akisthess Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια οταν χτυπαω ελαφρα το κινητο στην πισω πλευρα ακουγεται ενα τριξιμο κοντα στην καμερα. Ισως ειναι καποιο κουμπι δεν ξερω. Το κανει και σε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Ναι ακη το κανει και σε μενα... Δε νομιζω να ναι θεμα γιατι και σε αλλα κινητα μου το εκανε. Θα δοκιμασω αυριο την Ευρωπαϊκη να δω τι λεει. Βασικα δε καταλαβαινω ποια ανεβηκε... Δε στελνετε μια το λινκ; Edited June 17, 2014 by The_Kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Η κάμερα είναι :) Απλά κούνα να το ακούσεις :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αδερφε ανεβασε μια το λινκ απο xda γιατι δε καταλαβαινω τι ανεβηκε... Προερχομαι απο διαβασμα εξεταστικης κι εχω κλαταρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια οταν χτυπαω ελαφρα το κινητο στην πισω πλευρα ακουγεται ενα τριξιμο κοντα στην καμερα. Ισως ειναι καποιο κουμπι δεν ξερω. Το κανει και σε εσας; Η κάμερα κάνει έτσι. Σε πολλές συσκευές το έχω δει, όχι μόνο στο g. Νικο δοκιμασες απο αλλη εκδοση της cyanogenmod; Οχι οτι φταιει αυτο, αλλα μεσα στην απελπισια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212 Δοκιμασε και αυτο... Κανει και για τα E975 τα δικα μας :) Ναι, αυτό πέρασα την πρώτη φορά και αυτό είχα και παλαιότερα. Δεν γουστάρει, αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κώστα, αυτό λέω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα τη σενιαρω αυριο μετα το μαθημα που δινω... Δε καταλαβαινω γιατι να περασω το SuperSU μαζι με τη Rom; Ολο μαγκιες κανουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Διάβασε και τα μηνύματα μετά την 3-4η σελίδα, και περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσπαθω να περασω την τελευταια ενημερωση (10mb) αλλα μου βγαζει error. εκανα unroot με το framaroot αλλα δεν εγινε. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Unlocked bootloader? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σήμερα ανέβασε ένας Ευρωπαϊκή :) Ε-ε-έρχεται!Γυρίστε όλοι σε στοκ με στοκ bootloader και περιμένετε για την αναβάθμιση! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσπαθω να περασω την τελευταια ενημερωση (10mb) αλλα μου βγαζει error. εκανα unroot με το framaroot αλλα δεν εγινε. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω:) Unroot απο το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ε-ε-έρχεται!Γυρίστε όλοι σε στοκ με στοκ bootloader και περιμένετε για την αναβάθμιση! γύρισα σε stock με τις οδηγίες του Νίκου (σ'ευχαριστώ αδερφέ) αλλά πως θα μάθω αν έχω ακόμα unlocked bootloader ??? πως μπορώ να τον κλειδώσω σίγουρα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κλειδώνει μόλις περάσεις στοκ. Με κλειδωμένο loader δεν μπαίνει σε fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ε-ε-έρχεται!Γυρίστε όλοι σε στοκ με στοκ bootloader και περιμένετε για την αναβάθμιση! Χώρα; Διάβασες κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Άντε με το καλό να έρθει η 4.4, γιατί εγώ σαν νέος κάτοχος, είμαι stock ακόμα. Πάντως είναι το πρώτο android, που το έχω στην κατοχή μου πάνω από μήνα και δεν έχει κάνει ούτε ένα restart. Ούτε ένα κόλλημα για την ακρίβεια. Ακόμη και στο eco mode πάει σφαίρα. Μακάρι και η 4.4 να είναι τόσο σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χώρα; Διάβασες κάτι συγκεκριμένο; οχι αλλα η leak απο την official εκδοση δεν απεχουν και πολυ χρονικα. κανω προβλεψη πριν το τελος του μηνα θα εχει ανεβει η official κανονικα και στον server της LG μαζι με το λανσαρισμα του g3 στην ευρωπη Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 πάντως σύμφωνα με την leaked έκδοση από ότι διαβάζω δεν έχει knock on , ούτε art...:( εκτος αν διαβάζω κάτι λάθος :( Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Α, χαίρω πολύ ρε :p Αλλαγές λίγες πάντως...πολύ λίγες :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ε χέσε μέσα δηλαδή, τσάμπα περιμένουμε στην τελική... Απλά να αλλάξει το νουμεράκι και να έει 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ας δώσουν την 4.4.2 και βλέπουμε μετά πώς θα γίνουν όλα port (art-knock-g3ui) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Unroot απο το supersu πως ακριβως γινεται αυτο?εχει στις ρυθμισεις τετοια επιλογη?οτι και να δοκιμασα φτανει η αναβαθμιση στο 2% και βγαζει error! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Settings/Full Unroot και εισαι κομπλε. Στα Ελληνικα ειναι: Ρυθμισεις/Ολοκληρωτικος Αποκλεισμος Προσβασιμοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλημερα και απο μενα! Αν κανουμε πολλες φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο κινητο δημιουργειται κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Ακούω προβλέψεις για ώρες οθόνης με αποκλειστικά 100℅ φωτεινότητα και μονο 3g για browsing.Και κάνα 20λεπτο ανοιχτό gps Προσέχετε τι θα πείτε.Το τσεκαρω τώρα και ανεβαζω screenshot μόλις πάω στο 5%. Σε λίγο δηλαδή!:D Edited June 18, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts