frastgr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Φίλε μου εγώ είμαι μόνο root και ΔΕΝ το κάνει. Αν ψάξετε λίγο στο net θα δείτε ότι το κάνει όταν χρησιμοποιούνται και είναι εγκατεστημένες εφαρμογές τύπου skype και του chrome browser μετά τα τελευταία updates που είχαν. Νομίζω ότι είναι θέμα εφαρμογών και σε επόμενα updates των συγκεκριμένων εφαρμογών θα εξαληφθεί το πρόβλημα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Skype ανοίγω μια φορά το μήνα και Chrome έχω στείλει... άρα γλυτώνω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Εγώ το έχω μόνο root και μου το κάνει υποψιάζομαι το viber Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν πιάνουν τα χέρια σου γενικά, μπορείς, απλά με προσοχή και αφού μελετήσεις τα how to βίντεο στο YT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Εμένα το κάνει χωρίς να είμαι root ή unlocked... Λογικά έχουν δίκιο τα παιδιά... κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μαλιστα... Σε εμενα δεν το κανει αλλα δεν εχω κανει ουτε root. Οπως λετε θα ειναι καποιο update εφαρμογης. Συνεπως θα λυθει. ;) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μολις μου το εκανε :D Στην προηγουμενη κληση εβαλα για λιγο ανοικτη ακροαση η μονη διαφορα ;) Λετε να φταιει κατι τετοιο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 χμμ δε νομίζω... εμένα μου το έχει κάνει σε άσχετες στιγμές. πάντως λογικά όπως λέτε κάποια εφαρμογή θα είναι... εγώ έχω και chrome και skype που αναφέρθηκαν παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaotikos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εγω skype εχω κ δεν το κανει, δεν εχω chrome ομως... σε εμένα εδω και καιρο δεν παιζει το internet, θα παει μαλλον για service γιατι το φλασαρισμα δεν εκανε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο μπορει να μου απαντησει καποιος στο πρωτο που ρωτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :) Όταν το συνδέω με το pc η προεπιλεγμένη επιλογή είναι η φόρτιση και από την στιγμή που έχει χαλάσει το touch δεν μπορώ να την αλλάξω από την συσκευή , ρωτώ αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχες κάνει root? Είχες το,debugging ενεργό? Αν όχι, μόνο με hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχες κάνει root? Είχες το,debugging ενεργό? Αν όχι, μόνο με hdmi. Όχι δεν ειμαι root. hdmi ?αν μπορείς εν συντομία να μου πεις τι ακριβώς εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ανταπτορα και καλώδιο για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση/οθόνη/pc κλπ. Ενα hdmi μισό μέτρο ζήτημα να κάνει κανένα ευρώ. Ο ανταπτορας δεν ξέρω πόσο πάει (αυτός που θα συνδέσει το usb του κινητού με το καλώδιο hdmi). Αν έχει κάποιο παιδί από εδώ και είστε κοντά ίσως σε βολέψει. Εγώ δεν έχω ανταπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και τι θα κάνει με το hdmi; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ανταπτορα και καλώδιο για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση/οθόνη/pc κλπ. Ενα hdmi μισό μέτρο ζήτημα να κάνει κανένα ευρώ. Ο ανταπτορας δεν ξέρω πόσο πάει (αυτός που θα συνδέσει το usb του κινητού με το καλώδιο hdmi). Αν έχει κάποιο παιδί από εδώ και είστε κοντά ίσως σε βολέψει. Εγώ δεν έχω ανταπτορα Νικο η αφη δεν δουλευει , η οθονη του δειχνει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτα είναι. Το ανάποδο κατάλαβα εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν είχε usb-otg.... :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν είχε usb-otg.... :rolleyes: αυτο ηταν η πρωτη μου σκεψη... Παιδια εγω σημερα ζαχαρωνα το G2 στο Πλαισιο μονο κ μονο για τη μπαταρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικο.... Σημερα εμαθα οτι αυτο με την ανοικτη ακροαση το κανει στο One εδω και 2-3 μηνες... Πλεον φοβαμαι να σηκωσω τηλεφωνο! :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν είχε μία εφαρμογή η LG που χειριζόσουν το κινητό από το PC ? Θυμάστε τι χρειαζόταν και πως τη λένε? Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες και στο store, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα :) Για το φίλο που του έχει σπάσει το digitizer το λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όσον αφορά το θέμα της ανοιχτής ακρόασης παρατήρησα 2 πράγματα. 1. Καθώς μιλούσα έβαλα το κινητό στο αυτί μου και δεν έσβησε η οθόνη (λόγω του αισθητήρα) και τότε γύρισε σε ανοιχτή ακρόαση. 2. Ενώ μιλούσα πάλι, μπήκα chrome να δω κάτι και πάλι μου το γύρισε σε ανοιχτή. Μακάρι να βρούμε άκρη γιατί είναι πολύ σπαστικό, ειδικά σε μέρη με αρκετό κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν είχε μία εφαρμογή η LG που χειριζόσουν το κινητό από το PC ? Θυμάστε τι χρειαζόταν και πως τη λένε? Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες και στο store, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα :) Για το φίλο που του έχει σπάσει το digitizer το λέω.. Ειναι μαζι με τις αλλες εφαρμογες πουχει η lg στο σαιτ της.on screen phone νομιζω λεγεται... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts