runner70 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Να ρωτήσω, σε όσους έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, έγινε ξαφνικά η σταδιακά; Μια βδομάδα τώρα Έχω πέσει απότομα από 4 ώρες στις 3 παρά... Το powerbank το έχω παντρευτεί Μπορει να ειναι τυχαιες μετρησεις ή να επεφτε σταδιακα και να μην το ειχες παρατηρησει. Δεν ειναι λογικο να επεσε αποτομα απο τις 4 ωρες στις 3. Δεν ειναι κβαντισμενη η αποδοση της μπαταριας. :p Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Περίεργο πάντως ξαφνικά να έχεις τόσο απότομη πτώση. Πόσο καιρό το έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ιούλιο κλείνει 2 χρόνια από την αγορά του. Στην αρχή φαντάστηκα καμία εφαρμογή αλλά δε βρήκα κάποια ύποπτη. Θα δοκιμάσω κάνα wipe, γιατί δε τη παλεύει :p Σταδιακά δεν έπεσε, από 4 ώρες +-15 λεπτά, με ίδια χρήση δε πιάνω καν 3. Ίσως έφαγε σκαλωμα η ρομ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εγω και χωρις αλλη ρομ εχω πτωση της μπαταριας....διετια πρεπει να κλεινω και γω αυγουστο....ξερει κανεις ποσο παει μια αλλαγη μπαταριας;καπου ειχα διαβασει στο θρεντ 130€ αν θυμαμαι καλα..... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εγω και χωρις αλλη ρομ εχω πτωση της μπαταριας....διετια πρεπει να κλεινω και γω αυγουστο....ξερει κανεις ποσο παει μια αλλαγη μπαταριας;καπου ειχα διαβασει στο θρεντ 130€ αν θυμαμαι καλα..... Έχει απαντήσει ο Νίκος λίγα post πιο πριν, 15 ευρώ εντός εγγύηση (μόνο μπαταρία), εκτός εγγύησης πληρώνεις 15 ευρώ για μπαταρία συν 15 ευρώ τοποθέτηση. Οπότε, θες ένα 15ρι. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έχει απαντήσει ο Νίκος λίγα post πιο πριν, 15 ευρώ εντός εγγύηση (μόνο μπαταρία), εκτός εγγύησης πληρώνεις 15 ευρώ για μπαταρία συν 15 ευρώ τοποθέτηση. Οπότε, θες ένα 15ρι. Ευχαριστω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Είδα στο XDA ότι ο τύπος της ARTMod έχει ανεβάσει zip με προγράμματα του G4. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι αξιόπιστα ή σταματούν να λειτουργούν μετά από λίγο? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες, πάω να τα δοκιμάσω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες, πάω να τα δοκιμάσω :p Ακόμα δεν τα δοκίμασες? Σε πιάνω αδιάβαστο. :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αυτά στο θέμα της artmod λες; Το πληκτρολόγιο μου δουλεύει, το ξυπνητήρι μου κλείνει, δεν είδα κάποια άλλη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Αυτά στο θέμα της artmod λες; Το πληκτρολόγιο μου δουλεύει, το ξυπνητήρι μου κλείνει, δεν είδα κάποια άλλη :p Ναι, νομίζω στο προτελευταίο post έχει ανεβάσει 2-3 πειραματικά από G4 κι επίσης λέει ότι εφ'όσον παίξουν τα του G4 στο δικό μας θα δούμε νέα αναβάθμιση. Ελπίζω να μπορέσει να βάλει όσο περισσότερα γίνεται. Μια βοήθεια! Φλάσαρα την ARTMod και κατά λάθος επέλεξα να έχω on screen buttons. Πως τα ξεφορτώνομαι?? Δεν βρίσκω την επιλογή που είχα στις CM. Edited May 31, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Φλασαρεις ξανά, σαν αναβάθμιση, χωρίς wipe, και επιλέγεις hardware buttons Δε ξέρω άλλο τρόπο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Φλασαρεις ξανά, σαν αναβάθμιση, χωρίς wipe, και επιλέγεις hardware buttons Δε ξέρω άλλο τρόπο Σίγουρα θα δουλέψει? Ήδη έκανα ένα wipe data από την αρχή επειδή όποτε πήγαινα να αλλάξω τα on screen buttons με κάποιο module του Xposed, έπεφτε σε bootloop το κινητό. PS: Τελικά το δοκίμασα αν γίνεται μετά το φλασάρισμα του G4 keyboard και όντως γίνεται, αλλά λέω να δω πως θα τα πάω μαζί τους μέχρι την επόμενη αναβάθμιση μιας και ετοιμάζομαι σιγά σιγά για νέο κινητό με on screen buttons. Πάντως με τα πλήκτρα στην οθόνη θεωρώ ότι έχει φύγει η μισή, θα το είχα μετανιώσει αν πήγαινα σε N4. Edited June 1, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ευκαιρία να δοκιμάσεις το mod του gpro 2 που έχουν ανεβάσει 2 σελίδες πίσω, που μικραίνει την οθόνη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ευκαιρία να δοκιμάσεις το mod του gpro 2 που έχουν ανεβάσει 2 σελίδες πίσω, που μικραίνει την οθόνη :p Τα ξήλωσα σήμερα, δεν αντεχόταν τόσο μικρή η οθόνη. Να το είχα πάρει έτσι εξ'αρχής και να το είχα συνηθίσει ναι, αλλά τώρα δεν το δέχομαι. :p Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση που σε μερικά παιχνίδια τα on screen buttons δεν έφευγαν καν (σε αντίθεση με τη CM που εξαφανίζονταν). Μέχρι στιγμής όμως έχω απογοητευτεί πολύ από την ARTMod και δεν ξέρω αν φταίει αυτή ή η μπαταρία μου. Στην Lollipop (5.1.1) με 4G στο 80% είχα περίπου 30-35 λεπτά οθόνη και τώρα στην ARTMod έχω 30-35 στο 80% με 3G! Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλημέρα σε όλους, ξαφνικά το Optimus g μου άρχισε να κάνει τρελά. Σαν να πατιέται παντού το touch screen, πχ παω να βάλω το pin και πατιούνται νούμερα συνεχώς! To λειτουργικό ειναι το εργοστασιακό(4.4.2) και επίσης του έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα. Εχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Το έχω πάρει από Ελληνικό site και ήταν Γαλλικό, η εγγύηση ισχύει στην Ελλάδα; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εφόσον είναι ευρωπαϊκής χώρας έχεις εγγύηση για 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, έβαλα το κινητό στον ήλιο κλειστό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και έφτιαξε. Πρέπει να είχε μαζέψει υγρασία. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ωραίος μακάρι να έφτιαξε και να μη το ξαναπαρουσιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, έβαλα το κινητό στον ήλιο κλειστό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και έφτιαξε. Πρέπει να είχε μαζέψει υγρασία. Γιατι ειχαν πεσει νερα πανω του; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ερώτηση προς όποιον/όποιους άλλαξαν μπαταρία στα πλαίσια της εγγύησης : χρειάζεται να κάνω back up τα αρχεία μου πριν το πάω στην αντιπροσωπεία ή δε θα πειράξουν καθόλου το λειτουργικό του τηλεφώνου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ερώτηση προς όποιον/όποιους άλλαξαν μπαταρία στα πλαίσια της εγγύησης : χρειάζεται να κάνω back up τα αρχεία μου πριν το πάω στην αντιπροσωπεία ή δε θα πειράξουν καθόλου το λειτουργικό του τηλεφώνου ; Για μπαταρια δε ξερω, για οθονη ομως μου ειπαν οτι για λογους προστασιας προσωπικων δεδομενων κτλ, κανουν full wipe με το που παρουν το κινητο στα χερια τους Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Για μπαταρια δε ξερω, για οθονη ομως μου ειπαν οτι για λογους προστασιας προσωπικων δεδομενων κτλ, κανουν full wipe με το που παρουν το κινητο στα χερια τους Οκ ευχαριστώ. Θα κάνω back up οπότε καλού-κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ωραίος μακάρι να έφτιαξε και να μη το ξαναπαρουσιάσει. Ναι το ελπίζω, παράγγειλα και ένα σακουλάκι αφαίρεσης υγρασίας, αφού σε κάποιο σημείο της οθόνης δεν δουλεύει καλά το τατς :) . Δεν είχε επαφή με νερό, πιστεύω οτι έγινε από την υγρασία όταν το βάζω στην τσέπη(ιδρώτας) ή όταν το βάζω στα τσαντάκια στην θάλασσα κλπ κλπ... Πιστεύω να κάνει δουλειά το σακουλάκι και να μην πετάξω τα 6 ευρώ, που δεν ειναι τίποτα μπροστά στην αγορά νεου κινητού. Πάντως αν κανει δουλειά θα γράψω σχόλιο. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 το κινητο δεν μου βγαζει επιλογες λειτ. πτησης/shut down κλπ οταν παταω το power button παρατεταμενα.. αντιθετα κλεινει κανονικα την οθονη οταν το παταω στιγμιαια. πως φτιαχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts