pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έβαλα τον νέο Stock Solid, άνοιξα το intelliplug αν και δεν έχω ιδέα τι κάνει, interactive governor, underclock @ 162, undervolt 50-100 σε όλα... περιμένω να δω την αύξηση :) κάθε πρόταση δέκτη! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έβαλα τον νέο Stock Solid, άνοιξα το intelliplug αν και δεν έχω ιδέα τι κάνει, interactive governor, underclock @ 162, undervolt 50-100 σε όλα... περιμένω να δω την αύξηση :) κάθε πρόταση δέκτη! Λοιπον! Κλείσε το intelliplug και άνοιξε το mpdecision αν υπάρχει.Κανουν την ίδια δουλεια αλλά είναι της qualcomm. Ondemand βάλε governor σε cpu και gpu. Νομιζω οτι κανει καλύτερη διαχείριση. Την ελάχιστη συχνότητα αστην όπως είναι στα 384 αφού δεν κερδίσεις σχεδόν τπτ.Μόνο κακό θα σ κανει.Μείωσε την μέγιστη αν θες Βάλε και deadline governor στο Ι/Ο. Αυτά απο μένα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 χρησιμοποιει κανεις το miracast για να συνδεει το κινητο με υπολογιστη windows 8?ειναι εφικτο αυτο?και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 χρησιμοποιει κανεις το miracast για να συνδεει το κινητο με υπολογιστη windows 8?ειναι εφικτο αυτο?και πως? Εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι ενας τροπος για να συνδεεσαι με την τηλεοραση σου ας πουμε (εαν αυτη υποστηριζει κατι παρομοιο). Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ γιατι δεν εχω τηλεοραση :p Υπαρχει και αυτο που σου δειχνει στον υπολογιστη το κινητο και το χειριζεσαι απο εκει. Το on-screen phone. Το ειχα δοκιμασει καποτε και λειτουργει κανονικα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι ενας τροπος για να συνδεεσαι με την τηλεοραση σου ας πουμε (εαν αυτη υποστηριζει κατι παρομοιο). Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ γιατι δεν εχω τηλεοραση :p Υπαρχει και αυτο που σου δειχνει στον υπολογιστη το κινητο και το χειριζεσαι απο εκει. Το on-screen phone. Το ειχα δοκιμασει καποτε και λειτουργει κανονικα! ναι το ξερω οτι ειναι για τηλεοραση..αλλα αν υποστηριζει και το κινητο και το tablet στην περιπτωση μου(asus t100) miracast γιατι να μην μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους?το on screen phone κολλαει πολυ αν βαλεις καποιο παιχνιδι και επισης δεν βολευει για να κανεις stream μια ταινια ας πουμε.αν καποιος εχει ιδεα απο miracast ας μας διαφωτισει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Nandroid μόνο αν βάλεις custom rom (όπως είπαν και οι φίλοι) , με cwm δεν έχω ασχοληθεί. Μην αγχώνεσαι, σε boot loop δεν πρόκειται να μπεις μιας και το exposed κάνει για το κινητό μας αρκεί να το κάνεις σωστά (που δεν είναι τίποτα δύσκολο). Θα κάνω σύντομα έναν οδηγό και θα τον ανεβάσω. :) υγ: έτοιμος ο οδηγός. ;) Φιλε μου τι να πω! Χιλια ευχαριστω! Οσο νουπω θα κανω και τις δοκιμες μου! Δεν νομιζω να αντιμετωπισω θεμα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπον! Κλείσε το intelliplug και άνοιξε το mpdecision αν υπάρχει.Κανουν την ίδια δουλεια αλλά είναι της qualcomm. Ondemand βάλε governor σε cpu και gpu. Νομιζω οτι κανει καλύτερη διαχείριση. Την ελάχιστη συχνότητα αστην όπως είναι στα 384 αφού δεν κερδίσεις σχεδόν τπτ.Μόνο κακό θα σ κανει.Μείωσε την μέγιστη αν θες Βάλε και deadline governor στο Ι/Ο. Αυτά απο μένα! Διάβασα ότι το intelliplug κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση... Όπως επίσης και ο interactive και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος :) Για την ελάχιστη γιατί το λες; θα δοκιμάσω τον deadline :) Πάντως για κάποιο λόγο, ενώ έπιασα 20.500 στο antutu, ενώ τα γύρισα σε στοκ δε μπορώ να περάσω τα 13-14.000.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και γω κάπου στο xda το είχα διαβάσει οτι οι επεξεργαστές μας δεν είναι καλό να δουλεύουν κάτω απο 300mhz. Μπορεί να μην ισχυει βεβαια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λες; θα το ψαξω αν ειναι... Παντως μια μικρη διαφορα την εχω δει, θα πω αποτελεσματα το βραδυ :) Επισης το 13-14.000 παραμενει, με τα CPU integer-float να ειναι εξαιρετικα χαμηλο (~500) αλλα στη χρηση η σε βαρια παιχνιδακια δεν ειδα κανενα προβλημα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αλλη μια μερα σκληρης χρησης εφτασε στο τελος. Εχει φτασει σε αλλα επιπεδα νομιζω το κινητο που οταν το ειχα πρωτοπαρει εβγαζε σχεδον τα μισα. Τοτε μου ανοιξαν τα ματια αρχικα καποια παιδια εδω μεσα που τα ευχαριστω πολυ και κατα κυριο λογω το xda και εχουμε φτασει σημερα σε κατι που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να το καταφερω στις αρχες ηθελα δυο μπαταριες! Η χρηση που εγινε στο κινητο ηταν: Κλησεις Browsing Facebook Youtube Viber Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αλλη μια μερα σκληρης χρησης εφτασε στο τελος. Εχει φτασει σε αλλα επιπεδα νομιζω το κινητο που οταν το ειχα πρωτοπαρει εβγαζε σχεδον τα μισα. Τοτε μου ανοιξαν τα ματια αρχικα καποια παιδια εδω μεσα που τα ευχαριστω πολυ και κατα κυριο λογω το xda και εχουμε φτασει σημερα σε κατι που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να το καταφερω στις αρχες ηθελα δυο μπαταριες! Η χρηση που εγινε στο κινητο ηταν: Κλησεις Browsing Facebook Youtube Viber Πλάκα κάνεις! Μου φαίνεται ότι θα στραφώ σε custom rom/kernel. Δυστυχώς έκανα τα πάντα, πάγωσα όλες τις εφαρμογές, διέγραψα αυτές της google αλλά με 2 ώρες viber, δίκτυο στο αυτόματο, κάνα παιχνίδι, 2 ώρες μουσική, μισή ώρα κλήσεις κλπ, βγάζω 2,5 ώρες οθόνης και με υπόλοιπο μπαταρίας 40%. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Άρα 4μιση με 1% υπόλοιπο. Στο μέσο όρο δηλαδή Η αυτόματη λειτουργία στο δίκτυο είναι ενεργοβόρα σε όλες τις συσκευές. Εξαρτάται και το μέρος που είναι ο καθένας βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Επισης το 13-14.000 παραμενει, με τα CPU integer-float να ειναι εξαιρετικα χαμηλο (~500) αλλα στη χρηση η σε βαρια παιχνιδακια δεν ειδα κανενα προβλημα Πετρο περιεργο αυτο που σου συμβαινει με το antutu! Δες εμενα με cyano kernel αν θυμαμαι καλα και cpu 1134 αντι για 1512 και gpu 200 αντι για 400 mhz. Αφου δεν εχεις προβλημα ομως μην ασχολεισαι Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Johnboy εισαι παρα πολυ καλα με αυτα που λες!Αστο να παει μια φορα στο 5% και νομιζω θα εισαι απολυτα ευχαριστημενος με τα νουμερα που θα δεις. Νικο δεν εχει την ιδια γραμμικη πτωση η μπαταρια απο το 100-0%. Αυτο που εχω δει σε μενα ειναι οτι ως το 50κατι πεφτει πιο αργα απο οτι απο τα μισα και κατω.Αλλα ναι καπου εκει που λες θα ειναι το παιδι οποτε δε νομιζω να εχει θεμα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καμία φορά δεμ πέφτει η μπαταρία σταθερά σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα νούμερα του πάντως είναι νορμάλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Johnboy εισαι παρα πολυ καλα με αυτα που λες!Αστο να παει μια φορα στο 5% και νομιζω θα εισαι απολυτα ευχαριστημενος με τα νουμερα που θα δεις. Νικο δεν εχει την ιδια γραμμικη πτωση η μπαταρια απο το 100-0%. Αυτο που εχω δει σε μενα ειναι οτι ως το 50κατι πεφτει πιο αργα απο οτι απο τα μισα και κατω.Αλλα ναι καπου εκει που λες θα ειναι το παιδι οποτε δε νομιζω να εχει θεμα Γενικά δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 15-20% , μόλις βρω ευκαιρία το φορτίζω. Αυτό είναι τα screenshot που τράβηξα πριν το βάλω να φορτίσει (για ασφάλεια): Εικόνα 1 Κάτι άλλο: θέλω να περάσω το πληκτρολόγιο των xperia που είναι για jb εκδόσεις (4.0+) και μου έχει ένα zip και στις πληροφορίες αναφέρει ότι θέλει φλασάρισμα με cwm. Αυτό πως το κάνω? Βάζοντας το cwm πειράζω περισσότερο το κινητό? Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Έχουμε cm11 snapshot m6: http://www.cyanogenmod.org/blog/cyanogenmod-11-0-m6-release Βέβαια μάλλον καθαρά ψυχολογικό το βλέπω το όνομα μιας και μέχρι και την τελευταία βραδινή πριν από την M6 τα πράγματα είναι πολύ σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Πετρο περιεργο αυτο που σου συμβαινει με το antutu! Δες εμενα με cyano kernel αν θυμαμαι καλα και cpu 1134 αντι για 1512 και gpu 200 αντι για 400 mhz. Αφου δεν εχεις προβλημα ομως μην ασχολεισαι Λες να την έκαψα; :p αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα, εκτός και αν το λογισμικό είναι πια τόσο καλογραμμένο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο το έχω σε στοκ ρομ. Ψήνομαι να βάλω την καινούρια snapshot. Αν το καλοκαίρι που θα βγει η στοκ σε κιτκατ, αν αποφασίσω να γυρίσω σε στοκ, πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε παιδια διαβαστε και κανενα ποστ πιο πισω, καντε και κανενα search. Μονο εγω εχω απαντησει σε αυτη την ερωτηση πανω απο 5 φορες και η τελευταια ειναι δυο σελιδες πιο πισω. Sorry φιλε που πιαστηκα απο σενα αλλα ειναι κριμα να γεμιζουμε σελιδες με τα ιδια και τα ιδια Ετσι γυρνας σε στοκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Η αληθεια ειναι φιλε Sounik πως εγω φταιω , εγω ξεκινησα τις ερωτησεις! Παντως οντως μου απαντησες ακριβως το ιδιο για ξαναφλασαρισμα της στοκ 2 σελιδες πιο πισω! Περασα και το xposed και εσυ εισαι η "αιτια" . χεχεχε! thanx ολα τα παιδια! Με βλεπω σε κανα χρονο να αρχιζω τα flashαρισματα :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ξεκινα απο τωρα τα φλασαρισματα γιατι αν κρινω απο την 4.4 στο gpad με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο. Οποτε αν την παρουμε ποτε εμεις (κραταω μικρο καλαθι) νομιζω οτι θα ειναι πολυ καλη λογικα και καλυτερη απο την τωρινη 4.1 stock. Και δεν πιστευω να χρειαστει να μπουμε γρηγορα στη διαδικασια να την αλλαξουμε. Να φανταστεις ο μονος λογος που εκανα root το gpad ειναι για να περασω το greenify! Ισως ομως με πιασει τπτ να βγαλω καμια 10αρια ωρες οθονη και με εκεινο και αρχισω το σκαλισμα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν εχω κανεναν απολυτως λογο για να φλασαρω το οτιδηποτε προς το παρον. :) Ολα ειναι υπερ-κομπλε στο κινητο και με το Xposed περναει και σε αλλο level η φαση. Ειμαι ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες :) Αν η kitkat σε εμας ερθει με το καλο, και ειναι τοσο δυνατη οσο λες, τοτε ακομη ενας λογος λιγοτερος να αρχισω να φλασαρω :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μπήκα κι εγώ στην παρέα των κατόχων. Το κινητό είναι Οντως πολύ καλό. Να πω ότι η αυτοματη φωτεινότητα μένει επιλεγμένη μόνο αν υπάρχει σιμ στο τηλεφωνο, αλλιώς πρεπει ννα ξαναεπιλεγει χειροκίνητα. Το αναφέρω γιατί είδα οτι είχε προβληματίσει κάποιους αυτο και μάλλον θα το δούλευαν χωρίς σιμ. Τέλος να ρωτησω αν ο φακός της κάμερας έχει κάποιου ειδους προστατευτικό αυτοκόλλητο ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Τέλος να ρωτησω αν ο φακός της κάμερας έχει κάποιου ειδους προστατευτικό αυτοκόλλητο ή είναι η ιδέα μου; Καλοριζικο φιλε μου. Δε θυμαμαι να σου πω.δες κανενα unboxing video sto youtube.αν δε ξεβγαινει καποιο αυτοκολλητο τοτε δεν εχει. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts