pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Έχεις pm για το titanium Τελικώς δεν δούλεψε, δεν την κάνει ποτέ επαναφορά... Thanks πάντως ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; 1)ναι 2)με βαρια χρηση 3.5,αντε 4 ωρες οθονη.το απογευμα προς βραδυ φορτιση 3)ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 1)ναι 2)με βαρια χρηση 3.5,αντε 4 ωρες οθονη.το απογευμα προς βραδυ φορτιση 3)ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ Σ' ευχαριστώ πολύ! Μια διευκρίνιση: όταν λες 3.5-4 ώρες οθόνη, τι εννοείς; Και, επίσης, σε τι τιμή παίζει; Γιατί εδώ είναι 271, ενώ εδώ στα 600! Η τιμή είναι υψηλή και σε άλλα μεγάλα καταστήματα, ενώ στα σκρουτζομάγαζα παίζει γύρω στα 270. Δεν αποκλείεται να κοιτάω και διαφορετικά κινητά -είμαι λίγο άσχετος απ' ό,τι καταλαβαίνετε-, οπότε όποια βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ! Μια διευκρίνιση: όταν λες 3.5-4 ώρες οθόνη, τι εννοείς; Και, επίσης, σε τι τιμή παίζει; Γιατί εδώ είναι 271, ενώ εδώ στα 600! Η τιμή είναι υψηλή και σε άλλα μεγάλα καταστήματα, ενώ στα σκρουτζομάγαζα παίζει γύρω στα 270. Δεν αποκλείεται να κοιτάω και διαφορετικά κινητά -είμαι λίγο άσχετος απ' ό,τι καταλαβαίνετε-, οπότε όποια βοήθεια δεκτή. Να δες εδω : http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5158145 για στατιστικα μπαταριας και ο,τι δεν καταλαβεις μου λες.3.5 ωρες οθονη σημαινει 3.5 ωρες συνεχεια σκαλισμα. Στα λινκ πουχεις βαλει το κινητο μας ειναι.lg optimus g e975.αυτο κοιτας και να προοριζεται για ευρωπαικη ενωση. Κατα τη γνωμη μου οποια δηποτε τιμη κατω απο 350-370€ ειναι vfm Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 270€ έχει ;) Ότι για κάθε φόρτιση θα έχεις κατά μέσο όρο 4 ώρες ανοικτή την οθόνη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Να δες εδω : http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5158145 για στατιστικα μπαταριας και ο,τι δεν καταλαβεις μου λες.3.5 ωρες οθονη σημαινει 3.5 ωρες συνεχεια σκαλισμα. Στα λινκ πουχεις βαλει το κινητο μας ειναι.lg optimus g e975.αυτο κοιτας και να προοριζεται για ευρωπαικη ενωση. Κατα τη γνωμη μου οποια δηποτε τιμη κατω απο 350-370€ ειναι vfm Καλά ας μη λέμε και υπερβολές. Το G2 έχει 335,00€... Εγώ προς τα κει θα κοιτούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλά ας μη λέμε και υπερβολές. Το G2 έχει 335,00€... Εγώ προς τα κει θα κοιτούσα... Ειπα κατα τη γνωμη μου. Το g2 ειναι το ιδιο αλαγκαριστο οπως το g? Το ιδιο; Αν ειναι πολυ ευχαριστως να παρει αυτο ο φιλος. 270€ έχει ;) Πλεον ναι.και αξιζει καθε ευρω.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να μην ψάχνω 450 σελίδες, τη βοήθειά σας, παιδιά: 1. Το σώμα είναι ενιαίο, unibody, χωρίς καπάκια για μπαταρία κτλ; 2. Η μπαταρία του φαίνεται ισχυρή. Είναι; 3.Το λειτουργικό του τρέχει γρήγορα, χωρίς κολλήματα; Απ ότι έχω διαβάσει το g2 έχει πολύ καλή μπαταρία και το g που έχω προσωπική άποψη είναι απίστευτα smooth... διαλέγεις και παίρνεις... πάντως για 50 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει πολύ να σκεφτείς και το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Με 16ρα μνήμη όμως ;) δε φτάνει ούτε για ζήτω, μόνιμα έχω 17+ γεμάτα με άδειασμα κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Απ ότι έχω διαβάσει το g2 έχει πολύ καλή μπαταρία και το g που έχω προσωπική άποψη είναι απίστευτα smooth... διαλέγεις και παίρνεις... πάντως για 50 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει πολύ να σκεφτείς και το g2 Ναι, η μπαταρία είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά. Δεν μπορώ να πάρω ένα κινητό που δεν θα μου βγάζει τουλάχιστον μια όλόκληρη μέρα - να την φορτίζω το βράδυ δηλαδή. Και αυτό είναι που με σταματάει να πάρω το optimus g. Από την άλλη είχα βάλει ταβάνι στα λεφτά που θα έδινα για κινητό στα 250 € με το λούμια 925, η προσφορά έληξε, δεν πρόλαβα. Είπα να βάλω ένα 20άρικο παραπάνω για το optimus g. Με ψήνει και το g2 λόγω μπαταρίας, αλλά πάμε πολύ μετά. Αν το optimus g δεν είχε τόσο χάλια μπαταρία -απ' όσα διαβάζω στο forum δηλαδή- θα το έπαιρνα τώρα. Και όχι τίποτ' άλλο θα καταλήξω στο λούμια 720 με 220 ευρώ, που λογικά είναι κατώτερο και των δύο g, καθώς και του λούμια 925 που μέχρι πρότινος πουλιόταν 250. Τι να πεις, μπέρδεμα. (Αχ ρε g, να είχες καλύτερη μπαταρία!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ποιο κινητό έχεις; την μέρα θα τη βγάζεις σίγουρα, εδώ τη βγάζω εγώ που παίζω όλη μέρα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Blackberry Bold 9780 μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλά τα έφτυσε! Κάποιοι εδώ λένε ότι το βάζουν για φόρτιση απόγευμα προς βραδάκι, ότι δεν βγάζει μέρα. Γιατί τουλάχιστον θέλω να βγάζει μια μέρα σχετικά άνετα, όχι "λαχανιασμένο". Αν έστω ισχύει αυτό, μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Blackberry Bold 9780 μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλά τα έφτυσε! Κάποιοι εδώ λένε ότι το βάζουν για φόρτιση απόγευμα προς βραδάκι, ότι δεν βγάζει μέρα. Γιατί τουλάχιστον θέλω να βγάζει μια μέρα σχετικά άνετα, όχι "λαχανιασμένο". Αν έστω ισχύει αυτό, μάλλον θα το πάρω. Ολα εξαρτωνται απο τι χρηση κανεις... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42173&d=1394386767 Το ειχα ανεβασει πιο παλια τσεκαρε να δεις αν σε ικανοποιει. Αν χρησιμοποιεις κυριως δεδομενα και οχι wifi αυτα τα νουμερα τα βλεπεις μονο με κυαλια! :lol: Το g2 παντως ειναι αλλου απο καθε αποψη και προτεινω να το δωσεις το εξτρα 50αρικο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Η χρήση μιας μέρας ,πάνω-κάτω, έχει ως εξής: Γυρω στα 50 λεπτά κλήσεις. Εισερχόμενες κι εξερχόμενες. Κάμια 20αριά ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ ανταλλαγή e-mail (και εδώ έχω μια ερώτηση: έχει άμεση ανταπόκριση με mail -όταν στο στέλνουν έρχεται απευθείας όπως γινόταν στο blackberry, αν γνωρίζετε- ή πρέπει να μπεις στα mails σου για να το δεις; ) Περίπου 20 με 30 λεπτά περιήγηση στο ίντερνετ. Μπόλικη περιήγηση στο μενού. (Ειδικά στην αρχή μάλλον θα το σκίσω). Δεν χρησιμοποιώ facebook και twitter. Βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και βίντεο. Μουσική, άντε να ακούσω 10 λεπτά την ημέρα. Και αν. Αυτά. Τη βγάζει με όλα αυτά μια μέρα άνετα ή μπα; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42173&d=1394386767 Το ειχα ανεβασει πιο παλια τσεκαρε να δεις αν σε ικανοποιει. Αν χρησιμοποιεις κυριως δεδομενα και οχι wifi αυτα τα νουμερα τα βλεπεις μονο με κυαλια! :lol: Το g2 παντως ειναι αλλου απο καθε αποψη και προτεινω να το δωσεις το εξτρα 50αρικο Ισχύει για το g2, το έχω καταλάβει. Όμως τώρα μου φαίνεται πολύ ογκώδες ως τηλέφωνο. Όχι ότι το g δεν είναι, αλλά νομίζω το g2 ξεφέυγει, θα καλύπτει το χέρι μου :) Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω δει από κοντά, αλλά από τις διαστάσεις που έχω διαβάσει πως έχουν, ψιλοτρομάζω. Μην ξεχνάτε: είχα συνηθίσει στο blackberάκι. Edited March 18, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δυο μερες για πλακα με αυτα που λες Ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και το g. Δεν το υποβαθμιζω σε καμια περιπτωση Εφοσον ομως το g2 ειναι τοσο κοντα στην τιμη για μενα θα ηταν μονοδρομος αν επρεπε να παρω τωρα κινητο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Με υψηλή φωτεινότητα, καμία ώρα tapatalk, καμία ώρα παρά και ίντερνετ, μια ώρα κλήσεις, μουσική κοντά 2ωρο με το ίντερνετ, δεκαριά email, μπόλικο viber (πολύ όμως), κάνα μισάωρο παιχνίδια+... Με αυτά την μέρα τη βγάζω σίγουρα ;) Δεν είναι κακό. Απλά έχει και καλύτερα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Με υψηλή φωτεινότητα, καμία ώρα tapatalk, καμία ώρα παρά και ίντερνετ, μια ώρα κλήσεις, μουσική κοντά 2ωρο με το ίντερνετ, δεκαριά email, μπόλικο viber (πολύ όμως), κάνα μισάωρο παιχνίδια+... Με αυτά την μέρα τη βγάζω σίγουρα ;) Δεν είναι κακό. Απλά έχει και καλύτερα.. To viber το ξέχασα. Κι εγώ χρησιμοποιώ αρκετά viber. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυο μερες για πλακα με αυτα που λες Ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και το g. Δεν το υποβαθμιζω σε καμια περιπτωση Εφοσον ομως το g2 ειναι τοσο κοντα στην τιμη για μενα θα ηταν μονοδρομος αν επρεπε να παρω τωρα κινητο Δυο μέρες για το g εννοείς, έτσι; Όχι το g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Καθε 3 μερες το φορτιζω εγω παντως :p Χαχαχαχα! Εννοειται το g! Το g2 απλα δεν υπαρχει σε θεμα μπαταριας.Με εκεινο μπορεις να.κανεις 6ωρακια για πλακα και οχι σε μια μερα Edited March 18, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 G2 + Μπαταρια Καμερα Νεοτερη εκδοση λειτουργικου (για στοκ) - Γρηγορο και καλο ειναι, αλλα οχι, δεν ειναι οσο smooth ειναι το G. Πλαστικο 16αρι (32αρι δεν εχει εγγυηση ελλαδα) Χονδρικα αυτα. Μεγεθος και τιμη ειναι υποκειμενικα. Εγω προσωπικα θα το αγοραζα μονο για να εχω το εταιρικο νουμερο, sip, κλπ και να μην νοιαζει η μπαταρια καθολου σε 4g. Και δεν λεω "θα αγοραζα" γιατι εχω G. Οταν αγορασα το πρωτο μαυρο G στα 530 το g2 ειχε 500 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Η χρήση μιας μέρας ,πάνω-κάτω, έχει ως εξής: Γυρω στα 50 λεπτά κλήσεις. Εισερχόμενες κι εξερχόμενες. Κάμια 20αριά ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ ανταλλαγή e-mail (και εδώ έχω μια ερώτηση: έχει άμεση ανταπόκριση με mail -όταν στο στέλνουν έρχεται απευθείας όπως γινόταν στο blackberry, αν γνωρίζετε- ή πρέπει να μπεις στα mails σου για να το δεις; ) Περίπου 20 με 30 λεπτά περιήγηση στο ίντερνετ. Μπόλικη περιήγηση στο μενού. (Ειδικά στην αρχή μάλλον θα το σκίσω). Δεν χρησιμοποιώ facebook και twitter. Βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και βίντεο. Μουσική, άντε να ακούσω 10 λεπτά την ημέρα. Και αν. Αυτά. Τη βγάζει με όλα αυτά μια μέρα άνετα ή μπα; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει για το g2, το έχω καταλάβει. Όμως τώρα μου φαίνεται πολύ ογκώδες ως τηλέφωνο. Όχι ότι το g δεν είναι, αλλά νομίζω το g2 ξεφέυγει, θα καλύπτει το χέρι μου :) Η αλήθεια είναι πως δεν τα έχω δει από κοντά, αλλά από τις διαστάσεις που έχω διαβάσει πως έχουν, ψιλοτρομάζω. Μην ξεχνάτε: είχα συνηθίσει στο blackberάκι. Λογικά τη μέρα θα στην βγάζει. Ειδικά αν η ώρα του ιντερνετ είναι με wifi και όχι με δεδομένα.. Όσο για το μέγεθος μην φανταστείς τρελή διαφορά. Την διαφορά στις ίντσες (0.3'' αν δεν κάνω λάθος) την καλύπτει σχεδόν ολόκληρη το γεγονός πως το G2 δεν έχει μεγάλα περιθώρια "μαύρου" γύρω απ την οθόνη. Νίκο ενώ και γω τρελαινόμουν που θα έπαιρνα κινητό με γυαλί πίσω το έχω ψιλομετανιώσει λόγω του ότι έχω μόνιμα τη θήκη αλλά και λίγο λόγω της κάμερας που κάνει αυτό το εξόγκωμα και δεν κάθεται καλά χωρίς θήκη. Edited March 18, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 G2 - Γρηγορο και καλο ειναι, αλλα οχι, δεν ειναι οσο smooth ειναι το G. Μονο και μονο για αυτο θα ξανα-προτιμουσα G. Την smooth εμπειρια δεν την αλλαζω για τιποτα. Εγω ομως. Αλλος μπορει να εχει αλλες προτεραιοτητες. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Λογικά τη μέρα θα στην βγάζει. Ειδικά αν η ώρα του ιντερνετ είναι με wifi και όχι με δεδομένα.. Όσο για το μέγεθος μην φανταστείς τρελή διαφορά. Την διαφορά στις ίντσες (0.3'' αν δεν κάνω λάθος) την καλύπτει σχεδόν ολόκληρη το γεγονός πως το G2 δεν έχει μεγάλα περιθώρια "μαύρου" γύρω απ την οθόνη. Νίκο ενώ και γω τρελαινόμουν που θα έπαιρνα κινητό με γυαλί πίσω το έχω ψιλομετανιώσει λόγω του ότι έχω μόνιμα τη θήκη αλλά και λίγο λόγω της κάμερας που κάνει αυτό το εξόγκωμα και δεν κάθεται καλά χωρίς θήκη. Γυαλί; Έχει γυαλί πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια οτι και να λεμε το G ειναι κινηταρα το εχω αγαπησει τοσο πολυ οσο το Νοκια Ν80 μου. Εμενα παντως ο μεσος ορος της μπαταριας μου ειναι 2 ωρες και 45 λεπτα και αυτος ειναι ο βασικοτερος λογος που θα στραφω στο G2 , δεν θελω να το πουλησω το G θελω να το εχω, ετσι οπως ειναι με 4.1.2 , αδιαφορω αν θα παρει ποτε νεοτερη εκδοση ανδροιντ αλλα πραγματικα με κουραζει το οτι καποιες μερες δεν βγαζω τη μερα και να βλεπω τους αλλους με G2 με 7 ωρες οθονη. Παντως το διλλημα ειναι μεγαλο γιατι το G εχει το καταλληλο μεγεθος, εχει τα κουμπια εκτος οθονης και απολαμβανεις οθοναρα και ειναι ποοοοοοοοοοοολυ ομορφο αλλα δεν μπορεις να το εχεις γυμνο γιατι γλυστραει παντου ακομα και στα χερια. Σε καποιον που δεν εχει ζησει με το G προτινω το G2 για τους υπολοιπους ειναι πολυ δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts