dimitrismaster Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Οι εχοντες δικιμασει CM εχουν δει χειροπιαστες αλλαγες στην ταχυτητα,στην αυτονομια και στην συνολικη αποδοση του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι σε όλα, αλλά σε όχι τρέλα πράγματα. Καλώς η κακώς το g είναι γρήγορο και smooth από τη μανα του, οπότε δεν μπορείς να δεις διαφορές πέρα από κάποιες εφαρμογές κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Με λιγα λογια δηλαδή και συ chrisdela είσαι stock unlocked;Δεν εχεις παει σε 4.4.2; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Χρήστο (?) Εγώ με trickster δεν έχω θέμα με το dttw Η πιο αισθητή διαφορά που έχω δει, στην μάνrα εφαρμογή email όταν πατάω να κατεβάσει συνημμένο, το κάνει πια αμέσως Όποιος μπορεί, ας στείλει ένα titanium την εφαρμογή βίντεο και την διαχείριση εργασιών... μόνο έτσι επαναφέρω την κάμερα που χαλάει όλη την ώρα (λέει δεν είναι εγκατεστημένη...!) Με τα .apk δε κατάφερα τίποτα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Με λιγα λογια δηλαδή και συ chrisdela είσαι stock unlocked;Δεν εχεις παει σε 4.4.2; Yep! Stock, unlocked, xposed framework, custom kernel, και ποιος εχει ανάγκη τις custom roms. Δοκιμάζω trickster και σας λέω. Edit: Στο πεδίο dt2w δεν εχει on-off αλλά νουμερα. Τι σημαίνουν αυτά? Edited March 17, 2014 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 βρε παιδιά εσείς που έχετε ενεργοποιήσει το dttw , όταν κάνετε μια επανακίνηση το κινητό και bootarei κανονικά σας έχει τύχει ποτε αν ΔΕΝ πειράξετε την οθόνη όταν bootarei να κολλήσει εκει.σε εμενα συμβαίνει συνεχεια μονο αν έχω ενεργό το dttw.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν έχω τέτοιο θέμα με 5-6 επανεκκινήσεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 βρε παιδιά εσείς που έχετε ενεργοποιήσει το dttw , όταν κάνετε μια επανακίνηση το κινητό και bootarei κανονικά σας έχει τύχει ποτε αν ΔΕΝ πειράξετε την οθόνη όταν bootarei να κολλήσει εκει.σε εμενα συμβαίνει συνεχεια μονο αν έχω ενεργό το dttw.... Το έχουν αναφέρει και άλλοι στο xda. Είναι Bug των τελευταίων εκδόσεων του kernel. Η εκδοση 0,30ST λένε ότι δεν το είχε, για αυτο και την ψαχνω... Τελικά ρε παιδιά στον trickster εκεί που έχει το dt2w σου δινει να επιλέξεις ανάμεσα σε 0,1,2. Εντάξει το 0 ξέρουμε τι είναι. Το 1 και το 2 τι διαφορές έχουν? (Όπως και να 'χει δεν βλέπω διαφορές με τον Kernel tweaker όπως και αναμενόταν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εγώ στο 1 το έχω πάντως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoyma Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εγινε update ο chrome στην έκδοση 33.0.1750.166 και σε καποια forum λενε οτι λύνει το προβλημα της ανοικτής ακρόασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Εγώ που ΔΕΝ τον έχω τι να κατηγορήσω; Κάποιος το back up από Titanium? :O Edited March 18, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εγώ που ΔΕΝ τον έχω τι να κατηγορήσω; Κάποιος το back up από Titanium? :O Έχεις pm για το titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Έχεις pm για το titanium Τελικώς δεν δούλεψε, δεν την κάνει ποτέ επαναφορά... Thanks πάντως ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; 1)ναι 2)με βαρια χρηση 3.5,αντε 4 ωρες οθονη.το απογευμα προς βραδυ φορτιση 3)ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 1)ναι 2)με βαρια χρηση 3.5,αντε 4 ωρες οθονη.το απογευμα προς βραδυ φορτιση 3)ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ Σ' ευχαριστώ πολύ! Μια διευκρίνιση: όταν λες 3.5-4 ώρες οθόνη, τι εννοείς; Και, επίσης, σε τι τιμή παίζει; Γιατί εδώ είναι 271, ενώ εδώ στα 600! Η τιμή είναι υψηλή και σε άλλα μεγάλα καταστήματα, ενώ στα σκρουτζομάγαζα παίζει γύρω στα 270. Δεν αποκλείεται να κοιτάω και διαφορετικά κινητά -είμαι λίγο άσχετος απ' ό,τι καταλαβαίνετε-, οπότε όποια βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ! Μια διευκρίνιση: όταν λες 3.5-4 ώρες οθόνη, τι εννοείς; Και, επίσης, σε τι τιμή παίζει; Γιατί εδώ είναι 271, ενώ εδώ στα 600! Η τιμή είναι υψηλή και σε άλλα μεγάλα καταστήματα, ενώ στα σκρουτζομάγαζα παίζει γύρω στα 270. Δεν αποκλείεται να κοιτάω και διαφορετικά κινητά -είμαι λίγο άσχετος απ' ό,τι καταλαβαίνετε-, οπότε όποια βοήθεια δεκτή. Να δες εδω : http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5158145 για στατιστικα μπαταριας και ο,τι δεν καταλαβεις μου λες.3.5 ωρες οθονη σημαινει 3.5 ωρες συνεχεια σκαλισμα. Στα λινκ πουχεις βαλει το κινητο μας ειναι.lg optimus g e975.αυτο κοιτας και να προοριζεται για ευρωπαικη ενωση. Κατα τη γνωμη μου οποια δηποτε τιμη κατω απο 350-370€ ειναι vfm Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 270€ έχει ;) Ότι για κάθε φόρτιση θα έχεις κατά μέσο όρο 4 ώρες ανοικτή την οθόνη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Να δες εδω : http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5158145 για στατιστικα μπαταριας και ο,τι δεν καταλαβεις μου λες.3.5 ωρες οθονη σημαινει 3.5 ωρες συνεχεια σκαλισμα. Στα λινκ πουχεις βαλει το κινητο μας ειναι.lg optimus g e975.αυτο κοιτας και να προοριζεται για ευρωπαικη ενωση. Κατα τη γνωμη μου οποια δηποτε τιμη κατω απο 350-370€ ειναι vfm Καλά ας μη λέμε και υπερβολές. Το G2 έχει 335,00€... Εγώ προς τα κει θα κοιτούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλά ας μη λέμε και υπερβολές. Το G2 έχει 335,00€... Εγώ προς τα κει θα κοιτούσα... Ειπα κατα τη γνωμη μου. Το g2 ειναι το ιδιο αλαγκαριστο οπως το g? Το ιδιο; Αν ειναι πολυ ευχαριστως να παρει αυτο ο φιλος. 270€ έχει ;) Πλεον ναι.και αξιζει καθε ευρω.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; Απ ότι έχω διαβάσει το g2 έχει πολύ καλή μπαταρία και το g που έχω προσωπική άποψη είναι απίστευτα smooth... διαλέγεις και παίρνεις... πάντως για 50 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει πολύ να σκεφτείς και το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Με 16ρα μνήμη όμως ;) δε φτάνει ούτε για ζήτω, μόνιμα έχω 17+ γεμάτα με άδειασμα κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Απ ότι έχω διαβάσει το g2 έχει πολύ καλή μπαταρία και το g που έχω προσωπική άποψη είναι απίστευτα smooth... διαλέγεις και παίρνεις... πάντως για 50 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει πολύ να σκεφτείς και το g2 Ναι, η μπαταρία είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά. Δεν μπορώ να πάρω ένα κινητό που δεν θα μου βγάζει τουλάχιστον μια όλόκληρη μέρα - να την φορτίζω το βράδυ δηλαδή. Και αυτό είναι που με σταματάει να πάρω το optimus g. Από την άλλη είχα βάλει ταβάνι στα λεφτά που θα έδινα για κινητό στα 250 € με το λούμια 925, η προσφορά έληξε, δεν πρόλαβα. Είπα να βάλω ένα 20άρικο παραπάνω για το optimus g. Με ψήνει και το g2 λόγω μπαταρίας, αλλά πάμε πολύ μετά. Αν το optimus g δεν είχε τόσο χάλια μπαταρία -απ' όσα διαβάζω στο forum δηλαδή- θα το έπαιρνα τώρα. Και όχι τίποτ' άλλο θα καταλήξω στο λούμια 720 με 220 ευρώ, που λογικά είναι κατώτερο και των δύο g, καθώς και του λούμια 925 που μέχρι πρότινος πουλιόταν 250. Τι να πεις, μπέρδεμα. (Αχ ρε g, να είχες καλύτερη μπαταρία!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ποιο κινητό έχεις; την μέρα θα τη βγάζεις σίγουρα, εδώ τη βγάζω εγώ που παίζω όλη μέρα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Blackberry Bold 9780 μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλά τα έφτυσε! Κάποιοι εδώ λένε ότι το βάζουν για φόρτιση απόγευμα προς βραδάκι, ότι δεν βγάζει μέρα. Γιατί τουλάχιστον θέλω να βγάζει μια μέρα σχετικά άνετα, όχι "λαχανιασμένο". Αν έστω ισχύει αυτό, μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts