nikos523 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Είχα γράψει ενα σεντόνι πριν από τόσες εβδομάδες, αλλά σκαλωσε το ταπατοκ στο quick reply και το παράτησα :p Η αλλαγη είναι πολύ εύκολη και το ανταλλακτικό φθηνό. Βέβαια με το CC πλέον δεν μπορούμε να ψωνίσουμε απ εξω.. Τώρα αν κάποιος θέλει να αλλάξει την οθόνη και το φοβάται, αν είναι κοντά Πιερια μου φέρνει την συσκευή και την οθόνη και το αλλάζω στο 10λεπτο. Δε θέλω λεφτά και ιστορίες :) Για την αφή, εφόσον είσαι εντός εγγύησης θα σου αλλάξουν όλη την οθόνη μαζί με το πλαίσιο. Μπορείς να αλλάξεις και μπαταρία με δικό σου κόστος ( 15€ ). Απλά για να γίνει η πληρωμή της μπαταρίας, η κάνεις κατάθεση 15€ στην procordia, η στο στέλνουν σαν αντικαταβολή με κόστος +4,5€ (19,5€ ). Για να το στείλεις μιλάς στο τηλ με lg, η live chat και κλείνεις ραντεβού να έρθουν να το πάρουν ( δωρεαν ). Φρέσκα τα παραπάνω, δεν αλλάξανε οι τιμές. Σήμερα παρέλαβα το ενα g με αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και το άλλο μόνο αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αλλαγη μπαταριας αυθημερον (σε μια ωρα κιολας) σε procordiα 25€.πηρα τηλεφωνο απο την προηγουμενη μερα να δω αν υπαρχει διαθεσιμη γιατι δε φερνουν και πολλα κομματια. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αλλαγη μπαταριας αυθημερον (σε μια ωρα κιολας) σε procordiα 25€.πηρα τηλεφωνο απο την προηγουμενη μερα να δω αν υπαρχει διαθεσιμη γιατι δε φερνουν και πολλα κομματια. Ηταν εκτος εγγυησης; Γιατι 25€ ειναι πολλα. 15€ εχουν αναφερει παραπανω τα παιδια οτι τους επαιρναν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Περίεργο το 25. Γιατί η μπαταρία σαν κόστος είναι 15 ( τόσα είπαν, τόσα έδωσα ) και οι τέσσερις βίδες που θα βγάλουν είναι 30€ :p αν είσαι εκτός εγγύησης. Αν είσαι εντός, δεν πληρώνεις τα 30 που είναι τα εργατικά. Όπως και να χει, η δική μου μπαταρία βγάζει 3 ώρες sot ενώ η παλιά έβγαζε τουλάχιστον 4 στην ίδια χρήση. Εγώ περίμενα 6ωρα όπως στην αρχή, αλλά πρέπει να ήταν από το 12 η μπαταρία που μου έβαλαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 120 για αλλαγη οθονης και 1τ για μπαταρια μου ειπαν πριν 4-5 μερες που μιλησα με procordia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αρκετά τα 25€ .. Χτυπάνε στο ότι έχει λήξει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 25€ γιατι ηταν εκτος εγγυησης.μου ζητησαν και 7€ αν θελω τεχνικο ελεγχο.... Ειπα οχι οπως καταλαβαινετε... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα, To κινητό γενικώς πετάει, απλά μία στις τόσες σβήνει και δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πάτερν ως προς αυτό, να καταλάβω τι μπορεί ίσως να φταίει, π.χ. αν είναι μόνο λόγω κάποιας εφαρμογής ή κατι ποιο σοβαρό... Παραμένει με την μαμα-στοκ, ποτέ δεν πειράχτηκε με άλλες ρομ κλπ, ούτε την ενημέρωση δεν πέρασα (επειδή διάβαζα ότι είχε διάφορα κατά). Επειδή πλέον κοντεύει στην λήξη της εγγύησης (τελος Οκτωβρίου) σκέφτομαι -με αφορμή τα σβησίματα- να το στείλω σέρβις όσο προλαβαίνω για να γίνει ένα γενικό τσεκάπ. Ερωτήματα: 1. Αγορασμένο ονλάιν από Voda, που απευθύνομαι για να κινηθεί η διαδικασία, στα κεντρικά τους; Σε ποιο σερβις γίνεται η δουλειά; 2. Πόσο καιρό το κρατάνε συνήθως; 3. Φαντάζομαι στα εντός εγγύησης, συμπεριλαμβάνονται και τα πίσω-μπρος με την κούριερ, σωστά; 3. Aν το στειλω, να σβήσω τα πάντα πρώτα μ' ἐνα factory reset ή αρκεί να κάνω logout από τα διάφορα apps/ accounts; (+σβήσιμο τα διάφορα προσωπικά>photo/sms κλπ). 4. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω και δεν μου έρχεται στο μυαλό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Κοίτα αν δεν είσαι Αθήνα θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία με courier. Αλλιώς πηγαίνεις στο service της procordia και το αφήνεις να δουν γιατί το κάνει αυτό. Για μένα κάνε back up και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν το στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δεν είμαι Αθήνα, οπότε εννοείται ότι θα πάει με κούριερ, για τα έξοδα της κούριερ ότι λογικά θα είναι δικά τους εννοούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα, To κινητό γενικώς πετάει, απλά μία στις τόσες σβήνει και δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πάτερν ως προς αυτό, να καταλάβω τι μπορεί ίσως να φταίει, π.χ. αν είναι μόνο λόγω κάποιας εφαρμογής ή κατι ποιο σοβαρό... Παραμένει με την μαμα-στοκ, ποτέ δεν πειράχτηκε με άλλες ρομ κλπ, ούτε την ενημέρωση δεν πέρασα (επειδή διάβαζα ότι είχε διάφορα κατά). Επειδή πλέον κοντεύει στην λήξη της εγγύησης (τελος Οκτωβρίου) σκέφτομαι -με αφορμή τα σβησίματα- να το στείλω σέρβις όσο προλαβαίνω για να γίνει ένα γενικό τσεκάπ. Ερωτήματα: 1. Αγορασμένο ονλάιν από Voda, που απευθύνομαι για να κινηθεί η διαδικασία, στα κεντρικά τους; Σε ποιο σερβις γίνεται η δουλειά; 2. Πόσο καιρό το κρατάνε συνήθως; 3. Φαντάζομαι στα εντός εγγύησης, συμπεριλαμβάνονται και τα πίσω-μπρος με την κούριερ, σωστά; 3. Aν το στειλω, να σβήσω τα πάντα πρώτα μ' ἐνα factory reset ή αρκεί να κάνω logout από τα διάφορα apps/ accounts; (+σβήσιμο τα διάφορα προσωπικά>photo/sms κλπ). 4. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω και δεν μου έρχεται στο μυαλό...; 1. Procordia Μιλάς με lg σε live chat τηλέφωνο ( τα βρίσκεις από το site της lg ). Τα μεταφορικά και στο πάνε και στο έλα είναι τσάμπα. 2. Σε 4-5 μέρες από την ώρα που θα φύγει το έχεις πίσω. Με το CC βέβαια τώρα, μπορεί να κάνει άλλο τόσο μέχρι να εισάγουν ανταλλακτικά. 3. Backup και επαναφορά εργοστασιακών 4. Τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν τα capacitive buttons Reboot, clear dalvik, fix permissions και dirty flashing της ρομ έχουν γίνει ήδη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα δυστυχώς :( Αθήνα γυρίζω σε 4 μέρες, οπότε και θα δοκιμάσω να περάσω την μαμά, μπας και Έχει γίνει σε κανέναν άλλο; Μου έγινε εντελώς ξαφνικά, ανάμεσα σε δύο πατήματα του πίσω στο tapatalk! Έχει κανένας πρόταση για on screen buttons της προκοπής, γιατί ίσα που κατάφερα να βάλω ένα με pie που δε βολεύει καθόλου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Με άλλη μια γραμμή στο τέλος του build.prop νομίζω θα τα εμφανίσει qemu.hw.mainkeys=0 Και πάντα αφήνουνε μια κενή γραμμή στο τέλος πριν κάνουμε save το build.prop Κάνε μια δοκιμή Πέτρο γιατί τα έχω στοκ και δε μπορώ να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το έκανα, δουλεύει κανονικά Τώρα απλά δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις, δε ξέρω καν γιατί, έχω αλλάξει 200 βλακείες μπας και δουλεύουν τα κουμπιά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αυτές οι εφαρμογές για soft/virtual buttons είναι ότι χειρότερο.. Έπαιζα με αρκετές στο gpad και στο τέλος είπα αμάν για να το συνεφερω από διάφορα άκυρα προβλήματα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Άσε, δοκίμασα και από xposed και έκανε reboot μόλις άνοιγε Έσβησα όλο το xposed και το apk από recovery και πάλι δεν άνοιγε και ευτυχώς είχα ένα zip της Rom Από αυτό λογικά κλείνουν οι ρυθμίσεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εδώ και κανα μήνα μου κάνει τρελά με την οθόνη. Είμαι με την μαμά 4.4. Δεν δουλεύει καλά το touch ώρες ώρες και πατιούνται π.χ.τα διπλανά πλήκτρα (virtual) η δεν μπορώ να σκρολάρω την οθήνη. Σβήνω οθόνη ανάβω και επανέρχεται ή μου βγάζει κάτω αριστερά το εικονίδιο του τηλεφώνου με ένα σχήμα σαν αστεράκι γύρω του. Ή με reboot. Αυτό το κάνει τελευταία συχνότερα. Είναι ένα σύνηθες πρόβλημα και θέλει σέρβις; Εαν είμαι εκτός εγγύησης πόσο θα χρεωθώ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καθάρισε την οθόνη για αρχή φίλε μου. Κι εγώ νόμιζα ότι δαιμονιζεται το κινητό ώρες ώρες, αλλα τελικά το digitizer είναι πολύ ευαίσθητο στην υγρασία :) Έστω και ελάχιστα υγρά να είναι τα δάχτυλα ( καλοκαίρι θες δε θες ), εκεί που πατάς αρχίζει και το κρατάει πατημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Μάλλον θα γυρίσω στην 4.1 για τα τελευταία ένσημα του κινητού Νίκο,ο οδηγός δουλεύει κανονικά; Γιατί την τελευταία φορά μου έβγαζε πρόβλημα και το είχα μπρικαρει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Μάλλον θα γυρίσω στην 4.1 για τα τελευταία ένσημα του κινητού Νίκο,ο οδηγός δουλεύει κανονικά; Γιατί την τελευταία φορά μου έβγαζε πρόβλημα και το είχα μπρικαρει Επειδή είχα κι εγώ προβλήματα με το νέο KDZ του Νίκου, ανέβασα εδώ το παλιό και αγαπημένο KDZ που περνάει μόνο την 4.1.2. Το κινητάκι έχω καιρό που έχω το δώσει, οπότε αποσύρομαι σιγά σιγά :p . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δεν ξέρω Πέτρο, ίσως παίζει ρόλο η κάστομ που θα είσαι. Εγώ πάντα έτσι φλασαρα 4.4 η 4.1 χωρίς θέματα, αλλά κάποια παιδιά μαζί με εσένα είχαν θέματα απ' ότι θυμάμαι. Λογικά θα γίνεται και με το παλιό όπως λέει και ο parafron, οπότε ότι δουλέψει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Επειδή είχα κι εγώ προβλήματα με το νέο KDZ του Νίκου, ανέβασα εδώ το παλιό και αγαπημένο KDZ που περνάει μόνο την 4.1.2. Το κινητάκι έχω καιρό που έχω το δώσει, οπότε αποσύρομαι σιγά σιγά :p . Thanks, θα δοκιμάσω με αυτό Ωραία η art mod, ωραίες οι τσαχπινιες από το g3 αλλά το κινητό έχει φτάσει σε σημείο να σερνεται χειρότερα από Xperia J όποτε θελήσω να αλλάξω εφαρμογή. Ελπίζω να δουλεύουν με την μαμά τα κουμπιά που είχαν χαλάσει και να μην είναι hardware... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Μια ερωτηση, στο παλιο kdz το κινητό το συνδέουμε ανοιχτο; Γιατί σε download mode δε το ανιχνεύει Edit: Σε W10 εχει δοκιμασει κανεις; Μηπως για αυτο δε το βρισκει; :( Edited September 22, 2015 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Όχι, πρέπει να είναι σε Download Mode για να το βρει . Τρέξτο σαν Win 7 από τις ρυθμίσεις συμβατότητας και δες αν είναι όλοι οι drivers εγκατεστημένοι (έχει link στο θέμα του ο Νίκος). Σε 8.1 που το είχα δοκιμάσει έτρεχε κανονικά. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts