tsamadas Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 και επιτελούς μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 επεσε νεο στοκ σημερα.. kaizerX2, birdphone και πολλοι αλλοι οσοι το ψηνετε, ετοιμαστειτε για αγορα Συμφωνω. @DonJuan ετοιμασου.αν δεν τοχεις παρει ηδη. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 οσοι εχετε και το G2 στο μυαλο σας για αγορα, ενημερωτικα ξεκινησε στα 499 απο ευρωπη (599 θα ερθει εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) στο λεω αυτο γτ εχω το galaxy s1 και αμα το φορτωσεις εφαρμογες κολλαει εχει εσωτερικη 8gb και ελευθερα 5,79 και διαθεσιμο χωρο 1,83 ε οσο τ βαζεις πραγματα αυτος ο διαθεσιμος χωρος δεσμευεται και κανει το κινητο σαν και αυτα τα νοκια του 2000!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΚΛΕΙΣΕ!!:cool: Το s φιλε μου δεν έχει ραμ, αυτό είναι το θέμα! Πέρνα την τελευταία slim (4.3) και δες το. Πριν λίγα λεπτά την πέρασα, τώρα το στήνω :) οσοι εχετε και το G2 στο μυαλο σας για αγορα, ενημερωτικα ξεκινησε στα 499 απο ευρωπη (599 θα ερθει εδω) Καλό μωρέ δε λέω.. Αλλά πολύ πλαστικουριά ρε παιδιά! Μετά το G δεν το κάνεις αυτό το κακούργημα στον διάδοχό..! Έφερε το expansys το bumper με 19€ (23€ μαζί με τα μεταφορικά).Έφυγε η παραγγελία.. Τα σπάει πραγματικά. 2 Βουτες μέχρι τώρα και δεν ένιωσε τίποτα. Απολαμβάνεις και την ποιότητα της συσκευής. Χώρια που δεν καταλαβαίνει κανείς ότι φοράει θήκη η συσκευή. Δένει τέλεια με το κινητό! Edited September 16, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αυτήν εννοείς; http://www.ebay.co.uk/itm/MERCURY-ORIGINAL-FLIP-CASE-COVER-for-LG-OPTIMUS-G-4G-SPRINT-LS970-E971-E973-E975-/200960512813?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2eca2e132d Σε τι διαφέρει με την άλλη flip case που ανέφερα; Τσου, την Mercury TPU εννοω 1)http://farm8.staticflickr.com/7441/9778420203_a6b925fff0_o.jpg 2)http://farm3.staticflickr.com/2832/9778168132_a6e76d81cd_o.jpg Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Έφερε το expansys το bumper με 19€ (23€ μαζί με τα μεταφορικά).Έφυγε η παραγγελία.. Βρηκες μαυρο; Γιατι σημερα εχει μονο λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Τσου, την Mercury TPU εννοω 1)http://farm8.staticflickr.com/7441/9778420203_a6b925fff0_o.jpg 2)http://farm3.staticflickr.com/2832/9778168132_a6e76d81cd_o.jpg Αυτην εχω και γω.και σε ασπρη και σε μαυρη.πολυ ευχαριστημενος Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Συμφωνω. @DonJuan ετοιμασου.αν δεν τοχεις παρει ηδη. Λίγες ώρες - κατά πάσα πιθανότητα - μας χωρίζουν ... :happy: Καμμιά καλή θήκη σε άσπρο έχετε να προτείνετε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Λίγες ώρες - κατά πάσα πιθανότητα - μας χωρίζουν ... :happy: Καμμιά καλή θήκη σε άσπρο έχετε να προτείνετε ;; Κοιτα το προηγουμενο ποστ μου. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πολυ δαχτυλια ομως στην πλατη ρε φιλε! Πολυ δαχτυλια! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Βρηκες μαυρο; Γιατι σημερα εχει μονο λευκο. Το λευκό άραγε θα δείχνει ωραίο σε μαύρη συσκευή? Γιατί και από το τίποτα καλό είναι και το λευκό! :worry: Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πολυ δαχτυλια ομως στην πλατη ρε φιλε! Πολυ δαχτυλια! δε θα το ελεγα! μη κοιτας την εικονα, ειναι με το φλας του Ν8 με το οποιο εχω ανακαλυψει δαχτυλιες και σκονη εκει που δε φαινεται :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ξανα ευτυχης κατοχος το optimus G Αφου το πηρα απο παιδι απο γειτονικο φορουμ. All Perfect αυτη τη φορα (Nillkin flip case + μια θηκη πουγκι πολυ ομορφη που μου την εδωσε το παιδι που το αγορασα) Θα κανω βιντεο και θα πω λιγα λογια και για τις δυο.Το θεμα ειναι ποτε... Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 σημερα μετρησα τον χρονο φορτισης για πρωτη φορα...εκανε 3 ωρες ακριβως απο το 8% στο 100% ειναι λογικο τοσο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Ρε παιδιά. Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, μη βαρέσετε. Θέλω πολύ να αγοράσω το G και θα είναι το πρώτο κινητό μου που δεν θα'χει κάρτα μνήμης. Έχω συνηθίσει να περνάω αρχεία με card reader γρήγορα και άκοπα. Μια φορά που πέρασα απο περιέργεια αρχεία μέσω usb στο galaxy s2 μου, μου βγαλε την παναγία. Έκανε 10 ώρες για αρχεία λίγων μόλις mb. Με το G θα είναι καλύτερα τα πράγματα ή δεν παίζει ρόλο που το κινητό είναι πιο καινούριο; Ευχαριστώ & συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή. Edited September 17, 2013 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) ειναι 1200ρης φορτιστης σε 2100 μπαταρια, λογικα με κλειστο κινητο θελει λιγο κατω απο 2ωρο πληρης φορτιση.... ομως με ανοικτο εχω κανει στο 3ωρο 25-30% !!! μην ανησυχεις, τσακ μπαμ θα κανεις! τα 4 GB θελουν 2-3 λεπτα σε μενα νομιζω! Edited September 17, 2013 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ρε παιδιά. Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, μη βαρέσετε. Θέλω πόλύ να αγοράσω το G και θα είναι το πρώτο κινητό μου που δεν θα'χει κάρτα μνήμης. Έχω συνηθίσει να περνάω αρχεία με card reader γρήγορα και άκοπα. Μια φορά που πέρασα απο περιέργεια αρχεία μέσω usb στο galaxy s2 μου, μου βγαλε την παναγία. Έκανε 10 ώρες για αρχεία λίγων μόλις mb. Με το G θα είναι καλύτερα τα πράγματα ή δεν παίζει ρόλο που το κινητό είναι πιο καινούριο; Ευχαριστώ & συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή. ασυρματα και αναιμακτα χωρις συνδεση usb για μεταφορα αρχειων και το s2 δεν ηταν φυσιολογικο αυτο που εκανε παντως.. με λιγα λογια μη σε απασχολει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) ειναι 1200ρης φορτιστης σε 2100 μπαταρια, λογικα με κλειστο κινητο θελει λιγο κατω απο 2ωρο πληρης φορτιση.... ομως με ανοικτο εχω κανει στο 3ωρο 25-30% !!! εγω με ανοιχτο το τεσταρα αλλα δεν το πειραξα καθολου εκεινη την ωρα περα απο ενα sms μονο...και εκανε 3 ωρες καθαρες απο το 8%...πολυ μου φαινεται.... Edited September 17, 2013 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εγω με ανοιχτο το τεσταρα...και εκανε 3 ωρες καθαρες απο το 8%...πολυ μου φαινεται.... Παιζει ρολο και ποσο "στρωμένη" ειναι η μπαταρια... :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ασυρματα και αναιμακτα χωρις συνδεση usb για μεταφορα αρχειων Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες ασύρματη μεταφορά αρχείων τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Παιζει ρολο και ποσο "στρωμένη" ειναι η μπαταρια... :) 2 μηνες το εχω σχεδον ...ποσο στρωσιμο να θελει ακομα? :p Edited September 17, 2013 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες ασύρματη μεταφορά αρχείων τι ακριβώς εννοείς; απλο παραδειγμα η εφαρμογη airdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 απλο παραδειγμα η εφαρμογη airdroid Σαν το bump ειναι αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εγω με ανοιχτο το τεσταρα αλλα δεν το πειραξα καθολου εκεινη την ωρα περα απο ενα sms μονο...και εκανε 3 ωρες καθαρες απο το 8%...πολυ μου φαινεται.... σχετικα ναι, ειναι αρκετο αλλα οχι υπερβολικο θαρρω.... εχω παρατηρησει χωρις να το χρησιμοποιω περιπου 1% το λεπτο.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ωχ.τωρα που πεφτω για υπνο ειχα μια εκλαμψη... Μιλαω για οσους εχουν το g και βονταφον. Τελη σεπτεμβριου δεν περιμενουμε την περιβοητη αναβαθμιση απο lg για το 4g? απαντω εγω.ναι. Ξερει κανεις να μου πει αν αυτη η αναβαθμιση θα αφορα συσκευες προορισμενες ΜΟΝΟ για ελλαδα??? Καληνυχτα Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts