Dark_ds Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ρωτησα την Sony Mobile και μου ειπε χθες οτι θα ενημερωθουμε μεσα σε λιγες εβδομαδες απο το PC Companion για την jb.. ρωτησα και για key lime pie αν υπαρχουν σχεδια αλλα προς το παρων δεν και αν υπαρξει κατι θα μας ενημερωσουν δεν παιζει ετσι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μετά από ενασχόληση μου μαζί με το κινητό σε διάφορα καταστήματα, κατέληξα οτι είναι από τα πιο smooth android κινητά. Όταν το είδα στο πρωτο κατάστημα δεν το πίστευα για τόσο smooth μέχρι που το επιβεβαίωσα και με άλλες συσκευές. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef4 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τελικα χωρις καθολου ιντερνετ κρατησα 2 μερες μπαταρια χαλαρα. καλο αυτο Σημερα πρωι, μπαινω, google, στο πρωτο σαιτ για απεργιες, κοιταζω αν εχει, το κλεινω. ενα λεπτο χρονος. 2.5 mb μου φαγε. Μπορει να το κανει καποιος το ιδιο να μου πει ποσο του τρωει? Δηλαδη chrome, (η οπερα) , google, ενα σαιτ και καπακι να βγει. Υπαρχει ρυθμιση απενεργοποιησης των εικονων? Επειδη διαβαζω κυριως τα νεα, αθλητικα κτλ. να μη ξοδευω mb (εχω λιγα το μηνα) Ποια app χρησιμοποιειτε περισσοτερο? Να κανουμε ενα top5 η και top10? πχ viber, fb, instagram, gazzetta, venue spot, κτλ, και παιχνιδια, απο ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μετά από ενασχόληση μου μαζί με το κινητό σε διάφορα καταστήματα, κατέληξα οτι είναι από τα πιο smooth android κινητά. Όταν το είδα στο πρωτο κατάστημα δεν το πίστευα για τόσο smooth μέχρι που το επιβεβαίωσα και με άλλες συσκευές. :D Φαντάσου να έρθει και το project butter.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τελικα χωρις καθολου ιντερνετ κρατησα 2 μερες μπαταρια χαλαρα. καλο αυτο Σημερα πρωι, μπαινω, google, στο πρωτο σαιτ για απεργιες, κοιταζω αν εχει, το κλεινω. ενα λεπτο χρονος. 2.5 mb μου φαγε. Μπορει να το κανει καποιος το ιδιο να μου πει ποσο του τρωει? Δηλαδη chrome, (η οπερα) , google, ενα σαιτ και καπακι να βγει. Υπαρχει ρυθμιση απενεργοποιησης των εικονων? Επειδη διαβαζω κυριως τα νεα, αθλητικα κτλ. να μη ξοδευω mb (εχω λιγα το μηνα) Ποια app χρησιμοποιειτε περισσοτερο? Να κανουμε ενα top5 η και top10? πχ viber, fb, instagram, gazzetta, venue spot, κτλ, και παιχνιδια, απο ολα! Θα ξεκινησω αναποδα, το top 5/10 κτλ ειναι σχετικο.. για μενα δε νοειται σημερα να μην εχεις viber/whatsapp και εστω το μικροτερο πακετο ιντερνετ για να γλιτωνεις λεφτα απο σμσ, οταν το 1 σμσ κοστιζει 0,14 ευρω δηλαδη 35 σμσ με 5 ευρω, με τις εφαρμογες αυτες εχεις καθαρισει! εστω και αν στελνεις λιγα..διευκολυνεις αυτους που θελουν να σου στειλουν κατι συντομο κτλ.. εσυ παρτους τηλ. τελος παντων, οι εφαρμογες ειναι σχετικο,απλα ο,τι "φθηναινει" την επικοινωνιας μας πολυ ειναι must.. Οσο για τα ΜΒ, δεν εχω κατσει να κανω τετοιες μετρησεις, αλλα εχοντας τα data σταθερα ανοιχτα, και εχοντας wifi σπιτι και δουλεια, μπαινω fb εξω, instagram, λιωνω whatsapp/viber, bloomberg, και λιγο σερφαρισμα (γενικα προτιμω να το κανω απο το pc), τα 250 που εχω μου φτανουν ανετοτατα.. οταν μετακομισα που δεν ειχα wifi ουτε σπιτι ουτε δουλεια ηθελα 1 GB το μηνα, για λιωσιμο ομως, ειδικα fb. οποτε νομιζω οτι δεν φταιει το κινητο, αν ομως θες να υποκαταστησεις το pc με το κινητο, τοτε λογικο ειναι να θες πολλα ΜΒ.. οσο για εικονες, ο οπερα (νομιζω ο μινι) εχει ρυθμιση για χαμηλη ποιοτητα ή και για μη φορτωση εικονων αν δεν απατωμαι, και μπορεις να εξοικονομεις πολλα ΜΒ. ΠΡοσωπικα δεν τον χρησιμοποιω πλεον γιατι δεν μου προσφερει κατι, αλλα δεν χρησιμοποιω και chrome. μπαινω απο τον κλασσικο browser του Τ που ειναι αψογος (τουλαχιστον εγω δεν εχω κανενα θεμα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ρωτησα την Sony Mobile και μου ειπε χθες οτι θα ενημερωθουμε μεσα σε λιγες εβδομαδες απο το PC Companion για την jb.. ρωτησα και για key lime pie αν υπαρχουν σχεδια αλλα προς το παρων δεν και αν υπαρξει κατι θα μας ενημερωσουν δεν παιζει ετσι? :p Μάλλον θα πάρουμε την jb όταν οι άλλοι θα πάρουν την ακόμα νεότερη αναβάθμιση.Όλες σχεδόν οι άλλες συσκεύες πήραν αναβάθμιση και εμείς θα την πάρουμε τελευταίοι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Sony released an alpha Jelly Bean ROM for the Xperia T Καλά, δεν βγήκε ανήμερα των Χριστουγέννων η Jellybean στο Βιετνάμ; Τώρα μας λένε ότι έχει ακόμα ελλείψεις; :mad: Edited January 25, 2013 by zxr Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δηλαδή στ' αλήθεια λείπει σε κάποιον η jb? Σε τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δηλαδή στ' αλήθεια λείπει σε κάποιον η jb? Σε τι; Πιστευω πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Συγνώμη δεν είδα τέτοιο νήμα θα το ανοίξω το θέμα εκεί . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας με βοηθήσατε πραγματικά πολύ. Αν θέλετε το συνεχίζουμε στο λινκ μιας και έβγαλα όλο το νήμα οφτοπικ ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355547 Edited January 27, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Συγνώμη δεν είδα τέτοιο νήμα θα το ανοίξω το θέμα εκεί . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας με βοηθήσατε πραγματικά πολύ. Αν θέλετε το συνεχίζουμε στο λινκ μιας και έβγαλα όλο το νήμα οφτοπικ ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355547 Όλα τα post σας μετακινήθηκαν στο θέμα [Επίσημο] Ποιο κινητό της Sony/Sony Ericsson να επιλέξω. Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί είτε στο θέμα που άνοιξε ο Prof_Chaos. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Πως ξεκλειδωνουμε/κλειδωνουμε τον bootloader? Εψαξα αλλα βρηκα μονο τον επισημο τροπο,δεν υπαρχει αλλος? Χωρις να χασουμε drm keys & track id και αν γινει τιποτα να εχουμε και εγγυηση... Εβαλε κανεις cyanogen? Λεω να δοκιμασω καμια custom rom το βραδυ.. Να πεταξω την σαβουρα της sony και της google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Πως ξεκλειδωνουμε/κλειδωνουμε τον bootloader? Εψαξα αλλα βρηκα μονο τον επισημο τροπο,δεν υπαρχει αλλος? Χωρις να χασουμε drm keys & track id και αν γινει τιποτα να εχουμε και εγγυηση... Μονο με τον τροπο που βρηκες, δεν υπαρχει αλλος :( Αμαν αυτη η sony με τους κλειδωμενους :mad: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλημερα παιδες, θελω να ρωτησω κατι, εχω παρατηρησει οτι στην κατω αριστερα και δεξια γωνια βλεπω να λιωνει/εξαφανιζεται αυτη η ματ ελαστικη επιφανεια και να βγαινει απο μεσα ενα γυαλιστερο πλαστικο. προφανως η επιστρωση εχει αρχισει να φευγει, ομως την περιμενα πιο ανθεκτικη. ισως φταιει οτι "τριβεται" λιγο στην θηκη για να μπει καθως εχω μια υφασματινη golla για να προστατευεται πληρως... εχει κανεις αλλος παρητηρησει κατι τετοιο? σκεφτομαι να το παω με εγγυηση να μου το φτιαξουν, ειναι πολυ νωρις για τετοια φθορα χωρις να ειναι απο πεσιμο κτλ.. κ δεν ειναι σημειο που το πιανεις για να λιωσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Μονο με τον τροπο που βρηκες, δεν υπαρχει αλλος :( Αμαν αυτη η sony με τους κλειδωμενους :mad: αληθεια απογοητευτηκα.. βρηκα κατι πολυ καλες ρομ που τον θελουν ξεκλειδωτο αλλα δεν θελω να παιξω ακομα τουλαχιστον με την εγγυηση.. μου φαινεται παραξενο οτι δεν υπαρχει τροπος.. Lewton!! και οποιος αλλος ενδιαφερεται! περασα μια rom που μπαινει και με κλειδωμενο τον bootloader και συγκεκριμενα αυτη τα βηματα της εγκαταστασης απο τον δημιουργο της ειναι αυτα : 1. Use flashtool to flash any generic 7.0.A.1.303 ftf. 2. Root using Bin4ry's method. 3. Install CMW for locked bootloaders. 4. Enter recovery, factory reset and flash the ROM. Then flash now the flashable version of CMW recovery for locked bootloaders before you reboot. 5. Flash Stock kernel 7.0.A.3.195 in flashtool to update your kernel and prevent bootloops. αρχικα κατεβαζουμε το επισημο firmware(FTF) για το κινητο απο εδω. εγω κατεβασα αυτο [sTOCK FIRMWARE] [ROM]LT30p Stock UK GENERIC 4.04 7.0.A.1.303 by batman_112 και δεν ειχα προβλημα. προσοχη θελουμε την 303 εκδοση γιατι οι επομενες δεν ρουταρονται 1 κατεβαζουμε το flashtool και το εγκαθιστουμε. πηγαινουμε στον φακελο C:/flashtool/drivers και εγκαθιστουμε τους Xperia TX και flashmode drivers παιρνουμε το αρχειο ftf που κατεβασαμε πριν και το περναμε στον φακελο firmware (C:/flashtool/firmware) κλεινουμε το κινητο το αφηνουμε στην ακρη. ανοιγουμε το flashtool παταμε flash(τον κεραυνο) επιλεγουμε flashmode και παταμε ok. μετα θα μας βγαλει το firmware που κατεβασαμε πριν και περασαμε στον φακελο. δεν πειραζουμε τιποτα και παταμε ok. περιμενουμε να μας βγαλει το flashtool το μηνυμα για να συνδεσουμε το κινητο τοτε κρατωντας πατημενο το volume down(κλειστο το κινητο) το συνδεουμε στον υπολογιστη και μολις το flashtool το δει,αφηνουμε το volume down. αφηνουμε το flashtool να τελειωσει.. προσοχη μην κουνηθει το κινητο η μπει ο υπολογιστης σε safe mode κλπ! μπορει να φανει οτι κολλησε καποια στιγμη αλλα συνεχιζει μην φοβαστε! μολις τελειωσει αποσυνδεουμε το κινητο και το αναβουμε θα αργησει λιγο να ανοιξει μιας και ειναι η πρωτη εκκινηση βεβαιωνομαστε οτι εχουμε την εκδοση 303 (ρυθμισεις -> σχετικα με το τηλεφωνο) 2. Κανουμε root το κινητο με τον οδηγο του ZXR 3 Κατεβαζουμε το CWM for locked bootloaders απο εδω αλλα και το CWM Flashable Zip που γραφεται παρακατω στο link δηλαδη θα κατεβασουμε δυο αρχεια το CWM xperia T.zip και CWM_XperiaT.zip αποσυμπιεζουμε το πρωτο,ενεργοποιουμε στο κινητο τον εντοπισμο σφαλματων usb, το συνδεουμε στον υπολογιστη και παταμε το install.bat στον φακελο που αποσυμπιεσαμε. οταν τελειωσει μεταφερουμε το CWM_XperiaT.zip αλλα και την rom που κατεβασαμε (σε .zip θα ειναι και αυτη) π.χ. την Xperia_T_Curiosity_v1.3.zip αν κατεβασετε την ιδια με εμενα στο κινητο. στην εσωτερικη η στην καρτα μνημης οπου θελετε 4 κλεινουμε το κινητο. παταμε το power και ταυτοχρονα παταμε συνεχως διακεκομμενα το volume down(οχι παρατεταμενα δηλαδη) μεχρι να εμφανιστει το clockwork mod (στο CWM πλοηγουμαστε με τα volume up/down και σαν κλικ το power button) αφου εμφανιστει παταμε wipe data/factory reset. αφου γινει παταμε install zip from sdcard και μετα choose zip from sdcard αν το βαλαμε στην εσωτερικη 16αρα μνημη η choose zip from external sdcard αν βαλατε τα αρχεια που ειπαμε πριν στην καρτα μνημης. επιλεγουμε την rom (π.χ Xperia_T_Curiosity_v1.3.zip). αφου τελειωσει δεν κανουμε reboot αλλα κανουμε install και το CWM_XperiaT.zip αφου τελειωσει και αυτο παταμε reboot system now! αυτο ηταν! :!::!: να προσθεσω στο βημα 3 οτι απο εκει που κατεβαζουμε τα δυο CWM πιο κατω στο link γραφει "Flash this after flashing rom otherwise your phone will keep rebooting if you try to edit system files" κατεβαστε το και αυτο και στο βημα 4 αφου κανετε install την rom και το CWM_XperiaT.zip καντε και αυτο και μετα reboot αυτο το κανουμε γιατι αν πχ αλλαξουμε τα font(system files δηλαδη) θα εχουμε rebootloop απο εδω και περα αφου τα κανουμε ολα αυτα την πρωτη φορα αν θελουμε να περασουμε καποια αλλη custom rom συνεχιζουμε απο το τεταρτο βημα Περναμε δηλαδη το zip στο κινητο και το κανουμε install απο το CWM απο εδω και περα θελω επαληθευση των παραπανω απο τον ταλιμπαν(μονος σου το ειπες :p) ZXR αν και αφου δουλευει ακομα το κινητο μου δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα! επισης ZXR δυο πραγματα να ρωτησω το τελευταιο βημα (5. Flash Stock kernel 7.0.A.3.195 in flashtool to update your kernel and prevent bootloops.) δεν το εκανα και ευτυχως δεν εχω κανενα θεμα προς το παρων. αλλα πως γινεται? :p επισης αμα θελουμε να το επαναφερουμε οπως ηταν πριν κανουμε το πρωτο βημα σωστα? δηλαδη φλασαρουμε το stock firmware και ετοιμοι? Edited January 30, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 απο εδω και περα θελω επαληθευση των παραπανω απο τον ταλιμπαν(μονος σου το ειπες :p) ZXR αν και αφου δουλευει ακομα το κινητο μου δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα! επισης ZXR δυο πραγματα να ρωτησω το τελευταιο βημα (5. Flash Stock kernel 7.0.A.3.195 in flashtool to update your kernel and prevent bootloops.) δεν το εκανα και ευτυχως δεν εχω κανενα θεμα προς το παρων. αλλα πως γινεται? :p επισης αμα θελουμε να το επαναφερουμε οπως ηταν πριν κανουμε το πρωτο βημα σωστα? δηλαδη φλασαρουμε το stock firmware και ετοιμοι? Ωραίος! Μια χαρά είσαι! Αφού δουλεύει σημαίνει ότι όλα είναι μια χαρά! 1) Το flash tool έχει επιλογή για να φλάσαρεις τον kernel. Την επιλέγεις και πάει μόνο του μετά. 2) Ναι και καπάκι κι ένα SEUS. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Πρώτες εντυπώσεις απο το κινητό που παρέλαβα σήμερα πρωί πρωί. Λοιπόν εμφανισιακά πανέμορφο δεν το συζητάμε. Η οθόνη του πολύ ωραία 4.55 inch H φωτεινότητα με παρεξένεψε που αυξομειώνει ελαφρώς αν και δεν την έχω επιλεγμένη. Το μέγεθος της οθόνης το design η κάμερα απλά καταπληκτικά.Οι φωτογραφίες που τράβηξα ηταν απίστευτες σε σύγκριση με το iphone 4 8gb Το χάζευα δίπλα στο iphone 4 8gb της κοπέλας μου και δεν το μετάνιωσα που το πήρα.Και τα 2 εξαιρετικά κινητά αλλά εγώ ηθελα μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτογραφική. Απόκριση απλά απιστευτη και πολύ γρήγορο μηχάνημα.Εξοικειώθηκα σε 2 λεπτά αν και χρησιμοποιούσα iphone 3gs 3 χρόνια κοντά. φοράει την 4.04 και μου λέει για update δεν το έχω κάνει ακόμη . Εχει πολλά πράγματα να ψάξω ακόμη .Προς το παρών δεν μπορώ να το ξεκολήσω απο τα χέρια μου.Εντυπώσεις ποιο ειδικές και για την μπαταρία σε λίγες μέρες. Μια πρώτη αίσθηση είναι οτι πέφτει με τους ρυθμούς του iphone (χρήση wifi ) Επίσης παρατήρησα οτι η internal storage για εφαρμογές είναι μικρή και χρειάζεται extra micro sd .Εχω μια btw 8άρα. Αν υπάρχει κάτι που να προσέξω σχετικά με updates κτλ πείτε μου.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλοριζικο!! Τελικα εκανες την σωστη επιλογη και ας σε μπερδεψαμε.:p Κανε μερικες σωστες φορτισεις στην αρχη. Καλομιλητο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Ωραίος! Μια χαρά είσαι! Αφού δουλεύει σημαίνει ότι όλα είναι μια χαρά! 1) Το flash tool έχει επιλογή για να φλάσαρεις τον kernel. Την επιλέγεις και πάει μόνο του μετά. 2) Ναι και καπάκι κι ένα SEUS. απο οτι ειδα τωρα συνδεω κλειστο το κινητο, επιλεγω fastboot mode μετα select kernel to flash ? αυτο το ειδα στους xda αλλα ο kernel εκει ηταν boot.img ο kerner που κατεβασα εγω ειναι kernel.elf edit προσπαθησα να αλλαξω fonts με το rom toolbox αλλα το κινητο κολλησε στο logo της sony κατα την εκκινηση και δεν εκανε τιποτα αλλο με τα πολλα τωρα του φλασαρω stock.. να δουμε αν θα τα καταφερει! edit2 ολα ενταξει, φλασαρα και τον kernel! θα προσπαθησω παλι αν ειναι να αλλαξω τα font και ελπιζω να μην τα παιξει Edited January 29, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 καλοριζικο φιλε σιγουρα εκανες καλη επιλογη...καλομιλητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ααααχχχ δεν περιμέναμε λιγάκι.Το xperia z ειναι από άλλο πλανήτη!Τώρα θα μείνω με το τ για κανένα εξάμηνο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ααααχχχ δεν περιμέναμε λιγάκι.Το xperia z ειναι από άλλο πλανήτη!Τώρα θα μείνω με το τ για κανένα εξάμηνο:rolleyes: και το επομενο του Ζ που θα παρω σε κανα χρονο ακομα καλυτερο θα ειναι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλοριζικο!! Τελικα εκανες την σωστη επιλογη και ας σε μπερδεψαμε.:p Κανε μερικες σωστες φορτισεις στην αρχη. Καλομιλητο! Σε ευχαριστώ πολύ . θα φανεί βέβαια σε βάθος χρόνου..πάντως τα πρώτα δείγματα ειναι πολύ ενθαρυντικά! Φαίνεται κινητό με πολλές δυνατότητες. Πλέον οι 3.5 ιντσες μου φαίνονται πολύ μικρές .Θεωρώ οτι θα καθιερωθούν οι 4.3 4.5 ιντσες στα smartphones είναι πολύ βολικές στο μάτι και νομίζω οτι είναι και η χρυσή τομή σε θέμα μεγέθους. Απορία. Δοκίμασα το 3g με cosmote και εναλλασόταν με Η ..Το Η δεν το έχω ξαναδεί..Εν το μεταξυ η ταχύτητα στο σερφάρισμα ηταν σφαίρα. Επίσης πρέπει να φτιάξω κάποιες ρυθμίσεις για το 3G μέσω comoste; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Όταν θα βλέπεις Η θα πρέπει να είσαι περισσότερο ευτυχισμένος από ότι όταν βλέπεις 3G. Η=HSDPA που είναι πιο γρήγορο από το 3G. Οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Όταν θα βλέπεις Η θα πρέπει να είσαι περισσότερο ευτυχισμένος από ότι όταν βλέπεις 3G. Η=HSDPA που είναι πιο γρήγορο από το 3G. Οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. μάλιστα έτσι εξηγείτε η ταχύτητα .. καλά νέα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε αναφέρει πράγμα δύσκολο η εφαρμογή BOX δίνει στους κατόχους του ΧΤ 50GB ελευθερο αποθηκευτικό χώρο για μια ζωή.. Εξαιρετικό θα έλεγα.. κατεβάστε το απο το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts