Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.

μια ερωτηση. μολις πηρα το optimus και εγω και εχω την εξης απορια.

στο htc που ειχα πριν ειχα την επιλογη στο receiving στα emails να βαζω οριο στα δεδομενα. δηλαδη ειχα βαλει οριο 5kb με αποτελεσμα να με ρωταει αν ερχοταν κατι μεγαλυτερο η αν ερχοταν καποιο attachment αν θελω να το κατεβασω. επειδη εχω μικρο πακετο δεδομενων , μονο 200MB, αυτο ειναι πολυ εξυπηρετικο. στο optimus g δυστυχως δεν εχω καταφερει να βρω τετοια επιλογη με αποτελεσμα να κατεβαινουν τα mb με το τσουβαλι. ξερει κανεις αν εχει το lg μας τετοια επιλογη?

Για το gmail λες ή την εφαρμογη stock για τα mail πουχει η lg?για να ξερω που να ψαξω

α καλα δεν το συζηταω θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο.[πλακα κανω] τωρα την τρωμε και δεν μιλαμε γιατι δεν αξιζει να δωσουμε τοσα λεφτα για αλαγη οθονης ετσι που εχει πεσει η τιμη του

Ειχα τσαντιστει τοσο....

Τωρα εχω το screen protector και απλα το πηρα αποφαση

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω το ιδιο.εμενα η βλακεια μου ηταν οτι ενω ειχα θηκη που το προστατευει ολοκληρο εβαλα μια back cover που ναι μεν ειναι πιο ωραια στο κινητο αλλα δεν το προστατευει τελειως και ετσι την πατησα.
salonika city :thanks:

Για το gmail λες ή την εφαρμογη stock για τα mail πουχει η lg?για να ξερω που να ψαξ

για την εφαρμογη email που εχει απο την μανα του, οχι τα gmail

Εγω εχω παραγγειλει αυτο:

http://viewitem.eim.ebay.gr/CAVO-DATI-OTG-per-LG-Optimus-G-Acer-Archos-ADATTATORE-USB-FEMMINA-A-MICRO-USB/111104985447/item?transId=1064134875001

Αναφερει και το OG στα συμβατα. Για να δουμε....

Οταν παραλάβεις ενημέρωσε αν δουλεύει, γιατί το κινητό είναι τούμπανο και με ενδιαφέρει αλλά θα είναι κρίμα να μην υπάρχει κανένας τρόπος να επεκτείνει κανείς τον αποθηκευτικό χώρο πέρα από τα 25 GB της εσωτερικής, τα οποία είναι μια χαρά για εφαρμογές κλπ. αλλά για HD video θα χρειάζεται γράψε, σβήσε συνέχεια.

.

για την εφαρμογη email που εχει απο την μανα του, οχι τα gmail

Αφου ανοιξεις το app email που συζηταμε πας:

Μενου-ρυθμισεις λογαριασμου-οριο μεγεθους μηνυματος

Αυτο ειναι που θες;

Αφου ανοιξεις το app email που συζηταμε πας:

Μενου-ρυθμισεις λογαριασμου-οριο μεγεθους μηνυματος

Αυτο ειναι που θες;

φοβερο.....ελα ομως που δε την εχω αυτη την επιλογη...η πλακα ειναι πως και σε αλλουσ δε την εχω βρει.... εκτος και αν κανουμε κατι λαθος

Χμ, ισως εχει να κανει με το λογαριασμο mail που χρησιμοποιει ο καθενας.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

φοβερο.....ελα ομως που δε την εχω αυτη την επιλογη...η πλακα ειναι πως και σε αλλουσ δε την εχω βρει.... εκτος και αν κανουμε κατι λαθος

Hotmail εχω εγω

επισης δε μπορω να κανω τα εμαιλ να ερχονται και να εχς ειδοποιηση. για εναν περιεργο λογο εχει κολησει η ανανεωση-ανακτηση οπως το λεει, στο χειροκινητα και δε με αφηνει να το αλλαξω...

ideas??

ok αυτο το ελυσα με την ενεργοποιηση συγχρονισμου...... στο size των εμαιλ συνεχιζω να εχω προβλημα και να μη βγαζω ακρη. εχω εναν νορμαλ pop3 account

Hotmail εχω εγω

:blink: και εγω hotmail εχω , αλλα οπως ο φιλος, δε μπορω να δω αυτη την επιλογη καπου. Τι μπορει να παιζεται;

Μακάρι. Ενημέρωσε μας μόλις παραλάβεις. Εγώ έχω ένα παρόμοιο που είχα πάρει για το παλιό μου κινητό και δεν κάνει σε αυτό.

Εγώ ένα otg που έχω για το tablet εδώ δεν λειτουργεί...

δεν εχει Otg τελικα...:mad:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Από τα λίγα μειονεκτήματα του κινητού. Δυστυχώς το χρειάστηκα χθες για να περάσω κάτι αρχεία σε ένα φλασάκι.

Μαλον μπορει να ειναι και πλαστικο σημασια εχει οτι εμενα μου γυρισαν τα μυαλα με το σημαδι γιατι ουτε ενα μηνα δεν το εχω.

Μαλακο αλουμινιο ειναι, αν ηταν πλαστικο δεν θα ειχε θεμα. Δυστηχως και εμενα μου εκανα σημαδι σε ενα σημειο, πιθανοτατα ενω το ειχα στην τσεπη χτυπησα σε καποια γωνια. Νομιζω οτι ειναι το πιο ευαισθητο κομματι του κινητου.

και εγω το εχω στην τσεπη και μαλον εγινε οπως και σε εσενα.σε καποια γωνια χτυπησε γιατι ψαχνομουνα πως εγινε το σημαδι αφου το προσεχα σαν τα ματια μου

Τίποτα, ότι και να λέμε είναι υπερβολικά ευαίσθητο γιατί κι εμένα αριστερά στο ύψος των πλήκτρων το έκανε το σημαδάκι του και ούτε έχω καταλάβει που και πώς έγινε. :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

και εγω το εχω στην τσεπη και μαλον εγινε οπως και σε εσενα.σε καποια γωνια χτυπησε γιατι ψαχνομουνα πως εγινε το σημαδι αφου το προσεχα σαν τα ματια μου

Δυστηχως δεν ξερεις πως θα σου τυχει, μπορει να σου πεσει 10 φορες και να μην παθει τπτ, εμενα μου επεσε απο 1,5 μετρο σε σανιδι και δεν εκανε την παραμικρη γρατζουνια και την επαθε μεσα στην τσεπη, τι να πεις. Παντως επειδη ειναι εμφανισιμο κινητο και ειναι ωραιο στο χερι δεν το χαλαω με θηκη, παντως αν ηταν να διαλεξω κατι θα διαλεγα flip με πλαστικες γωνιες ειχα βρει κατι ωραιες στο play247.gr στα 15ε. Εχει και την original στα 45ε βεβαια, αλλα φαινεται πολυ καλη.

ναι οντως ειναι ωραια η original αλλα πολα τα λεφτα.εγω πηρα μια απο πλαισιο το προστατευει βεβαια αλλα το δειχνει ασχημο χοντροκομενο.εβαλα μια case cover αλλα δεν το καλυπτει ολοκληρο

αλλα εδω που τα λεμε χωρις θηκη γλυστραει πολυ απο το χερι στο παρα πεντε το επιασα πολες φορες και γλυτωσα απο σπασιμο της οθονης η καταστροφης του κινητου

ναι οντως ειναι ωραια η original αλλα πολα τα λεφτα.εγω πηρα μια απο πλαισιο το προστατευει βεβαια αλλα το δειχνει ασχημο χοντροκομενο.εβαλα μια case cover αλλα δεν το καλυπτει ολοκληρο

Αρα 10 απο εδω δεκα απο εκει στο τελος θα το δωσεις το 30αρι μεχρι να βρεις μια να καθετε καλα να μην το χαλαει και να το προστατευει πραγματικα, οποτε παρε την original να τελειωνεις! :lol:

αλλα εδω που τα λεμε χωρις θηκη γλυστραει πολυ απο το χερι στο παρα πεντε το επιασα πολες φορες και γλυτωσα απο σπασιμο της οθονης η καταστροφης του κινητου

Γλυστραει παρα πολυ, ας πουμε ειναι αρκετα δυσκολο να το σηκωσεις απο τραπεζακι ωρες ωρες, κυριως αν γλυστρανε τα χερια σου.

Πως το γνωριζεις τοσο απολυτα?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εμενα κοπηκε ενα κομματι απο το αλουμινιο επανω διπλα απο το ακουστικο απο το σκουλαρικι μου...τι να πει κανεις...παλι καλα δεν εχει γρατζουνια τουλαχιστον η οθονη..ακομα...

Κρίμα...

Τι πράγμα κι αυτό με την LG να μην υποστηρίζει otg καμία από τις συσκευές τις.:rolleyes:

Έχετε δοκιμάσει την εφαρμογή Nexus media importer μήπως δουλεύει στο LG?

Για τα χτηπιματάκια εφόσον γίνονται τόσο εύκολα, υποχρεωτικά θήκη που καλύπτει ολόκληρο το bezel και screen protector.

Το nexus 4 την έχει γλυτώσει πολλές φορές από πτώσεις και τα νύχια της συζύγου :D.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to LG Optimus G (E975)