Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ειναι αυτο το θεμα του xposed η ο τροπος λειτουργιας του..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι hardware θέμα το double tap. Είναι απλά ένα module που τρέχει σχεδόν σε οποιοδήποτε linux kernel.

Αν δεν το δωσουν θα είναι για δικούς τους λόγους (πόροι; μαρκετινγκ; lg is gonna lg )

Guys λιγο help! Έχω την 10h 4.1.2. Το είχα πάρει από ελλάδα. Έχω ξεκλείδωτο bootloader, CWM recovery και root (προφανώς :P). Θέλω να περάσω κάποιο από αυτά τα kdz που έχουν βγει με την 20Α (έχω κατεβάσει ήδη το ιταλικό) αλλά με όποιο τρόπο και αν δοκίμασα μου βγάζει κάποιο error. Έχω 1.5GB system partition.

Για να το φλασάρω πρέπει να βάλω το στοκ recovery με κάποιο τρόπο? Οποιαδήποτε κατεύθυνση και βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :)

EDIT: Mε τα πολλά είδα ότι έπρεπε να το βάλω σε download mode. Έκατσε μια χαρά :)

Edited by FaTaL_ErrOr

Καλησπερα παιδια.να ρωτησω κατι,σαν μεταχειρισμενο σε καταστηματα τυπου buy and sell ποσο μπορω να το δωσω;μο υ εφεραν nexus 5 κ θελω να το κρατησω.αλλα ειναι κριμα να το παρουν κ ξεφτιλα μιας κ δεν εχω προσβαση στις αγγελιες του σιτε.

Καλησπερα παιδια.να ρωτησω κατι,σαν μεταχειρισμενο σε καταστηματα τυπου buy and sell ποσο μπορω να το δωσω;μο υ εφεραν nexus 5 κ θελω να το κρατησω.αλλα ειναι κριμα να το παρουν κ ξεφτιλα μιας κ δεν εχω προσβαση στις αγγελιες του σιτε.

Βαλτο μονος σου σε αγγελια ή πουλα το σε κανενα γνωστο ή φιλο καλυτερα. Συνηθως τετοια καταστηματα αγοραζουν με εξευτελιστικες τιμες.

Οντως φιλαρακι δεν παίζονται οι τύποι....γνωστό μαγαζί με υποκατάστημα στον Πειραιά κατόπιν ανταλλαγής email ,με lg hellas για επιβεβαίωση εγγύησης καθώς το κινητό έχει αγοραστεί απο expansys κ το θεωρουν παρακατιανό (καθότι παρά εισαγωγής) ,ενω είχε συμφωνεί η τιμή με την παρουσια στο καταστημα(απο αρκετά μακρια) αποφάσισε οτι δεν τον ενδιαφέρει!!!απίστευτο σωστοί επαγγελματίες έτσι;;;!!!ζήτω συγνώμη απο τους διαχειριστές του site για το off topic αλλα η αγανάκτηση ξεχειλίζει.

κανενα μινι review απο καποιον που τη περασε?????

Λοιπον μιας και λειτουργω την 4.4.2 εδω και 4 μερες μπορω να κανω ενα mini review.

Αρχικα ειναι λιγο πιο γρηγορο το κινητο και σηκωνει καλυτερα τα παιχνιδια.

Και φυσικα αυτο ηρθε και πιστοποιημενα απο ενα full test στο Antutu με Score 19398.

Η μπαταρια φαινεται λιγο πιο καλη απο την Jellybean (παραθετω συγκριτικες εικονες) αλλα κανει κατι τρελα οπως πχ μπορει μετα απο φορτιση να ειναι 100% για μιση ωρα και μετα να πεφτει γρηγορα μεχρι το 92% και μετα παλι να ειναι normal.

Προφανως ειμαι χαρουμενος επειδη υπαρχει επιλογη για να μη φαινεται το Qslide αλλα ειμαι απογοητευμενος που βγαινει αυτο το μηνυμα στην αρχικη οθονη οταν δεν εχεις τιποτα (εχω παραθεσει εικονα σε προηγουμενο post).

Απο κει και επειτα δεν εχει ART οπως αναφερθηκε πολλες φορες εδω αλλα εμενα δε με χαλαει κατι.

Προσωπικα τη βλεπω πιο stable σε σχεση με την JellyBean και ειμαι ικανοποιημενος χωρις να πω WOW.

Τελος, η καμερα δεν ειχε και καμια φοβερη αλλαγη (παραθετω εικονα απο παραλια που πηγα προχτες).

[ATTACH]46398[/ATTACH] [ATTACH]46399[/ATTACH] [ATTACH]46400[/ATTACH] [ATTACH]46401[/ATTACH] [ATTACH]46402[/ATTACH]

Λοιπον μιας και λειτουργω την 4.4.2 εδω και 4 μερες μπορω να κανω ενα mini review.

Αρχικα ειναι λιγο πιο γρηγορο το κινητο και σηκωνει καλυτερα τα παιχνιδια.

Και φυσικα αυτο ηρθε και πιστοποιημενα απο ενα full test στο Antutu με Score 19398.

Η μπαταρια φαινεται λιγο πιο καλη απο την Jellybean (παραθετω συγκριτικες εικονες) αλλα κανει κατι τρελα οπως πχ μπορει μετα απο φορτιση να ειναι 100% για μιση ωρα και μετα να πεφτει γρηγορα μεχρι το 92% και μετα παλι να ειναι normal.

Προφανως ειμαι χαρουμενος επειδη υπαρχει επιλογη για να μη φαινεται το Qslide αλλα ειμαι απογοητευμενος που βγαινει αυτο το μηνυμα στην αρχικη οθονη οταν δεν εχεις τιποτα (εχω παραθεσει εικονα σε προηγουμενο post).

Απο κει και επειτα δεν εχει ART οπως αναφερθηκε πολλες φορες εδω αλλα εμενα δε με χαλαει κατι.

Προσωπικα τη βλεπω πιο stable σε σχεση με την JellyBean και ειμαι ικανοποιημενος χωρις να πω WOW.

Τελος, η καμερα δεν ειχε και καμια φοβερη αλλαγη (παραθετω εικονα απο παραλια που πηγα προχτες).

μια χαρά την έβαλα κι γω μετά από την cm11, από εδώ προς το παρών φαίνεται αρκετά καλή. Διαβάζω μόνο ότι δεν δουλεύει το eco αλλά δεν το χρησιμοποίησα και ποτέ...

μια βοηθεια...

ποια προγραμματα τα απεγκαταστησω ωστε να μην μου ξανβγαλει

security error?

εσβησα κυριως αυτα που ειχαν να κανουν με χαρτες, καθως δεν τα χρησιμοποιω

Οποιοδήποτε της Google θα στο βγάλει

Πρέπει να το ξεκλειδώσεις

Οποιοδήποτε της Google θα στο βγάλει

Πρέπει να το ξεκλειδώσεις

το bootloader εννοεις? με ποιο προγραμμα?

Τρέχω και εγώ την stock 4.4.2 από εχθές. Με το freegee ξεκλείδωσε μια χαρά ξανά ο bootloader. Το μόνο ενοχλητικό που έχω παρατηρήσει ως τώρα είναι ότι δεν μου δουλεύει το notification led, και ότι το home button καθυστερεί λίγο στην απόκριση... Έχει κανείς άλλο τα ίδια προβλήματα?

Έχει καταντήσει απογοητευτικό αυτό με την μπαταρία μου... Μισή ωρα οθόνη 20% κάτω... Χωρίς 3g,με αυτόματη φωτεινότητα,χωρίς κάποιο παιχνίδι ή κάποια απαιτητική εφαρμογή... Αυτό σημαίνει πως θα βγάλει 2,5 με 3 ώρες μαξ και αυτό χωρίς δεδομένα... Και βλέπω του Νίκου με 100% φωτεινότητα και μόνιμα 3g να βγάζει την ίδια ώρα οθόνης. Μήπως να το στειλω στην lg?

Βάλε Wakelock detector..

Πρώτο πρώτο στα partial Wakelock τι έχει;

Απλά βλέπω το σύστημα να σου τρώει αρκετά.. βέβαια 20% σε 8μισή ώρες με ανοικτό το WiFi δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό

Απλά βλέπω το σύστημα να σου τρώει αρκετά.. βέβαια 20% σε 8μισή ώρες με ανοικτό το WiFi δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό

Κακό γενικά δεν ξέρω αν είναι πάντως παλιότερα όταν ήμουν σπίτι και είχα όλη τη μέρα wifi κάτω απ τις 4 ώρες οθόνη δεν έπεφτε ο,τι και αν του έκανα. Τώρα με ή χωρίς παιχνίδι το 4ωρο το βλέπω μόνο με κυάλια...

Μέσα σε μια μέρα η παραπάνω;

• The title was changed to LG Optimus G (E975)