Jump to content

stathisxanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stathisxanos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stathisxanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κινηταρα αλλα για την ωρα πωλειτε μονο στην Ινδια (πηρα πριν απο 4 μερες τηλ στη Micromax)...:(
  2. Το κινητο το εχω απο τελη Οκτωβριου 2012 και εχω να πω τα εξης: 1) Η καλυτερη εφαρμογη διαχειρησης της μπαταριας ειναι το juicedefender. Ολη η μαγκια ειναι οτι μπορει και ανοιγοκλεινει το data connection αλλα και το wi-fi και μ αυτο το τροπο δε ξοδευει τη μπαταρια. 2) Θηκη σιλικονης πηρα απο e-bay. Εκανε 1 μηνα να ερθει αλλα ειναι αψογη. Επισης ειχε μαζι και 2 προστατευτικες ζελατινες για την οθονη. Το χρωμα της θηκης ειναι γκρι και ταιριαζει με τη συσκευη (ειναι μαυρη η συσκευη). Εδω το ink αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει τωρα διαθεσιμοτητα http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110991428010 3) Οσοι εχετε νουμερο whats up και δε λειτουργει η αντιστοιχη εφαρμογη που κατεβαζετε απο το το playstore βεβαιωθειτε οτι η SIM ειναι στη θεση 1 (και οχι στη θεση 2!). 4) δεν το εχω rootαρει Αν σημερα, αγοραζα συσκευη παλι την ιδια θα αγοραζα. Παιδια το κινητο αξιζει τα λεφτα του και πεταει! Τελος μια ερωτηση. Οταν παω να δω τις εφαρμογες (settings / Apps) βλεπω στο αριστερο κατω μερος της οθονης οτι οι εφαρμογες που εχω στην εσωτερικη μνημη (internal storage) ειναι 398MB και δεξια κατω αναφερει την ελευθερη εσωτερικη μνημη 609MB. Αυτο σημαινει (αν δε κανω λαθος κιολας...) οτι εχω συνολικα 1GB εσωτερικη μνημη? Ρωταω επειδη ειχα την εντυπωση οτι η εσωτερικη μνημη ειναι 4GB... :worry:
  3. η μπαταρια κραταει 1-1,5 μερα, κατεβασα ομως το juicedefender και μου δινει ενα 15-25% παραπανω τωρα. Οσον αφορα τη χρεωση εγινε τη μερα της παραγγελιας (πληρωσα μεσω paypal). Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ αξιολογη-αξιοπιστη συσκευη. Για τα λεφτα της αυτη τη στιγμη ισως η καλυτερη.
  4. παιδια ειναι κινηταρα! το αγορασα απο expansys και το εχω απο προχθες (8/10/12). Το οτι δεν εχει ελληνικο μενου δεν ειναι και τοσο θεμα (για μενα μιλαω). Οσον αφορα τη δυνατοτητα του να μπορεις να γραφεις ελληνικα το ξεπερασα με το AnySoftKeyboard και την επεκταση που κατεβασα για ελληνικο πληκτρολογιο (ειναι free και τα 2). Καλα θα ηταν να ειχε πιο ισχυρη μπαταρια και αυτο για να καλυπτει τη καταπληκτικη οθονη των 4,3''. Μαλλον θα κατεβασω κανα app για πιο καλη διαχειρηση της μπαταριας (αληθεια ποιο λετε να κατεβασω?)
  5. Γεια σας παιδια. Εκανα root το κινητο ακολουθωντας τις οδηγιες της σελιδας 21 (post 301). Το περιεργο ειναι οτι δεν ειδα μετα απο αυτο, την εσωτερικη μνημη να αυξανετε και ουτε τις προεγκατεστημενες εφαρμογες να εξαφανιζονται. Στη συνεχεια κατεβασα το Root Uninstaller (απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller) και ειδα οτι μπορω πλεον να απεγκαταστησω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες. Αφου εσβυσα αρκετες παω να δω τη πλεον διαθεσιμη εσωτερικη μνημη και βλεπω οτι δεν αυξηθηκε (οπως θα περιμενα...). Παρολα αυτα τις εφαρμογες που εσβυσα δεν τις βλεπω πλεον μεσα στη συσκευη.... Παω στο play store για να δω απο εκει τις εγκατεστημες εφαρμογες μου και βλεπω οτι φαινονται να ειναι εγκατεστημενες αυτες που εσβησα! Τι παιζει δε καταλαβα... Μηπως καποιος μπορει να δωσει τα φωτα του ρε παιδια? Το κινητο εχει εκδοση android 2.3.5.
×
×
  • Create New...