ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το θέμα είναι να μην βγάλει προβλήματά με την οθόνη.μακάρι γιατί έχει μπει στην υποψηφιότητά για επομένη συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Στα 467Ε + μεταφορικα κι οποιος εχει επαγγελματικο Αφμ μπορει χωρις το Φπα στα 390Ε περιπου http://www.clove.co.uk/sony-xperia-t Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Στα 467Ε + μεταφορικα κι οποιος εχει επαγγελματικο Αφμ μπορει χωρις το Φπα στα 390Ε περιπου http://www.clove.co.uk/sony-xperia-t Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί :D. Έβαλα και εταιρικό ΑΦΜ κανονικά με μεταφορικά 413€ μου βγαίνει. Δεν ξέρω να περιμένω ............ Φοβάμαι τις πρώτες παρτίδες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί :D. Έβαλα και εταιρικό ΑΦΜ κανονικά με μεταφορικά 413€ μου βγαίνει. Δεν ξέρω να περιμένω ............ Φοβάμαι τις πρώτες παρτίδες..... Δεν νομιζω να εχουν κανενα θεμα ,αλλωστε καπου παγκοσμια σιγουρα εχει κυκλοφορησει ηδη και δεν εχει ακουστει κατι ,παντως εγω θα περιμενα λιγο για την James Bond εκδοση :cool: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δεν νομιζω να εχουν κανενα θεμα ,αλλωστε καπου παγκοσμια σιγουρα εχει κυκλοφορησει ηδη και δεν εχει ακουστει κατι ,παντως εγω θα περιμενα λιγο για την James Bond εκδοση :cool: Έχουμε καμια ειδοποίηση για το πότε θα βγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Πλαίσια και μουλτιράμα ...599 (μα τι άλλο!) αλλά αναμένεται. (νομίζω υπάρχει και σχετική είδηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Είδα ένα βιντεάκι με james bond. Καλό φαίνεται το κινητό. Άντε να δούμε πότε θα έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τα TL και TX θα κυκλοφορίσουν Ελλάδα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά μάλλον όχι... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Το ΤΧ νομιζω ειναι για την αγορα της Ρωσιας, κι αυτο λογω δικτυου εαν θυμαμαι καλα και επομενως δεν θα κυκλοφορησει εδω. Για την αλλη συσκευη φιλε μου δεν εχει ανακοινωθει κατι νομιζω. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν νομιζω να εχουν κανενα θεμα ,αλλωστε καπου παγκοσμια σιγουρα εχει κυκλοφορησει ηδη και δεν εχει ακουστει κατι ,παντως εγω θα περιμενα λιγο για την James Bond εκδοση :cool: τι παραπάνω θα έχει η έκδοση james bond? του ταιριάζει πάντως αυτό το στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ένα πολύ ωραίο review http://www.androidcentral.com/sony-xperia-t-review Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 james bond http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/337898-praktoras-roynei-007-vid Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 χαχαχαχα!!! Το κινητό είναι πάαρα πολύ μπροστά και έιτε σε έκδοση 007 είτε όχι εγώ θα το πάρω!!! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ποτε βγαινει; Σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αγορα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) http://i46.tinypic.com/148kzns.jpg δεν ξερω ποιο να παρω απο τα τεσσερα.... καμια ιδεα; ομολογω παντως οτι την καλυτερη οθονη την εχει το P... Edited October 28, 2012 by mpekas24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 @mpekas24, Το S ειναι best value4money τωρα ,στην θεση σου θα επαιρνα το Τ παντως , Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ειμαι κατοχος του p... τα εχω μπροστα μου και τα περιεργαζομαι. το acro S δεν με αγγιζει. το S δεν εχει κατι καλυτερο μπροστα στο Τ (φυσικα). αν ειχα την ευχαιρια χρηματων, θα πουλουσα το p για το T σιγουρα... και ας μην εχει τοσο καλη οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ειμαι κατοχος του p... τα εχω μπροστα μου και τα περιεργαζομαι. το acro S δεν με αγγιζει. το S δεν εχει κατι καλυτερο μπροστα στο Τ (φυσικα). αν ειχα την ευχαιρια χρηματων, θα πουλουσα το p για το T σιγουρα... και ας μην εχει τοσο καλη οθονη! Το S ειναι καλυτερο στην τιμη στα ppi 342vs323 και στο οτι ερχεται με 32gb μνημη ενω το Τ με 16 ,εχει βεβαια το extra slot που δεν εχει το S Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το S ειναι καλυτερο στην τιμη στα ppi 342vs323 και στο οτι ερχεται με 32gb μνημη ενω το Τ με 16 ,εχει βεβαια το extra slot που δεν εχει το S Το t είναι καλύτερό σε όλα κι ακόμα και στα ppi πού λέμε μην παραξενευτεις αν σε συνολική απόδοσή χρωμάτων ευκρίνειας το t είναι καλύτερό από το s. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο θα επερνε το Τ αντι για το S? Πλεον υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ τους υπερ του S αλλα και απο specs ποσο δλδ ποιο μπροστα ειναι το Τ ωστε να αξιζει καποιος να το αγορασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το t είναι καλύτερό σε όλα κι ακόμα και στα ppi πού λέμε μην παραξενευτεις αν σε συνολική απόδοσή χρωμάτων ευκρίνειας το t είναι καλύτερό από το s. Νεότερο προϊόν είναι και ετσι θα πρέπει να ειναι, εγώ βλεπω τα specks και συγκρίνω, πάντως η διαφορά στην τιμή τους είναι σαφώς υπέρ του S προσωπικά όπως γράφω και πιο πανω θα έπαιρνα το Τ, εχοντας όμως το S δεν βλέπω λόγο να το αλλάξω περαν του placebo και της εφημερης :p χαράς του καινουργιου Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Για μένα και μονο που εχει το κουμπι on off στα πλαγια ειναι πολυ σοβαρος(πρακτικός) λογος για προτιμησει στο Τ χωρια ολα τα αλλα οτι ειναι νεοτερο και βελτιωμενο. Και τουτο διοτι σε τοσο μεγαλες (μακριές) συσκευές ειναι καθαρα θεμα πρακτικότητας και ανεσης στο να το δουλεύεις με το 1 χέρι το κουμπί να ειναι στα πλαγια. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Σίγουρα κάποιος που έχει το S δεν θα είχε ιδιαίτερο λόγο να πάει στο T. Αλλά το T τα σπάει. Διπύρηνος krait. :) Βέβαια με την τιμή που έχει το S πλέον αξίζει με χίλια αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Για μένα και μονο που εχει το κουμπι on off στα πλαγια ειναι πολυ σοβαρος(πρακτικός) λογος για προτιμησει στο Τ χωρια ολα τα αλλα οτι ειναι νεοτερο και βελτιωμενο. Και τουτο διοτι σε τοσο μεγαλες (μακριές) συσκευές ειναι καθαρα θεμα πρακτικότητας και ανεσης στο να το δουλεύεις με το 1 χέρι το κουμπί να ειναι στα πλαγια. Δλδ θελεις να μου πεις οτι θα εδινες 250e περισσοτερα επειδη εχει το κουμπι on off στα πλαγια?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts