Jump to content

geobebegac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geobebegac

  1. Καλησπέρα και απο μένα!Έχω το συγκεκριμένο tablet σε έκδοση 4g και android 6 χρειάστηκε να το κάνω hotspot αλλά ενώ συνδέονται οι συσκευές δεν έχουν internet αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
  2. Θεσσαλονίκη μένω και μπορώ να πώ πως με έπεισες!
  3. θέλω να το αγοράσω αλλά δεν το έχω δεί από κοντά και εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι με αυτά που διαβάζω...σε ευχαριστώ για την απάντηση!
  4. Τελικά βρε παιδιά εσείς που το έχετε αξίζει το κινητό;Και όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης είναι βολικό?Ξέρω πώς και τα δύο ερωτήματα έχουν πιθανότητα υποκειμενικής απάντησης αλλά προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί ;)
  5. Kαλησπέρα παιδιά και από μένα..θέλω να αλλάξω κινητό και είχα σκοπό να πάρω το XPERIA Z3 αλλά βλέπω η τιμή του δεν πέφτει και αντιθέτως ανεβαίνει.Τον τελευταίο καιρό γλυκοκοιτάζω το Lenovo και μιας και έχω και tablet Lenovo χωρίς προβλήματα λέω να προχωρήσω στην αγορά του.Σήμερα η Lenovo το έχει 399 από 499 τι λέτε να το πάρω ή να περιμένω?
  6. Καλή τύχη σε όλους...ας νικήσει ο πιό τυχερός!!!!!!! :p
  7. Ελπίζω να βγεί καλό,μέχρι στιγμής πάντως όλα καλά!
  8. Παιδιά καλησπέρα και από μένα!!!!!!Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω tablet.Σήμερα στο e-shop έβαλαν σε προσφορά το Lenovo s6000 16gb 3g edition μόνο με 259 ευρώ.Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω??
×
×
  • Create New...