ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ωραίος Γιάννη, ευχαριστώ! Να φανταστώ η φωτεινότητα στο αυτόματο? Αλήθεια πως παίζει στο αυτόματο η φωτεινότητα, έχει ικανοποιητικη απόδοση ή βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα (βλέπε S3 κτλ)? Κανενα προβλημα με τη φωτειμοτητα Ευθυμη. Οσο για τη μπαταρια, μολις εκλεισα 25 ωρες με 90λεπτα οθονη κ ειμαι στο 10 %. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κανενα προβλημα με τη φωτειμοτητα Ευθυμη. Οσο για τη μπαταρια, μολις εκλεισα 25 ωρες με 90λεπτα οθονη κ ειμαι στο 10 %. Να δω εγω αν θα πιασω καποτε τετοια νουμερα.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εδώ η φωτεινότητα δουλεύει λίγο παράδοξα. Ορίζεις στο 75% π.χ. με αυτόματη φωτεινότητα (γίνεται με τικαρισμένο το αυτόματο να ορίζεις χειροκίνητα μια τιμή) που σημαίνει πως κάτω από 75 δεν πάει , παραπάνω πάει. Που σημαίνει ότι ορίζεις την κατώτερη τιμή και αυτο προσαρμόζεται ανάλογα. Καταπληκτική λειτουργία για μάς που θέλουμε φωτεινές οθόνες. Οπότε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το s3 που δεν έβλεπες την μύτη σου στο αυτόματο. Τις 5 ώρες όσο και άν σας κάνει εντύπωση τις έβγαλα με 90% φωτεινότητα και αυτόματο. Συνήθως το έχω στο 100% και βγάζω 2,5 ώρες ομιλία και 3-3,5 ώρες οθόνη , με 17 ώρες περίπου σύνολο. Καλό μου ακούγεται έτσι που δουλεύει και φυσικά θέλουμε υψηλές φωτεινότητες.. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του άλλωστε??!! Κανενα προβλημα με τη φωτειμοτητα Ευθυμη. Οσο για τη μπαταρια, μολις εκλεισα 25 ωρες με 90λεπτα οθονη κ ειμαι στο 10 %. Μια χαρα είσαι, φαντάζομαι με όλα ανοιχτά σωστά? Εγω πάντως εκείνα τα 5ωρα με το S3 δεν τα πιάνω πάρα μόνο σε αυτόματη φωτεινότητα και χωρίς να αγγίξω το 3G, δηλαδή χρήση ουτοπική για καποιον που θέλει πραγματικά να κάνει χρήση smartphone. Πχ εγώ όταν είμαι έξω πρέπει να έχω ανοιχτό data ώστε να μην χάσω κάποιο σημαντικό mail οπότε βγάζω 3,5 ώρες οθόνης χωρίς ιδιαίτερο χρόνο ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα να ρωτησω κατι:9.30 ωρες μετα τη φορτιση με 30% και 3 ωρες ανοιχτη οθονη τι σας λεει; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Καλό μου ακούγεται έτσι που δουλεύει και φυσικά θέλουμε υψηλές φωτεινότητες.. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του άλλωστε??!! Μια χαρα είσαι, φαντάζομαι με όλα ανοιχτά σωστά? Εγω πάντως εκείνα τα 5ωρα με το S3 δεν τα πιάνω πάρα μόνο σε αυτόματη φωτεινότητα και χωρίς να αγγίξω το 3G, δηλαδή χρήση ουτοπική για καποιον που θέλει πραγματικά να κάνει χρήση smartphone. Πχ εγώ όταν είμαι έξω πρέπει να έχω ανοιχτό data ώστε να μην χάσω κάποιο σημαντικό mail οπότε βγάζω 3,5 ώρες οθόνης χωρίς ιδιαίτερο χρόνο ομιλίας Να δω εγω αν θα πιασω καποτε τετοια νουμερα.... Με όλα ανοιχτά, δηλαδή: 3g, bt, wifi, gps, όλα στο ON. 20 λεπτά κλήσεων και 90 λεπτά οθόνη. Συγχρονισμός gmail (push εννοείται) και hotmail κάθε μια ώρα. Καιρός να συγχρονίζει κάθε 3 ώρες, tweeter και fb κάθε 4 ώρες. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο αυτόματο, αλλά με τιμή βάσης το 60%. Είναι άκρως ικανοποιητική τιμή για εσωτερικούς χώρους και επιπλέον βλέπεις αξιοπρεπώς έξω στον ήλιο, ακόμα και με γυαλιά ηλίου. Έβγαλα και 6-7 φωτογραφίες. Πρόκειται για μέτρια πως καλή χρήση. Αν πχ είχα ακούσει και 90 λεπτά μουσική, θα ήταν οκ. Αυτά ήταν με την 3η φόρτιση. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν το ζορίσω αρκετά, 16ώρες θα μου βγάλει, δηλαδή μια εργάσιμη ημέρα. Δεν ενθουσιάζει, (ειδικά εμένα, που πριν είχα το νοτε2) αλλά και δεν προβληματίζει. δεν θα με αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ναβουχοδονόσορα, κοίτα μήπως κάτι τρέχει πίσω και σου τρώει μπαταρία. Επίσης, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο είσαι σε χώρο με wifi , τόσο καλύτερα για την μπαταρία σου. Επίσης, τείνω να καταλήξω ότι είναι καλύτερα στο 3g παρά στο 2g. Με 2g κάνει πολύ ώρα να κάνει τις ενημερώσεις της η συσκευή και αυτό κοστίζει σε μπαταρία περισσότερο τελικά. Όσο για την κάμερα παιδιά, είναι άνω του μετρίου. Μπορεί να μην είναι τόσο ικανή σαν του νοτε2, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Κάνει τη δουλειά της αξιοπρεπώς. Edited July 1, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα να ρωτησω κατι:9.30 ωρες μετα τη φορτιση με 30% και 3 ωρες ανοιχτη οθονη τι σας λεει; Καλά είναι, μπορεί να φτάσει τις 4 ώρες χαλαρά με το υπόλοιπο 30% που απομένει. Καταναλώνει περίπου 10% ανά μισή ώρα ,σε σερφαρισμα πάντα αναφέρομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Με όλα ανοιχτά, δηλαδή: 3g, bt, wifi, gps, όλα στο ON. 20 λεπτά κλήσεων και 90 λεπτά οθόνη. Συγχρονισμός gmail (push εννοείται) και hotmail κάθε μια ώρα. Καιρός να συγχρονίζει κάθε 3 ώρες, tweeter και fb κάθε 4 ώρες. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο αυτόματο, αλλά με τιμή βάσης το 60%. Είναι άκρως ικανοποιητική τιμή για εσωτερικούς χώρους και επιπλέον βλέπεις αξιοπρεπώς έξω στον ήλιο, ακόμα και με γυαλιά. Έβγαλα και 6-7 φωτογραφίες. Πρόκειται για μέτρια πως καλή χρήση. Αν πχ είχα ακούσει και 90 λεπτά μουσική, θα ήταν οκ. Αυτά ήταν με την 3η φόρτιση. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν το ζορίσω αρκετά, 16ώρες θα μου βγάλει, δηλαδή μια εργάσιμη ημέρα. Δεν ενθουσιάζει, (ειδικά εμένα, που πριν είχα το νοτε2) αλλά και δεν προβληματίζει. δεν θα με αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ναβουχοδονόσορα, κοίτα μήπως κάτι τρέχει πίσω και σου τρώει μπαταρία. Επίσης, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο είσαι σε χώρο με wifi , τόσο καλύτερα για την μπαταρία σου. Επίσης, τείνω να καταλήξω ότι είναι καλύτερα στο 3g παρά στο 2g. Με 2g κάνει πολύ ώρα να κάνει τις ενημερώσεις της η συσκευή και αυτό κοστίζει σε μπαταρία περισσότερο τελικά. Σκεφτομαι να κανω επαναφορα και στησιμο απο την αρχη μπας και βοηθησει... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Σκεφτομαι να κανω επαναφορα και στησιμο απο την αρχη μπας και βοηθησει... Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχεις στο 100% ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχεις στο 100% ?[/quote 70% Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχεις στο 100% ?[/quote 70% Μάλιστα...δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Προτείνω φορμάτ, αν δεν βαριέσαι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μάλιστα...δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Προτείνω φορμάτ, αν δεν βαριέσαι... Επαναφορα εννοεις;οχι δε βαριεμαι το στησιμο το κανω σε 5 λεπτα αλλα δεν ξερω ποσο θα βοηθησει. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Επαναφορα εννοεις;οχι δε βαριεμαι το στησιμο το κανω σε 5 λεπτα αλλα δεν ξερω ποσο θα βοηθησει. Αυτό εννοώ. Μη βάλεις όλες τις εφαρμογές σου με τη μια. Κάποια ίσως σου προκαλεί το πρόβλημα με τη μπαταρία. Βάζε λίγες λίγες και να ελέγχεις την αυτονομία σου μέρα με την ημέρα. Αν και , εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο τραγική η αυτονομία σου... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Επαναφορα εννοεις;οχι δε βαριεμαι το στησιμο το κανω σε 5 λεπτα αλλα δεν ξερω ποσο θα βοηθησει. Ή κατι απο πισω σου τρωει την μπαταρια ή κατι δεν παει καλα με την μπαταρια. Απλα να σου πω συμπληρωματικα με το φορματ, αν το κανεις, κρατησε το 2-3 μερες σκετο, χωρις εφαρμογες, για να δεις τι θα σου πει η μπαταρια. Ή αν δεν μπορεις ετσι, μονο με τις απολυτως απαραιτητες. Αυτες που δεν γινεται αλλιως! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αυτό εννοώ. Μη βάλεις όλες τις εφαρμογές σου με τη μια. Κάποια ίσως σου προκαλεί το πρόβλημα με τη μπαταρία. Βάζε λίγες λίγες και να ελέγχεις την αυτονομία σου μέρα με την ημέρα. Αν και , εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο τραγική η αυτονομία σου...[/quote Θα το κανω αλλα δε νομιζω να φταινε εφαρμογες γιατι εχω αλλαξει το τελαυταιο τριμηνο 5 συσκευες και σε ολες χρησιμοποιω τις ιδιες και σε καμια δεν μου παρουσιασαν προβλημα....αλλα δεν χανω και τπτ να το δοκιμασω Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ή κατι απο πισω σου τρωει την μπαταρια ή κατι δεν παει καλα με την μπαταρια. Απλα να σου πω συμπληρωματικα με το φορματ, αν το κανεις, κρατησε το 2-3 μερες σκετο, χωρις εφαρμογες, για να δεις τι θα σου πει η μπαταρια. Ή αν δεν μπορεις ετσι, μονο με τις απολυτως απαραιτητες. Αυτες που δεν γινεται αλλιως! Χρήστο, χωρίς εφαρμογές, το σκέφτηκα και εγώ, αλλά τότε, τι χρήση να του κάνει χωρίς εφαρμογές? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Για να αποκλεισει την προβληματικη μπαταρια. Τωρα για τις εφαρμογες αν ειναι απολυτα σιγουρος, ενταξει. Αν και νομιζω οτι μπορει μια εφαρμογη να δουλευει σωστα στα Α τηλεφωνο ενω στο Β να εχει θεμα. Για παραδειγμα, στο hox δεν μου τρεχει η winbank της τραπεζας Πειραιως, ενω στην ταμπλετα (samsung) και στο OG τρεχει μια χαρα. Οποτε σωστο το μια-μια και να βλεπει. Edited July 1, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 τελικα εκανα επαναφορα ...τωρα εχω βαλει μονο το φατσοβιβλιο απο εφαρμογες και θα δω αυριο πως θα παει ..αν και ειδα οτι ειχα πολλους συγχρονισμους αυτοματα και ανοιχτο μονιμα την αναγνωριση τοποθεσιΑΣ...Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας και ελπιζω να εχω καλα νεα αυριο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ειμαι στην τριτη φορτιση, 24 ωρες χρηση, 3,5 ωρες οθονη φωτεινοτητα απο 70 εως κσι 30% τωρα το βραδι, πανω απο 1 ωρα internet, 30 λεπτα κλησεις, 30 λεπτα παιχνιδια, λιγο fb, πολυ viber μυνηματα, κανα 3ωρο ραδιοφωνο. Μια χαρα ειναι και εχει και 20% ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ειμαι στην τριτη φορτιση, 24 ωρες χρηση, 3,5 ωρες οθονη φωτεινοτητα απο 70 εως κσι 30% τωρα το βραδι, πανω απο 1 ωρα internet, 30 λεπτα κλησεις, 30 λεπτα παιχνιδια, λιγο fb, πολυ viber μυνηματα, κανα 3ωρο ραδιοφωνο. Μια χαρα ειναι και εχει και 20% ακομα. απο τι ωρα φιλε μου εκτος πριζας? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 απο τι ωρα φιλε μου εκτος πριζας? Χτες το βραδυ τετοια ωρα και λιγο πιο νωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Χτες το βραδυ τετοια ωρα και λιγο πιο νωρις. Εσυ πετυχαινεις πολυ καλους χρονους, Εμενα μου τρωνε μπαταρια συγχρονισμοι και λοιπες χαζομαρες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Παιδια, μηπως βρηκε κανεις ακρη με τη βονταφον και το LTE? Γιατι δεν εμφανιζει lte? Edited July 1, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Εσυ πετυχαινεις πολυ καλους χρονους, Εμενα μου τρωνε μπαταρια συγχρονισμοι και λοιπες χαζομαρες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Παιδια, μηπως βρηκε κανεις ακρη με τη βονταφον και το LTE? Γιατι δεν εμφανιζει lte? ουτε εμενα το εμφανιζει... Edited July 1, 2013 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ουτε εμενα το εμφανιζει... Θα περασω αυριο να κανω μια ερωτηση... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια ειναι θεμα της βονταφον. Κανενα 4g δεν το εμφανιζει. Μιληστε με το C.C. της. Και ενα τιπ! LG Secret Menu Στο πληκτρολογιο πατηστε: 3845#*975# Προσοχη τι βαζετε ομως. Υπαρχουν ρυθμησεις και για το lte εκει μεσα. Πολλα τεστ και για φορτιση και μπαταρια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ουτε εμενα το εμφανιζει... Ουτε εγω εβγαλα ακρη, παντως για την μπαταρια, εχω ανοιχτο το eco mode δεν ξερω αν μετραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts