oregon Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εχουμε επισημες ανακοινωσεις απο LG Σκανδιναβιας και LG Ιταλιας οτι το optimus G θα αναβαθμιστει σε kitkat το Q3 του 2014. Η Ιταλικη LG πιο συγκεκριμενα, λεει για την αρχη του 3ου τριμηνου. Αρα επιβεβαιωνεται πληρως και η γαλλικη SFR που μιλουσε για αναβαθμιση το καλοκαιρι και λογικα το χρονικο πλαισιο ειναι Ιουλιο - Αυγουστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Οπότε το τηλ με kk παίρνει τουλάχιστον +1-2 χρόνια παραπάνω ζωής. Βλέπω να το κρατάω καμιά 3ετια ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι θελει και τα gapps.Γραψε στο google gapps 4.4 και θα στα βγαλει λογικα.Αν δεν τα βρεις θα ψαξω οταν παω σπιτι ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με παιχνιδια 4μιση ωρες ε;Θες να μας τρελανεις παλι εδω μεσα!:lol: Θα το κοιταξω και σε μενα και θα ενημερωσω. Ενω κατεβασα το προγραμμα δεν μπορω να μπω σε recovery...κατεβασα cm11 & gapps αλλα δεν μπορω νσ κανω τιποτα απο εγκατασταση... Καποιος ελληνικος οδηγος μηπως υπαρχει; Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ενω κατεβασα το προγραμμα δεν μπορω να μπω σε recovery...κατεβασα cm11 & gapps αλλα δεν μπορω νσ κανω τιποτα απο εγκατασταση... Καποιος ελληνικος οδηγος μηπως υπαρχει; Ευχαριστω πολυ!!! Αν το έχεις ξεκλειδώσει επιτυχώς, στο recovery μπαίνεις πατώντας μαζί το volume up + power και στο "μενου" που θα σου βγάλει πατάς δύο φορές το volume down και μετά το power. Υπάρχει βίντεο και στο YouTube αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αλλιως κατέβασε το quickboot απο το playstore Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εμένα ο bootloader δεν βγάζει επιλογές πουθενά σε αυτό που πήρα πρώτο. Πατάω 3 φορές vol down και μετά power για να μπει cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Από cm 10.2 πώς γυρνάμε σε official 4.1.2;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Χαιρετώ κι αυτή την παρέα. Εδώ και λίγες μέρες έχω πάρει τη Ζέτα και η αλήθεια είναι πως είναι έτη φωτός μπροστά από το παλιό μου xperia. Στο χωριό όμως που ήρθα ο ξάδερφος μου γλυκοκοιτάζει τη Ζέτα και μου προτείνει να του το δώσω για το Optimus G μαζί με κάποια χρηματική διαφορά. Τι λέτε ?? Αξίζει τη μετάβαση ή θα κάνω βλακεία ?? Και τα δύο κινητά δεν έχουν συμπληρώσει μήνα από την αγορά τους, το δικό μου ελληνικό αυτουνού από το εξωτερικό (χωρίς να μαι και σίγουρος) και απ'ότι είδα και συμπεριφέρεται πολύ καλά και οι 0,3 ίντσες διαφορά δεν είναι αντιληπτές στο μάτι λόγω και του μεγάλου bezel που έχει η Ζέτα. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; Nos δες στους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; Nos δες στους οδηγούς Μία είναι η Ζέτα σ'αυτό τον κόσμο! :p Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Nos δες στους οδηγούς Ποίους οδηγούς;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ζέτα εννοείς το χρεπίρια ζήτα; :):):):):):) Χα χα χα χα! Άει στο καλο σου βρε φιλε!!! Μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη!!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μία είναι η Ζέτα σ'αυτό τον κόσμο! :p Τι να σου πω. Τα χρεπιρια δεν τα μπορω οσο και τα νοκια, αλλα μαρεσουν εξισου οσα εχουν τζαμαρια οπως και το g. Δες κανενα vs σε περιπτωση που ξεχνας κατι που εχεις σαν στανταρ και αμπεμπαμπλομ μετα :p Ποίους οδηγούς;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 :):):):) Χα χα χα χα! Άει στο καλο σου βρε φιλε!!! Μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη!!!!! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τι να σου πω. Τα χρεπιρια δεν τα μπορω οσο και τα νοκια, αλλα μαρεσουν εξισου οσα εχουν τζαμαρια οπως και το g. Δες κανενα vs σε περιπτωση που ξεχνας κατι που εχεις σαν στανταρ και αμπεμπαμπλομ μετα :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 :lol::p Η επιστημονική σου τεκμηρίωση με κάνει να το θέλω ακόμα πιο πολύ! :p (χωρίς παρεξήγηση, μ'αρέσει το πως απαντάς) Εμφανισιακά δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε περισσότερο αυτό από τη Ζέτα (μιλάμε για έρωτα, όχι αστεία) αλλά μου αρέσει που δεν έχει τεράστιο κενό και αυτό καλύπτεται από τα τρία βασικά πλήκτρα εν αντιθέσει με το δικό μου που ενώ έχει on screen έχει μεγάλο κενό. Στα χαρακτηριστικά είναι το ίδιο με διαφορά στην μπροστινή κάμερα (τέρμα οι καλές selfies για το ίνστα :lol: ) αλλά το σημαντικότερο είναι η μπαταρία. Θα το δοκιμάσω μέχρι να φύγω και θα σας πω. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Η Ζέτα δε μου "έκατσε" καλά όταν έπαιξα μαζί της.. Ήμουν στοργικος, αλλά η συνύπαρξη ήταν μάταια. Πολύ περισσότερες γωνίες από όσες θα έπρεπε και το μέγεθος της δύσκολο για τα γούστα μου. Αντιθέτως η o Τζι μου έκανε το κλικ και ο έρωτας ήταν μοιραίος. Βέβαια βλέπεις και πράττεις φίλε μου :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Καλημέρα!!! Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;; Παιδιά βοήθεια θέλω...υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει;;; Edited April 24, 2014 by Nos1453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Βγάζει σε κανέναν άλλον αναβάθμιση ή μόνο σε εμένα ? Από Ε97510i-EUR (Γαλλικό κινητό) σε V10j-MAR-26-2014! Edited April 24, 2014 by adompros Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Βγάζει σε κανέναν άλλον αναβάθμιση ή μόνο σε εμένα ? Από Ε97510i-EUR (Γαλλικό κινητό) σε V10j-MAR-26-2014! Και σε μενα.την κανω τωρα. Εντιτ:μικρη πρεπε ναταν.ουτε 5 min δεν κρατησε.και γω γαλλικο εχω... Edited April 24, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Και σε μενα.την κανω τωρα. Την ολοκλήρωσα αλλά δεν μπορώ να δω κάποια διαφορά.. Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Την ολοκλήρωσα αλλά δεν μπορώ να δω κάποια διαφορά.. Το μονο που βλεπω ειναι οτι αλλαξε το εικονιδιο της εφαρμογης αφυπνιση/ρολοι....εκτος και αν ειναι ιδεα μου. Περαν τουτου ουδεν... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Απ'οτι είχα διαβάσει πρέπει να έχει προστεθεί και το Google drive Το δικό μου είναι Ολλανδικό που είχε πάρει πολύ νωρίς την 10i, αλλά η j δεν έχει έρθει ακόμα Edited April 24, 2014 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Καλημέρα!!! Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;; Παιδιά βοήθεια θέλω...υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει;;; Βεβαιώσου ότι έχεις περάσει τους drivers στο pc και ότι το κινητό είναι σε dowload mode. Αν δεν βγάζεις άκρη δοκίμασε μια άλλη usb θύρα μπας και, αλλιώς δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μέσω του επίσημου λογισμικού της LG. (Απο περιέργεια, πως το παθες; - ruby kernel μυρίζομαι...) Μην μπαίνετε καν στο κόπο να βάλετε την j αν είστε rootαρισμένοι (και ως εκ τούτου θέλει διαδικασία) το μόνο ουσιαστικά που αλλάζει είναι το google drive. Edited April 24, 2014 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Βεβαιώσου ότι έχεις περάσει τους drivers στο pc και ότι το κινητό είναι σε dowload mode. Αν δεν βγάζεις άκρη δοκίμασε μια άλλη usb θύρα μπας και αλλιώς δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μέσω του επίσημου λογισμικού της LG. Μην μπαίνετε καν στο κόπο να βάλετε την j αν είστε rootαρισμένοι (και ως εκ τούτου θέλει διαδικασία) το μόνο ουσιαστικά που αλλάζει είναι το google drive. Είμαι κανονικά σε download mode δεν ανοίγει καθόλου το κινητό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Είμαι κανονικά σε download mode δεν ανοίγει καθόλου το κινητό... Ωραία. Ξαναπέρασε τους drivers, δοκίμασε μια άλλη θύρα και αν ακόμα δεν το βλέπει (περίεργο) δοκίμασε το επίσημο πρόγραμα της LG. Κατέβασέ τα από εδώ http://www.lg.com/gr/support/software-manuals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ωραία. Ξαναπέρασε τους drivers, δοκίμασε μια άλλη θύρα και αν ακόμα δεν το βλέπει (περίεργο) δοκίμασε το επίσημο πρόγραμα της LG. Κατέβασέ τα από εδώ http://www.lg.com/gr/support/software-manuals Το ίδιο και σε άλλον υπολογιστή!!! Κάποιος από Θεσσαλονίκη;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts