stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ναι. Φλασαρεις ενα αρχείο από cwm και φεύγει. Με τον ίδιο τρόπο επανέρχεται. Φυσικά αυτό προϋποθέτει root και ξεκλείδωμα του bootloader (για cwm). Δύο εφαρμογές δηλαδή και 2-3 κλικ :p λες να παρουμε κανενα ακομα qslide απο το G2? Φτου φτου φτου Αμάν βρε Πέτρο! Εδώ λέμε πως να φύγει! :lol::lol: xaxaxa :p μπααα, εμενα με εχουν βολεψει απιστευτα ωρες-ωρες!! θα ηθελα να μπορω να βαζω οποιοδηποτε προγραμμα σε παραθυρο :/ εξαλλου θα φευγει οπως εφυγαν αυτα, εμεις που το θελουμε να μην παρουμε τιποτα? :p Εγω την εβγαλα την qslide μπαρα και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει, εχω συνηθισει μαλλον. Την εβγαλα με ενα zip απο xda το qslide_hide εχει και το zip που το εμφανιζει ξανα, δεν τα εχω προχειρα τωρα τα link αλλα ειναι ευκολο να τα βρεις. Αν γινει καμια καλη και παρουμε τα qslide αpss του g2( θελω τα sms σε qslide λεμε) εκει η qslide μπαρα φευγει με ενα κλικ χωρις τροποποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) περασα και εγω την 4.4 αλλα τωρα δεν εχω ροοτ. φλασαρα το supersu.zip αλλα δεν μου το ανοιγει... :mad: ολα οκ...το φτιαξα!!! edit: και ενω εχει καταιγιδα, εγω εδω φλασαρω ρομ :p για 13mp στην καμερα τι πρεπει να κανω? ποσοστο μπαταριας το δειχνει καπως? τα κουμπια επιλογης μπορω καπως να τα κανω μονιμα φωτιζομενα? αυτα τα ολιγα θελω να ρωτησω... Edited November 6, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 alexclone με την 4.4 η καμερα δουλευει καλυτερα; Δεν με νοιαζουν τα 13mp μου φτανουν και τα 8mp. Δες σε παρακαλω και πως θα τα παει απο αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το πήρα και εγώ σήμερα. Επίσης έχω ένα S4 στο οποίο εχω περάσει 4.3 Google Νexus ROM. Η στοκ ρομ του LG ειναι άριστη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (αν και 4.1.2) μου φαίνεται μακράν καλύτερη από την στοκ του S4. Γενικώς με εξέπληξε ευχάριστα η LG. Διάβασα διάφορα σχόλια για την κάμερα, δεν είναι τραγικά χειρότερη από το S4. Eγώ έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Η ποιο σημαντική είναι πως έχει (δυστυχώς) μόνο 2 χρώματα (κόκκινο & πράσινο) στο Notification Led. Οι δυνατότητες του stock app είναι μηδαμινές. Το Lighflow δεν ανταποκρίνεται (δίνει εντολή μόνο στο πράσινο led). Έχει βρει κάποιος κάποια λύση? Μήπως χρειάζεται root (προσπάθησα με motochopper αλλα απέτυχε). Η δεύτερη παρατήρηση έχει να κάνει με την μπαταρία. Μου φαίνεται πως αδειάζει πολύ γρήγορα, φυσικά δεν έχω ούτε ένα power saving mode ενεργοποιημενο για λόγους ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μόλις εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπές ΑΚΥΡΟ από το κατάστημα της vodafone. Έτσι από περιέργεια όσοι παραλάβατε που κάνατε παραγγελία μέσω internet πότε κάνατε την παραγγελία; Γιατί εγώ το παρήγγειλα από κατάστημα 12.30 το πρωί του σαββάτου που δεν γινόταν μέσω ινερνετ. Και μου φαίνεται όσοι παρήγγειλαν μετά που ξαναάνοιξε αυτοί θα παραλάβουν.. Μου είπε αν θέλω Lumia 820 στα ίδια χρήματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Απόγευμα εγώ έκανα και τις δυο. Κανονικά ήρθανε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Eγώ το παρήγγειλα Σάββατο απόγευμα ηλεκτρονικά και πάλι έφαγα άκυρο. Δεν με πειράζει που έχασα την προσφορά όσο το δούλεμα από την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλως ηρθα στην παρεα των κατοχων του LG G ! Υπεροχο ειναι παιδια! Θελω μια βοηθεια, ως προς το ποια θηκη να επιλεξω για το κινητο. Θελω μια που να το προστατευει αρκετα, με τα πλαινα να εχουν περιθωριο ωστε να μη βρισκει στην οθονη αν πεσει με "τα μουτρα" . Πειτε μου σας παρακαλω, εσεις με ποιες θηκες το ντυσατε το κουκλακι μας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και εγω έκανα την παραγγελία μεςω ιντερνετ αμέσως με το που 16:30 ήταν αμεσα διαθεςιμο on line,πρώτα το G και στο καπάκι το 8s και χθες τα Παρελαβα στο σπιτι με αντίκαταβολη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όνειρο η έκδοση Kit KatD :D φανταστική η Rom η πιο απλή εκδοχή του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 transparent status bar εχει βαλει κανεις σε stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 transparent status bar εχει βαλει κανεις σε stock rom; Νομίζω πως όχι δεν γίνεται. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Ρωτά στο forum του XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδιά, υπάρχει άλλο τόπικ με τις παραγγελίες της Voda, μην το μαμίσουμε και εδώ!!:) Έπεσε και μένα στα χέρια μου το εργαλείο, όλα ωραία δε λέω, γρήγορο, τρελή οθόνη, δεν κολλάει πουθενά, αλλά μαύρο χάλι οι φώτο σε συνθήκες δωματίου (ΔΕΝ λέω καν για σκοτεινές γιατί εκεί είναι τρελό χάλι!) !! Και εντάξει, αυτό το προσπερνάμε, αν θέλουμε φωτογραφίες δεν παίρνουμε κινητό, αλλά ψηφιακή, το άλλο βασικά που με ξενέρωσε είναι το χάλια wifi! Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου, αλλά αυτό έχει με διαφορά το χειρότερο...!!:( Αρχίζω να πιστεύω πως όντως το κινητό άξιζε 129 ευρώ!!:lol: Εσάς πως είναι το wifi? Μήπως έπεσα σε χαλασμένο? (Βάλτε και το Speedtest.net να κάνετε μετρήσεις! Μην πάτε πάνω από το ρούτερ?:p Πηγαίνετε σε άλλο δωμάτιο ή όροφο, κάπου που με άλλα κινητά είχατε καλό σήμα! Θα δείτε πως με αυτό ούτε καν το βλέπει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Hasiotis, το WiFi του ειναι απο τα καλυτερα, τουλαχιστον στο δικο μου το πιανει σχεδον που πιανει και το laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το πήρα και εγώ σήμερα. Επίσης έχω ένα S4 στο οποίο εχω περάσει 4.3 Google Νexus ROM. Η στοκ ρομ του LG ειναι άριστη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (αν και 4.1.2) μου φαίνεται μακράν καλύτερη από την στοκ του S4. Γενικώς με εξέπληξε ευχάριστα η LG. Διάβασα διάφορα σχόλια για την κάμερα, δεν είναι τραγικά χειρότερη από το S4. Eγώ έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Η ποιο σημαντική είναι πως έχει (δυστυχώς) μόνο 2 χρώματα (κόκκινο & πράσινο) στο Notification Led. Οι δυνατότητες του stock app είναι μηδαμινές. Το Lighflow δεν ανταποκρίνεται (δίνει εντολή μόνο στο πράσινο led). Έχει βρει κάποιος κάποια λύση? Μήπως χρειάζεται root (προσπάθησα με motochopper αλλα απέτυχε). Η δεύτερη παρατήρηση έχει να κάνει με την μπαταρία. Μου φαίνεται πως αδειάζει πολύ γρήγορα, φυσικά δεν έχω ούτε ένα power saving mode ενεργοποιημενο για λόγους ταχύτητας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 κανείς εγκατάσταση και με ένα κλικ έχεις root! Η μπαταρία αν τα έχεις όλα τέρμα για απόδοση κρατάει με πολύ μέτρια χρήση μια μέρα, σε κανονική χρήση μισή. Το led δεν έχει παραμετροποίηση με την stock έκδοση της LG, το Lightflow δεν δουλεύει στο Optimus G νομίζω! Για custom Rom κατεβάσεις την εφαρμογή Freegee για σπάσιμο του bootloader και εγκατάσταση custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Hasiotis, το WiFi του ειναι απο τα καλυτερα, τουλαχιστον στο δικο μου το πιανει σχεδον που πιανει και το laptop. Και εγώ κανένα πρόβλημα, έξω στο δρόμο είμαι και πιάνω WiFi από το σπίτι μου που είναι 2ο όροφο και στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας! Όπου και να πάω είναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Hasiotis, το WiFi του ειναι απο τα καλυτερα, τουλαχιστον στο δικο μου το πιανει σχεδον που πιανει και το laptop. Καλό αυτό που λες φίλε! Ίσως τότε παίζει κάτι άλλο στις ρυθμίσεις του κινητού ή του ρούτερ! Θα ...παίξω λίγο με τα router channels και θα επανέλθω!! Σ΄ευχαριστώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μιας και εχεις το μικροβιο του flashing προχωρα αφοβα. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Framaroot. Μετα freeg και πλεον εχεις unlocked συσκευη με custom bootloader και περνας οποια ROM θες... Σε ευχαριστώ πολύ. Τα έβαλα αυτά που μου είπες και εγκατέστησα clockworkmod. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι με πάτημα της μείωσης της έντασης και του power δε μπαίνει σε recovery mode, απλά εμφανίζει συχνά το λογότυπο της Lg. Τι κάνω λάθος; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδιά, υπάρχει άλλο τόπικ με τις παραγγελίες της Voda, μην το μαμίσουμε και εδώ!!:) Έπεσε και μένα στα χέρια μου το εργαλείο, όλα ωραία δε λέω, γρήγορο, τρελή οθόνη, δεν κολλάει πουθενά, αλλά μαύρο χάλι οι φώτο σε συνθήκες δωματίου (ΔΕΝ λέω καν για σκοτεινές γιατί εκεί είναι τρελό χάλι!) !! Και εντάξει, αυτό το προσπερνάμε, αν θέλουμε φωτογραφίες δεν παίρνουμε κινητό, αλλά ψηφιακή, το άλλο βασικά που με ξενέρωσε είναι το χάλια wifi! Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου, αλλά αυτό έχει με διαφορά το χειρότερο...!!:( Αρχίζω να πιστεύω πως όντως το κινητό άξιζε 129 ευρώ!!:lol: Εσάς πως είναι το wifi? Μήπως έπεσα σε χαλασμένο? (Βάλτε και το Speedtest.net να κάνετε μετρήσεις! Μην πάτε πάνω από το ρούτερ?:p Πηγαίνετε σε άλλο δωμάτιο ή όροφο, κάπου που με άλλα κινητά είχατε καλό σήμα! Θα δείτε πως με αυτό ούτε καν το βλέπει!) Δεν εχουν σχεση οι σελιδες speedtest για να δεις ποσο καλο ειναι το wifi του. Ειναι τελειως αναξιοπιστο μετρο συγκρισης. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω το πρωι εβαλα την 4.4 και μολις πριν λιγο ξαναφλασαρα την μαμα 10H... χαλια καμερα στην 4.4 και 2-3 αλλα πραγματακια αισθητικα που προσωπικα με αφησαν αδιαφορο... φλασαρα και team acylum cyanogen mod αλλα την ξηλωσα και αυτην :p σε αυτο το κινητο πιστευω η μαμα ρομ ειναι η καλυτερη απο ολες τις μεριες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 κανείς εγκατάσταση και με ένα κλικ έχεις root! Η μπαταρία αν τα έχεις όλα τέρμα για απόδοση κρατάει με πολύ μέτρια χρήση μια μέρα, σε κανονική χρήση μισή. Το led δεν έχει παραμετροποίηση με την stock έκδοση της LG, το Lightflow δεν δουλεύει στο Optimus G νομίζω! Για custom Rom κατεβάσεις την εφαρμογή Freegee για σπάσιμο του bootloader και εγκατάσταση custom recovery. Ευχαριστώ για την απάντηση rocobloco. Ποια έκδοση Framaroot να κατεβάσω? Επίσης ένας τύπος στο XDA ισχυρίζεται πως μπορείς να κρατήσεις τα καλούδια της official και να εχεις τα extra της CM ROM. Δείτε εδώ στο XDA Υ.Γ. Κρίμα που έχει υοθετήσει την non-removable μπαταρια απο την σαχλο-apple.. τι κανετε αμα κολλήσει? Τον σταυρό σας? **update** έχωσα στην τρύπα απο πανω το sim tray eject και εκανε reset. Πουθενα δεν το εγραφε ουτε σε google search το βρήκα Κάτι τελευταίο.. γιατί χάνει την auto-brightness ρύθμιση? Edited November 6, 2013 by Cool_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Άλλαξα κανάλι στο ρούτερ και όλα πάνε σφαίρα!!:D Λίγο το μέγεθος να συνηθίσω και όλα καλά... !! Καλοέμαθα με το razr i και μου φαίνονται κάπως τα πλαστικά του!:p Έχω την αίσθηση πως χρειάζεται επείγοντος θήκη μιας και φαίνεται "μαγνήτης" σημαδιών/χτυπημάτων το πλαίσιο του κινητού! Αλλά και από την άλλη θα πάρει παραπάνω όγκο με θήκες!! Όποιος έχει βρει καμιά καλή να μας πει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Σου χαρίζω αυτή http://www.ebay.com/itm/111090677372?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Κρίμα που έχει υοθετήσει την non-removable μπαταρια απο την σαχλο-apple.. τι κανετε αμα κολλήσει? Τον σταυρό σας? Οτι και στα υπόλοιπα. Κρατάς πατημένο το power για 10 δευτερόλεπτα. Άλλαξα κανάλι στο ρούτερ και όλα πάνε σφαίρα!!:D Λίγο το μέγεθος να συνηθίσω και όλα καλά... !! Καλοέμαθα με το razr i και μου φαίνονται κάπως τα πλαστικά του!:p Έχω την αίσθηση πως χρειάζεται επείγοντος θήκη μιας και φαίνεται "μαγνήτης" σημαδιών/χτυπημάτων το πλαίσιο του κινητού! Αλλά και από την άλλη θα πάρει παραπάνω όγκο με θήκες!! Όποιος έχει βρει καμιά καλή να μας πει...:) Τα πλαστικά του ε;; :lol: Για κομψή θήκη παιδιά πάρτε το bumper της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εσεις που το εχετε καιρο κανει πουθενα σημαδια το τηλεφωνο; Γιατι εκτος απο μπροστα αν δεν κανω λαθος και το πισω καλυμμα ειναι gorilla glass 2. Γιατι να χρειαζεται θηκη και να μεγαλωνουμε το τηλ αν δεν χαρασσεται; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts