταξε αν την έχεις κατεβασμένη, στο Ρυθμίσεις, οθόνη ,φωτεινότητα.

Εγώ την είχα ξεχάσει στο τέρμα, και για 3-4 ημέρες και αναλογιζόμουνα, τι κατέβασα πάλι και μου τρώει την μπαταρία τόσο γρήγορα?

Το πιο επίπονο για την μπαταρία του είναι η οθόνη, κοίταξε αν την έχεις κατεβασμένη, στο Ρυθμίσεις, οθόνη ,φωτεινότητα.

Εγώ την είχα ξεχάσει στο τέρμα, και για 3-4 ημέρες και αναλογιζόμουνα, τι κατέβασα πάλι και μου τρώει την μπαταρία τόσο γρήγορα?

ετσι ειναι. εμενα μου εχει βγαλει και 2 πληρεις ημερες με fb, whatsapp, runkeeper ιντερνετ, wifi/3G ανοιχτο μονιμα και μιση ωρα τηλεφωνα, αλλα δεν το ελιωνα χωρις λογο (πχ χαζεμα fb.. μονο οταν ειχα καποια ειδοποιηση και το ανοιγα), με φωτεινοτητα στη μεση και αυτοματο (αν την εχεις μεση χωρις αυτοματο ειναι αρκετα δυνατο. για να σταθει καλα στον ηλιο θελει ειτε αυτοματο και σχεδον τερμα ενταση ειτε χωρις αυτοματο απο μεση και πανω, κατα τη γνωμη μου. αναλογα και την εφαρμογη, πχ bloomberg εχει κοκκινα/πρασινα γραμματα και δε βλεπεις με τιποτα).

Επομενως το κινητο αν εχεις χαμηλα φωτεινοτητα και δεν εχεις αναμενη οθονη συνεχεια αντεχει παρα πολυ. αλλιως μπορει μεχρι το βραδυ να μην την βγαλει. πχ ολη ημερα whatsapp και fb, δεν την παλεψε..

Οποτε νομιζω οτι η επιδοση ειναι μετρια προς καλη..και εξαρταται απο το ειδος χρησης που κανει καποιος, το σημα (πχ πολλες εναλλαγες σηματος το λιωνουν, καθε κινητο κτλ κτλ)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ρε παιδια, ποια ειναι η τελευταια εκδοση? το πηρα απο την αρβατο που μου αλλαξαν το καπακι της μπαταριας και μου το ειχαν αναβαθμισει κιολας (τραγικο, ενα καπακι ζητησα και μου το περασαν αναβαθμιση, λες και δεν ηταν..) και βλεπω οτι εχω την:

9.1.Α.0.489 και δε βρισκει αναβαθμιση.. στις προηγουμενες σελιδες βλεπω οτι καποιοι εχουν την 9.1.A.1.140 η οποια λογικα ειναι μεταγενεστερη? ποια η διαφορα?

το κινητο ειναι ελληνικο απο wind Unbranded

λογικα δε τη βγαλαν ακομη για τα ελληνικα τηλεφωνα,εμεις που χουμε ευρωπαικα την πηραμε εδω και 10 μερες...

λογικα δε τη βγαλαν ακομη για τα ελληνικα τηλεφωνα,εμεις που χουμε ευρωπαικα την πηραμε εδω και 10 μερες...

αρα ερχεται αναβαθμιση.. και τι διαφορες εχει, ξερουμε?

edit:

Παρατηρω οτι καμια φορα μηνυματα απο viber, fb αντι να χτυπανε στο ηχειο, χτυπανε στο ακουστικο.. γιατι νομιζα πως δεν χτυπουσε και μετα απο σχετικες δοκιμες διαπιστωσα οτι εβγαζε απο εκει τον ηχο. με επανεκινηση εφτιαχνε αλλα αυτο το εμφανισε απο οταν το πηρα απο αρβατο οπου με την αλλαγη του καπακιου της μπαταριας μου εκαναν και αναβαθμιση, πιο πριν δε θυμαμαι τετοιο θεμα..

το εχει προσεξει κανας αλλος?? μηπως φταιει το οτι εχει το ΒΤ της σονυ συνδεδεμενο και εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις να πηγαινουν εκει και μπερδευεται? (πχ οταν το συνδεεις το ΒΤ χτυπαει εκει η ειδοποιηση απο FB whatsapp κτλ, αλλα υπαρχει ρυθμιση να μην χτυπανε αυτα εκει. ομως αντι να χτυπαει παλι ηχειο, χτυπαει ακουστικο κινητου... θελει αρκετες δοκιμες για να καταλαβω αλλα ηθελα να δω αν το εχει αντιμετωπισει κανας αλλος.

Edited by Nikos_Mpl

• The title was changed to Sony Xperia T