Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649

Τον παραπάνω οδηγό χρησιμοποιήσα εγώ και όλα οκ! Το έχω τώρα πάνω από εβδομάδα! Xposed παίζει με kitkat? Δεν έχω βάλει ποτέ xposed!

Έκανες κανονικά τα wipe και άνοιξε; Με CWM το έκανες; Xposed έχω διαβάσει ότι έχει βγει για kk αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει. Έχει link στο xda.

Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool:

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παίδες , πέρασα πριν μια βδομάδα την 4.4 stock. μου αρέσει παρα μα παρα πολύ! έχω ένα πρόβλημα όμως. από τότε που την πέρασα έχω πολύ αδύναμο σήμα στο wi fi. απίστευτα πιο αδύναμο. σε σημείο να είμαι σε διπλανό δωμάτιο και να μην πιάνει. μου συμβαίνει με όλα τα δίκτυα wi fi σπίτι μου , έξω κτλ. ενώ με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά , μόλις πέρασα την 4.4 στο optimus g είδα δυστυχώς τεραστια μείωση στη δύναμη του σήματος. έψαξα και τις ρυθμισεις στην συσκευή και στο internet αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? κάποια ρύθμιση στο κινητό η κάποιο app??? πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω rom. την λατρεύω :P να σημειώσω πως πέρασα την γαλλική stock :):)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

καλησπέρα παίδες , πέρασα πριν μια βδομάδα την 4.4 stock. μου αρέσει παρα μα παρα πολύ! έχω ένα πρόβλημα όμως. από τότε που την πέρασα έχω πολύ αδύναμο σήμα στο wi fi. απίστευτα πιο αδύναμο. σε σημείο να είμαι σε διπλανό δωμάτιο και να μην πιάνει. μου συμβαίνει με όλα τα δίκτυα wi fi σπίτι μου , έξω κτλ. ενώ με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά , μόλις πέρασα την 4.4 στο optimus g είδα δυστυχώς τεραστια μείωση στη δύναμη του σήματος. έψαξα και τις ρυθμισεις στην συσκευή και στο internet αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. υπάρχει κάτι να δοκιμάσω? κάποια ρύθμιση στο κινητό η κάποιο app??? πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω rom. την λατρεύω :P να σημειώσω πως πέρασα την γαλλική stock :):)

Πως την περασες φιλε μου,μεσω kdz ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι. την κατεβαζα απο εδω.

http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html

την περασα με αυτον τον αδηγο

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177/guide-how-update-kdz-firmware-1629632/

αλλα το wifi ειναι οτι χειρότερο εχω δει...σε διπλανο δωματιο και δεν πιανει δοκιμασμένο σε αρκετα δικτυα...τι να πω....αν γνωρίζει καποιος κανενα fix θα το εκτιμήσω πολυ ;)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποιο καλώδιο με το οποίο να συνδέεται το κινητό με τηλεόραση? Κατά προτίμηση από Ελλάδα για να το πάρουμε γρήγορα.

ΚΚάνει οποιαδήποτε προσαρμογεας Micro usb σε Hdmi ή θέλει αλλού είδους καλώδιο?

Υπόψιν η τηλεόραση είναι νέας τεχνολογίας αλλά όχι smart Tv

Δοκιμασε να την ξαναβαλεις μηπως εγινε καμια στραβη κατα τη διαδικασια του update.

Απο κει και περα, εκτος απο το original update της ελληνικης rom, οταν θες να βαλεις κατι αλλο (ακομα και stock), καλυτερα root-->unlock bootloader-->flash rom.

Εντωμεταξυ εγινε σημερα το εξης θαυμα με την μπαταρια.

Λαβετε υποψην οτι οσες ωρες ηταν ανοιχτο το Wi-Fi, λειτουργουσα και το Facebook App που καταπινει την μπαταρια.

Συγκινηθηκα :cry:

[ATTACH]46786[/ATTACH]

Καμία δεν το έχει ακόμα βασικά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

To διαβαζα και εγω εδω. Για Ιουλιο λενε για το G pro και για Αυγουστο το δικο μας. Το εχουν καθυστερησει παρα πολυ ομως. Απο τον Δεκεμβριο εχει βγει και θελουν 8+ μηνες για να το περασουν; Αυτα "παθαινουμε" οταν βγαινουν 800 μοντελα στην αγορα.

http://www.gsmarena.com/lg_announces_kitkat_updates_for_older_optimus_models-news-8908.php

ο οδηγος που εβαλε το παιδι πιο πανω ειναι ψιλο μανικι...δεν μου γινεται με τιποτα, ολο error βγαζει και κατι αλλα.

το δικο μου που ειναι εισαγωγη απο γαλλια (ειδα οτι εκει εχει βγει) δεν γινεται να την περασω?

Δοκιμασε να την ξαναβαλεις μηπως εγινε καμια στραβη κατα τη διαδικασια του update.

Απο κει και περα, εκτος απο το original update της ελληνικης rom, οταν θες να βαλεις κατι αλλο (ακομα και stock), καλυτερα root-->unlock bootloader-->flash rom.

την πέρασα από την αρχή αλλα καμια αλλαγή. :(:( να προτιμώ flash από recovery και για kdz νόμιζα πως καλύτερα είναι από kdz

ο οδηγος που εβαλε το παιδι πιο πανω ειναι ψιλο μανικι...δεν μου γινεται με τιποτα, ολο error βγαζει και κατι αλλα.το δικο μου που ειναι εισαγωγη απο γαλλια (ειδα οτι εκει εχει βγει) δεν γινεται να την περασω?

τι σου βγαζει. ισος καποιο παιδι απο εδω πιο ψαγμενο να ξερει καποια καλυτερη διαδικασια

Edited by alex21

την πέρασα από την αρχή αλλα καμια αλλαγή. :(:( να προτιμώ flash από recovery και για kdz νόμιζα πως καλύτερα είναι από kdz

τι σου βγαζει. ισος καποιο παιδι απο εδω πιο ψαγμενο να ξερει καποια καλυτερη διαδικασια

το εκανα τελικα μεσω recovery...αλλα μου εμφανιζει σχεδον γεματη τη μνημη του κινητου (9.5 free) αλλα δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που καταλαμβανουν τοσο χωρο. Ενα Back up πηρα περιπου 1,2gb...τι να κανω?

πως μπορω να τα δω και να διαγραψω τι δεν θελω?

την εκανα τη βλακεια μου...διεφγραψα τα αρχεια και το brickara.

Προσπαθω να περασω ξανα προηγουμενο λογισμικο μεσω του Lg mobile support tool αλλα ο,τι

και να κανω δεν μου αναγνωριζει το τηλ. Φταιει που υπαρχουν τα αρχεια του recovery μεσα? Εννοειται οτι περασα τους drivers...

τι αλλος τροπος υπαρχει?

Edited by sakis88888

Τελικά το κινητό πηγέ ξανά procordia για δευτερη φορα αλλαγή οθόνης

320 + 140 + 140 = 600 ευρώ

Σαν να εκανε αγορά πρωτη μέρα απο Επισημο Ελληνικό Καταστημα

Ελπίζω να μη προλάβει να ξανά σπάσει μέχρι να αλλάξει κινητό ο αδερφός μου!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

την εκανα τη βλακεια μου...διεφγραψα τα αρχεια και το brickara.

Προσπαθω να περασω ξανα προηγουμενο λογισμικο μεσω του Lg mobile support tool αλλα ο,τι

και να κανω δεν μου αναγνωριζει το τηλ. Φταιει που υπαρχουν τα αρχεια του recovery μεσα? Εννοειται οτι περασα τους drivers...

τι αλλος τροπος υπαρχει?

αν σε αφήνει να μπεις recovery κανε restore σε factory defaults , η αλλιώς δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό πατώντας το vol down μήπως σου βγάλει το μήνυμα για restore factory defaults. αν δεν δουλέψει τίποτα η αν το κανεις και πάλι δεν ανοίγει φλασαρε πίσω σε stock ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό από τα παιδιά εδώ. επειδή δεν είμαι και expert αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω να προτείνει για το παιδί , γραφει :P

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566

btw εγω εχω ακομα προβλημα με το ασυρματο. :( στοκ 4.4

αν σε αφήνει να μπεις recovery κανε restore σε factory defaults , η αλλιώς δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό πατώντας το vol down μήπως σου βγάλει το μήνυμα για restore factory defaults. αν δεν δουλέψει τίποτα η αν το κανεις και πάλι δεν ανοίγει φλασαρε πίσω σε stock ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό από τα παιδιά εδώ. επειδή δεν είμαι και expert αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω να προτείνει για το παιδί , γραφει :P

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566

btw εγω εχω ακομα προβλημα με το ασυρματο. :( στοκ 4.4

δεν ξερω πρωτη φορα κολλαει τοσο πολυ(εχω κανει τη διαδικασια και αλλες φορες, αλλα τοτ ε δεν ειχα το recovery)

δεν το αναγνωριζει με τιποτα το κινητο...πριν πατησα κατι και μου ζητησε serial number, το εβαλα, πηγε να γινει κατι αλλα και καλα μου εβγαλε χαμηλη μπαταρια και σταματησε!

καθομαι και ασχολουμε με το κινητο μια μερα για το τιποτα:confused:

αν μπορει ας βοηθησει καποιος

εγω χθες που τη ειχα για λιγο την 4,4 νομιζω μια χαρα ηταν το wifi...

δεν σου ζητάει seria number κάπου... αν μπαίνει σε download mode (volup + voldown και power όταν το ανοίγεις) με τον οδηγό παραπάνω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

δεν σου ζητάει seria number κάπου... αν μπαίνει σε download mode (volup + voldown και power όταν το ανοίγεις) με τον οδηγό παραπάνω δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

ο οδηγος πιο πανω νομιζω δεν λειτουργει επειδη τον "απαγορευσε" η lg...

serial number ζηταει καπου στο lgmobile support tool...

δεν γινεται να το κανω καπως hard reset?

αν δεν σου ανοίγει το κιν, hard reset με τους τρόπους που σου είπα πιο πάνω.recovery η vol down κρατημένο όταν το ανοίγεις και power πατημένο μέχρι να σου βγάλει ένα μήνυμα στην οθόνη για hard reset. αν το βγαλει...ο οδηγός λειτουργεί ρε συ ,τον έχω χρησιμοποιήσει πολλςε φορες για να γυρίσω σε stock. κανε ακριβώς ότι λέει βήμα βήμα. και φλασαρε την έκδοση που έχει μέσα το link.δεν είναι η τελευταία αλλα σημασία έχει τώρα να το κανεις να δουλέψει.οταν πας να το κανεις τι σου βγαζει??

Εχτες περασα στο δικο μου την επισημη 442 και ολα πηγαν καλα

Και το δικο μου ειναι και F180 δυσκολευτηκα λιγκ με το τι μοδεμ να εγκαταστησω

Edited by popay66

αν δεν σου ανοίγει το κιν, hard reset με τους τρόπους που σου είπα πιο πάνω.recovery η vol down κρατημένο όταν το ανοίγεις και power πατημένο μέχρι να σου βγάλει ένα μήνυμα στην οθόνη για hard reset. αν το βγαλει...ο οδηγός λειτουργεί ρε συ ,τον έχω χρησιμοποιήσει πολλςε φορες για να γυρίσω σε stock. κανε ακριβώς ότι λέει βήμα βήμα. και φλασαρε την έκδοση που έχει μέσα το link.δεν είναι η τελευταία αλλα σημασία έχει τώρα να το κανεις να δουλέψει.οταν πας να το κανεις τι σου βγαζει??

το κανω αλλα στο kdz μου βγαζει error και ανοιγει η οθονη του κινητου στο recovery...εκει δηλαδη που κανουμε εγκατασταση rom κτλπ!!!

sorry που αργω αλλα ειμαι στην δουλεια. μπαινει σε download mode και με το που ξεκινησει η διαδικασια το γυρναει σε recovery....ειχει συμβει σε ενα παιδι παλιοτερα απο εδω μεσα και ειχε βρει εναν τροπο και δουλεψε. αν θυμαμαι καλα με το που εμπαινε σε download mode εβγαζε το καλωδιο και το ξαναεβαζε

sorry που αργω αλλα ειμαι στην δουλεια. μπαινει σε download mode και με το που ξεκινησει η διαδικασια το γυρναει σε recovery....ειχει συμβει σε ενα παιδι παλιοτερα απο εδω μεσα και ειχε βρει εναν τροπο και δουλεψε. αν θυμαμαι καλα με το που εμπαινε σε download mode εβγαζε το καλωδιο και το ξαναεβαζε

τι λες τωρα...ευχαριστω για τη βοηθεια σου οπως και να χει...βλεπω να το πεταω:X

Καλησπερα παιδια,για εμας που εχουμε τις γαλλικες συσκευες θα περιμενουμε ota τελη αυγουστου για την kitkat;δεν εχει αρχισει στη γαλλια η διαθεση της;

• The title was changed to LG Optimus G (E975)