Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω κατεβάσει το kdz από του Νίκου και από το xda. Άλλα θέματα βγάζει κάθε φορά. Άστο, θα μείνει για πάντα στην ARTMOD :P Απλά να δούλευαν τα hardware με ένοιαζε περισσότερο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω κατεβάσει το kdz από του Νίκου και από το xda. Άλλα θέματα βγάζει κάθε φορά. Άστο, θα μείνει για πάντα στην ARTMOD :P Απλά να δούλευαν τα hardware με ένοιαζε περισσότερο

Δοκίμασες το παλιό που έχω ανεβάσει? Είναι του παλιό του Νίκου, της προ - 4.4.2 εποχής. :p

Δοκίμασε και αυτό με την κλασσική διαδικασία: drivers, το προγραμμάτακι στην taskbar στο on και μετά flash και πες μας.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το παλιό δοκίμασα, με το καινούργιο 2/2 είχα πρόβλημα παλιότερα και δε το έχω καν στις επιλογές μου :P

Καλησπέρα.

Εβαλα την Nitrogen OS 6 αλλά δεν μπορω να περασω τα gapps με τιποτα!

Πέρασα οσες apk μπορουσα manually αλλα παλι το κινητο μοιαζει μισο....:help

Προσπαθησα να ξαναβάλω Resurrection 5.1.1 αλλα κολλαει στο σημα του boot και τελος....

Γενικα μπορουμε να γυρισουμε απο 6 σε 5?

Ξερει κανεις? πρεπει να κανω κατι πρωτα?

Εχω φάει τον κοσμο!

Ευχαριστω εκ των προτερων

the more you ignore me the closer I get

UPDATE στο από πάνω:

Δοκίμασα και την Xenon HD που είναι 5.1.1 και την Axion. Καμία δεν πέρασε το στάδιο του αρχικού μπουτ.

Τελικά έσβησα τελείως την internal storage και πέρασα την Νitreogen OS και Gapps από Opengapps (το pico πακέτο)

Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.

Το ότι θα είχε πρώτο το Ε975 Marshmallow απ το LG G4 που έχω τώρα δεν περνούσε ποτέ απ το μυαλό μου.

:lol:

Μάλλον μόνο εγώ θα μείνω εγκλωβισμένος στην Artmod μια ζωή :lol:

:lol:

Μάλλον μόνο εγώ θα μείνω εγκλωβισμένος στην Artmod μια ζωή :lol:

Ότι σε βολεύει. Εγώ τώρα το έχω για δεύτερο κινητό οπότε με παίρνει να το σκαλίζω πιο εύκολα.

Ειδικά η Ressurection να ξερεις πάντως έτρεχε τοσο γρήγορα και απαλά και απροβλημάτιστα όσο καμία.

και είχε και παραμετροποιήσεις full.

Όσο έχεις εγγύηση, πήγαινε το. Με 15 ευρώ δεν αξίζει να ασχολείσαι με ποσοστά κτλ.

Και σ'εμένα μετά το 20% έκανε ελεύθερη πτώση και στο 5-6 έκλεινε και είχε θέμα η μπαταρία.

Τελικά ήταν η μπαταρία και μετά από μια αναμονή 5 ημερών για ανταλλακτικά μου την άλλαξαν και τώρα όλα καλά ! Μου έκανε εντύπωση ότι έφτασε μέχρι και 1,43 ram μετά από ένα 'καθάρισμα'. (έχω 4.4.2 στοκ)

Τελικά ήταν η μπαταρία και μετά από μια αναμονή 5 ημερών για ανταλλακτικά μου την άλλαξαν και τώρα όλα καλά ! Μου έκανε εντύπωση ότι έφτασε μέχρι και 1,43 ram μετά από ένα 'καθάρισμα'. (έχω 4.4.2 στοκ)

Με το widget της LG? Δείχνει κάτι τέτοια τρελά (που μπορεί και να ισχύουν), αλλά μόνο το dialer ή τα μήνυμα να ανοίξεις, πέφτει στα 900Mb - 1G

Με το widget της LG? Δείχνει κάτι τέτοια τρελά (που μπορεί και να ισχύουν), αλλά μόνο το dialer ή τα μήνυμα να ανοίξεις, πέφτει στα 900Mb - 1G

ναι, με το widget LG. τώρα το ανοίγω και ξεκινά από 1,36 και πέφτει στο 1,19 με άνοιγμα 2-3 εφαρμογών. Συχνά το πατάω μόνο για τον πολύ ωραίο τουρμπίσιο ήχο του..:O

• 2 weeks later...
Σε εμενα η εγγυηση εχει ληξει εδω και 4 μηνες. Ποσο θα πληρωσω για αντικατασταση μπαταριας στην lg? Υπαρχει αλλη λυση και ιδιαιτερα στην θεσσαλονικη? Ποσο θα μπορουσα να πουλησω την συσκευη υπο την προυποθεση προφανως της τοποθετησης νεας μπαταριας? Ευχαριστω.

Κατα καιρους εχω δει οτι καποιοι αλλαξατε οθονη μονοι σας, αν μπορειτε δωστε κανενα λινκ απο την οθονη που παραγγειλατε αλλα κυριως θελω να μαθω αν μεινατε ευχαριστημενοι απο το ανταλλακτικο. ειναι γνησιο; ειχατε καποιο προβλημα μετα; με την αποκριση της οθονης χρωματα και τα λοιπα; πιστευετε αξιζει η αλλαγη με 50-60 ευρω που στοιχιζει το ανταλλακτικο (εννοω μαζι με το πλαισιο); εγω το χρησιμοποιω πλεον σα δευτερο το κινητο. και σκεφτομαι μηπως ειναι προτιμοτερο να παρω κατι οικονομικο καινουριο.

Σε εμενα η εγγυηση εχει ληξει εδω και 4 μηνες. Ποσο θα πληρωσω για αντικατασταση μπαταριας στην lg? Υπαρχει αλλη λυση και ιδιαιτερα στην θεσσαλονικη? Ποσο θα μπορουσα να πουλησω την συσκευη υπο την προυποθεση προφανως της τοποθετησης νεας μπαταριας? Ευχαριστω.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 25 ευρώ (15 η μπαταρία & 10 η εργασία). Μίλησε με το chat της LG μήπως στέλνουν δωρεάν courierγια παραλαβή και στις εκτός εγγύησης συσκευές, αλλιώς δες αν σε συμφέρει να το στείλεις εσύ.

Νομίζω είναι προτιμότερο να δώσεις 25 ευρώ και να πάρεις γνήσια μπαταρία, παρά να το πάς κάπου αλλού και να σου βάλουν μία OEM.

@yiannisoooo, το κινητό είναι άψογο ακόμα σαν δεύτερη συσκευή. Αν όμως, θες νέα συσκευή, με 60 ευρώ δεν παίρνεις τίποτα, πρέπει να δώσεις γύρω στα 160-170+ για να πάρεις κάτι αντίστοιχο.

Μέχρι το καλοκαίρι που είχα πάρε δώσε με το service τα πράγματα είχαν ως εξής

Χωρίς εγγύηση:

15 μπαταρία

30 για να την περάσουν

Πληρώνεις τα μεταφορικά αν επιλέξεις αντικαταβολή

Και -Νομίζω- ότι πλήρωνες και το "πάνε". Όχι σίγουρα αυτό.

Με εγγύηση:

15€ η μπαταρία

Πάει έρχεται τσάμπα

Δεν κρατάνε λεφτά για να την περάσουν

Πληρώνεις μεταφορικά επιστροφής αν διαλέξεις αντικαταβολή.

Για μένα είναι καλύτερα να τσιμπήσει κάποιος μια μπαταρία από εκεί και να του βγει 20κάτι ευρώ. Μετά βγάζεις 2 βίδες και είναι μπροστά σου η μπαταρία.

Στο ebay όταν έψαχνα εγώ έβρισκα με τιμές 25€ και πάνω. Φυσικά άγνωστης προέλευσης.

Για την οθόνη, έχω αλλάξει αρκετές από ebay στα G. Πωλητές Δεν βρίσκω πλέον ποιοι είναι, αλλά θέμα είχα μόνο με μια ( κιτρινιλα ) και την επέστρεψα πίσω. Ήρθε άλλη χωρίς κανένα θέμα.

Τώρα αν αξίζει επισκευή 50-60€ στη συσκευή, είναι θέμα αναγκών του καθένα.

Εγώ πχ έχω ξανά δύο ( πήρα άλλο στη γυναίκα :p ) και δεν τα αλλάζω για κανένα άλλο μέχρι να λιώσουν.

Μου αρέσει σαν συσκευή όπως την πρώτη μέρα που τσιμπησα το πρώτο, δεν σκαλώνει κυριολεκτικά πουθενά στη χρήση μου και δεν μου έχει λείψει τίποτα :D

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Κι εγω προς την αλλαγη οθονης κλεινω οποτε θα ψαξω να βρω ενα καλο πωλητη...

Η αντικατάσταση της μπαταρίας εκτός εγγύησης είναι 25 ευρώ (15 η μπαταρία & 10 η εργασία). Μίλησε με το chat της LG μήπως στέλνουν δωρεάν courierγια παραλαβή και στις εκτός εγγύησης συσκευές, αλλιώς δες αν σε συμφέρει να το στείλεις εσύ.

Νομίζω είναι προτιμότερο να δώσεις 25 ευρώ και να πάρεις γνήσια μπαταρία, παρά να το πάς κάπου αλλού και να σου βάλουν μία OEM.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις μίλησα με LG. Θέλουν 17€ για μπαταρία συν 10€ για τοποθέτηση και 4,80 για αποστολή προς εμένα. Άρα ακόμη 4€ για αποστολή προς αυτούς σύνολο 35,80€. Μάλλον δεν έχω άλλη επιλογή. Τι λέτε; Γιατί μετά δεν θα μπορώ να το πουλήσω με αυτήν που έχω. Επίσης θα το δουν 1 με 2 ημέρες και εαν είναι αυτό το πρόβλημα θα την αντικαταστήσουν. Γενικά έλεγχος 7€ εαν δεν είναι αυτό το πρόβλημα και δεν το δεχτώ. Το κινητό θα επιστρέψει με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Να το κάνω backup με το software της LG?

Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειάς σας.

Τα 4,80 είναι όταν το στέλνουν με αντικ/λή. Δεν σου είπαν ως επιλογή πληρωμής την κατάθεση, να γλυτώσεις το ταληράκι;

Όχι αλλά μου είπαν εαν θέλω να στείλω δική μου courier άρα αντί 4,80 4€ που μου κοστίζει. Πάντως έχω εναλλακτική για αλλάγή μπαταρίας; Τα θεωρείς πολλά τα χρήματα;

Οποιος εχει παρει μπαταρια απο την αντιπροσωπεια της LG εχει κοιταξει ποια χρονολογιας παραγωγη βαζει;

Όχι αλλά μου είπαν εαν θέλω να στείλω δική μου courier άρα αντί 4,80 4€ που μου κοστίζει. Πάντως έχω εναλλακτική για αλλάγή μπαταρίας; Τα θεωρείς πολλά τα χρήματα;

άλλαξα μπαταρία πρόσφατα εντός εγγύησης με κόστος 15ευρώ(Τους το πήγα εγώ).τους πηρε μια εβδομάδα να έρθει λογω capital controls. Όπως μου είπαν. πολύ ευχαριστημένος είμαι, έφτασα μέχρι και 5 ώρες οθόνη μήτε πάντα ανοιχτό 4g. πραγματικά δεν θυμάμαι τέτοια μπαταρία ούτε και τον Απρίλιο του 2014 που το πήρα.για μένα αξίζει να την αλλάξεις.

υγ:έχει κανείς υπόψη κάποια πολύ καλή θήκη που να εφαρμόζει στην πλατη Όπως πχ δέρμα του g4; έχω δερμάτινη" πορτοφόλι και tpu αλλά θα μου άρεσε και κάτι ακόμα. γλυκάθηκα απο το g4 αλλά το πιάσιμο του και η μπαταρία του με απέτρεψαν και αποφάσισα να σπρωξω τα 400 σε μια mirrorless για φωτογραφιες που δεν φτάνει κανένα smartphone.

Edited by testarossa

άλλαξα μπαταρία πρόσφατα εντός εγγύησης με κόστος 15ευρώ(Τους το πήγα εγώ).τους πηρε μια εβδομάδα να έρθει λογω capital controls. Όπως μου είπαν. πολύ ευχαριστημένος είμαι, έφτασα μέχρι και 5 ώρες οθόνη μήτε πάντα ανοιχτό 4g. πραγματικά δεν θυμάμαι τέτοια μπαταρία ούτε και τον Απρίλιο του 2014 που το πήρα.για μένα αξίζει να την αλλάξεις.

υγ:έχει κανείς υπόψη κάποια πολύ καλή θήκη που να εφαρμόζει στην πλατη Όπως πχ δέρμα του g4; έχω δερμάτινη" πορτοφόλι και tpu αλλά θα μου άρεσε και κάτι ακόμα. γλυκάθηκα απο το g4 αλλά το πιάσιμο του και η μπαταρία του με απέτρεψαν και αποφάσισα να τα χώσω άσ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο για θήκη είχα πάρει μια Nillkin μαύρη εφαρμοστή στα 4€ και τώρα έχω μια διάφανη IMAK. Γενικά με έχουν σώσει αμέτρητες φορές ;-)

αυτή κάνει για το e975 ή ειναι μονο για το f180 (μέσα στο πλαίσιο γράφει f180); http://www.ebay.co.uk/itm/New-LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Frame-For-LG-E975-Optimus-G-HLRG-/371488049802?hash=item567e69ca8a:g:8V0AAOSwsFpWSeyU

ή πρέπει να πάρω σαν αυτή (μέσα στο πλαίσιο γράφει ls970); http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Optimus-G-E975-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Front-Frame-UK-/252083665909?hash=item3ab15b7bf5:g:6YoAAOSw~gRV7Umc

ειναι αρκετη η διαφορα στην τιμη

το LG original bumper που χρησιμοποιω εδωκαι 2 χρονια μου εχει σπασει και επισης εχει ξεφτισει το χρωμα..

Επειδη δεν βλεπω να αλλαζω το κινητο συντομα, πρεπει να παρω μια νεα θηκη.

Θελω κατι σε στυλ bumper ή μια θηκη πλαινο-πλατη, σαν τις κλασσικες σιλικονουχες που κυκλοφορουν απο Κινα..

Να ειναι λιγο ομορφη (η μαυρη δε με χαλαγε), να προστατευει οπωςκαι το bumper με εχει σωσει πολλες φορες και προτιμοτερο να μηνειναι ακριβη..βεβαια στη χειροτερη ισως φτασω και πανω απο 20ε αν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα και μια φθηνη δεν με χαλαει.

Ξερει κανεις που θα βρω; τι παιζει μεσω Ιντερνετ;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Καλησπερα. Για να αλλαξω σπασμενη οθονη σε LG που δεν ανταπορκινεται στην αφη τι ακριβως αλλαζω? Και πρεπει να ναι για το συγκεκριμενο μοντελο η παει με τις Inches ?

το LG original bumper που χρησιμοποιω εδωκαι 2 χρονια μου εχει σπασει και επισης εχει ξεφτισει το χρωμα..

Επειδη δεν βλεπω να αλλαζω το κινητο συντομα, πρεπει να παρω μια νεα θηκη.

Θελω κατι σε στυλ bumper ή μια θηκη πλαινο-πλατη, σαν τις κλασσικες σιλικονουχες που κυκλοφορουν απο Κινα..

Να ειναι λιγο ομορφη (η μαυρη δε με χαλαγε), να προστατευει οπωςκαι το bumper με εχει σωσει πολλες φορες και προτιμοτερο να μηνειναι ακριβη..βεβαια στη χειροτερη ισως φτασω και πανω απο 20ε αν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα και μια φθηνη δεν με χαλαει.

Ξερει κανεις που θα βρω; τι παιζει μεσω Ιντερνετ;

Ebay + mercury. Έχω πάρει 4 χρώματα και είναι εξαιρετική

• The title was changed to LG Optimus G (E975)