pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ακομα και οταν εφτασε κατω απο 5 εννοω; :) Το να σβηνεις στατιστικα μπαταριας ποτε ωφελει? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια καλημερα και απο εμενα!Το αγορασα απο Κορεα,ηταν το 180S και το μετετρεψα σε Ε975 συμφωνα με τον οδηγο.Αλλαξα και το baseband σε F180S και εχω επιτελους σημα,αλλα αρκετα χαμηλο και ουτε καν 3G με επιλεγμενη την επιλογη για ολα τα δικτυα και LTE....Τυχαινει σε κανεναν αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ακομα και οταν εφτασε κατω απο 5 εννοω; :) Το να σβηνεις στατιστικα μπαταριας ποτε ωφελει? Ναι ακομη και οταν εφτασε κατω απο 5%. Αυτο με τα στατιστικα μπαταριας δεν το καταλαβα τι εννοεις. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εχω δει εφαρμογες που ειναι για σβησιμο των στατιστικων της μπαταριας, χρησιμευει λενε αν αλλαζεις συχνα rom, πχ εδω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εχω δει εφαρμογες που ειναι για σβησιμο των στατιστικων της μπαταριας, χρησιμευει λενε αν αλλαζεις συχνα rom, πχ εδω Τοχω κανει πετρο.διαφορες φορες σε διαφορα κινητα.και απο apps και απο cwm. Δεν ειδα διαφορα. Δεν τα πολυπιστευω αυτα με τη μπαταρια. Μερικες βασικες αρχες τηρω. Δεν το αφηνω να σβησει απο μπαταρια,ουτε να πεσει κατω απο 20-25%. Μολις φορτιστει 100% το αφηνω στην πριζα κανα δεκαλεπτο(μπορει και καθολου) και το βγαζω. Προσπαθω να μην το σκαλιζω οταν φορτιζει(προσπαθω να εχω καλη θερμοκρασια σε μπαταρια). Αυτα. Καλημερες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Η προβληματική εφαρμογή τελικά που ενεργοποιεί την ανοιχτή ακρόαση είναι ο chrome. Το είπε ένα παιδί τώρα στο νήμα του Xperia Z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και εγώ το πάγωσα και όλα καλά... Και μου φαίνεται πως θα το κάνω και στο tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγω την εχω διαγραψει :worry: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα. Έχοντας διαβάσει αρκετά το τοπικ, με ενδιαφέρει η αγορά του optimus g. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να το πουλήσει , ας μου στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μετα απο αρκετό παιδεμα τα κατάφερα και το κινητό είναι έτοιμο και στημένο για χρηση Omnirom 4.4.2 πολύ καλη και απροβληματιστη μέχρι τώρα. Σου δίνει και τη δυνατότητα να επιλέξεις την χρηση art αντί για dalvik αλλά δεν το δοκιμασα ακόμα. Απο διαχείριση μνήμης παρα πολύ καλά και μπαταρία άριστη!Επισης δεν κανει αυτα τα αλματα αλλα κατεβαινει σταθερα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν καταφερα με τιποτα να περασω τον solid kernel που υποστηριζει και overclock. Οποιος εχει καμια ιδεα ας στειλει.Νομιζω οτι η rom συμβαδιζει με τον kernel αλλα για καποιο λογο δεν boot-αρει το κινητο και θελει ξανα φλασαρισμα η rom Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εγω το περασα κανονικα... Επισης, εκτος απο τις πρωτες ωρες που ρουφηξε λιγακι τη μπαταρια, τωρα με συνεχη wifi και πλοηγηση, εχω 30% με 3.5 ωρες οθονη στο 50+% φωτεινοτητα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ποιο recovery εχεις; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 TWRP...... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 TWRP...... :) Λες να φταει αυτο;Εγω εχω το cwm... Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Στο xda ειδα ειχαν και αλλοι θεματα με αυτο, δοκιμασε TWRP η Touch CWM Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ερωτηση,με cyanogen, υπαρχει quick memo και Qslide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Το touch εχω... Να περασω twrp και να φλασαρω τον kernel;;η ξανα απο την αρχη ολα; Να κανω και wipe τπτ; ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερωτηση,με cyanogen, υπαρχει quick memo και Qslide? Οχι δυστυχως Edited March 16, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Απλά πέρνα το... Κάνε ένα backup το σύστημα και κάνεις install ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημερα και απο μενα! Αν και το εχω ξανααναφερει, οτι οταν το φορτιζω το βραδυ και το αφησω περισσοτερο χρονο να γεμισει (το βγαζω τις πρωτες πρωινες ωρες), μετα ενω το εχω βγαλει απο την φορτιση, αναβοσβηνει για λιγο χρονο το πρασινο λαμπακι της φορτισης. Μπορει να φταιει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Λες να φταει αυτο;Εγω εχω το cwm... Και εγώ με cwm τον έβαλα (τον απλό όχι τον touch). Βασικά έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του. Απλά βάζεις μια παλιότερη και είσαι οκ. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς το trickster ή το kerner tweeker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Όταν λες τελευταία; ruby? Γιατί τώρα έχει 2 αρχεία, δηλαδή kernel+ modules, το τα κάνουμε αυτά; Το πρώτο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και γω το trickster έχω αλλά μου χάνει τις ρυθμίσεις κάθε φορά που κάνω restart.Το κανει και σε σας; Ρε παιδιά τον cyano δεν περνάμε;Αφού ο ruby είναι για stock rom ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ με cwm τον έβαλα (τον απλό όχι τον touch). Βασικά έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του. Απλά βάζεις μια παλιότερη και είσαι οκ. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς το trickster ή το kerner tweeker? Οταν λες τελευταια εκδοση εννοεις του cmw η του kernel;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Α, Εγώ stock έχω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Εννοω του cmw (συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με την 6.0.47). Εμένα η εκδοση ruby μου είχε προβληματάκια οπότε έμεινα με την 0,43st (αν και λένε ότι η 0,30st ήταν η πιο σταθερή μέχρι τώρα. Όποιος την έχει ας κάνει έναν κόπο να την ανεβάσει γιατι εγώ δεν την πρόλαβα). Άμα θέλετε να βάλετε την τελευταία ruby πρέπει μετά να φλασάρετε και τα modules. Πάντως ο δημιουργός του λέει ότι σε 1-2 μέρες θα ανεβάσει stable έκδοση. Τώρα όσον αφορά τα προγραμματάκια εγώ χρησιμοποιώ kerner tweeker και δεν έχω θέμα με restart απλά όταν είναι σε deep sleep το κινητό ξυπνά με triple (και βάλε) tap. Μάλλον όμως αυτό δεν είναι θέμα της εφαρμογής αλλά του kernel... Edited March 17, 2014 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts