Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να παίζει ελάττωμα. Δεν χρειάζεται να φλασάρεις. Root και ξήλωμα! Τα 5GB που είναι δεσμευμένα όντως είναι πολλά αλλά σκέφτομαι διάφορα που θα μπορούσαν να δικαιολογούν αυτό το μέγεθος. Πάντως αν σε αυτά τα 5 πάνε και εγκαθίσταται και οι εφαρμογές τότε δεν είναι και άσχημα.

Όπως και να έχει ας περιμένουμε την απάντηση και κάποιου ιδιοκτήτη και το αναλύουμε κατόπιν. :)

και επειδη δεν ξερω χθες αν ηταν #@#%μερα.. (μου ανοιξαν το ενα αμαξι και μου χτυπησαν το αλλο..), διαπιστωσα και κατι ακομα στο Τ που πηρα χθες! παταω το κουμπι on/off και απενεργοποιηση, και αυτο κανει επανεκκινηση. μολις ανοιξει το ξανα κανω και κλεινει. χθες λογω των αλλων γεγονοτων δεν ασχοληθηκα πολυ και νομιζα πως ηταν η ιδεα μου.αλλα τωρα διαπιστωνω οτι οντως συμβαινει! πειτε μου, ειμαι γκαντεμης??

κανω κατι λαθος? το οτι μπορει να πατησα το κουμπι της εντασης καθως εκλεινε μπορει να παιζει ρολο? (πραγματικα νιωθω ηλιθιος που το ρωταω αλλα δεν ειμαι πρωταρης στα κινητα..)

Ζητειται κατοχος του Τ να μου λυσει αποριες!! (εν τω μεταξυ θα το παω πισω :lol: )

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και το Note2 γύρω στα 10 και κάτι έχει ελεύθερο χώρο αποθήκευσης!

Ενώ π.χ. το GN έχει 13.5

Όλα αυτά με 16gb ονομαστικά

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και το Note2 γύρω στα 10 και κάτι έχει ελεύθερο χώρο αποθήκευσης!

Ενώ π.χ. το GN έχει 13.5

Όλα αυτά με 16gb ονομαστικά

οντως ετσι ειναι.

και η ραμ αν ειναι οπως και στο S, εξηγειται,αλλα εχω την απορια πως θα παιζει αν το ζορισω λιγο.

χειροτερα απο το Ρ??το οποιο τωρα λεει 500ΜΒ ελευθερα!!

πλεον το μονο περιεργο που κανει ειναι η επανεκκινηση κατα τον τερματισμο και επειδη μου εβγαλε οτι υπαρχει update το κανω μπας και φτιαχνει...ειναι μερος της JB αποτι καταλαβα..

edit: αν δεν ηταν θεμα του κινητου που με το update εφτιαξε,μαλλον πατουσα το πληκτρο αυξησης της εντασης κατα λαθος και εκανε την επανεκκινηση (στις οδηγιες λεει οτι αν κολησει πατας το power 5sec και το + της εντασης και επανεκκινει..θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι)

Απο εκει και περα,υπαρχει καποιος οδηγος για root και προτασεις του τι να πεταξουμε για να ελευθερωσουμε ραμ?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ο ίδιος με τη σειρά ΝΧΤ είναι. Όσο για το τι μπορείς να στείλεις στα σκουπίδια δες τον Οδηγό αρχαρίων. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Υ.Γ.: Μην σκας για το αυτοκίνητο. Πρίν δυο βδομάδες βρήκα το ένα βράδυ το δικό μου με σπασμένο φανάρι και την επομένη την κλειδαριά του οδηγού χαλασμένη και το πλαίσιο της πόρτας να απέχει από το υπόλοιπο αμάξωμα 5 πόντους! Προσπαθήσανε με λοστό να την ανοίξουν.

Εντωμεταξύ και η κλειδαριά του συνοδηγού είναι πειραγμένη οπότε αν μείνω από μπαταρία με βλέπω να μπαίνω από την πόρτα του χώρου αποσκευών!!!! :lol::lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ο ίδιος με τη σειρά ΝΧΤ είναι. Όσο για το τι μπορείς να στείλεις στα σκουπίδια δες τον Οδηγό αρχαρίων. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Υ.Γ.: Μην σκας για το αυτοκίνητο. Πρίν δυο βδομάδες βρήκα το ένα βράδυ το δικό μου με σπασμένο φανάρι και την επομένη την κλειδαριά του οδηγού χαλασμένη και το πλαίσιο της πόρτας να απέχει από το υπόλοιπο αμάξωμα 5 πόντους! Προσπαθήσανε με λοστό να την ανοίξουν.

Εντωμεταξύ και η κλειδαριά του συνοδηγού είναι πειραγμένη οπότε αν μείνω από μπαταρία με βλέπω να μπαίνω από την πόρτα του χώρου αποσκευών!!!! :lol::lol:

αν δω οτι χρειαζεται θα το κανω..οσο για τα αυτοκινητα,οκ δε θα πεθανουμε κιολας υγεια!

τελικα οκ,αποτι φαινεται δεν ειναι προβληματα του κινητου,αλλα ενα πραγμα που οντως μοιαζει πλεον προβλημα ειναι οι επανεκκινησεις!

οπως ειπα και πριν, ηλπιζα οτι ηταν η ιδεα μου και ισως πατουσα κατα λαθος το πληκτρο αυξησης εντασης και γιαυτο τις εκανε, ομως τωρα,και μετα το update τησ Sony που περασα για ναμαι σιγουρος παλι εκανε επανεκκινηση ενω πατησα να κλεισει η συσκευη!!

το εχει παρατηρησει κανας αλλος ιδιοκτητης αυτο?να το παω πισω?τι λετε?

αν δω οτι χρειαζεται θα το κανω..οσο για τα αυτοκινητα,οκ δε θα πεθανουμε κιολας υγεια!

τελικα οκ,αποτι φαινεται δεν ειναι προβληματα του κινητου,αλλα ενα πραγμα που οντως μοιαζει πλεον προβλημα ειναι οι επανεκκινησεις!

οπως ειπα και πριν, ηλπιζα οτι ηταν η ιδεα μου και ισως πατουσα κατα λαθος το πληκτρο αυξησης εντασης και γιαυτο τις εκανε, ομως τωρα,και μετα το update τησ Sony που περασα για ναμαι σιγουρος παλι εκανε επανεκκινηση ενω πατησα να κλεισει η συσκευη!!

το εχει παρατηρησει κανας αλλος ιδιοκτητης αυτο?να το παω πισω?τι λετε?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι φυσιολογικο. Εγω θα το πηγαινα doa πισω και αφου το κανει καθε φορα θα τους εδειχνα το προβλημα μπροστα τους αν μου λεγανε μα μου σου του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης ?το εχετε ψαξει στο νετ μηπως δεν ειναι προβλημα αλλα feature:p

Σοβαρα τωρα ,δεν μπορει να δουλευει τελεια κατα τα αλλα και να συμβαινει αυτο ,για δειτε το εκτενεστερα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι φυσιολογικο. Εγω θα το πηγαινα doa πισω και αφου το κανει καθε φορα θα τους εδειχνα το προβλημα μπροστα τους αν μου λεγανε μα μου σου του

του εκανα μια επαναφορα,εγκατασταση παλι το λογισμικο καθαρη και τα σχετικα. θα το ξανα στησω το κινητο (οπως ειχα και το Ρ που δουλευε ρολοι) και ετσι και δεν παιξει σωστα αυριο το εχω παει πισω! οχι τιποτα αλλο αλλα εχω πακεταρει και το αλλο για να το πουλησω και θα ξεμεινω απο συσκευη..

απλα μου κανει εντυπωση που το κανει και μετα αν το κανεις στα καπακια να κλεισει,κλεινει..

σε καμια ωρα πιστευω να εχω εικονα για το τι συμβαινει μετα την επανεγκατασταση που εκανα. θα ηθελα παντως εντυπωσεις απο φιλους εδω που το εχουν!γενικα ποτε δεν ειχα προβληματα με νεες συσκευες! θα ξενερωσω πολυ αν αυτη εχει (ολα στο προγραμμα ειναι)

update:

Μετα απο πολλες δοκιμες,ξεκινωντας το κινητο απο το μηδεν, κατεληξα οτι 99% συμβαινει αυτο λογω της καρτας μνημης!

ποσο πιθανο το θεωρειτε να φταινει και οι 2 καρτες μνημης που ειχα 4 και 8 gb, class 4 k 6..και επαιζαν μια χαρα σε αλλα κινητο πριν???

Ειναι δεδομενο οτι αυτος ειναι ο λογος που αντι να κλεισει κανει επανεκκινηση!

Εχει βαλει λοιπον κανεις αλλος SD καρτα, και αν ναι,εχει τα συμπτωματα του δικου μου?

Αυτο μπορει τωρα να αποδειχθει για αντικατασταση με DOA? ή θα μου πουν οτι μπορει να φταιει η καρτα? (οχι οτι ειναι κανα χοντρο προβλημα,αλλα γιατι??)

Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης ?το εχετε ψαξει στο νετ μηπως δεν ειναι προβλημα αλλα feature:p

Σοβαρα τωρα ,δεν μπορει να δουλευει τελεια κατα τα αλλα και να συμβαινει αυτο ,για δειτε το εκτενεστερα

το εψαξα, το μονο feature ειναι να κρατησεις 5δευτερολεπτα το κουμπι On/off και το + της εντασης, τοτε λεει οτι κανει οντως επανεκκινηση. το να πατας ομως το on/off μια φορα,να επιλεγεις απενεργοποιηση και αυτο να κλεινει και να ανοιγει δε μου φαινεται λογικο..

και οπως αναφερω παραπανω,παρατηρησα μια σχεση με την καρτα μνημης...δεν ξερω τι πρεπει να υποθεσω και κυριως αν εχει καποιο νοημα να το παω DOA..

Edited by Nikos_Mpl

Καλύτερα να το επιστρέψεις.

πηγα στη wind απο την οποια το πηρα και μου ειπαν οτι το DOA ισχυει μονο αν δεν αναβει η συσκευη! αλλα συμφωνα με το αρθρο 540 του Ν3043 ο αγοραστης εχει δικαιωμα να ζητησει αντικατασταση για δυσλειτουργια! τρεχα γυρευε ομως..

Δεν είναι τρέχα γύρευε. Κάθε άλλο. Δεν πηγαίνεις εκεί με την αξίωση για αντικατάσταση λόγω DOA αλλά με την αξίωση ότι η συσκευή δυσλειτουργεί. Από τη στιγμή που υπάρχει και σχετικός νόμος μην το συζητάς.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν είναι τρέχα γύρευε. Κάθε άλλο. Δεν πηγαίνεις εκεί με την αξίωση για αντικατάσταση λόγω DOA αλλά με την αξίωση ότι η συσκευή δυσλειτουργεί. Από τη στιγμή που υπάρχει και σχετικός νόμος μην το συζητάς.

αστα να πανε, εχω μια φιλη που δουλευει στο καταστημα και μου λεει οτι πρεπει να παω στη σονυ και απο εκει να γινει η αντικατασταση!

Θα παω το απογευμα και θα το διεκδικησω εννοειται.αλλα εχω ταξιδι,θελω να φυγω,εχω δουλειες και γενικα τρεχα γυρευε γτ ειναι μπλεξιμο μιας και δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν λυση

Νίκο το ίδιο πρόβλημα είχε και ένα παιδί με το sole, δεν είδα να γράφει για λύση του προβλήματος. Ποστ 3467 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324988&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7.+%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%BF+%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9&page=232

Πάντος δεν θα το άφηνα έτσι, τα κατάστηματα κάνουν αλλαγή με doa, στη Sony θα σου πουν να περιμένεις να το ελέγξουν και τρέχα γύρευε....

Στο εγχειρίδιο χρήσης σελίδα 9 και 10 γράφει ξεκάθαρα πως απενεργοποιείται το τηλέφωνο, το δικό σου δεν λειτουργεί όπως γράφει το εγχειρίδιο.... http://www.sonymobile.com/global-en/support/phones/xperia-t/support-documents/

Στη θέση σου θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση με s(e)us μπας και στρώσει. Αν δεν στρώσει (στη θέση σου) θα πήγαινα πάλι στο κατάστημα αγοράς και θα τους έδειχνα το εγχειρίδιο χρήσης και θα είχα την απαίτηση να μου κάνουν αλλαγή doa, είναι ξεκάθαρο ότι δεν λειτουργεί σωστά.

Σου εύχομαι να ξεμπερδεψεις σύντομα και ανώδυνα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βάλε και μια άλλη κάρτα μνήμης, αλλά κοίτα να είναι καλής μάρκας , να είναι πλήρως συμβατή με android και φυσικά μεγάλης κλάσης!!

Μία που δεν αντιμετώπισα εγώ κανένα πρόβλημα με αρκετές android συσκευές είναι η συγκεκριμένη Sandisk!! Δες για παράδειγμα εδώ την 8ρα και εδώ την 16ρα!! Ενδεικτικά στην δείχνω στο συγκεκριμένο μαγαζί, μπορεί να τις βρεις φτηνότερα αλλού!!

Edited by hasiotis_john

πηγα στη wind απο την οποια το πηρα και μου ειπαν οτι το DOA ισχυει μονο αν δεν αναβει η συσκευη! αλλα συμφωνα με το αρθρο 540 του Ν3043 ο αγοραστης εχει δικαιωμα να ζητησει αντικατασταση για δυσλειτουργια! τρεχα γυρευε ομως..

Το κάνει και εμένα στο sole μου, αν κάνω καμία μέρα να το κλείσω και το απενεργοποιεισω κάνει πρώτα ρεσταρτ και πρέπει να το ξανά απενεργοποιεισω για να κλείσει εντελώς, νομίζω το κάνει και σε άλλους, έτσι πρέπει να είναι η ics...δεν νομίζω να είναι ελατωματικό...

Βάλε και μια άλλη κάρτα μνήμης, αλλά κοίτα να είναι καλής μάρκας , να είναι πλήρως συμβατή με android και φυσικά μεγάλης κλάσης!!

Μία που δεν αντιμετώπισα εγώ κανένα πρόβλημα με αρκετές android συσκευές είναι η συγκεκριμένη Sandisk!! Δες για παράδειγμα εδώ την 8ρα και εδώ την 16ρα!! Ενδεικτικά στην δείχνω στο συγκεκριμένο μαγαζί, μπορεί να τις βρεις φτηνότερα αλλού!!

και οι 2 που εβαλα ειναι καλες,και οκ ρε παιδια,αμα θελει κλαση 10 να πανε να πνιγουνε..

εβαλα λοιπον 2 διαφορετικες και το κανει,τις εβγαλα και δεν το κανει.

Το κάνει και εμένα στο sole μου, αν κάνω καμία μέρα να το κλείσω και το απενεργοποιεισω κάνει πρώτα ρεσταρτ και πρέπει να το ξανά απενεργοποιεισω για να κλείσει εντελώς, νομίζω το κάνει και σε άλλους, έτσι πρέπει να είναι η ics...δεν νομίζω να είναι ελατωματικό...

φιλε μου οχι δεν ειναι φυσιολογικο να κλεινεις το κινητο σου και αυτο να κανει επανεκκινηση.

Επειδη ειμαι τυχερος ομως, ηρθε στο συγκεκριμενο καταστημα τεχνικος απο σονυ και επειδη τα παιδια ηθελαν να με εξυπηρετησουν του το εδωσαν,εκατσε μια ωρα, και τωρα μου ειπε οτι εφοσον το κανει μετα απο την καθαρη εγκατασταση που θα του κανει,ακομα και μες το ΣΚ,οχι μονο μπροστα του σημερα, εχει κανονισει να παρω αλλο.

Ελπιζω να τελειωσει καλα το θεμα, ειναι οντως προβλημα,αν ειναι της συσκευης θα αντικατασταθει!

οσο για το DOA, τα καταστηματα απο ο,τι μου ελεγαν τα παιδια τρωνε πολλα φεσια,γιατι οκ,το λεει ο νομος,το δεχεται,σου δινει αλλη και μετα του λεει η σονυ,δεν το δεχομαι γιατι τελικα το εφτιαξα! και μπλεκονται! οποτε και αυτοι ζοριζονται,ειδικα σε ακριβα κινητα.

Αυτο μου ειπαν και τους καταλαβαινω,παρολα αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μου αντικατασταθει εφοσον εχει θεμα.

Θα σας ενημερωσω (ετσι για την ιστορια) το απογευμα..

