Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τόσο γρήγορο το ζελεδάκι ? Μια μερα μετα το certified

Fast as.. James.. James Bond :lol::ninja:

Εχουν βγει ηδη τα ftf ...καλο ξενυχτι :p

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Στο update center του κινητου δεν μου το χει βγάλει ακόμη..

Ουτε και εμενα...αλλα με το pcc, την εβγαλε κατευθειαν!!!

Την εκανα με sus,clean install φυσικα,και μεχρι τωρα ολα καλα,νομιζω εχουμε περισσοτερη free ram,και σιγουρα πιο smooth κατασταση!!!

Η καμερα 12mp πλεον...καποιο λογο θα εχουν!!!

Συνεχιζω το ψαξιμο,και τα λεμε:)

sks13 :alien:

Απο οτι διαβαζω η Sony το εδωσε παγκοσμια αποψε και κλεινει στοματα , Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Μωρε μπραβο!

εντυπωσεις αν μπορει κανεις!!

αν υπαρχει καποια αισθητη διαφορα στην χρηση

νεες εφαρμογες/δυνατοτητες?

εχει χρησιμοποιησει κανεις τα nfc tags?

πειτε καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι να τα κανω!

Απο οτι διαβαζω η Sony το εδωσε παγκοσμια αποψε και κλεινει στοματα ,

Καλα, δεν εκανε και τιποτα..τα χριστουγεννα την υποσχεθηκε και τωρα τη βλεπουμε..οχι οτι με νοιαζει..απλα μου τη σπανε αυτα τα περιεργα. ας πουν απο την αρχη μια ημερομηνια να τελειωνουμε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ναι θα έπρεπε να σε ενημερωσουν πριν.. τώρα που το λες έχεις δικιο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Νίκο πάει καλά. Επειδή παρακολουθώ την πορεία της εταιρείας από τότε που ήταν Ericsson ακόμα βλέπω ότι τα πράγματα αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Πρίν από δυο χρόνια ούτε και ξέρανε τι τους ξημέρωνε με το χαμό που γινόταν. Ανακοινώνανε κάτι σήμερα και το βγάζανε του χρόνου!

Τώρα το κενό ανάμεσα στα ανακοινωθέντα και στα παραδοτέα είναι ένας μήνας περίπου οπότε είναι βελτίωση. Το ίδιο παρατηρώ και με το Ζ. Όλα πάνε πιο γρήγορα. Σίγουρα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι γίνεται καλή προσπάθεια.

Υ.Γ.: Τώρα που βγήκε το update μην αρχίσετε να βομβαρδίζετε με post!!! Να σας προλαβαίνω!!! :p :p :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ενδιαφερουσα κατασταση.....

μπαταρια με ενδιαφερει,

σε ολα τα αλλα το κινητο ηταν ηδη τελειο.

μια χαρα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ενδιαφερουσα κατασταση.....

μπαταρια με ενδιαφερει,

σε ολα τα αλλα το κινητο ηταν ηδη τελειο.

μια χαρα...

Θα συμφωνήσω δεν έχω το παραμικρό παράπονο απο την 4.0.4 όλα ρολόι ..πόσο πιο smooth να γίνει πια.. Εμένα όπως έγραψα μια μέρα κρατάει άνετα η μπαταρία με average χρήση και πολύ σκαλίσμα μιας κ το έχω λίγες μέρες.

Αν με την jb δούμε βελτίωση στην μπαταρία θα είναι οτι καλύτερο .. Αλλά αυτό θέλει λίγες μέρες να το δούμε..

Νίκο πάει καλά. Επειδή παρακολουθώ την πορεία της εταιρείας από τότε που ήταν Ericsson ακόμα βλέπω ότι τα πράγματα αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Πρίν από δυο χρόνια ούτε και ξέρανε τι τους ξημέρωνε με το χαμό που γινόταν. Ανακοινώνανε κάτι σήμερα και το βγάζανε του χρόνου!

Τώρα το κενό ανάμεσα στα ανακοινωθέντα και στα παραδοτέα είναι ένας μήνας περίπου οπότε είναι βελτίωση. Το ίδιο παρατηρώ και με το Ζ. Όλα πάνε πιο γρήγορα. Σίγουρα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι γίνεται καλή προσπάθεια.

Υ.Γ.: Τώρα που βγήκε το update μην αρχίσετε να βομβαρδίζετε με post!!! Να σας προλαβαίνω!!! :p :p :lol:

ναι δε διαφωνω μαζι σου.. εγω την ericsson την παρακολουθω απο τα πρωτα χρονια..που μετα εγινε SE και τωρα sony.. και ξερω αρκετα καλα τι γινεται και απο μεσα (ειδικα μεχρι την εποχη SE..), ομως τα χριστουγεννα ειδα την ανακοινωση και καθαρισα το κινητο του εκανα ρεσετ για να του περασω τη νεα εκδοση οπως ηθελα και να στηθει απο την αρχη, και απλα εχασα μερικες ωρες ετσι..

αυτο με πειραξε γιατι ηταν αποτελεσμα μιας κακης μαρκετιστικης πατατας.

Απο εκει και περα συμφωνω οτι η εταιρεια παει ολο και καλυτερα και μαζι με τη νοκια σε λιγα χρονια θα πρωταγωνιστουν παλι :p :lol:

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μα αν το καλοσκεφτεις και την JB του χρονου τη δωσανε...(χιουμορακι)

Παιδια οπωσδηποτε clean install!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια ,εκανε κανεις την τελευταια αναβαθμιση 9.1.A.0.489 ? μολις την εκανα και βλεπω πολλες διαφορες ,πιο γρηγορο μου φανηκε ,τωρα κραταει και λιγοτερη δεσμευμενη μνημη ,αυτη τη στιγμη λεει -340 απο 820 μβ ,βλεπω επισης οτι τα 13 mp πηγαν περιπατο ,τα 12 ειναι η μεγαλυτερη επιλογη ,αλλα η καμερα δουλευει καλητερα ,και μπορεις να τραβηξεις και φωτο την ωρα που τραβας βιντεο ,γενικα εχει πολες διαφορες ακομα το ψαχνω

Βαλε ενα ss να δουμε τη διαθεσιμη ram :)

Fast as.. James.. James Bond :lol::ninja:

Εχουν βγει ηδη τα ftf ...καλο ξενυχτι :p

:lol:

Στο update center του κινητου δεν μου το χει βγάλει ακόμη..

δοκιμασε με το s(e)us.

ναι δε διαφωνω μαζι σου.. εγω την ericsson την παρακολουθω απο τα πρωτα χρονια..που μετα εγινε SE και τωρα sony.. και ξερω αρκετα καλα τι γινεται και απο μεσα (ειδικα μεχρι την εποχη SE..), ομως τα χριστουγεννα ειδα την ανακοινωση και καθαρισα το κινητο του εκανα ρεσετ για να του περασω τη νεα εκδοση οπως ηθελα και να στηθει απο την αρχη, και απλα εχασα μερικες ωρες ετσι..

αυτο με πειραξε γιατι ηταν αποτελεσμα μιας κακης μαρκετιστικης πατατας.

Απο εκει και περα συμφωνω οτι η εταιρεια παει ολο και καλυτερα και μαζι με τη νοκια σε λιγα χρονια θα πρωταγωνιστουν παλι :p :lol:

Κριμα που εχασες τοσες ωρες :(

Πρωτα κανουμε update και μετα κανουμε καθαρισμα, clean instal.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βαλε ενα ss να δουμε τη διαθεσιμη ram :)

:lol:

δοκιμασε με το s(e)us.

Κριμα που εχασες τοσες ωρες :(

Πρωτα κανουμε update και μετα κανουμε καθαρισμα, clean instal.

χαχαχα, απο ποτε?

δεν ειμαι προγραμματιστης ή ειδικος αλλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο..

Το οτι εγω το εκανα πριν ερθει ειδοποιηση δικο μου προβλημα..απλα πιστευα οτι μεσα σε 5-6 μερες θα βγει για ολους.

χαχαχα, απο ποτε?

δεν ειμαι προγραμματιστης ή ειδικος αλλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο..

Το οτι εγω το εκανα πριν ερθει ειδοποιηση δικο μου προβλημα..απλα πιστευα οτι μεσα σε 5-6 μερες θα βγει για ολους.

Οταν κανεις καθαρισμο καθαριζεις την εκδοση που εχεις.

Δηλαδη οταν κανεις καθαρισμο στην ics καθαριζεις την ics και οχι την επομενη που θα μπει.

Για να μην τα γραφω(δεν ειμαι καλος στην εκθεση :lol:) δες στο ποστ #2262 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4320475#post4320475

Απο το backup που θα παρεις το σωστο ειναι να επαναφερεις μονο βιντεο, μουσικη, φωτογραφιες, επαφες και sms.

Οι εφαρμογες καλο ειναι να περαστουν και να ρυθμιστουν απο την αρχη.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Οταν κανεις καθαρισμο καθαριζεις την εκδοση που εχεις.

Δηλαδη οταν κανεις καθαρισμο στην ics καθαριζεις την ics και οχι την επομενη που θα μπει.

Για να μην τα γραφω(δεν ειμαι καλος στην εκθεση :lol:) δες στο ποστ #2262 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4320475#post4320475

Απο το backup που θα παρεις το σωστο ειναι να επαναφερεις μονο βιντεο, μουσικη, φωτογραφιες, επαφες και sms.

Οι εφαρμογες καλο ειναι να περαστουν και να ρυθμιστουν απο την αρχη.

ναι την εκδοση που εχεις καθαριζεις, αλλα οταν κανεις αναβαθμιση τυχον " σκουπιδια" ή καποια ρυθμιση που μπορει ναχεις κανει κατα λαθος ή καποια εφαρμογη ναχει δημιουργησει και να εχεις προβληματα τα φερνεις και στην επομενη. Οποτε προτιμω να κανω ενα καθαρισμο πριν και ολων των μνημων, και φορματ στην καρτα μνημης. και μετα την αναβαθμιση εγκατασταση και στησιμο απο την αρχη ενα ενα ολα. επαναφορα μονο καταλογος και ημερολογιο.. (και αρχεια με ενα paste, ok).

Παρεπιπτοντως, ξερουμε γιατι πηγε στα 12ΜΡ και τι αλλαζει??

κατα ριπας φωτογραφιζει?

ελευθερη μνημη δινει περισσοτερη ή η συνολικη ειναι περισσοτερη?

Το δικο μου δυστυχως...πεθανε:(:(

Ενω το δουλεψα δυο ωρες περιπου,το εκλεισα και απλα δεν ξανανοιξε....μετα το σονυ μου βγαζει το τριγωνο με τα εργαλεια...και τιποτα!!!

Εκανα επιδιορθωση με sus(μετα απο πολλες προσπαθειες,γιατι δεν το εβλεπε)αλλα παλι τα ιδια,σονυ και τριγωνο.....:(

Ολα εγιναν μετα το update,μαλλον συμπτωση???

Αραγε ειναι ανοιχτα σημερα τα service???

Μας τιναξε στον αερα το σ/κ....

Καλημερα

ναι την εκδοση που εχεις καθαριζεις, αλλα οταν κανεις αναβαθμιση τυχον " σκουπιδια" ή καποια ρυθμιση που μπορει ναχεις κανει κατα λαθος ή καποια εφαρμογη ναχει δημιουργησει και να εχεις προβληματα τα φερνεις και στην επομενη. Οποτε προτιμω να κανω ενα καθαρισμο πριν και ολων των μνημων, και φορματ στην καρτα μνημης. και μετα την αναβαθμιση εγκατασταση και στησιμο απο την αρχη ενα ενα ολα. επαναφορα μονο καταλογος και ημερολογιο.. (και αρχεια με ενα paste, ok).

Παρεπιπτοντως, ξερουμε γιατι πηγε στα 12ΜΡ και τι αλλαζει??

κατα ριπας φωτογραφιζει?

ελευθερη μνημη δινει περισσοτερη ή η συνολικη ειναι περισσοτερη?

Το θέμα δεν είναι μόνο τα σκουπίδια, το ίδιο το Android δημιουργεί κάποια αρχεία για την λειτουργία του τα οποία δεν είναι καλό να τα "παντρεψεις" με τη νέα μεγάλη έκδοση.

Αφού κάνεις που κάνεις τη διαδικασία σε αυτή που έχεις κάνε ένα clean και στη νέα έκδοση :)

Για το δεύτερο κομμάτι γράφει κάποια πράγματα ο φίλος από κάτω.

Γράφει ότι υπάρχει πλέον περισσότερη total ram διαθέσιμη. Με την ics πόσο είναι η total ram?

καλησπερα παιδια ,εκανε κανεις την τελευταια αναβαθμιση 9.1.A.0.489 ? μολις την εκανα και βλεπω πολλες διαφορες ,πιο γρηγορο μου φανηκε ,τωρα κραταει και λιγοτερη δεσμευμενη μνημη ,αυτη τη στιγμη λεει -340 απο 820 μβ ,βλεπω επισης οτι τα 13 mp πηγαν περιπατο ,τα 12 ειναι η μεγαλυτερη επιλογη ,αλλα η καμερα δουλευει καλητερα ,και μπορεις να τραβηξεις και φωτο την ωρα που τραβας βιντεο ,γενικα εχει πολες διαφορες ακομα το ψαχνω

Επειδή ο γραπτός λόγος χάνει και όπως έγραψα και πιο πριν δεν είμαι καλός στην έκθεση να σου πω ότι η απαντήσεις μου στον διάλογο μας είναι φιλικές!

Το θέμα δεν είναι μόνο τα σκουπίδια, το ίδιο το Android δημιουργεί κάποια αρχεία για την λειτουργία του τα οποία δεν είναι καλό να τα "παντρεψεις" με τη νέα μεγάλη έκδοση.

Αφού κάνεις που κάνεις τη διαδικασία σε αυτή που έχεις κάνε ένα clean και στη νέα έκδοση :)

Για το δεύτερο κομμάτι γράφει κάποια πράγματα ο φίλος από κάτω.

Γράφει ότι υπάρχει πλέον περισσότερη total ram διαθέσιμη. Με την ics πόσο είναι η total ram?

Επειδή ο γραπτός λόγος χάνει και όπως έγραψα και πιο πριν δεν είμαι καλός στην έκθεση να σου πω ότι η απαντήσεις μου στον διάλογο μας είναι φιλικές!

Εννοειται οτι δεν υπαρχει διαθεση αντιπαραθεσης.

Οσο για τη ραμ λεει ο φιλος οτι ειναι περιπου 820.. ενω ηταν 640-640 η συνολικη..

Το θεμα ειναι με ποση ελευθερη ξεκιναει? γιατι αν ειναι απλα να δειχνει περισσοτερη στη συνολικη και με το καλημερα χωρις εφαρμογες να εχεις 300ΜΒ ελευθερα, δεν εχει νοημα.. Εγω πχ στο Ρ ειχα πανω απο 500ΜΒ ελευθερη οταν το πηρα.

Οσο για το clean, ναι εχεις δικιο θελει και μετα την εγκατασταση.

Το δικο μου δυστυχως...πεθανε:(:(

Ενω το δουλεψα δυο ωρες περιπου,το εκλεισα και απλα δεν ξανανοιξε....μετα το σονυ μου βγαζει το τριγωνο με τα εργαλεια...και τιποτα!!!

Εκανα επιδιορθωση με sus(μετα απο πολλες προσπαθειες,γιατι δεν το εβλεπε)αλλα παλι τα ιδια,σονυ και τριγωνο.....:(

Ολα εγιναν μετα το update,μαλλον συμπτωση???

Αραγε ειναι ανοιχτα σημερα τα service???

Μας τιναξε στον αερα το σ/κ....

Καλημερα

Στη πόλη που είμαι είναι και το Σάββατο ανοικτά. Στην πόλη σου δεν ξέρω, βρες τα τηλέφωνά τους και κάλεσε τους για να δεις.

Βλέπω ότι είναι μία έκδοση 9.1.A.0.489 http://www.xperiablog.net/2013/01/31/xperia-t-jelly-bean-firmware-incoming-firmware-version-9-1-a-0-489-certified/

Εδώ http://www.xperiablog.net/2013/02/01/xperia-t-jelly-bean-update-9-1-a-0-489-now-rolling-out/ στο κάποιο ποστ γράφει κάποιος ότι ανέβασε το αρχείο ftf αν δεν το βλέπεις είναι αυτό το αρχείο https://docs.google.com/file/d/0B_OcUAEg-8ocaGRxSFBZYkVXNmc/edit?usp=sharing&pli=1 . Το κατεβάζεις, κατεβάζεις και το flashtool από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1943886 και φλασαρεις το αρχείο.

Δοκιμάζεις με δίκη σου ευθύνη. :)

Edit βλέπω ότι ο κωδικός είναι ίδιος αλλά υπάρχουν update ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.

Οπότε καλύτερα να το πας στο σέρβις.

Το pcc το βλέπει το τηλέφωνο?

Edited by Karthan7

Στη πόλη που είμαι είναι και το Σάββατο ανοικτά. Στην πόλη σου δεν ξέρω, βρες τα τηλέφωνά τους και κάλεσε τους για να δεις.

Βλέπω ότι είναι μία έκδοση 9.1.A.0.489 http://www.xperiablog.net/2013/01/31/xperia-t-jelly-bean-firmware-incoming-firmware-version-9-1-a-0-489-certified/

Εδώ http://www.xperiablog.net/2013/02/01/xperia-t-jelly-bean-update-9-1-a-0-489-now-rolling-out/ στο κάποιο ποστ γράφει κάποιος ότι ανέβασε το αρχείο ftf αν δεν το βλέπεις είναι αυτό το αρχείο https://docs.google.com/file/d/0B_OcUAEg-8ocaGRxSFBZYkVXNmc/edit?usp=sharing&pli=1 . Το κατεβάζεις, κατεβάζεις και το flashtool από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1943886 και φλασαρεις το αρχείο.

Δοκιμάζεις με δίκη σου ευθύνη. :)

Σε ευχαριστω,για το ενδιαφερον,και τς πληροφοριες:)

Οτι και να του περασεις(το εκανα κατα την διαρκεια της νυχτας,εβαλα και προηγουμενη εκδοση)απλα μενει στο τριγωνο:(

Μαλλον εχουμε προβλημα υλικου!!!

Αλλα στα καλα καθουμενα.....

Εαν το αφησω να περιμενει με το τριγωνο λετε να γινει τιποτα???

Α..το service στον Γερακα ειναι κλειστο τελικα σημερα.

Ευχαριστω πολυ:)

Σε ευχαριστω,για το ενδιαφερον,και τς πληροφοριες:)

Οτι και να του περασεις(το εκανα κατα την διαρκεια της νυχτας,εβαλα και προηγουμενη εκδοση)απλα μενει στο τριγωνο:(

Μαλλον εχουμε προβλημα υλικου!!!

Αλλα στα καλα καθουμενα.....

Εαν το αφησω να περιμενει με το τριγωνο λετε να γινει τιποτα???

Α..το service στον Γερακα ειναι κλειστο τελικα σημερα.

Ευχαριστω πολυ:)

Ή κάρτα που έχω από το τοπικό επίσημο σέρβις γράφει ότι έχουν και στην Αθήνα.

Τηλέφωνο 2108229811

Λευκαδος 10 Κυψέλη.

Τελικα καταφερε και πηρε μπρος.....του περασα μια γερμανικη ρομ .303.

Με το που αναβαθμησα με sus σε j.b,μια που ανοιξε,μια που το εκλεισα,και μια με το τριγωνο παλι:mad::mad::mad:

Δεν δουλευει με j.b:(

Η πλακα ειναι οτι δουλευει μονο με την συγκεκριμενη ρομ,δοκιμασα και καποιες αλλες σε διαφορετικες εκδοσεις,τιποτα,μονο με την συγκεκριμενη .303,δουλευει.....Τι να πω:(

• The title was changed to Sony Xperia T