Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατεβασε το Wakelock Detector, σε συνδυασμο με το BBS κανεις θαυματα ;) :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Με την αυτόματη φωτεινότητα παρατήρησα ότι ακόμα και στο μηδέν να βρίσκεται μπορεί να ανέβει και στο 100% ανάλογα με το φως του περιβάλλοντα χώρου. Όμως ο αισθητηρας δεν είναι και πολύ ευαίσθητος.

Σήμερα έκανα δοκιμή σε ντάλα ήλιο και παρότι το χτυπούσε κατάμουτρα, η φωτεινότητα παρέμενε στο 0%. Πήγα σπίτι και το δοκίμασα σε λάμπα σε απόσταση 2 εκατοστών και τότε αύξησε αυτόματα την φωτεινότητα αλλιώς δεν έπαιρνε χαμπάρι με τίποτα. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; κανένα calibration του αισθητήρα;

Edited by krnl

Νομίζω στο κρυφό μενού έχει κάτι τέτοιο

Νομίζω στο κρυφό μενού έχει κάτι τέτοιο

Μπήκα στο κρυφό menu (3845#*975#) και είχε μια επιλογή μέσα στο HW Device Test >>>> Tuning for Proximity/Ambient Light Sensor. Εκεί βλέπεις τα readings του light sensor σε lux. Αλλά βλέπω να διαβάζει μια χαρά το φως. :confused:

δε σου δουλευει καθολου εξω η αργει? θελει 4-5sec μεχρι να αλλαξει φωτεινοτητα...

δε σου δουλευει καθολου εξω η αργει? θελει 4-5sec μεχρι να αλλαξει φωτεινοτητα...

Δεν έκανα εκτενές τεστ αλλά δεν είδα να αλλάζει καθόλου. Γιατί αργεί τόσο όμως; Υποτίθεται ο,τι την αύξηση φωτεινότητας την θέλεις άμεσα.

Πάντως μιας και ανέφερε παραπάνω ένας φίλος για το σήμα, σε μένα με κάρτα q δεν έχει πολύ καλό σήμα αλλά μπορεί να φταίει και η q σε αυτό γιατί είχα προβλήματα σήματος και σε άλλο κινητό. Είναι που δεν έχει και micro Sim η q και δεν ξέρω αν επηρεάζει. Αυξομειωνονται συχνα οι μπαρες. Edited by runner70

Δεν μπορώ να το rootαρω με τίποτα! Έχει την version E97510H-Eur και δεν δουλεύει ούτε το modchopper ούτε το framaroot! Στο framaroot εννοείται οτι χρησιμοποιώ το gandalf και μου βγάζει failed try another exploit method! Κάποιος μου έιπε να το ξαναφλασάρω αλλά ούτε αυτό δεν μου γίνεται! Από το tool της LG μου βγάζει αφού κατεβάσει το αρχείο κάτι ερωτηματικά που δεν μπορώ να καταλάβω τι λεει! Επίσης έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις με αποτυχία πάλι! Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ!

Ωχ παιδιά χίλια συγνώμη! Το έκανα με framaroot! Απλά είχα την έκδοση 1.41 και με την 1.61 έγινε μια χαρά! Ευχαριστώ και συγνώμη! :)

Edited by lionheart

Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :)

Καλησπέρα και πάλι! :) Στο freegee τι recovery να επιλέξω; Μου έχει προεπιλεγμένο το TWRP 2.4.3.0 αλλά έχει και επιλογές TWRP 2.5.0.0 CWM 6.0.3.0 και CWM 6.0.3.0 Touch! Τι να επιλέξω; Ξέρει κανείς τις διαφορές; Ευχαριστώ πολύ! :)

Κάπου είχα διαβάσει ο,τι έχουν αναφερθεί προβλήματα με τα TWRP οπότε αρκετοί επιλέγουν να περάσουν είτε CWM είτε CWM Touch. Μην σε αγχώνει και πολύ αυτό μιας και μπορείς να το αλλάξεις με ένα απλό φλασάρισμα. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και επιμένω ακόμα με κλειδωμένο bootloader και α-root. :happy:

Ρε παιδια παρατηρησα ενα θεματακι, ενω η οθονη του κινητου ειναι κλειδωμενη, αν καταλαθος στην τσεπη πατηθει το power button για αρκετα δευτερολεπτα σβηνει. Υπαρχει καποια επιλογη να μην γινεται αυτο?

Όποιο θες, μέχρι προχθές είχα CWM 6.0.7.0, άλλα από Μ@%-#@% μου κράσαρα όλο το κινητό και μετά απο επαναφορά με Teenybin έχω το TWRP και όλα μια χαρά.

Δεν έκανα εκτενές τεστ αλλά δεν είδα να αλλάζει καθόλου. Γιατί αργεί τόσο όμως; Υποτίθεται ο,τι την αύξηση φωτεινότητας την θέλεις άμεσα.

οχι :) σε ολα οσα εχω πιασει αργει... σκεψου οπως το κρατας πχ να πιασει για μισο δευτερο μια λαμπα, μετα να το κρυψεις με το χερι καταλαθος 1 δευτερολεπτο κτλ, θα παιζει συνεχεια πανω κατω η φωτεινοτητα ;)

Ρε παιδια παρατηρησα ενα θεματακι, ενω η οθονη του κινητου ειναι κλειδωμενη, αν καταλαθος στην τσεπη πατηθει το power button για αρκετα δευτερολεπτα σβηνει. Υπαρχει καποια επιλογη να μην γινεται αυτο?

οχι :) σε ολα τα κινητα με ενσωματωμενη μπαταρια, το να το κρατησεις 8-10 δευτερολεπτα (αναλογα) σβηνει το κινητο σαν να βγηκε απο μπαταρια! σκεψου να σε κολλησει πχ :)

μπορειτε να μου προτεινετε καποια rom, που να μην εχει προβληματα φυσικα...γιατι εχω βαρεθει τοσους μηνες τη μαμισια!

μπορειτε να μου προτεινετε καποια rom, που να μην εχει προβληματα φυσικα...γιατι εχω βαρεθει τοσους μηνες τη μαμισια!

CyanogenMod μια stable, αλλα ακόμα και η nightly δεν μου έχουν βγάλει ποτε bug.

δεν μπορω να κανω εγκατασταση το freegee.Μου ζητα συνεχεια επιβεβαιωση superuser και μετα δειχνει οτι κανει εγκατασταση (Installing) αλλα μενει εκει συνεχεια.

υπαρχει αλλος τροπος για να εγκαταστησω το recovery?

Γεια σας παιδιά,

Έτρεξα το Antutu πιο πολύ από περιέργεια για να δω τι βγάζει. Τι κινητό μου είναι απείραχτο, με stock rom και χωρίς root.

λοιπόν έκανα 4 μετρήσεις:

27-10-2013: 17511

5 λεπτά μετά: 16992

30 λεπτά μετά: 19975

17-11-2013 (χθές): 20604

Για ποιο λόγο υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις?

Σε όλες τις συσκευές έτσι γίνεται reboot.

CyanogenMod μια stable, αλλα ακόμα και η nightly δεν μου έχουν βγάλει ποτε bug.

με τη καμερα τι παιζει? ειναι ισαξιες σε ποιοτητας της μανισιας?

All it takes is a swipe...

οχι :) σε ολα τα κινητα με ενσωματωμενη μπαταρια, το να το κρατησεις 8-10 δευτερολεπτα (αναλογα) σβηνει το κινητο σαν να βγηκε απο μπαταρια! σκεψου να σε κολλησει πχ :)

οχι βρε μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα, εννοω πως γινεται να κλειδωσει και να μην πατιεται οταν το χουμε πχ σε μια στενη τσεπη και πατηθει καταλαθος?

Πριν λίγο το κινητό ήπιε μια σταγόνα καφέ από το ακουστικό πάνω. Δεν πρόλαβα να την σκουπίσω. Λέτε να έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα? Το να χαλάσει το ακουστικό δεν με ενοχλεί γιατί μιλάω με Bluetooth και με ενσύρματα ακουστικά πάντα. Το θέμα είναι μην κάνει άλλη ζημιά.

Παιδιά, απενεργοποίησα το MLT & to thermal daemon και είναι ιδέα μου ή ρουφάει την μπαταρία σαν ναυαγός στην Σαχάρα ;

Είμαι με στοκ ρομ και σε αγγλικό δίκτυο, ενώ πρώτα μου έβγαζε μιάμιση μέρα τώρα ούτε μία.

Εννοείται ότι τα ξανά έβαλα όπως ήταν αλλά τόσο διαφορά;

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Παιδιά, απενεργοποίησα το MLT & to thermal daemon και είναι ιδέα μου ή ρουφάει την μπαταρία σαν ναυαγός στην Σαχάρα ;

Είμαι με στοκ ρομ και σε αγγλικό δίκτυο, ενώ πρώτα μου έβγαζε μιάμιση μέρα τώρα ούτε μία.

Εννοείται ότι τα ξανά έβαλα όπως ήταν αλλά τόσο διαφορά;

Οταν τοχα κανει και γω ειχα δει μεγαλη διαφορα στη μπαταρια.και δεν ηταν ιδεα μου αλλα δε θυμαμαι να σου πω ποσο.λογικο το βρισκω αφου ειχα αυξησει και τα ορια της φωτεινοτητας.καλοκαιρι γαρ....μετα παντως οπως και ναχει(με τον κοφτη της φωτεινοτητας ενεργοποιημενο) μια χαρα εβλεπα στον ηλιο.εχει πολυ καλη οθονη.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

οχι βρε μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα, εννοω πως γινεται να κλειδωσει και να μην πατιεται οταν το χουμε πχ σε μια στενη τσεπη και πατηθει καταλαθος?

μα δεν ξερεις ποτε θα σου κολλησει! αν κολλησει κλειδωμενο? θα το ξεβιδωνεις η θα μεινεις χωρις κινητο 3-4 μερες μεχρι να αδειασει η μπαταρια? :p παρε θηκη :happy:

• The title was changed to LG Optimus G (E975)