Φίλε Νίκο ... και όμως έχει ένα δίκιο ο kkoletsis σε αυτό που σου λέει! Να ξέρεις πως η ics και γενικά το android έχει γενικά μικροπροβλήματα και ανάλογα το κινητό, αλλά και τον καιρό :lol:, // σε τυχαίες στιγμές εννοώ // , κάνει τέτοια κουφά με επανεκκινήσεις και άλλα ανεξήγητα! Θυμάμαι στο samsung galaxy s2 , ανάλογα με την κάρτα μνήμης που του έβαζα, αλλά και όταν το γέμιζα εφαρμογές και games, τότε είχε διάφορα προβλήματα με επανεκκινήσεις , κολλήματα και τέτοια!

Στο Motorola Razr μετά, είχα προσέξει και γω σε σπάνιες περιπτώσεις να κάνει επανεκκίνηση όταν το έκλεινα, αλλά και στο tablet που είχα το Asus prime! Προφανώς παίζει ρόλο ένας συνδυασμός καταστάσεων που αφορά συγκεκριμένες κάρτες μνήμης, την ics , τι έχεις βάλει στο κινητό (μπορεί και κάποιο app να το προκαλεί) και γενικά τις υπηρεσίες που τρέχουν συνέχεια! Μακάρι να στο αλλάξουν το κινητό για να σου φύγουν και οι υποψίες, αλλά να ξέρεις πως και το άλλο μπορεί να είναι έτσι!! (Αλλά μπορεί και όχι ..., τι να πω!!) Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να μην είσαι ευχαριστημένος από αυτό που πήρες!! Καλή επιτυχία!!!:)

Φίλε Νίκο ... και όμως έχει ένα δίκιο ο kkoletsis σε αυτό που σου λέει! Να ξέρεις πως η ics έχει γενικά μικροπροβλήματα και ανάλογα το κινητό, αλλά και τον καιρό :lol:, // σε τυχαίες στιγμές εννοώ // , κάνει τέτοια κουφά με επανεκκινήσεις και άλλα ανεξήγητα! Θυμάμαι στο samsung galaxy s2 , ανάλογα με την κάρτα μνήμης που του έβαζα, αλλά και όταν το γέμιζα εφαρμογές και games, τότε είχε διάφορα προβλήματα με επανεκκινήσεις , κολλήματα και τέτοια!

Στο Motorola Razr μετά, είχα προσέξει και γω σε σπάνιες περιπτώσεις να κάνει επανεκκίνηση όταν το έκλεινα, αλλά και στο tablet μου το Asus prime! Προφανώς παίζει ρόλο ένας συνδυασμός καταστάσεων που αφορά συγκεκριμένες κάρτες μνήμης, την ics , τι έχεις βάλει στο κινητό (μπορεί και κάποιο app να το προκαλεί) και γενικά τις υπηρεσίες που τρέχουν συνέχεια! Μακάρι να στο αλλάξουν το κινητό για να σου φύγουν και οι υποψίες, αλλά να ξέρεις πως και το άλλο μπορεί να είναι έτσι!! (Αλλά μπορεί και όχι ..., τι να πω!!) Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να μην είσαι ευχαριστημένος από αυτό που πήρες!! Καλή επιτυχία!!!:)

Αλλο τυχαια μια στο τοσο,αυτο μου συνεβαινε στο ΑΡΚ Σ, και αλλο σε καθε κλεισιμο!

Παιδια να μιλαμε συγκεκριμενα,ειδικα οταν αυτα που σας λεω,τα λεω και ενα σερβις που ζηταω αντικατασταση συσκευης...

Μολις με ενημερωσαν οτι θα αντικατασταθει! Ημουν τυχερος μες την ατυχια μου,δεν ξερω αν θαβγαζε αλλος τοσο ευκολα ακρη..ετυχε να ερθει ο τεχνικος εκει και το ειδε

Αλλο τυχαια μια στο τοσο,αυτο μου συνεβαινε στο ΑΡΚ Σ, και αλλο σε καθε κλεισιμο!

Παιδια να μιλαμε συγκεκριμενα,ειδικα οταν αυτα που σας λεω,τα λεω και ενα σερβις που ζηταω αντικατασταση συσκευης...

Μολις με ενημερωσαν οτι θα αντικατασταθει! Ημουν τυχερος μες την ατυχια μου,δεν ξερω αν θαβγαζε αλλος τοσο ευκολα ακρη..ετυχε να ερθει ο τεχνικος εκει και το ειδε

οταν ειχα το sole με την 2,3 δεν μου το εκανε, απλα μου το κανει μερικες φορες με την ics, εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη, αλλα μπορει να κανω και λαθος..

Θα έβρισκες άκρη φίλε ..., εγώ τόσα χρόνια που έχω πάρει πολλές συσκευές της συγκεκριμένης εταιρείας , ΠΟΤΕ δεν συνάντησα προβλήματα στο σέρβις ή σε αντικαταστάσεις ελαττωματικών συσκευών!! Μπράβο που βρήκες άκρη! :) Να μας ενημερώσεις για την καινούργια συσκευή όταν την πάρεις !!

Έχετε βρει καμιά καλή θήκη για το κινητό ρε παιδιά? Εννοώ από Ελλάδα! Ρώτησα χθες έναν υπάλληλο στο OTEshop και μου είπε ότι είναι καινούργιο και ότι θα φέρουν σε 2 μήνες περίπου!!:wacko: Απλά σκέφτομαι να το πάρω το κινητό και θα ήθελα να το βάλω κατευθείαν σε μια καλή θήκη!!

Edited by hasiotis_john

Θα έβρισκες άκρη φίλε ..., εγώ τόσα χρόνια που έχω πάρει πολλές συσκευές της συγκεκριμένης εταιρείας , ΠΟΤΕ δεν συνάντησα προβλήματα στο σέρβις ή σε αντικαταστάσεις ελαττωματικών συσκευών!! Μπράβο που βρήκες άκρη! :) Να μας ενημερώσεις για την καινούργια συσκευή όταν την πάρεις !!

Έχετε βρει καμιά καλή θήκη για το κινητό ρε παιδιά? Εννοώ από Ελλάδα! Ρώτησα χθες έναν υπάλληλο στο OTEshop και μου είπε ότι είναι καινούργιο και ότι θα φέρουν σε 2 μήνες περίπου!!:wacko: Απλά σκέφτομαι να το πάρω το κινητό και θα ήθελα να το βάλω κατευθείαν σε μια καλή θήκη!!

δε διαφωνω, μου εχουν αλλαξει 3 Κ810 στο παρελθον και 1 κ750,αλλα οταν εχεις ενα τοσο καινουριο κινητο στενοχωριεσαι και ξενερωνεις να μπλεκεις σε σερβις..

οταν ειχα το sole με την 2,3 δεν μου το εκανε, απλα μου το κανει μερικες φορες με την ics, εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη, αλλα μπορει να κανω και λαθος..

εγω φιλε μου οταν εχω ενα θεμα το ψαχνω οσο δεν παιρνει,και αν διαπιστωσω οτι ειναι τυχαιο μια στο τοσο οκ. εδω ομως μιλαω για πολυ συγκεκριμενο γεγονοσ,με καθολου τυχαια επαναληψη,εσενα οντως ειναι τυχαιο, δε νομιζω οτι εχεις προβλημα ετσι οπως το λες.

Ολα καλα Νικο :) Θα σου ελεγα να κανεις ''διαμορφωση'' της καρτας micro sd που θα βαλεις μεσα στο νεο τηλεφωνο και να επαναφερεις μονο φωτογραφιες-βιντεο-μουσικη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ολα καλα Νικο :) Θα σου ελεγα να κανεις ''διαμορφωση'' της καρτας micro sd που θα βαλεις μεσα στο νεο τηλεφωνο και να επαναφερεις μονο φωτογραφιες-βιντεο-μουσικη.

εγω θα ελεγα καλυτερα να το αφησει ετσι για να δει αν το κανει παλι στο καινουριο του τηλεφωνο.....

εννοειται οτι τις καρτες τις εχω κανει φορματ και εχω περασει μεσα μερικες φωτο και τραγουδια

παρολα αυτα,επειδη ο μηχανικος της σονυ δοκιμασε τη δικη του καρτα για λιγο και δεν εκανε επανεκκινηση , αν ξανακανει και το καινουριο τοτε οκ,μπορει να φταινε και οι 2 καρτες μου,τι να πω!απλα πιστευω οτι δεν εκανε επειδη το δοκιμασε πολυ γρηγορα απο το ανοιγμα που και με τη δικη μου καρτα μεσα δεν το εμφανιζε αυτο.

Επομενως,αν και με τη νεα συσκευη το κανει,ειτε εχει θεμα η σονυ με τις καρτες μνημης σε αυτα τα κινητα και υπαρχει μεγαλο ποσοστο αστοχιας,ειτε οι καρτες μου ξαφνικα χαλασανε, ειτε ειμαι τοσο γκαντεμης που μονο αυτες για καποιο λογο δημιουργουν προβλημα.

Οπως και να εχει οι ανθρωποι στη wind στην καλλιθεα (θεωρω οτι αξιζει να το αναφερω μιας και μου εδωσαν λυση μεσα σε 2 ωρες) με εξυπηρετησαν ταχιστα και παρολο οτι δεν ειναι ενα οφθαλμοφανες προβλημα, λογω και της συνεργασιας τους με σονυ μου το ελυσαν σχετικα αμεσα! Φυσικα, βοηθησε και η σωστη περιγραφη,το ψαξιμο που ειχα κανει και ο αποκλεισμος αλλων ενδεχομενων (γιατι οκ,οταν ακους και καθε μερα ανοησιες λογικο ειναι να μην ξερεις αν εχεις να κανεις με ασχετο,βλακα ή οντως με ενα ασυνηθιστο προβλημα..)

Αυτα προς το παρον,την τεταρτη με τη νεα συσκευη θα εχω νεα!Παντως το κινητο τα σπαει και δεν το μετανοιωσα καθολου

Σχετικά με τις επανεκινήσεις. Πριν το update στην εκδοση 7.0.a.3.195 εκανε κι εμενα καποιες επανεκινησεις που τις απεδιδα σε καποιο απο τα πολλα app που του είχα περασει.

σε κάθε περίπτωση η επανεκίνηση δεν κρατάει πάνω από μισό λεπτό, συνεπώς δε είναι πρόβλημα αν αυτό γίνεται ας πούμε μια φορα καθε μια βδομαδα η 10 μερες. ισα ισα ειναι καλό για να συνελθει και η μνημη. εμεις που προερχομαστε απο windows phone θυμαμαι οτι τα ρυθμιζαμα σε τακτα χρονικα διαστηματα να κανουν μια επανεκινηση.

τελως παντων , μετα την αναβαθμιση δε μου ξαναεκανε ξανα επανεκινηση.

φυσικα θελω να σας υπενθυμισω να προσεχετε διοτι εγω την πατησα σαν πρωταρης.

Καντε πρωτα backup γιατι με την αναβαθμιση (μσω του κωλοpccompanion εχασα ολες τις ρυθμισεις και μαζι δυο μερες απο τη ζωη μου για να ξαναπερασω εφαρμογες και να σεταρω στα μετρα μου.

και δυο ερωτησεις (τα μοναδικα προβληματα που δεν εχω λυσει με τη συσκευη

1) η πρωτη ερωτηση αφορα ακριβως τα update που αναφερω πιο πανω

ξερει κανεις γιατι η sony δε μπορει να δωσει τα updates μεσω ota οπως εκανα παντα με το htc μου και δεν εχανα τιποτα απο εφαρμογες και ρυθμισεις (μεχρι και τα widgets εμεναν στη θεση τους)

2) εξακολουθω να μη μπορω να συνδεσω τη συσκευη με το pc για μεταφορα αρχειων

ξερει κανεις τι παει στραβα?

μου βγαζει μηνυμα " δεν ειναι δυνατη η προσβαση στη μνημη του τηλεφωνου. το pc companion θα περεπει να εχει προσβαση στη μνημη.... ελεγξτε καρτα sim και οθονη μην ειναι κλειδωμενη και αλλα τετοια"

το pc companion ειναι εγκατεστημενο και εκανα μεσω αυτου το παραπανω update, αλλα για να διαβασει τα αρχεια της συσκευης αρνειται.

Ετσι κι αλλιως εγω δε θελω ουτε να το βλεπω το pc companion, θελω εναν τροπω να χωσω μεσα τη usb και να μου διαβασει το κινητο σα δισκο.

μου φαινεται πηραμε το usb otg για να διαβαζει η συσκευη δισκους αλλα χασαμε το αντιστροφο (να διαβαζει δηλαδη το pc τη συσκευη σα δισκο). Καλα κι εχω την sd slot και κανω τη δουλεια μου αλλα αυτο ειναι πατεντα κι οχι λυση.

οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει

κατα τα λοιπα η συσκευη ειναι κορυφη και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα.

Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D)

Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100

• The title was changed to Sony Xperia T