Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο οτι ειδα στο σκρουτζ ολα ειναι σε λευκα και αυτα που εχουν σε μαυρο ειναι κατοπιν παραγγελιας η διαθεσιμα σε 4 με 7 ημερες και αυτα που το εχουν σε μαυρο εχουν χαμηλη βαθμολογια.δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με τα λευκα και ολοι σχεδον εχουν αυτα στα καταστηματα τους.ευτυχως προλαβα και το πηρα σε μαυρο
salonika city :thanks:

Θα ήθελα να αναφερθω σε κάτι που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση στο κινητο μας... το multitasking που το ονομαζει qslide!

Ειναι απιστευτη η χρηστικοτητα του! Και οχι απλα φαντεζι... μπορω να εχω ανοιχτο ενα αρχειο και να ανοιξω διπλα του το ημερολογιο, την αριθμομηχανη και να τσεκαρω στο ιντερνετ με ολα ανοιχτα διπλα διπλα! Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια στο multitask η lg και σιγουρα αξιζει μνειας! Εχω εντυπωσιαστει οσο δεν παει αλλο με το τηλεφωνο αυτο!

Δοκίμασε φίλε μου να κατεβάσεις και το pie control από το μάρκετ και θα εντυπωσιαστείς ακόμη περισσότερο.αν μπορείς να το συνηθίσεις είναι εξαιρετική εφαρμογή για multitasking

Είχα αποφασίσει να πάρω καινούργιο κινητό κατά Χριστούγεννα μεριά, αλλά δεν το βλέπω να αντέξω μέχρι το τέλος του μήνα, ειδικά με όσα διαβάζω σε αυτό το θέμα :food:

Κατά ένα περίεργο τρόπο εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορώ με ένα samsung των 29 ευρω (!) αλλά σύντομα θα υπάρχει νέο μέλος στην παρέα του lg :D

Εδω που τα λεμε, ειναι απο τα ελαχιστα θεματα στο φορουμ που παρα πολυ σπανια θα διαβασεις μυνηματα για προβληματα και αστοχειες. Απλα χαιρομαστε την απροβληματιστη κινηταρα μας.

Ηλικρινα το λεω τωρα, αν η καμερα του ηταν λιιιιιιιγο καλυτερη στις φωτο (και μονο στις φωτο γιατι στο βιντεο ειναι αψογη), θα ηταν το ιδανικο κινητο. Τοσους μηνες, μια φορα restart γιατι μου κολησε, δεν εχω κανει. Ολα δουλευουν ομαλα και οπως πρεπει και πρωτη φορα δεν με κοφτει καθολου αν θα δωσει αναβαθμιση, ποια και ποτε.

PS: Πριν λιγο μολις σαβουριαστικε παλι, επεσε σε πλακακι απο 1.5 μετρο υψος περιπου. Αν δεν ειχα την οτερ, δεν ξερω τι θα ειχε απογινει αυτο το κινητο. Το τι τουμπα εχει φαει δεν λεγεται.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ωπ...τι βλεπω;αντε,εγινε η αρχη.multirama,public 450€

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ωπ...τι βλεπω;αντε,εγινε η αρχη.multirama,public 450€

Ερχεται το G2...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@fanatikos

Αν κατάλαβα καλά έχεις otterbox θήκη..... Από που την τσίμπησες γιατί ψάχνω και εγώ θηκούλα για το κινητό μας......;;

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Εννοείται και δουλεύει άψογα,

εχω ενα μινι hdmi καλωδιο που το χρησιμοποιουσα οταν ειχα το neo v, αλλα δεν κουμπωνει με το optimus g.

μπορεις να μου πεις με τι καλωδιο το εχεις συνδεσει?

@fanatikos

Αν κατάλαβα καλά έχεις otterbox θήκη..... Από που την τσίμπησες γιατί ψάχνω και εγώ θηκούλα για το κινητό μας......;;

Και εγώ ψάχνω παράλληλα για θήκη. Έχει κανένας την original flip cover case; :mobile:

εχω ενα μινι hdmi καλωδιο που το χρησιμοποιουσα οταν ειχα το neo v, αλλα δεν κουμπωνει με το optimus g.

μπορεις να μου πεις με τι καλωδιο το εχεις συνδεσει?

Δεν δουλευει ετσι, θελει mhl to hdmi adapter.

Στο βίντεο παρουσιάζει 3 διαφορετικά lg optimus g.

https://www.youtube.com/watch?v=vaK7W57Ufi8

Ποιό είναι αυτό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη; Το πρώτο ή το μεσαίο; :wacko:

EDIT: Άκυρο, νομίζω ότι κανένα από τα τρία δεν είναι.

Edited by chr23

Στο βίντεο παρουσιάζει 3 διαφορετικά lg optimus g.

https://www.youtube.com/watch?v=vaK7W57Ufi8

Ποιό είναι αυτό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη; Το πρώτο ή το μεσαίο; :wacko:

Το πρωτο (της sprint ) αποτι καταλαβα.το μεσαιο (ασπρο ) ειναι κορεατικο και το 3ο της at&t (λιγο πιο χοντρο,με καρτα μνημης και 8mp καμερα).

Edited by venoos

Μπορεί κάποιος από τους κατόχους να αναφέρει εάν το κινητό υποστηρίζει USB on-the-go (σύνδεση με stickακι, εξωτερικό σκληρό κλπ), γιατί οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες; :rolleyes:

Ορισμένα site λένε ότι το υποστηρίζει, αλλά οι χρήστες λένε ότι δεν μπορούν να το συνδέσουν.

.

@fanatikos

http://viewitem.eim.ebay.gr/Otterbox-Commuter-Protector-Case-for-Sprint-LG-Optimus-G-E973-LS970-Hard-Cover/400504277790/item

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μπορεί κάποιος από τους κατόχους να αναφέρει εάν το κινητό υποστηρίζει USB on-the-go (σύνδεση με stickακι, εξωτερικό σκληρό κλπ), γιατί οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες; :rolleyes:

Ορισμένα site λένε ότι το υποστηρίζει, αλλά οι χρήστες λένε ότι δεν μπορούν να το συνδέσουν.

Σε εμένα δεν δουλεύει πάντως.

Σε εμένα δεν δουλεύει πάντως.

Εγω εχω παραγγειλει αυτο:

http://viewitem.eim.ebay.gr/CAVO-DATI-OTG-per-LG-Optimus-G-Acer-Archos-ADATTATORE-USB-FEMMINA-A-MICRO-USB/111104985447/item?transId=1064134875001

Αναφερει και το OG στα συμβατα. Για να δουμε....

Ρωτησα για αλλαγη οθονης στο σερβις επειδη εκανα ενα σημαδι στο αλουμινιο γυρω απο την οθονη (την γκατεμια μου που με δερνει) και μου ειπαν οτι θελει αλαγη ολη η οθονη.τιμη 140 ευρω δηλαδη το μισο τηλεφωνο οπως κοστιζει τωρα στο skroutz.Θα το αφησω ετσι σιγα μην τα δοσω τοσα λεφτα.παντως το αλουμινιο το περιμετρικο ειναι πολυ ευαισθητο με το παραμικρο κανει σημαδι.

Εγω εχω παραγγειλει αυτο:

http://viewitem.eim.ebay.gr/CAVO-DATI-OTG-per-LG-Optimus-G-Acer-Archos-ADATTATORE-USB-FEMMINA-A-MICRO-USB/111104985447/item?transId=1064134875001

Αναφερει και το OG στα συμβατα. Για να δουμε....

Μακάρι. Ενημέρωσε μας μόλις παραλάβεις. Εγώ έχω ένα παρόμοιο που είχα πάρει για το παλιό μου κινητό και δεν κάνει σε αυτό.

Ρωτησα για αλλαγη οθονης στο σερβις επειδη εκανα ενα σημαδι στο αλουμινιο γυρω απο την οθονη (την γκατεμια μου που με δερνει) και μου ειπαν οτι θελει αλαγη ολη η οθονη.τιμη 140 ευρω δηλαδη το μισο τηλεφωνο οπως κοστιζει τωρα στο skroutz.Θα το αφησω ετσι σιγα μην τα δοσω τοσα λεφτα.παντως το αλουμινιο το περιμετρικο ειναι πολυ ευαισθητο με το παραμικρο κανει σημαδι.

Φίλε έτσι είναι όπως τα λες απλά να σημειώσω ότι το γύρω-γύρω δεν είναι αλουμίνιο αλλά χρώμα ασημί, ίσως γι' αυτό να είναι ευαίσθητο.

frastgr

Μαλον μπορει να ειναι και πλαστικο σημασια εχει οτι εμενα μου γυρισαν τα μυαλα με το σημαδι γιατι ουτε ενα μηνα δεν το εχω.

Μαλον μπορει να ειναι και πλαστικο σημασια εχει οτι εμενα μου γυρισαν τα μυαλα με το σημαδι γιατι ουτε ενα μηνα δεν το εχω.

Και που ναχες γρατζουνισει την οθονη οπως εγω(πριν προλαβω να βαλω screen protector) στις 2 βδομαδες περιπου

Παιδια καλημερα.

μια ερωτηση. μολις πηρα το optimus και εγω και εχω την εξης απορια.

στο htc που ειχα πριν ειχα την επιλογη στο receiving στα emails να βαζω οριο στα δεδομενα. δηλαδη ειχα βαλει οριο 5kb με αποτελεσμα να με ρωταει αν ερχοταν κατι μεγαλυτερο η αν ερχοταν καποιο attachment αν θελω να το κατεβασω. επειδη εχω μικρο πακετο δεδομενων , μονο 200MB, αυτο ειναι πολυ εξυπηρετικο. στο optimus g δυστυχως δεν εχω καταφερει να βρω τετοια επιλογη με αποτελεσμα να κατεβαινουν τα mb με το τσουβαλι. ξερει κανεις αν εχει το lg μας τετοια επιλογη?

α καλα δεν το συζηταω θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο.[πλακα κανω] τωρα την τρωμε και δεν μιλαμε γιατι δεν αξιζει να δωσουμε τοσα λεφτα για αλαγη οθονης ετσι που εχει πεσει η τιμη του

τωρα το εψαξα και δεν βρηκα κατι αναλογο στις ρυθμισεις μαλον δεν εχει.αν οντως γνωριζει καποιος αλλος θα μας πει

• The title was changed to LG Optimus G (E975)