runner70 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Sentio Ζελατίνες Προστασίας για LG Optimus G προσφορα με 1€ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/Sentio-Screen-Protector-LG-Optimus-G-2-in1-LG-Optimus-G-2-in1.htm Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 "The LG Optimus G is only the second non-nexus device to get the Android L port, while the first being HTC One M7..." http://www.theandroidsoul.com/android-l-gets-ported-lg-optimus-g-e975-gee/ Εδώ και καιρό :) Και από ότι διαβάζω είναι αρκετά καλή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Sentio Ζελατίνες Προστασίας για LG Optimus G προσφορα με 1€ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/Sentio-Screen-Protector-LG-Optimus-G-2-in1-LG-Optimus-G-2-in1.htm Να σε καλά.... Και ήθελα να πάρω ένα πακέτο γιατί αυτή που έχω τα έφαγε τα ψωμιά της Και επειδή είχαμε την συζήτηση..... Μετά την επαναφορά εργοστασιακων έφτιαξε κατά πολύ. Εκτός το θέμα του multitasking δεν τρώει αλλά σκαλώματα Edited August 4, 2014 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Επανεκκινησεις λόγω SIM σας κάνουν τα δικά σας? και μετά να μη βρίσκουν εύκολα δίκτυο? Vodafone ειμαι:wacko: Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Επανεκκινησεις λόγω SIM σας κάνουν τα δικά σας? και μετά να μη βρίσκουν εύκολα δίκτυο? Vodafone ειμαι:wacko: Το ότι το έχω πιάσει να ψάχνει σήμα μερικές φορές και αυτό για λιγότερο από δευτερόλεπτο ναι έχει γίνει αλλά όχι και αυτό που λες. Επίσης Vodafone. Έχω παρατηρήσει με διαφορές συσκευές τώρα τελευταία ότι η Vodafone έχει ένα θέμα στο σήμα σε κάποιες περιοχές αλλά οι επανεκκίνησεις δεν δικαιολογούνται. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το ότι το έχω πιάσει να ψάχνει σήμα μερικές φορές και αυτό για λιγότερο από δευτερόλεπτο ναι έχει γίνει αλλά όχι και αυτό που λες. Επίσης Vodafone. Έχω παρατηρήσει με διαφορές συσκευές τώρα τελευταία ότι η Vodafone έχει ένα θέμα στο σήμα σε κάποιες περιοχές αλλά οι επανεκκίνησεις δεν δικαιολογούνται. Οχι, κατι αλλο πρεπει να ειναι... το εχω εστιασει στην προσπαθεια να λαβει ή να στειλει μηνυματα στο Whatsapp. Ξερεις καμμια φορά που πατάς send αλλά κανει λίγο να βρει 3G για να το στείλει. Ισως φταίει αυτό. κάποιο bug or something. Θα το ψαξω λιγο παραπάνω γιατι είτε με jelly είτε με κιτκατ το τηλ δεν μου εχει κανει άλλο κιχ! Θενξ πάντως Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απο GPS πως παει μετα την αναβαθμιση ρε παιδια; Πρωτη φορα μετα απο ποση ωρα lockαρει δορυφορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απο GPS πως παει μετα την αναβαθμιση ρε παιδια; Πρωτη φορα μετα απο ποση ωρα lockαρει δορυφορο; Κανένα πρόβλημα, μη έχοντας κάνει factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Και επειδή είχαμε την συζήτηση..... Μετά την επαναφορά εργοστασιακων έφτιαξε κατά πολύ. Εκτός το θέμα του multitasking δεν τρώει αλλά σκαλώματα Θετικο αυτο. Εχεις παρατηρησει καποια αλλη δυσλειτουργια για την οποια παραπονιουνται; οπως πχ να μην δουλευει η ειδοποιηση του led για sms ή κλησεις; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Σημερα ηρθε και παρελαβε το κινητο η Speedex,δεν μου εδωσε καποιο χαρτι :ninja: Για να δουμε ποσο θα διαρκεσει το service... Ως τοτε τη βγαζω με ενα nokia 2330.... :worry: Αντε βγαλε ακρη...αν θελουν να στην κανουν... Αυτη τη στιγμη στο δικο μου στο tracking της Procordia λεει:Invoiced Τι θελει να πει ο ποιητης; Επικοινώνησα με την LG H επισκευη ολοκληρωθηκε εγινε αλλαγη νεας πλακετας και δεν βρέθηκε πρόβλημα στα ακουστικά οσο για τον θορυβο του φορτιστη εγινε ελεγχος και ειναι φυσιολογικη η λειτουργια του. Ολα καλα λοιπον εκτος απροόπτου! Εγινε αποστολη χθες,το περιμένω σήμερα ή αύριο :) Edited August 5, 2014 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Θετικο αυτο. Εχεις παρατηρησει καποια αλλη δυσλειτουργια για την οποια παραπονιουνται; οπως πχ να μην δουλευει η ειδοποιηση του led για sms ή κλησεις; μετα απο hard reset το led εφτιαξε σε μενα Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μετα απο hard reset το led εφτιαξε σε μενα :up: Ωραια ωραια, μου φαινεται πρεπει να το αναβαθμισω και εγω. Εκτος και αν μας βγαλει και αλλο update και περιμενω για να μην κανω 2ο στησιμο καθως το βαριεμαι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Θετικο αυτο. Εχεις παρατηρησει καποια αλλη δυσλειτουργια για την οποια παραπονιουνται; οπως πχ να μην δουλευει η ειδοποιηση του led για sms ή κλησεις; Όχι τίποτα άλλο ευτυχώς :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι, κατι αλλο πρεπει να ειναι... το εχω εστιασει στην προσπαθεια να λαβει ή να στειλει μηνυματα στο Whatsapp. Ξερεις καμμια φορά που πατάς send αλλά κανει λίγο να βρει 3G για να το στείλει. Ισως φταίει αυτό. κάποιο bug or something. Θα το ψαξω λιγο παραπάνω γιατι είτε με jelly είτε με κιτκατ το τηλ δεν μου εχει κανει άλλο κιχ! Θενξ πάντως Καλά ξεμπερδέματα ελπίζω να το βρεις γρήγορα και να μας πεις και μας να ξέρουμε Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν 50-56% κατανάλωση οθόνης είναι φυσιολογικό? Τελευταία έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο. Επίσης το δικό μου είναι από Γαλλία, έχει βγει η επίσημη 4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 τελικα αξιζει η αναβαθμιση? να προχωρησω? με αυτονομια,ταχυτητα και αλλα τυχον προβληματα τι γινεται? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Sentio Ζελατίνες Προστασίας για LG Optimus G προσφορα με 1€ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/Sentio-Screen-Protector-LG-Optimus-G-2-in1-LG-Optimus-G-2-in1.htm Ελπιζω ,εσυ και ο joanjapan,να παρετε καλες παρτιδες γιατι 2 φορες που πηρα γω πριν καιρο ολες οι ζελατινες ειχαν σκονη.και τις κολλαγα και τις πεταγα.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ελπιζω ,εσυ και ο joanjapan,να παρετε καλες παρτιδες γιατι 2 φορες που πηρα γω πριν καιρο ολες οι ζελατινες ειχαν σκονη.και τις κολλαγα και τις πεταγα.... Δεν ειναι σφραγισμενες; :confused: Εγω δεν τις χρειαζομαι τωρα αλλα θα παρω για να δω τι λενε αυτες οι sentio καθως δεν ειχε τυχει να παρω ποτε. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 μετα απο hard reset το led εφτιαξε σε μενα Τι έχασες μετά το hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν 50-56% κατανάλωση οθόνης είναι φυσιολογικό? Τελευταία έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο. Επίσης το δικό μου είναι από Γαλλία, έχει βγει η επίσημη 4.4 ? Και 90% να είναι δεν είναι περίεργο. Σημαίνει ότι η μπαταρία φεύγει από την οθόνη και δεν πάει χαμένη από κάποια εφαρμογή or something. Έχει κάνα μήνα νομίζω που βγήκε η επίσημη. τελικα αξιζει η αναβαθμιση? να προχωρησω? με αυτονομια,ταχυτητα και αλλα τυχον προβληματα τι γινεται? Τι να σου πω, εγώ δεν θα την έκανα καν απλά μπρικαρα το κινητό και είπα να την κάνω και αυτή. Η απόδοση της συσκευής και πάλι είναι πολύ καλύτερη από όλες τις σύγχρονες ναυαρχίδες (πλην n5) που μιλάνε ακόμα για lags (jesus..) αλλά με την 4.1 ήταν πολύ μπροστά το κινητό. Λογικά θα στρώσει και αυτή αφού όπως έχει αναφερθεί ήδη κυκλοφορεί η 20b. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Τι να σου πω, εγώ δεν θα την έκανα καν απλά μπρικαρα το κινητό και είπα να την κάνω και αυτή. Η απόδοση της συσκευής και πάλι είναι πολύ καλύτερη από όλες τις σύγχρονες ναυαρχίδες (πλην n5) που μιλάνε ακόμα για lags (jesus..) αλλά με την 4.1 ήταν πολύ μπροστά το κινητό. Λογικά θα στρώσει και αυτή αφού όπως έχει αναφερθεί ήδη κυκλοφορεί η 20b. thanks Niko δηλαδη εχουμε νεα εκδοση σε λιγο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ελπιζω ,εσυ και ο joanjapan,να παρετε καλες παρτιδες γιατι 2 φορες που πηρα γω πριν καιρο ολες οι ζελατινες ειχαν σκονη.και τις κολλαγα και τις πεταγα.... Δεν είχα ποτέ θέμα και έχω πάρει για πολλά κινητά. Γενικά με έχουν βολέψει Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Επικοινώνησα με την LG Ολα καλα λοιπον εκτος απροόπτου! Εγινε αποστολη χθες,το περιμένω σήμερα ή αύριο :) Ηρθε σημερα απο το service της Procordia (7 ημερες συνολικα,ειμαι σε νησι) Ολα αψογα,Αλλαξαν την μητρικη του κινητου.Τωρα ειναι ελληνικο συμφωνα με το νεο ιμει ηρθε και η ενημερωση :) All Perfect. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ηρθε σημερα απο το service της Procordia (7 ημερες συνολικα,ειμαι σε νησι) Ολα αψογα,Αλλαξαν την μητρικη του κινητου.Τωρα ειναι ελληνικο συμφωνα με το νεο ιμει ηρθε και η ενημερωση :) All Perfect. Ευχαριστα τα νεα. Ποιας χωρας ηταν μεχρι προτεινος; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ευχαριστα τα νεα. Ποιας χωρας ηταν μεχρι προτεινος; Ηταν γαλλικο Η τωρινη μητρικη του κινητου βγηκε απο το εργοσταστιο πριν 20 κατι μερες :D Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κανένα πρόβλημα, μη έχοντας κάνει factory reset. Δυστυχως με GPS Status το βγαλα χτες σε ξαστερο ουρανο και στα 20 λεπτα που το αφησα δε βρηκε τιποτα. Κακο αυτο και μυριζομαι επιστροφη στην LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts