Nos1453 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μπορει καποιος να μ εξηγηση πως κανουλε unlock; ποια τα βηματα...και παλι ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μπορει καποιος να μ εξηγηση πως κανουλε unlock; ποια τα βηματα...και παλι ευχαριστω!!! Κατεβαζεις το freegee απο το playstore το οποιο ειναι το προγραμμα που σου ξεκλειδωνει τον bootloader και σου εγκαθιστα και την recovery. Μετα ολα ειναι ευκολα.Μπαινεις xda κατεβαζεις rom,kernel και οτι αλλο θες και τα εγκαθιστας μεσα απο την recovery Οτι πρεπει να εισαι root εννοειται γι αυτο το αναφερω τελευταιο! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια, συναιβει το μοιραιο... Επεσε, εσπασε οθονη και δε δουλευει το touch αλλα και τα soft keys... Τι κανουμε? ξερετε καποιον που το επισκευαζει φτηνα? Βρηκα αυτο αλλα και παλι πολλα ειναι.... http://www.techcenter.gr/index.php/smartphonestablets/smartphones/item/529-episkevi-lcdothonis-lg-g Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ πριν δύο μήνες. Λοιπόν άκου. Αν η οθόνη είναι γνήσια που δεν το πιστεύω (με το σήμα της LG επάνω) πάνε εκεί. Δεν πρόκειται να βρεις φθηνότερα. Αν όχι πάνε στην procordia (επίσημο service της LG) θα σου πούνε 140 € θα πεις πολλά είναι και θα σου κάνουν στο καπάκι 10% έκπτωση (125€).Το ίδιο κάνουν σε όλους μην σε πιάνει στεναχώρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 20€ το πολύ για digitizer από το ebay. Δοκιμάζεις και αν δεν τα καταφέρεις πας και τα σκας. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, μόνο μια πιθανότητα να κερδίσεις 120€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πως μπορω να βγαλω τον solid kernel και να περασω τον μαμισιο cyanogen χωρις να χασω τπτ απο το κινητο; Απλα φλασαρω τον τελευταιο nightly και κανω wipe cache/dalvik; Τωρα εχω ενα παλιοτερο nightly+solid. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ναι, περνάς απλά νεα nightly. Ούτε cache ούτε τίποτα, Κλάιν μαιν :p Κάνε ένα nandroid πρώτα όμως καλού κακού γιατί ο solid μονο solid δεν είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Οκ Νικο ευκολακι!Thanks! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Κατεβαζεις το freegee απο το playstore το οποιο ειναι το προγραμμα που σου ξεκλειδωνει τον bootloader και σου εγκαθιστα και την recovery. Μετα ολα ειναι ευκολα.Μπαινεις xda κατεβαζεις rom,kernel και οτι αλλο θες και τα εγκαθιστας μεσα απο την recovery Οτι πρεπει να εισαι root εννοειται γι αυτο το αναφερω τελευταιο! Σε ευχαριστω πολυ!!! και ποια rom και kernel με προτεινεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Σε ευχαριστω πολυ!!! και ποια rom και kernel με προτεινεις?? Η παρέα εδώ νομιζω οτι έχει καταλήξει σε cyanogenmod11 σαν την πιο αξιόπιστη λύση. Κερνελ δεν υπάρχει και τιπoτα της προκοπης οποτε μείνε με τον cm. Και εγώ τόσο καιρό ημουν με τον solid και απο σήμερα θα δοκιμασω τον μαμισιο cm αφού απο την πρωτη στιγμη είχα περάσει τον solid λόγω overclock. Νικο ο cm δεν με αφηνει να δω τα ρευματα σε καθε step του επεξεργαστη ουτε να ασχοληθω με το gamma control! Τα λενε αυτα!:p Πως πας απο μπαταρια;Με τον solid ειχα σταθερα 4ωρες οθονη με 30ωρες εκτος πριζας Edited May 2, 2014 by mindfield Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Η παρέα εδώ νομιζω οτι έχει καταλήξει σε cyanogenmod11 σαν την πιο αξιόπιστη λύση. Κερνελ δεν υπάρχει και τιπoτα της προκοπης οποτε μείνε με τον cm. Και εγώ τόσο καιρό ημουν με τον solid και απο σήμερα θα δοκιμασω τον μαμισιο cm αφού απο την πρωτη στιγμη είχα περάσει τον solid λόγω overclock. εκτοσ απο cyanogenmod11 περναω κατι αλλο? παραδειγμα στο xperia SP οταν ειχα περασει cm εκτος απο την rom ηθελε και τα gapps!! εδω δεν χρειαζονται ή χρειαζονται?? εαν ναι που θα τα βρω?? και παλι ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Edited April 22, 2014 by Nos1453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Νικο ο cm δεν με αφηνει να δω τα ρευματα σε καθε step του επεξεργαστη ουτε να ασχοληθω με το gamma control! Τα λενε αυτα!:p Πως πας απο μπαταρια;Με τον solid ειχα σταθερα 4ωρες οθονη με 30ωρες εκτος πριζας Γιατί νομίζεις κοίταξα καμία μοντα; :lol: Είμαι στις 4μιση περίπου με συγχρονισμό/wifi πάντα ενεργά. Δεν ξέρω όμως πόσο διαφορά έχει η αυτονομία γιατί το δίνω σε ανιψακια και παίζουν παιχνίδια αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εκτοσ απο cyanogenmod11 περναω κατι αλλο? παραδειγμα στο xperia SP οταν ειχα περασει cm εκτος απο την rom ηθελε και τα gapps!! εδω δεν χρειαζονται ή χρειαζονται?? εαν ναι που θα τα βρω?? και παλι ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Ναι θελει και τα gapps.Γραψε στο google gapps 4.4 και θα στα βγαλει λογικα.Αν δεν τα βρεις θα ψαξω οταν παω σπιτι ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί νομίζεις κοίταξα καμία μοντα; :lol: Είμαι στις 4μιση περίπου με συγχρονισμό/wifi πάντα ενεργά. Δεν ξέρω όμως πόσο διαφορά έχει η αυτονομία γιατί το δίνω σε ανιψακια και παίζουν παιχνίδια αυτές τις μέρες. Με παιχνιδια 4μιση ωρες ε;Θες να μας τρελανεις παλι εδω μεσα!:lol: Θα το κοιταξω και σε μενα και θα ενημερωσω. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Χαχαχα Μπορεί να φταίει το σεταπ μου που έχει μελετηθεί πολύ ανα τα χρόνια. Ποιες εφαρμογές δηλαδή θα είναι greenify ποιες μόνο autostarts ποιες με gcm awake ποιες στο background κλπ. Ε δεν εξηγείται αλλιώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εχουμε επισημες ανακοινωσεις απο LG Σκανδιναβιας και LG Ιταλιας οτι το optimus G θα αναβαθμιστει σε kitkat το Q3 του 2014. Η Ιταλικη LG πιο συγκεκριμενα, λεει για την αρχη του 3ου τριμηνου. Αρα επιβεβαιωνεται πληρως και η γαλλικη SFR που μιλουσε για αναβαθμιση το καλοκαιρι και λογικα το χρονικο πλαισιο ειναι Ιουλιο - Αυγουστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Οπότε το τηλ με kk παίρνει τουλάχιστον +1-2 χρόνια παραπάνω ζωής. Βλέπω να το κρατάω καμιά 3ετια ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι θελει και τα gapps.Γραψε στο google gapps 4.4 και θα στα βγαλει λογικα.Αν δεν τα βρεις θα ψαξω οταν παω σπιτι ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με παιχνιδια 4μιση ωρες ε;Θες να μας τρελανεις παλι εδω μεσα!:lol: Θα το κοιταξω και σε μενα και θα ενημερωσω. Ενω κατεβασα το προγραμμα δεν μπορω να μπω σε recovery...κατεβασα cm11 & gapps αλλα δεν μπορω νσ κανω τιποτα απο εγκατασταση... Καποιος ελληνικος οδηγος μηπως υπαρχει; Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ενω κατεβασα το προγραμμα δεν μπορω να μπω σε recovery...κατεβασα cm11 & gapps αλλα δεν μπορω νσ κανω τιποτα απο εγκατασταση... Καποιος ελληνικος οδηγος μηπως υπαρχει; Ευχαριστω πολυ!!! Αν το έχεις ξεκλειδώσει επιτυχώς, στο recovery μπαίνεις πατώντας μαζί το volume up + power και στο "μενου" που θα σου βγάλει πατάς δύο φορές το volume down και μετά το power. Υπάρχει βίντεο και στο YouTube αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αλλιως κατέβασε το quickboot απο το playstore Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εμένα ο bootloader δεν βγάζει επιλογές πουθενά σε αυτό που πήρα πρώτο. Πατάω 3 φορές vol down και μετά power για να μπει cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Από cm 10.2 πώς γυρνάμε σε official 4.1.2;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Χαιρετώ κι αυτή την παρέα. Εδώ και λίγες μέρες έχω πάρει τη Ζέτα και η αλήθεια είναι πως είναι έτη φωτός μπροστά από το παλιό μου xperia. Στο χωριό όμως που ήρθα ο ξάδερφος μου γλυκοκοιτάζει τη Ζέτα και μου προτείνει να του το δώσω για το Optimus G μαζί με κάποια χρηματική διαφορά. Τι λέτε ?? Αξίζει τη μετάβαση ή θα κάνω βλακεία ?? Και τα δύο κινητά δεν έχουν συμπληρώσει μήνα από την αγορά τους, το δικό μου ελληνικό αυτουνού από το εξωτερικό (χωρίς να μαι και σίγουρος) και απ'ότι είδα και συμπεριφέρεται πολύ καλά και οι 0,3 ίντσες διαφορά δεν είναι αντιληπτές στο μάτι λόγω και του μεγάλου bezel που έχει η Ζέτα. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; Nos δες στους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; Nos δες στους οδηγούς Μία είναι η Ζέτα σ'αυτό τον κόσμο! :p Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Nos δες στους οδηγούς Ποίους οδηγούς;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; :):):):):):) Χα χα χα χα! Άει στο καλο σου βρε φιλε!!! Μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη!!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts