tsiglas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Αντε γραψε πως τα καταφερες να το κανουμε κ μεις...αν κ φανταζομαι οτι θα θελει ρουτ... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Καλησπέρα και πάλι είμαι ένα κλικ πριν την παραγγελία (θέλω το λευκό αλλά δεν το βλέπω διαθέσιμο και μάλλον θα πάρω το μαύρο) θα ήθελα από τους κατόχους να γράψουν ποιες εφαρμογές του έχουν περάσει και τι κάνει η καθεμία , επίσης αν έχουν αγοράσει κάποιο αξεσουάρ (θήκη-έξτρα 2η μπαταρία, κάρτα μνήμης κτλ) και προς βοήθεια των μελλοντικών αγοραστών . Επίσης πως σας ήρθε ; Με ΕΛΤΑ ή με Κούριερ ; Ευχαριστώ Edited October 15, 2012 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Στο Αγγλικό expansys λέει 1-2 μέρες ... και έρχεται με 220€ (το λευκό που έβαλα στο μάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyross79 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ και απλά γράφω γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. Παρατήρησα στο επίσημο site της acer στο ΗΒ το σήμα της acer το έχει κάτω από την οθόνη και στο expansys πάνω! Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο θέμα; dual standby or dual active....τελικά θα το μάθω μόλις το πάρω στα χέρια μου, αν και από ότι διάβασα προς dual standby πάει! Δε ξέρω πολλά από κινητά αλλά το συγκεκριμένο έχει όλα όσα θέλω android, κάμερα 5mp, διπλή sim. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παράγγειλα το λευκό από Γερμανία ... 203€ με τα μεταφορικά ... 1-3 ημέρες έλεγε στο check-out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σήμερα λέει αναμένεται σε περίπου 8 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις προς τους κατόχους, 1ο αναγνωρίζει τα ελληνικά στις επαφές και στα μηνύματα, mail κτλ.? 2ο τραβάει βίντεο 720p? 3o με το more locale 2 αλλάζουν στα ελληνικά μόνο οι εφαρμογές? Επίσης έχω επικοινωνήσει με την acer hellas και μου είπανε ότι δεν αναλαμβάνουν το σέρβις και οποιαδήποτε υποστήριξη του προϊόντος γιατί δεν εισάγεται στην Ελλάδα. οπότε για εγγύηση δύσκολα τα πράγματα εκτός αν αναλαμβάνει το expansys Edited October 18, 2012 by nikoseggo Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Επίσης έχω επικοινωνήσει με την acer hellas και μου είπανε ότι δεν αναλαμβάνουν το σέρβις και οποιαδήποτε υποστήριξη του προϊόντος γιατί δεν εισάγεται στην Ελλάδα. οπότε για εγγύηση δύσκολα τα πράγματα εκτός αν αναλαμβάνει το expansys Αυτο που αναφερεις ειναι σημαντικο, μπορει να το επιβεβαιώσει και καποιος αλλος??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Αυτο που αναφερεις ειναι σημαντικο, μπορει να το επιβεβαιώσει και καποιος αλλος??? Εμένα μου είπαν αυτό: "Εαν θα το αγοράσετε απο εμας και δεν εχει ακόμη εισαχθεί απο την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τότε θα πάει στο τεχνικό τμήμα της κατασκευάστριας στη Γαλλία. Απο τη στιγμή που εισαχθεί επίσημα απο την αντιπροσωπεία τότε μπορείτε να απευθυνθείτε και σε αυτούς μιας και το κινητό έχει πανευρωπαίκή εγγυήση." Οπότε για εγγύηση στην Γαλλία. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Εμένα με είπαν για ιταλία το ποιό κοντινό σερβις. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα! μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω πληροφορίες εύκολα, η οθόνη είναι απλή TFT ? Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Επίσης η μπαταρία μετράει ανά 1% ? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 απο που το βρίσκουμε φτηνότερα ή αν είναι κάποιος απο εδω μέσα που το πουλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpunto Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Το Μαύρο το έχει 158€ http://www.expansys.re/acer-liquid-gallant-duo-noir-234426/ Το Λευκό 5-10 μέρες λέει.... *24.90€ μεταφορικά* Το ελληνικό expansys το ανέβασε από 180€ νομίζω, τώρα είναι 195.99€ Μάλλον το κατάλαβα λάθος....λέει "No VAT will be charged outside the EU." Λογικά είναι χωρίς ΦΠΑ και στο χρεώνει μετά?...... Edited October 19, 2012 by gtpunto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 εχει κανα θεμα συμβατοτητας με ελληνικες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Μίλησα με expansys , το μαύρο είναι άμεσα διαθέσιμο , το λευκό αναμένεται 28-31/10 ... αξίζει η αναμονή ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδιά μπορει να γίνει hot spot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren_1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μολις μου ηρθε ενημερωση συστηματος.Την εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AstralProjection Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Δεν καταλάβαινω γιατι καποιοι μιλουν *πεντακαθαρα* για dual active ενω καποιοι αλλοι...ορκιζονται πως ειναι dual stand by. Πολλες σκεψεις μου δημιουργει αυτο και θα ηθελα μια ξαστερη απαντηση. Επισης, πειτε μου σας παρακαλω, οι τηλεφωνικοι καταλογοι δεχονται ονοματα μονο στην αγγλικη; Τα μηνυματα; Εξακολουθει το προβλημα της ελλειψης ελληνικου πληκτρολογιου καθως και ελληνικου Τ9; Μηπως στο vnp.gr υπαρχει ελληνικο μενου; Το εχει ψαξει κανεις; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Το κινητο το χω στα χερια μου απο χθες το βραδυ (και ενω αλλαξα την παραγγελια μου σε μαυρο καθως περασε ενας μηνας αναμονης για το λευκο, το μαυρο ηρθε ταχυτατα παντως), πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Να απαντησω σε καποιες αποριες που εχουμε, Δεν καταλάβαινω γιατι καποιοι μιλουν *πεντακαθαρα* για dual active ενω καποιοι αλλοι...ορκιζονται πως ειναι dual stand by. Πολλες σκεψεις μου δημιουργει αυτο και θα ηθελα μια ξαστερη απαντηση. Επισης, πειτε μου σας παρακαλω, οι τηλεφωνικοι καταλογοι δεχονται ονοματα μονο στην αγγλικη; Τα μηνυματα; Εξακολουθει το προβλημα της ελλειψης ελληνικου πληκτρολογιου καθως και ελληνικου Τ9; Ειναι 100% dual stand by, ενω μιλας στο ενα νουμερο σε καλουν στο αλλο και λεει απενεργοποιημενο & μετα ερχεται το μνμ. Απορω με καποιους χρηστες που δεν το χουν διαπιστωσει, καλεστε απο ενα τριτο νουμερο ενω μιλατε για να το διαπιστωσετε! Αναγνωριζει κανονικα τους ελληνικους χαρακτηρες σε επαφες, μηνυματα και οπουδηποτε αλλου. Εχω κατεβασει το anysoftkeybord με ελληνικο πληκτρολογιο, στο οποιο προβλεπει λεξεις αλλα σε qwerty μορφη, πιθανον καποιο αλλο ελληνικο πληκτρολογιο να εχει και με 9 πληκτρα παιδιά μπορει να γίνει hot spot ? Ναι γινεται εχει κανα θεμα συμβατοτητας με ελληνικες εφαρμογες; μεχρι στιγμης στις δυο πρωτες ελληνικες εφαρμογες(superleague official, openseas) που κατεβασα δεν ειχα θεμα Επίσης η μπαταρία μετράει ανά 1% ? με το battery circle διαπιστωνω οτι μετραει ανα 1% με το more locale 2 αλλάζουν στα ελληνικά μόνο οι εφαρμογές? Μονο οι εφαρμογες και καποια εικονιδια, αλλα αναγνωρζει οτι εισαι απο ελλαδα (αυτο βοηθαει πολυ πχ οταν κανεις search στο google) Επίσης πως σας ήρθε ; Με ΕΛΤΑ ή με Κούριερ ; Ευχαριστώ με DHL και παρακολουθουσα που βρισκεται η παραγγελια Edited October 24, 2012 by aris1417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisxanos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 η μπαταρια κραταει 1-1,5 μερα, κατεβασα ομως το juicedefender και μου δινει ενα 15-25% παραπανω τωρα. Οσον αφορα τη χρεωση εγινε τη μερα της παραγγελιας (πληρωσα μεσω paypal). Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ αξιολογη-αξιοπιστη συσκευη. Για τα λεφτα της αυτη τη στιγμη ισως η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Άλλαξα από λευκό σε μαύρο , έφυγε πριν λίγο , παραλαβή αν όχι Παρασκευή τότε Σάββατο (λόγω υποχρεώσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AstralProjection Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το κινητο το χω στα χερια μου απο χθες το βραδυ (και ενω αλλαξα την παραγγελια μου σε μαυρο καθως περασε ενας μηνας αναμονης για το λευκο, το μαυρο ηρθε ταχυτατα παντως), πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Να απαντησω σε καποιες αποριες που εχουμε, Ειναι 100% dual stand by, ενω μιλας στο ενα νουμερο σε καλουν στο αλλο και λεει απενεργοποιημενο & μετα ερχεται το μνμ. Απορω με καποιους χρηστες που δεν το χουν διαπιστωσει, καλεστε απο ενα τριτο νουμερο ενω μιλατε για να το διαπιστωσετε! Αναγνωριζει κανονικα τους ελληνικους χαρακτηρες σε επαφες, μηνυματα και οπουδηποτε αλλου. Εχω κατεβασει το anysoftkeybord με ελληνικο πληκτρολογιο, στο οποιο προβλεπει λεξεις αλλα σε qwerty μορφη, πιθανον καποιο αλλο ελληνικο πληκτρολογιο να εχει και με 9 πληκτρα Ναι γινεται μεχρι στιγμης στις δυο πρωτες ελληνικες εφαρμογες(superleague official, openseas) που κατεβασα δεν ειχα θεμα με το battery circle διαπιστωνω οτι μετραει ανα 1% Μονο οι εφαρμογες και καποια εικονιδια, αλλα αναγνωρζει οτι εισαι απο ελλαδα (αυτο βοηθαει πολυ πχ οταν κανεις search στο google) με DHL και παρακολουθουσα που βρισκεται η παραγγελια Σε ευχαριστω (-ουμε) πολυ! Απο την στιγμη που δεν ειναι dual active οπως εγραφαν καποιοι, δεν με ενδιαφερει καθολου. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο android με τετοια δυνατοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 σ ευχαριστώ aris1417 για τις απαντήσεις ήσουν κατατοπιστικός, ακόμη είμαι διστακτικός για την αγορά του αν και πιστεύω ότι είναι ένα αξιόλογο κινητό. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μολις περασα το πρωτο update της συσκευης (απο το μενου ρυθμησεων του κινητου) δεν εχω καταλαβει ακομα καποια αλλαγη...μονο οτι στην ενεργοποιηση παιζει ολοκληρο τον ηχο εκκινησης κ καθυστερει να ανοιξει χαρακτιριστικα....κατα τ αλλα καμια αλλαγη...μετα το update το κινητο ειναι ακριβως οπως ηταν πριν οποτε δεν χρειαζεται καποιο backup τα παντα ειναι στημενα οπως πριν...αν καποιος βρει πληροφοριες για το update ας γραψει... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts