dmpatanis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδια εκανα το κινητο root με την παρακατω διαδικασια: Τι χρειαζόμαστε ?? Το Framaroot το οποίο κατεβάζουμε από εδώ , το περνάμε στη συσκευή μας και το εγκαθιστούμε σαν απλό apk (έχοντας ενεργοποιήσει από πριν τις άγνωστες πηγές) και το ανοίγουμε. Επιλέγουμε το gandalf και περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί το "success". Η συσκευή θα κάνει reboot από μόνης της και θα έχει γίνει πλέον root! Congs! Ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν εγκατεστησα την εφαρμογη Titanium backup μου λεει οτι το κινητο δεν ειναι root γιατι?? Τι αλλο πρεπει να κανω??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όταν βάζεις το titanium σου λέει να του δώσεις δικαιώματα superuser. Πρέπει να γίνει grant αυτό. Κάνε και ένα restart ακόμη καλού κακού. Το εικονίδιο superuser το έχεις πλέον στις εφαρμογές σου ; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ολα καλα εκανα επανεκινηση και ολα καλα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά! Έχω παρατηρήσει εδώ και κανένα μήνα την μπαταρία να τραβάει καθοδική πορεία(περίπου ένα 2λεπτο του μέσου όρου πέφτει σε κάθε φόρτιση όπως φαίνεται στο GSam από 4:00 έχει φτάσει στο 3:15) και αρχικά νόμιζα πως ήταν απ τα παιχνίδια. Όμως χθες παρατήρησα πως χωρίς παιχνίδια και χρήση μόνο wifi και whatsapp είχε καταναλώσει 17% με 25 λεπτά οθόνης που παλιότερα με την ίδια χρήση μπορεί να μιλούσαμε πολύ εύκολα για 1 ώρα οθόνης. Φαντάζομαι πως δεν γίνεται να πέσει έτσι κατακόρυφα η απόδοσή της μέσα σε ένα μήνα,όταν πριν από αυτόν έβγαζε το 4ωρακι του,ενώ τώρα να πασχίζει για το 3ωρο. Τι τσεκάρω σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Wakelock detector το έχεις; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Wakelock detector το έχεις; Ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πως δουλεύει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τι αναφέρει πρώτο και πόσο της % awake λέει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Τι αναφέρει πρώτο και πόσο της % awake λέει; 11% awake και πρώτο έχει το minion rush ( παιχνίδι) edit:9 λεπτά whatsapp MONO wifi 5% κάτω. Λογικό? Edited May 30, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καθόλου, εγώ χωρίς παιχνίδι έχω μέγιστο 20% κάτω σε μια ώρα συνεχόμενα και αυτό με φουλ φωτεινότητα Το παιχνίδι το έπαιξες σε αυτό το διάστημα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καθόλου, εγώ χωρίς παιχνίδι έχω μέγιστο 20% κάτω σε μια ώρα συνεχόμενα και αυτό με φουλ φωτεινότητα Το παιχνίδι το έπαιξες σε αυτό το διάστημα; Όχι! Φαντάσου να έχεις τα δεδομένα συνέχεια ανοιχτά και να μπαίνεις ίντερνετ! Έτσι πέφτει πια η μπαταρία μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τότε σου τρώει αρκετή μπαταρία αυτό.. Σε αναμονή τι τρώει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τότε σου τρώει αρκετή μπαταρία αυτό.. Σε αναμονή τι τρώει; Ποιο εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το παιχνίδι - το κινητό αντίστοιχα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το παιχνίδι - το κινητό αντίστοιχα :p Δεν έχω προσέξει ακριβώς τι τρώει σε αναμονή αλλά παρατήρησα πως όταν το βγάζω από ύπνο κάνει ένα άλμα 2-3 % σαν να τρώει αυτό που δεν έφαγε όταν κοιμόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Γιατί δε σταματας αυτά που σου ξυπνούν τη συσκευή με το greenify; Το έχεις εγκατεστημένο; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Γιατί δε σταματας αυτά που σου ξυπνούν τη συσκευή με το greenify; Το έχεις εγκατεστημένο; Το είχα αλλά ποιο το νόημα να μη σου έρχονται ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μια χαρά μου έρχονται οι ειδοποιήσεις.Αγόρασε το και θα δεις διαφορα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μην παγωσεις ότι θέλει ειδοποιήσεις ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 πάντως και εγώ βρε παιδιά με stock rom , stock kernel βγάζω max 3 ώρες οθονη .max. είναι normal? γιατί αν δεν με απατά η μνήμη μου παλιότερα έβγαζα γύρω στις 4.στο wakelock φαίνονται όλα ok Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 πάντως και εγώ βρε παιδιά με stock rom , stock kernel βγάζω max 3 ώρες οθονη .max. είναι normal? γιατί αν δεν με απατά η μνήμη μου παλιότερα έβγαζα γύρω στις 4.στο wakelock φαίνονται όλα ok Κι εγω τοσο βγαζω περιπου φιλε και το εχω λιγες μερες το τηλεφωνο. Εχω την εντυπωση, οτι τις πρωτες δυο φορτισεις που δεν ειχα κατεβασει μια αραδα απο εφαρμογες, οτι η μπαταρια αντεχε τουλαχιστον 30-40% παραπανω. Τωρα σκεψου μπηκα 7 λεπτα στο ιντερνετ με wifi(ασθενες δεν ξερω αν παιζει ρολο στην καταναλωση) και η μπαταρια εχει πεσει στο 6%. Μηπως ο chrome ειναι ενεργοβορος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μην παγωσεις ότι θέλει ειδοποιήσεις ;) Απλώς παγώνεις οτιδήποτε άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 :cry: συνέβη το μοιραίο. όπως περπατούσα σήμερα έπεσα σε μια λακκούβα και έπεσε κάτω το κινητακι μας...μια φορα μου έπεσε όλη κιόλη αλλα έπεσε με τέτοιο τρόπο που ήταν και φαρμακερή , η οθόνη είναι ok , όμως όλο το πίσω γυαλί έχει γίνει θρύψαλα....κρατιέται στη θέση του επειδή είχα βάλει και πίσω ζελατίνα...αλλα έχει γίνει θρύψαλα.....τι να κάνω ρε παιδιά? υπάρχει κάτι τέτοιο στο ebay??? αντιπροσωπεία? ποσο θα μου στοιχίσει στην αντιπροσωπεία....:(:(:(:(:cry::cry::cry: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 :cry: συνέβη το μοιραίο. όπως περπατούσα σήμερα έπεσα σε μια λακκούβα και έπεσε κάτω το κινητακι μας...μια φορα μου έπεσε όλη κιόλη αλλα έπεσε με τέτοιο τρόπο που ήταν και φαρμακερή , η οθόνη είναι ok , όμως όλο το πίσω γυαλί έχει γίνει θρύψαλα....κρατιέται στη θέση του επειδή είχα βάλει και πίσω ζελατίνα...αλλα έχει γίνει θρύψαλα.....τι να κάνω ρε παιδιά? υπάρχει κάτι τέτοιο στο ebay??? αντιπροσωπεία? ποσο θα μου στοιχίσει στην αντιπροσωπεία....:(:(:(:(:cry::cry::cry: Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αν σου δουλεύει κανονικά! Το έπαθα και γω πριν 1 μήνα περίπου. http://www.ebay.com/itm/360647375577?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/111162407643?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παίρνεις αυτά και είναι πάλι στολίδι! Θέλει λίγη προσπάθεια και προσοχή στην αλλαγή αλλά θα είναι πάλι σαν καινούριο πίστεψέ με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ευχαριστώ πολύ σταυρο. ηρέμησα λίγο, στην αρχή είχα ξενερώσει πολύ γιατί δεν μου έβγαζε κάτι στο ebay αλλα έψαχνα από το κινητό στο δρόμο :P πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη. όλα είναι ok ,μονο το πίσω μέρος. το link που μου δίνεις είναι αυτό που αγόρασες εσύ? είναι ok? γραφει αυτο το hk στη μεση? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts