Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην αγχώνεσαι για αυτό. Στο g2 θα δεις λαγκακια, στο g όχι :D

Μπααα...Μεχρι στιγμης πιο πολλα λαγκακια εχει το G αλλα σε λογικα πλαισια.

Το G2 με 4.4.2 (συγκεκριμενα με την CloydyFlex γιατι στοκ δεν ειχα δοκιμασει) μονο με το nexus 5 συγκρινεται σε ταχυτητα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπααα...Μεχρι στιγμης πιο πολλα λαγκακια εχει το G αλλα σε λογικα πλαισια.

Το G2 με 4.4.2 (συγκεκριμενα με την CloydyFlex γιατι στοκ δεν ειχα δοκιμασει) μονο με το nexus 5 συγκρινεται σε ταχυτητα.

Με aosp λογικα θα ερχεται στα λογικα τοου το g2.

Αλλα που ακριβως ειδες λαγκακια στο g? Πες μου να το τσεκαρω κι εγω και στο G και στο n5

Με aosp λογικα θα ερχεται στα λογικα τοου το g2.

Αλλα που ακριβως ειδες λαγκακια στο g? Πες μου να το τσεκαρω κι εγω και στο G και στο n5

Δεν φοραγα aosp αλλα μια g flex based.Το ιδιο γρηγορα ομως πηγαινε κι η stock based custom rom.

Δεν ειπα οτι εχει λαγκακια,απλα το G2 ειναι πιο σβελτο απο την ωρα που πηρε την κιτ κατ.

Επειδη εσεις να φανταστω το εχετε λιωσει το κινητο για να βρειτε το καλυτερο για την μπαταρια,μπορειτε να προτεινετε ρομ,κερνελ και ρυθμισεις γιατι το κινητο νιωθω πως δεν καταναλωνει μπαταρια αλλα βενζινη.Την πινει! :lol:

Ειμαι στο 86% με 3:30 ωρες χρησης και 32 λεπτα οθονη.Greenify,κατεβασμα την συχνοτητα GPU και CPu μεσω του solid kernel,φωτεινοτητα χαμηλα και χρηση τιποτα το φοβερο.

Edited by mindfield

Πανο δες μερικές σελίδες πίσω τα αναφέρω αναλυτικα.Έχω ανεβάσει και στατιστικά.

Είμαι απο κινητό τωρα

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Πανο δες μερικές σελίδες πίσω τα αναφέρω αναλυτικα.Έχω ανεβάσει και στατιστικά.

Είμαι απο κινητό τωρα

Oκ το βρηκα εχεις βαλει cm 11.Θα δοκιμασω αλλη μια που υποσχεται πολλα(Εpsilon project v03) κι αν δεν, το γυριζω κι εγω στο βαρετο pure android...

Edited by panosfx

Καλησπερα παιδια!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω και δυστυχως δεν ειναι για καλο λογο..Ειμαι erasmus στο Αμβουργο και λιγες μερες αφοτου ηρθα μου κλεψανε το Optimus G μου το οποιο ειχα παρει μολις ενα μηνα πριν. :( Καταλαβαινετε τη στεναχωρια μου φανταζομαι.Οποτε αν καποιος ενδιαφερεται να πουλησει το δικο του για οποιοδηποτε λογο ας επικοινωνησει μαζι μου!

Ευχαριστω! :)

Καλησπερα παιδια!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω και δυστυχως δεν ειναι για καλο λογο..Ειμαι erasmus στο Αμβουργο και λιγες μερες αφοτου ηρθα μου κλεψανε το Optimus G μου το οποιο ειχα παρει μολις ενα μηνα πριν. :( Καταλαβαινετε τη στεναχωρια μου φανταζομαι.Οποτε αν καποιος ενδιαφερεται να πουλησει το δικο του για οποιοδηποτε λογο ας επικοινωνησει μαζι μου!

Ευχαριστω! :)

200€ έχει καινούργιο αδελφέ πια. Δεν νομίζω κανένας να σου το δώσει φθηνότερα....

Με cm11 τι κερνελ έχετε; τον μαμά; Γιατί stock Rom+ ruby έχω ΤΡΕΛΉ κατανάλωση μπαταρίας, 2 ώρες οθόνη δε βγάζω...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Solid cyano η τον gproj cm based δεν θυμάμαι ακριβως το όνομα.

Σταυρό ναι μπορεί να το κανει καμια φορα

...Νίκος...

Σε stock based rom υπαρχει καποιο μοντακι η' εφαρμογη για αυξηση της εντασης του ηχου στο ηχειο;Δεν με ενδιαφερειγια τα ακουστικα.

Επισης την cm11 που την βρισκουμε;Xda δεν μπορω να την βρω...

Edited by panosfx

Σε stock based rom υπαρχει καποιο μοντακι η' εφαρμογη για αυξηση της εντασης του ηχου στο ηχειο;Δεν με ενδιαφερειγια τα ακουστικα.

Επισης την cm11 που την βρισκουμε;Xda δεν μπορω να την βρω...

Μόνο με custom kernel με υποστήριξη faux sound. Νομίζω ο ruby έχει την δυνατότητα αυτή.

Τις τελευταίες cm11 nightlies μπορείς να τις κατεβάσεις από εδώ http://download.cyanogenmod.org/?device=e975

[ATTACH]45023[/ATTACH]

Έχει κανείς ιδέα από τι προέρχεται αυτό και τι είναι γενικώς ;

Solid cyano η τον gproj cm based δεν θυμάμαι ακριβως το όνομα.

Σταυρό ναι μπορεί να το κανει καμια φορα

Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο!

Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως έχει πέσει απίστευτα η απόδοση της μπαταρίας... Συγκεκριμένα μονο wifi , λιγες κλήσεις, Facebook, whatsapp , και γενικά τσατ δυσκολεύεται να περάσει ακόμα και το 3ωρο! Περίεργο δεν είναι;

Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο!

Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως έχει πέσει απίστευτα η απόδοση της μπαταρίας... Συγκεκριμένα μονο wifi , λιγες κλήσεις, Facebook, whatsapp , και γενικά τσατ δυσκολεύεται να περάσει ακόμα και το 3ωρο! Περίεργο δεν είναι;

Ναι το εκανε και σε μενα!Και πολλα wakelocks ειχα!

Αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω τις caches και να ξαναφλασαρω τον kernel.

Δειχνει να εστρωσε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tommy χαμος γινεται ρε!Δεν κοιμαται με τιποτα το δικο σου!

Υποψιαζομαι οτι αν δεν εχεις περασει οτι να ναι εφαρμογες, δεν κανεις σωστη χρηση του greenify!Χωρις να υπονοω οτι εγω ξερω να το χρησιμοποιω καλυτερα!:lol:

...Νίκος...

Ναι το εκανε και σε μενα!Και πολλα wakelocks ειχα!

Αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω τις caches και να ξαναφλασαρω τον kernel.

Δειχνει να εστρωσε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tommy χαμος γινεται ρε!Δεν κοιμαται με τιποτα το δικο σου!

Υποψιαζομαι οτι αν δεν εχεις περασει οτι να ναι εφαρμογες, δεν κανεις σωστη χρηση του greenify!Χωρις να υπονοω οτι εγω ξερω να το χρησιμοποιω καλυτερα!:lol:

Wipe cache? Και ποιον kernel χρησιμοποιείς τώρα αν επιτρέπεται;

Η ένδειξη powerManager πολλαπλασιάζεται και το βλέπω και στο sp της κοπέλας μου (κάτι τρέλα νούμερα βλέπω). Υποψιάζομαι μια εφαρμογή ,την πετάω και βλέπω .

Νίκο πως θα μπορούσα να χρησιμοποιώ λάθος το greenify ?

Να πρασινιζεις εφαρμογες που οταν τις ανοιγεις ξυπνουν και αλλες,κατι σαν αλυσιδα.

Μεγαλη ιστορια το greenify μη τη ψαχνεις θελει πολλα πειραματα για να το μαθεις καλα.

Γι αυτο και εγω δεν πρασινιζω περιεργα system apps παρα μονο facebook κτλ

...Νίκος...

Παιδες μια ερωτηση, εγκατεστησα το gsam battery, το φορτισα στο full, αλλα δεν κανει reset στους χρονους χρησης τηλεφωνου κλπ...η ρυθμιση ειναι μα κανεο reset στο last unplugged

Παιδες μια ερωτηση, εγκατεστησα το gsam battery, το φορτισα στο full, αλλα δεν κανει reset στους χρονους χρησης τηλεφωνου κλπ...η ρυθμιση ειναι μα κανεο reset στο last unplugged

για δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις τη συσκευη.οι χρονοι που βγαζει με το που ανοιγει η εφαρμογη θα μηδενισουν...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τελικα φανταστικη η cm11 που μολις εβαλα.Παει σφαιρα το κινητο.Ειχα χρονια να φλασαρω cyanogenmod κι εχει αλλαξει αρκετα προς το καλυτερο.

Εχει βρει κανεις lg g2 keyboard για cm11;Μονο αυτο βρηκα αλλα σε portait δουλευει ετσι ακομα κι αν βγαλω την ρυθμιση για ενα χερι.

για δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξεις τη συσκευη.οι χρονοι που βγαζει με το που ανοιγει η εφαρμογη θα μηδενισουν...

Ευχαριστώ,θέλει ενα restart στην αρχή λογικά γιατί δεν έπαιρνε χαμπάρι η εφαρμογή

Με το να πρασινίσεις το fb για παράδειγμα τι κερδίζεις?

Υποτιθεται μπαταρια και ram

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανο σχεδον μονοδρομος η cm11 για το κινητο μας.Παιξε λιγο και με kernel, ρευματα, συχνοτητες και ανεβασε στατιστικα μπαταριας να δουμε

...Νίκος...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)