pgetsopoulos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ήχο δεν έχω παράπονο... Κάμερα όντως, βλέπεις μια όμορφη φωτογραφία και μετά... χάος! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ποια εκδοση στοκ είχατε όταν βαλατε την cm11;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανενας αλλος τροπος για ευκολο root υπαρχει μιας και το Framaroot δεν μου δουλευει ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο τροπο?Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε ποια έκδοση; Δουλεύει κανονικά στην Ι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε ποια έκδοση; Δουλεύει κανονικά στην Ι Με frameroot 1.4.1 και στις 2 επιλογες οταν παταω για ρουτ και Aragorn και Gantalf μου βγαζει Failed :( try another exploit if available.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Με frameroot 1.4.1 και στις 2 επιλογες οταν παταω για ρουτ και Aragorn και Gantalf μου βγαζει Failed :( try another exploit if available.... Την τελευταία έκδοση (1.9.1) κατέβασε από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Νικο ο οδηγος για επαναφορα σε στοκ παιζει να δουλευει και στο g pad η καμια σχεση;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Την τελευταία έκδοση (1.9.1) κατέβασε από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Ευχαριστω...Recovery που βρισκω για να περασω custom rom?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Νικο ο οδηγος για επαναφορα σε στοκ παιζει να δουλευει και στο g pad η καμια σχεση;; Ε λογικά ναι..Δοκίμασε και πες μας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα απλα με αλλο αρχειο. Μη σε παρω στο λαιμο μου ομως μιας και δεν το εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Έχει σταματήσει να λειτουργεί σε κανέναν άλλο το ραδιόφωνο μετά την εγκατάσταση του Solid_Kernel_Cyano_v0.6? Edited March 29, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εμένα σε κάθε επανεκκίνηση άλλοι, τυχαίοι φάκελοι ήταν "κρυφοί" και πάρα πολλές φωτογραφίες "corrupted"... Τυχαίες κάθε φορά... Τον έβγαλα Μετά από εργοστασιακές και επαναφορά ΤΒ, η Μουσική δεν παίζει τραγούδια..Το είχε άλλος; Με τρίτο player όλα καλά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μετά από 6 ημέρες έχουμε νέα βραδινή με πολλές αλλαγές. Θα την περάσω το απόγευμα λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πως γινεται να αφαιρεσουμε την ενοχλητικη λειτουργια που χαμηλωνει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης λογω υπερθερμανσης?Ειμαι με stock rom..Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχει ένας φίλος το κινητό και θέλει να περάσει την carbon. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πως γινεται να αφαιρεσουμε την ενοχλητικη λειτουργια που χαμηλωνει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης λογω υπερθερμανσης?Ειμαι με stock rom..Ευχαριστω Πληκτρολόγησε 3845#*975# , θα ανοίξει ένα μενού Κάτω κάτω thermal daemon mitigation, on :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Περασα και γω το τελευταιι nightly και μπορω να πω πως το κινητο αλλαξε σαν μερα με τη νυχτα.Κι νομιζα πως η προηγουμενη ρομ που ειχα ηταν σφαιρατη...Μιλαμε για βουτυρο η cyanogen.Εβαλα και τον solid cyano. Ps Τον Πετρο μου τον εμφανιζει banned τι παιζει;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ps Τον Πετρο μου τον εμφανιζει banned τι παιζει;; Τωρα τοδα και γω...δεν πηρα γραμμη τιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Περασα και γω το τελευταιι nightly και μπορω να πω πως το κινητο αλλαξε σαν μερα με τη νυχτα.Κι νομιζα πως η προηγουμενη ρομ που ειχα ηταν σφαιρατη...Μιλαμε για βουτυρο η cyanogen.Εβαλα και τον solid cyano. Ps Τον Πετρο μου τον εμφανιζει banned τι παιζει;; Μετά τον solid παίζει κανονικά το ραδιόφωνο σου? Επίσης έχει παρατηρήσει να σου ανάβουν τα πλήκτρα ή οθόνη ενώ μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Η οθόνη ανάβει αν έχεις ενεργό το double tap. Ακουμπάει το πρόσωπο και ανοίγει. Κάνεις bug report και σε αγνοεί αλλά απαντάει σε ηλίθια ποστ. Του ζητάω source για το double tap για να δω ποιανού είναι αυτό που έχει στον κερνελ μπας και γίνει και μου λέει παλαβά. Γενικά παίξαμε ιντερνετικες σφαλιάρες με πμ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μια χαρα νουμερα κανει και η cyanogen! :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εντάξει; Τώρα με πιστεύεις; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) http://au.ibtimes.com/articles/545691/20140330/android-4-2-kitkat-update-rollout-ota.htm Το μόνο περίεργο είναι ότι το αναφέρει σαν phablet, αν και αναφέρεσαι ξεκάθαρα στο optimus g Edit : τελικά στην πληροφορία της γαλλικής sfr αναφέρεται Edited March 30, 2014 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ναι! Ο,τι καλυτερο για το κινητο μας! Για καποιο λογο τα προηγουμενα nightly δεν μου δουλευαν.Ισως επειδη τα περνουσα πανω στη στοκ ενω τωρα το φλασαρα πανω στην omni...σημασια εχει οτι το κινητο εγινε βουτυρο :D Κοντραρω σε αποκριση iphone 5s! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Yep. Τέτοια συσκευή δεν βλέπω να ξαναβγαινει. Μέχρι και η lg τρόμαξε και τα σκ...τωσε στο g2. Μάλλον το θεώρησε βλασφημία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts