sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι ξερω Νικο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξω σε κατι αλλο. Φτανει τοσο cm Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπα εγω κουραστηκα με τις στοκ 1 και βαλε χρόνο σε ολες τις συσκευές και δεν ξαναγυρναω. Τώρα έχω mokee. Μια χαρά φαίνεται προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Φλάσρα την sling2.1 και μου χαλασε το efs partition με αποτελεσμα να εχω πολύ αδύναμο σήμα. Επειδή δεν κράτησα το δικό μου efs θα παρακαλούσα όποι χρήστη είναι rooted να τρεξει αυτό το zip στο clockwork http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164749 και να μου στειλει το efsbackupflash.zip που παραγεται στην sdcard του. Θα αξιοποιήσω μονο τα αρχεία m9kefs1 και m9kefs3 που δεν έχουν σχεση με το IMEI οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί!! Edited June 4, 2014 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexDesign Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Η γαλλική SFR που προ μηνών είχε δηλώσει πως μες το καλοκαίρι θα διαθέσει την αναβάθμιση KK για το Optimus G, βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών! http://smartphones.sfr.fr/android/lg-optimus-g-kitkat-test/ http://smartphones.sfr.fr/wp-content/uploads/2014/06/Capture-%C3%A9cran-Optimus-G.jpg Παράθεση Aek for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν έχει ξεκινήσει ήδη η διανομή της αναβάθμισης; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καιρο ειχα να ανεβασω μπαταρια! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εντυπωσιαζομαι, δε το ειχα για τοσο ψηλο! Δειτε το πινακακι με τα ηχεια Υ.Γ. τελευταια η μπαταρια εχει ανεβει τρελα, χτυπαω 4-4:45 ωρες οθονη.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι το έχω δει και πιο παλιά οτι εχουμε δυνατό ηχείο. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καιρο ειχα να ανεβασω μπαταρια! πως γένεν αυτό??? θέλω οπωσδήποτε τρικ γιατί στις 2 ώρες οθόνης είμαι στο 10-20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με τι χρηση και σε ποσες ωρες συνολικης χρησης; Ανεβασε ενα SS απο GSam :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με τι χρηση και σε ποσες ωρες συνολικης χρησης; Ανεβασε ενα SS απο GSam :) δυστυχώς μόλις το έβαλα να φορτίσει, αλλά σήμερα είχα 15% με 2 ώρες οθόνη, 1 ώρα κλήσεων, αυτόματο, αρκετή ώρα internet. Από χθες το βράδυ στις 10 μου κράτησε μέχρι σήμερα το απόγευμα, εννοείται με τα δεδομένα κλειστά το βραδυ, αλλιως δεν θα χα τίποτα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το βραδυ ποσο σου τρωει; Μηπως τρεχει κατι απο πισω συνεχεια; Βαλε το wakelock detector :) Επισης για να εισαι ανετος, φορτιζε το στον υπνο σου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το βραδυ ποσο σου τρωει; Μηπως τρεχει κατι απο πισω συνεχεια; Βαλε το wakelock detector :) Επισης για να εισαι ανετος, φορτιζε το στον υπνο σου ;) θα το βάλω.. ;) εννοείται πως το φορτίζω όποτε το παίρνω μαζί μου, αλλά τελευταία μου κάνει νερά και συνέχεια το android kernel χτυπάει ταβάνι. ειδικά τις προάλλες έγινε το εξής τρελό, κανονική χρήση, είμαι με 80%, το συνδέω σε wifi για να μην τρώει mb, βάζει ενημερώσεις και από το πρωί είχα μπει μόνο fb, twitter και είχα ανοίξει το polaris για να δω ένα pdf. το αποτέλεσμα? για 2 λεπτά που είδα (ενώ στο fb έκατσα 1 ώρα που λέει ο λόγος) το polaris ήταν στο 80%, από κάτω android kernel κι άλλα. έφτασα σπίτι με 5% μπαταρία και 1,5 ώρα οθόνη! τρελάθηκα! εννοείται πως τα είχα τερματίσει όλα με το task killer της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Stock rom/kernel ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Stock rom/kernel ? απείραχτο είναι, όλα στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Βαλε greenify, βοηθαει πολυ (root αν δεν εχεις κανει, με το framaroot πολυ ευκολα :) ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 απείραχτο είναι, όλα στοκ. Το τρικ ειναι να γινεις ρουτ να ξεκλειδωσεις bootloader και να βαλεις εναν αλλο κερνελ αν σου αρεσει η στοκ ρομ και να χαμηλωσεις τα ρευματα.Μονο ετσι θα σωθεις. Βαλε για αρχη το wakelock που σου ειπε ο Πετρος και το gsam και ανεβασε να δουμε screenshot.Το πρωτο θελει root Βαλε και το greenify Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 [ATTACH]45900[/ATTACH] Μετά την cm, όλες όσες δοκίμασα είναι γτπ και όλες έχουν το ίδιο θέμα με το wifi. Σιχάθηκα. Κρίμα να μην συνδέεται παντού η cm. Πολύ καλή αλλά και τόσο ενοχλητικό να μην μπορείς να συνδεθείς σε όποια wifi δεν γουστάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Νικο πηγα και γω να αλλαξω αλλα τελικα μονο η cm δουλευει οπως πρεπει στο κινητο μας. Μικρο μου φαινεται το νουμερο σου. Αναμονη;Κλησεις;3g;Τι εχεις απο αυτα; Σαν να εχεις δικιο για τα wifi το εχω παρατηρησει και σε μενα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το τρικ ειναι να γινεις ρουτ να ξεκλειδωσεις bootloader και να βαλεις εναν αλλο κερνελ αν σου αρεσει η στοκ ρομ και να χαμηλωσεις τα ρευματα.Μονο ετσι θα σωθεις. Δεν ειδα διαφορα με αλλον κερνελ παντως... Χειροτερα θα ελεγα! Με στοκ μια χαρα βγαζω 4+ ωρες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το τρικ ειναι να γινεις ρουτ να ξεκλειδωσεις bootloader και να βαλεις εναν αλλο κερνελ αν σου αρεσει η στοκ ρομ και να χαμηλωσεις τα ρευματα.Μονο ετσι θα σωθεις. Βαλε για αρχη το wakelock που σου ειπε ο Πετρος και το gsam και ανεβασε να δουμε screenshot.Το πρωτο θελει root Βαλε και το greenify αν τον ξεκλειδώσω θα μπορέσω να ξανακλειδώσω χωρίς να χάσω την εγγύηση?? μήπως θα βοηθήσει και καμιά αλλαγής rom? cm ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Δεν ειδα διαφορα με αλλον κερνελ παντως... Χειροτερα θα ελεγα! Με στοκ μια χαρα βγαζω 4+ ωρες :) Η διαφορα ειναι οτι στις 4 ωρες οθονης εγω εχω αναμονη 50 ωρες και κλησεις 1+ ωρες :) Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ισως αλλα δεν ειναι απαραιτητο :) Το ξεκλειδωμα βοηθαει στην διαγραφη της σαβουρας παντως, Gapps πχ :p Νομιζω οτι με φλασαρισμα της μαμας κλειδωνει παλι edit: Εγω εχω μπριζα καθε βραδυ σπιτι μου :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 edit: Εγω εχω μπριζα καθε βραδυ σπιτι μου :lol: Ναι απλα σου λεω οτι δεν ειναι.μονο η οθονη που σου.καταναλωνει μπαταρια! Και επισης εμενα μου αρεσει το κινητο να ειναι κατω απο 15% για να το βαλω να φορτισει!:p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Οσο για αυτο, με μερικους καθηγητες που εχω στη σχολη, αναγκαζομαι να κανω οικονομια στην μπαταρια για να το φορτισω το βραδυ με κατω του 15%.. :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts