Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κοσμοτε πιάνω πάνω από 22

https://www.dropbox.com/s/p459i17eh5b4wvy/Screenshot_2014-01-12.png

Edited by oregon

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με κοσμοτε πιάνω πάνω από 22

https://www.dropbox.com/s/p459i17eh5b4wvy/Screenshot_2014-01-12.png

Αντιγράφω από άλλο topic που έχω παραθέσει κάποια τεστ:

1η Μέτρηση (ώρα 10.51) δίπλα από τον Πανιώνιο μέσα στο σπίτι μου με 2-3 στα 5 σήμα

27.06Mbps/8.84Mbps

Ping: 21ms

2η Μέτρηση (ώρα 16.53) Αγίας Φωτεινής κοντά στο POLIS PARK μέσα στην δουλειά μου με 4 στα 5 σήμα

47.83Mbps/13.60Mbps

Ping: 25ms

3η Μέτρηση (ώρα 20.22) Κοντά στην Αγία Παρασκευή (εκκλησία) με 4 στα 5 σήμα

26.16Mbps/20.46Mbps

Ping: 22ms

Όλα αυτά με Cosmote και Optimus G Ελληνικό αρουτάριστο! ;)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Στην αρχή τρόμαξα, πιάνει τέτοιο σήμα η Wind στη Νέα Σμύρνη; :p

Η+ δεν βγάζει ποτέ, ταχύτητες όμως πιάνει κανονικά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μόλις μας χαιρέτησε το πίσω γυαλί και πιθανότατα έχει κάνει λακουβα δίπλα στο σήμα της lg... Καμια λύση παιδιά;

Τσέκαρε αρκετές σελίδες πίσω στο νήμα, έχουν δοθεί λινκ για original πλάτη με 20κάτι ευρώ από ebay και σε άλλους, το αλλάξανε μόνοι και έγινε ξανα κουκλί :)

2η Μέτρηση (ώρα 16.53) Αγίας Φωτεινής κοντά στο POLIS PARK μέσα στην δουλειά μου με 4 στα 5 σήμα

47.83Mbps/13.60Mbps

Ping: 25ms

Αυτό που ποσταρα εγώ ήταν σε 3G επειδή έλεγε για hsdpa ο φίλος .

Σε 4G πιάνω πάνω από 45

Προχτές έβαλα μία κάρτα q στο κινητό και όταν έβαλα αυτήν που είχα, δεν έχω πλέον mobile internet (cosmote). Υπάρχει πιθανότητα να σβήστηκε κάποια ρύθμιση (με την sim της q) που πρέπει να ξαναβάλω;

Λογικα πρεπει να πας στις ρυθμισεις - περισσοτερα... - Δικτυα κινητης τηλεφωνιας - ονοματα σημειου προσβασης και να ορισης προεπιλεγμενο το "Cosmote Internet" γιατι ισως παρεμεινε στο Q-Telecom internet.

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να τα λέμε συχνά (για καλό) :p

Μήπως πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις apn του internet ??

Σε άλλα νέα, το φόρτισα χθες το βράδυ μέσω usb στον υπολογιστή και στις 3 το ξημέρωμα το έβγαλα, το άφησα σε λειτουργία πτήσης και πριν από λίγο είδα ότι είχε χάσει 4% με πρώτο το «Σύστημα Android» κι αυτά τα στατιστικά. Είναι φυσιολογικό ??

νομιζω οτι σε 6 ωρες να σου φαει 3% ειναι ψιλοφυσιολογικο. Ισως εβαλες κατι που να ξυπναει και λιγο περισσοτερο το κινητο σου αλλα νομιζω οτι στο 8ωρο μου τρωει περιπου 4% αλλα εχω root και greenify. Οπως και να'χει η μπαταρια θα πρεπει να σου βγαζει περιπου στις 3,5 με 4 ωρες οθονη συνολικα με καλη χρηση σχετικα (internet απο wifi, browsing κλπ)

Δεν πεφτει λεμε!

solid 0.6 με cm11

Με χαλια 2g και χαλια ληψη wifi

Τον solid 0.6 που θα τον βρω;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Τον εχω εγω στο κινητο αλλα και με τον μαμα cm11 να μεινεις ειναι εξισου καλος,μπορει και καλυτερος.Απλα εκεινος σε αφηνει να πειραξεις τα ρευματα και το gamma.

Αν δεν ασχολεισαι με τετοια βαλε cm11 και μην πειραζεις τπτ αλλο.

Τωρα εχω βγαλει τον solid και ειμαι με τον cm ο οποιος εχει και λιγοτερα wakelocks.

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Τον εχω εγω στο κινητο αλλα και με τον μαμα cm11 να μεινεις ειναι εξισου καλος,μπορει και καλυτερος.Απλα εκεινος σε αφηνει να πειραξεις τα ρευματα και το gamma.

Αν δεν ασχολεισαι με τετοια βαλε cm11 και μην πειραζεις τπτ αλλο.

Τωρα εχω βγαλει τον solid και ειμαι με τον cm ο οποιος εχει και λιγοτερα wakelocks.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Πως μπορώ να γυρίσω μαμισια ρομ;;

Edited by Nos1453

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις μας χαιρέτησε το πίσω γυαλί και πιθανότατα έχει κάνει λακουβα δίπλα στο σήμα της lg... Καμια λύση παιδιά;

Είχα κάνει και εγώ το πίσω γυαλί μπαμπίνικο. Έστειλε ο Νίκος ενα σωστό λινκ, όλο δικό του http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.Xe975+housing&_nkw=e975+housing&_sacat=0&_from=R40.

Εγώ πήρα αυτό, και ολα καλά. Απλά, σκεψου να πάρεις την λευκή πλάτη εαν είχες μαύρη, θα είναι σαν να άλλαξες τηλέφωνο :p

Βγάζεις τις 2 βιδούλες απο κάτω, το ανοίγεις προσεκτικά. Το παλιό καπάκι θα έχει ενα αυτοκολιτάκι με IMEΙ serial και άλλα διάφορα απο την μέσα πλευρά. Πολύ προσεκτικά με ενα κοπίδι ξεκόλλησε το (για να μήν το τσαλακώσεις με το νύχι) και βάλτο στην ίδια θέση στο καινούριο και είσαι έτοιμος.

Πως μπορώ να γυρίσω μαμισια ρομ;;

Με τον οδηγο που σου ειχε ανεβασει ο Νικος κανα δυο σελιδες πριν

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Είχα κάνει και εγώ το πίσω γυαλί μπαμπίνικο. Έστειλε ο Νίκος ενα σωστό λινκ, όλο δικό του http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.Xe975+housing&_nkw=e975+housing&_sacat=0&_from=R40.

Εγώ πήρα αυτό, και ολα καλά. Απλά, σκεψου να πάρεις την λευκή πλάτη εαν είχες μαύρη, θα είναι σαν να άλλαξες τηλέφωνο :p

Βγάζεις τις 2 βιδούλες απο κάτω, το ανοίγεις προσεκτικά. Το παλιό καπάκι θα έχει ενα αυτοκολιτάκι με IMEΙ serial και άλλα διάφορα απο την μέσα πλευρά. Πολύ προσεκτικά με ενα κοπίδι ξεκόλλησε το (για να μήν το τσαλακώσεις με το νύχι) και βάλτο στην ίδια θέση στο καινούριο και είσαι έτοιμος.

Κάθε μέρα που το βλέπω με πιάνει η ψυχή μου! Αυτό που πήρες έχει τα ίδια γράμματα με το δικό μας κάτω κάτω? και το σήμα της LG?

Με τον οδηγο που σου ειχε ανεβασει ο Νικος κανα δυο σελιδες πριν

Δεν γυρνάει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χθες έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι τρελά. Ταξίδευα χθες το βράδυ κι επειδή είχα λίγη μπαταρία και το ήθελα το πρωί, το έβαλα σε λειτουργία πτήσης. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το κοιτάω και βλέπω ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμο wifi. Κατέβασα τις ειδοποιήσεις και είδα ότι ξαφνικά ενεργοποιήθηκε το gps και το wifi!

Σήμερα, συνδέθηκε στο wifi ενός φίλους που το είχε ξεκλείδωτο (είχα ενεργό το wifi) και ξαφνικά άναψε η οθόνη και έγραφε ένα "προετοιμασία" για αρκετή ώρα μέχρι που πάτησα το home button. Όταν έφυγα πήγα να κλείσω το wifi και είδα ότι είχε ενεργοποιηθεί πάλι το gps.

Τέλος, απ'όταν το πήρα έβαλα δικό μου ήχο για τις ειδοποιήσεις και εδώ και λίγη ώρα έχει σταματήσει να χτυπάει στα μηνύματα (ανάβει η οθόνη και μου δείχνει ότι έχω μήνυμα) ενώ όταν πάω να το ξεκλειδώσω ακούγεται ο ήχος του animation (δροσοσταλίδα). Άλλαξα ήχο, ήρθαν μηνύματα, ειδοποιήσεις από παιχνίδια και φβ, αλλά τίποτα, αρνείται πεισματικά να χτυπήσει.

Τι να κάνω ??

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Εμενα μπαινει συνεχεια σε 2G στο ακυρο, και καθομαι και αναρωτιεμαι γιατι δεν πιανω εστω Η πουθενα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχει αλλάξει κανείς το πλαστικό ασημί πλαίσιο χωρίς να αλλάξει οθόνη;

Βοήθεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ορίστε, πιάσε το χέρι μου..

Τι βοήθεια βρε?? :lol:

Διαλέγεις με τα κουμπιά τις έντασης που θέλεις να μπεις και μπαίνεις. Που κολλάς;

Ορίστε, πιάσε το χέρι μου..

Τι βοήθεια βρε?? :lol:

Διαλέγεις με τα κουμπιά τις έντασης που θέλεις να μπεις και μπαίνεις. Που κολλάς;

6995729500 είναι what's up... Από πάρει κάποιος για βοήθεια...

Και πάλι ευχαριστώ...

Έχει κλειδώσει η συσκευή...και δεν δουλεύει το wifi ούτε το bluetooth ούτε data για να επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν και είμαι μια χαρά με την στοκ ρομ.. Αν περάσω την CM θα δω όντως διάφορα? Είναι εύκολα προσβάσιμο o φάκελος του CWM για να επιστρέψω στην στοκ αν δεν μου αρέσει η έχει και εδώ το θέμα με το μπέρδεμα που κάνει στους φακέλους??

Εμενα μπαινει συνεχεια σε 2G στο ακυρο, και καθομαι και αναρωτιεμαι γιατι δεν πιανω εστω Η πουθενα...

Μου φαίνεται ότι έχει δική του προσωπικότητα, ίσως να αρχίζω να το χαϊδεύω που και που μπας και συμπεριφερθεί καλύτερα. :p

Σήμερα πάλι μου έκανε κάτι κουλά (δεν εμφάνιζε ειδοποιήσεις σε διάφορα προγράμματα/παιχνίδια όπως instagram) αλλά δεν μπορώ να το στήνω από την αρχή. Πάντως μου φαίνεται ότι όλα αυτά ξεκίνησαν απ'όταν λιγόστεψε η μνήμη (έχει 3gb ελεύθερα).

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Τόσο μυστήρια στους 10 μήνες που το έχω δε μου συμπεριφέρθηκε! Το έχω εκπαιδευμένο :p Καμμία σχεση δεν έχουν όλα όσα είπες με την μνήμη. Και με λιγότερη τέτοια δεν έκανε. Κάτι μπορεί να στο επηρεάζει (κάποια εφαρμογή ίσως; ). Ειδικά αυτό με το GPS πολύ κουλό! Όσο για το 2g πως γίνεται μόνο του να μπαίνει; αποκλειστικά 2g μπαίνει όταν τσεκάρεις το "χρήση μόνο 2g δικτύων".. :/

• The title was changed to LG Optimus G (E975)