Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παίδες έχω μια απορία, ποιόν browser προτιμάτε στο Τ και γιατί? Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου τον chrome και δεν ξέρω αν έχει διαφορά και αν αξίζει σε σχέση με τον άλλο του κινητού.. Εσείς τι λέτε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 δεν ξέρω για εσάς αλλά το έχει μια φίλη μου το Τ σε μαύρο ματ χωρίς θήκη και σε 3 μήνες στα σημεία που ακουμπάει το κινητό έχει φύγει το ματ και απλά είναι μαύρο πλαστικό.... :( :(Νομίζω και ο φίλος Μηχανικός έχει το ίδιο ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 εγω μαλλον ειμαι τυχερος εχω το Τ τεσσερις μηνες χωρις θηκη γιατι μου αρεσει πολυ η αισθηση που εχει στο χερι και το ματ ειναι μια χαρα,ελπιζω να μεινει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 :(Νομίζω και ο φίλος Μηχανικός έχει το ίδιο ζήτημα. Ναι, μόνο που το δικό μου ξεβαψε ενώ είχε και θήκη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) delete!!!! Edited April 3, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά καλύτερο κινητό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Άραγε η τιμή του θα πέσει κι άλλο; Μέχρι που μπορεί να φτάσει μέχρι το καλοκαίρι ας πούμε; Και κάτι άλλο με το σαρ στο 0.85 αν δεν κάνω λαθος αντιμετωπίζετε πρόβλημα αν μιλάτε ώρα χωρίς handsfree; Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν και χειρότερα (πχ S) ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλησπέρα παιδιά, μεταξύ του Τ και του LG Optimus 4X HD P880 ποιο θα επιλέγατε? https://www.skroutz.gr/s/2504972/Sony-Xperia-T.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html?from=account_favorites Η διαφορά τους είναι μικρή (<20 ευρώ) και απ'ότι βλέπω έχουν και παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν έχω και μεγάλη επαφή με κινητά (έχω ένα ταπεινό nokia 5800), αλλά θέλω να πάρω ένα καινούργιο και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Επίσης, αξίζει να δώσω τώρα παραπάνω λεφτά να αγοράσω ένα 4G ή όχι? Σε πόσο καιρό πιστεύετε η υπηρεσία αυτή θα χρησιμοποιείται όπως το 3G τώρα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 οποιο και να παρεςι δεν θα απογοητευτεις..και τα 2 ειναι value for money και τα 2 τα εχω πιασει στα χερια μου και ειναι lag free. οποτε μην τα φοβασαι..ειναι κινηταρες! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119770 202 Ευρώ.... WTF? τι παίζει εδώ μάγκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119770 202 Ευρώ.... WTF? τι παίζει εδώ μάγκες? Και γω αυτό αναρωτιέμαι, αλλά μάλλον θα είναι λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Κι εγώ το δα πριν λίγο και έπαθα; Δεν γράφει κάτι για μεταχειρισμένο πάντως στο site. Αν ενδιαφέρεται καποιος ας κάνει ένα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) το έχει και στο skroutz τόσο....λέω να το πάρω να δω... μέχρι τις 18:00 δουλεύουν.. Edited April 3, 2013 by hercules11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά τι παίζει τελικά με τα 202€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Εγώ έκανα την παραγγελία στα 202 Ευρώ και 6 Ευρώ μεταφορικά...την δέχτηκε κανονικά στο site τώρα αν με πάρουν αύριο και μου πουν οτι έγινε λάθος και η τιμή είναι 292 Ευρώ θα τους πώ κρατήστε το ! :) Επίσης τώρα λέει οτι είναι μη διαθέσιμο....τι να πω... ίσως να είχε λίγα κομμάτια...θα ενημερώσω αν τελικά είναι άνθρακας ο θησαυρός.... Edited April 3, 2013 by hercules11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Κι εγω εκανα παραγγελια κι οτι κατσει ..παντως το οτι το δειχνει τωρα μη διαθεσιμο ισως ειναι καλο σημαδι ,θα δειξει Χαχαχα 302,90 ,το διορθωσαν Edited April 3, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Κι εγω εκανα παραγγελια κι οτι κατσει ..παντως το οτι το δειχνει τωρα μη διαθεσιμο ισως ειναι καλο σημαδι ,θα δειξει Χαχαχα 302,90 ,το διορθωσαν στην παραγγελία μέσα δεν άλλαξε ακόμα κάτι....παίζει να έδιναν λίγα κομμάτια σε αυτήν την τιμή...θα δούμε αύριο που θα με πάρουν τηλ αν μου το αλλάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 στην παραγγελία μέσα δεν άλλαξε ακόμα κάτι....παίζει να έδιναν λίγα κομμάτια σε αυτήν την τιμή...θα δούμε αύριο που θα με πάρουν τηλ αν μου το αλλάξουν... Oυτε σε μενα ..λες ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λαθος ειναι παιδια..εχει συμβει πολλες φορες. Ακομα και για επισκεψιμοτητα το κανουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Λαθος ειναι παιδια..εχει συμβει πολλες φορες. Ακομα και για επισκεψιμοτητα το κανουν.. το ποίο πιθανό αυτό είναι... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μολις ακυρωθηκε χαχα..με απαλλαξε κι απο την σκεψη τι να το κανω .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μολις ακυρωθηκε χαχα..με απαλλαξε κι απο την σκεψη τι να το κανω .. Θα το πουλαγες σε μενα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Θα το πουλαγες σε μενα..:) Το πιθανοτερο :) ,next time Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Το γύρισαν στα 302. Οπότε! :shifty: Θυμάμαι λάθη όπου πωλούντουσαν σκληροί δίσκοι 1 ευρώ. Κάποιοι κάναν παραγγελίες και πέρναν 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Κατά τη γνώμη μου παιδιά κάτω από τα 300 δεν πέφτει! ;) Αααα και κάτι άλλο... Super προσφορά! Cosmote - Γερμανός 599,90 :lol: Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλά αυτοί είναι στον κόσμο τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts