Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα σήμερα media markt και δοκίμασα πολλά τηλέφωνα εκτός απ αυτα που ήθελα το g που δεν το ειχε και το l9 ii το οποίο επίσης δεν ειχα τεσπα δοκίμασα το moto g φοβερό για την χρήση που θελω εγώ αλλα με χάλασε ο σχεδιασμός ενα άλλο που μου άρεσε είναι το p6 εκεί με χαλάσε η μάρκα δεν ξερω τι να κάνω;

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι δεν λέω πολύ καλα χαρακτηρίστηκα αλλα κατι μου κολλάει θα πάω να γράψω και να ζητήσω εντυπώσεις απο το ανάλογο νήμα! Με ενδιαφέρει να ρολαρει όμορφα και να σηκώνει το κιτ ΚΑΤ ;

Τελικα δεν αντεξα με την καμερα του και την αυτονομια του και το πουλαω.Ηδη πηρα ενα Moto G για μεχρι να βρω λεφτα να αξανγυρισω στο αγαπημενο G2.

Πολυ ωραιο κινητο το G.Αν εξαιρεσουμε αυτα τα 2(που για μενα ειναι βασικα) στα λεφτα του ειναι βασιλιας!

Ναι δεν λέω πολύ καλα χαρακτηρίστηκα αλλα κατι μου κολλάει θα πάω να γράψω και να ζητήσω εντυπώσεις απο το ανάλογο νήμα! Με ενδιαφέρει να ρολαρει όμορφα και να σηκώνει το κιτ ΚΑΤ ;

Φίλε το κινητό ρολάρει πολύ καλά και ας έχει 1GB Ram, αφού φοράει γυμνό λειτουργικό, χωρίς κάποιο ui. Σου προτείνω να περιμένεις λίγο καιρό, να έρθει η 4G έκδοση με την υποδοχή Micro SD. Το κινητό έχει πολύ όμορφη οθόνη και η κάμερα του είναι μια χαρά για 5άρα. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αυτή την εποχή σ' αυτά τα λεφτά, αφού δεν βρήκες το G.

Φίλε που με ρωτηςες Δίνω με δυσκολία τα 230 που ειχε το κινητό γτ πλέον δεν μπορω να το βρω γιατί απλα το θαυμάζω παρά πολύ αλλα για μένα στα 250 χαλάει το πράγμα μάλλον οδεύω προς το moto g! Φίλε τι εννοείς ότι θα βγει μοντέλο με 4g και υποδοχή για κάρτα μνήμης; Ποτέ; Ξέρουμε κατι επίσημο;

Φίλε που με ρωτηςες Δίνω με δυσκολία τα 230 που ειχε το κινητό γτ πλέον δεν μπορω να το βρω γιατί απλα το θαυμάζω παρά πολύ αλλα για μένα στα 250 χαλάει το πράγμα μάλλον οδεύω προς το moto g! Φίλε τι εννοείς ότι θα βγει μοντέλο με 4g και υποδοχή για κάρτα μνήμης; Ποτέ; Ξέρουμε κατι επίσημο;

Διάβασε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392075

Τελικα δεν αντεξα με την καμερα του και την αυτονομια του και το πουλαω.Ηδη πηρα ενα Moto G για μεχρι να βρω λεφτα να αξανγυρισω στο αγαπημενο G2.

Πολυ ωραιο κινητο το G.Αν εξαιρεσουμε αυτα τα 2(που για μενα ειναι βασικα) στα λεφτα του ειναι βασιλιας!

Και θα αντέξεις την κάμερα του Μότο που είναι χειρότερο; :p (και τον 0 χώρο)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

γιατινα μην αντεξει εγω διαβαζω πολυ καλα σχολια για την καμερα του moto g

Είπαμε οτι έχει μέτρια καμερα για 13mp αλλά όχι να τη συγκρίνουμε καο με 5!Μη διαβαζεις οτι να ναι.Είμαστε αρκετά αντικειμενικοί οι περισσοτεροι σε αυτό το νημα.

Αφού δεν μπορείς να πάρεις το g, πάρε το motog να τελειώνει η δουλεια.Σε έχουμε βοηθήσει παραπανω απο πολύ και άρχισε να κουράζει το θέμα.Τελευταια φορά θα πω οτι το g ειναι ανώτερο σε όλα άσχετα αν εσένα σου φαίνεται ακριβό.Για 230 είναι οτι καλυτερο.

Αν δεν μπορείς δώσε 180 για το motorola

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

ναι δεν αντιλεγω σε κατι συζητηση κανουμε ρε παιδια και ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα οποιος βαριεται η απλα δεν θελει να απαντησει απλα δεν απανταει! φιλικα ετσι!

Ναι φιλέ μου αλλά εδώ είναι το νήμα του g και βλέπεις οτι σου δίνουμε επιλογές και δεν είμαστε κολλημενοι οτι έχουμε το καλυτερο κινητό.

Άκου πως παει

180 moto g

230 g

280 nexus 5

Αυτες ειναι οι επιλογές σου κατα την άποψη μου ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις.Εφόσον η τιμή του g ανεβηκε δεν έχεις αλλη επιλογη απο το motog που είναι και το χειροτερο όμως.

Διαλεγεις και παιρνεις

...Νίκος...

Ενημέρωση:!:

Να υπενθυμίσω ότι εδώ δεν ειναι το κατάλληλο θέμα για συγκρίσεις /επιλογή συσκευών ,μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σας στην σωστή ενότητα .

Ευχαριστώ !

Samsung galaxy s21+

Και θα αντέξεις την κάμερα του Μότο που είναι χειρότερο; :p (και τον 0 χώρο)

Μεχρι την Δευτερα θα εχω και τα 2 κινητα στην κατοχη μου οποτε αν θελετε ανεβαζω φωτογραφιες για συγκριση.Μεχρι στιγμης στις φωτογραφιες και μονο το moto g δειχνει αρκετα καλυτερο.Στην μπαταρια ακομα δεν ξερω...

Σε ολα τα αλλα ειναι με διαφορα καλυτερο το optimus g.

Μεχρι την Δευτερα θα εχω και τα 2 κινητα στην κατοχη μου οποτε αν θελετε ανεβαζω φωτογραφιες για συγκριση.Μεχρι στιγμης στις φωτογραφιες και μονο το moto g δειχνει αρκετα καλυτερο.Στην μπαταρια ακομα δεν ξερω...

Σε ολα τα αλλα ειναι με διαφορα καλυτερο το optimus g.

Πανό δοκιμασε το g μαμά και μετα πες μας!Έχασε πολύ με cm11 η κάμερα να ξέρεις!

...Νίκος...

Για στοκ μιλαω ρε συ.

Εν το μεταξυ πριν λιγο εμαθα πως στο moto g αν κανεις root χανεις την εγγυηση.Κατα τα αλλα ειναι google phone.Ελεος...

Καπου διαβαζα.οτι και η LG ετοιμαζει κατι παρομοιο.

Μην.αγχωνεσαι μολις παρει λιγο ακομα τα πανω της σε θεμα πωλησεων θα βαλει και αυτη το ''ΚΝΟΧ'' της.

Ειναι απλα θεμα χρονου

...Νίκος...

Καλημερα παιδια, τι λετε για αυτο το gadget για το κινητο μας? Φαινεται ενδιαφερον.

http://www.e-shop.gr/kingston-mlw221-mobilelite-wireless-p-PER.552748&sid=1

Νομίζω ότι οποιοδήποτε καλώδιο σου κάνει :)

Mirroring στην τηλεόραση την οθόνη

Ξαφνικά πριν από λίγο μου έχει ενεργοποιηθει η μετατροπή κειμένου σε φωνή και δεν μπορώ με τίποτα να την απενεργοποιησω, με έχει σπάσει τα νεύρα
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Ξαφνικά πριν από λίγο μου έχει ενεργοποιηθει η μετατροπή κειμένου σε φωνή και δεν μπορώ με τίποτα να την απενεργοποιησω, με έχει σπάσει τα νεύρα

Ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-talkback?

Εντιτ:ή αυτο που λεει παρακατω:μετατροπη κειμενου σε φωνη;;

Λοιπον,αμα σας πω πως τωρα βρηκα πως εχει και αλλα θεματα για το κινητο(εκτος απο τα προεγκατεςτημενα,αυτα ταχα δει...) στο lgsmartworld app τι θα μου πειτε;;;

Απιστευτο.δεν τοχα ανοιξει καν αυτο το app

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)