venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδιά το κάνει και σε άλλα κινητά και λύση δεν έχει βρεθεί δυστυχώς... Λυση οχι. Αιτια βρεθηκε?? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μπααααα παλι τιποτα!!! Και δεν μπορω να φλασαρω την μανισια τωρα για να το κανω απο την αρχη...Το βαζω σε dowload mode και μολις ξεκιναει η διαδικασια το κινητο ανοιγει και με βγαζει στον bootloader και εννοειται πως η διαδικασια σταματαει :mad: Τρελαθηκα τωρα και μια ειναι η λυση!Θα πατησω ενα φορματ στο pc μπας και στρωσει Δεν βλεπω καμια αλλη λυση επειδή πρόσφατα έφαγα τα μουστάκια μου να γυρισω σε στοκ αλλα μου άνοιγε το μποοτλοαντερ και μένα.η λύση ήταν η εξής.οταν ανοιξει ο μποοτλοαντερ βγαζεις το καλώδιο κλείνεις το κινητό και το ξαναβάζεις σε download mode.και έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασια.τουλαχιστον αυτο έκανε σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 επειδή πρόσφατα έφαγα τα μουστάκια μου να γυρισω σε στοκ αλλα μου άνοιγε το μποοτλοαντερ και μένα.η λύση ήταν η εξής.οταν ανοιξει ο μποοτλοαντερ βγαζεις το καλώδιο κλείνεις το κινητό και το ξαναβάζεις σε download mode.και έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασια.τουλαχιστον αυτο έκανε σε εμένα. Ευχαριστω φιλαρακι το διαβασα χθες που το ειχες γραψει σαν σχολιο στον οδηγο φλασαρισματος στοκ ρομ του Νικου.Τα καταφερα και γω τελικα.Κι αφου δοκιμασα 2 nightly και 1 snapshot με ενδιαμεσα φλασαρισματα της στοκ ξαναγυρισα σε στοκ αφου ειδα οτι η cyanogen δεν δουλευει καθολου σωστα. Ειμαι ο μονος που δεν του δουλεψε σωστα η cyanogen η υπαρχει και αλλος;; Δεν ειδα κανεναν αλλο να γραφει κατι κακο γι αυτο ρωταω Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156 Τι λέτε για αυτήν; Δε θέλω να φύγω από στοκ και έχει μπόλικα καλούδια ;) Άλεξ ποιον κερνελ έβαλες; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλη φαινεται αλλα νομιζω οι 4.4 αξιζουν περισσοτερο. Αφου εκατσα και ασχοληθηκα τωρα συνεχεια θα το σκαλιζω! Το ειχα παρατησει απο το προηγουμενο κινητο μου και μου αρεσε τωρα που ξαναπιαστηκα. Πετρο (ετσι δε σε λενε;) κατσε να ασχοληθεις εχει πολυ ζουμι η υποθεση. Μολις σσεταρω καλα το g θα πιασω μετα το g pad! 3 μηνες και εκεινο στοκ ειναι ακομα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Σωστός ;) Κοίτα, αυτή είναι απλά modded stock = no bugs.. Θεωρητικά... Και για αυτό την σκέφτομαι παραπάνω... Αν βέβαια δεν έρθει σύντομα η 4.4 θα περαστεί, τι να κάνω :p Άσχετο: nandroid backup από 4.1 σε 4.4 περνάει κανονικά; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν ασχοληθηκα καν!Τα εσβησα ολα για να τα ξαναπερασω απο την αρχη!Τα ειχα βαρεθει :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Χαχαχα :p Όποιος ξέρει ας πει γιατί έχουμε τόσες εφαρμογές και παιχνίδια (και κάποια δεν τα πιάνει το ΤΒ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εκτός από την Cyanogen υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη σταθερή ρομ που να έχει και το knock on?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδιά το κάνει και σε άλλα κινητά και λύση δεν έχει βρεθεί δυστυχώς... Σωστός ο φίλος. Το κάνει και σε ένα z1 ενός παιδιού από την δουλειά Περίεργο :blink: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ως προς το ποτε σβηνει το κινητο που αναφερθηκε προηγουμενως μουσβησε στο 1% σημερα.χωρις να σημειωσει ιδιαιτερα πηδηματα απο ποσοστο σε ποσοστο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εφτασε στο 1% με χρηση; εμενα στο 3% μενει λιγη ωρα, αν "παιξω" μαζι του σβηνει εκει, αν οχι πεφτει και στο 2 και στο 1%... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εφτασε στο 1% με χρηση; εμενα στο 3% μενει λιγη ωρα, αν "παιξω" μαζι του σβηνει εκει, αν οχι πεφτει και στο 2 και στο 1%... Χρηση δε λες τιποτα.τουβγαλα τα ματια... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ακομα και οταν εφτασε κατω απο 5 εννοω; :) Το να σβηνεις στατιστικα μπαταριας ποτε ωφελει? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια καλημερα και απο εμενα!Το αγορασα απο Κορεα,ηταν το 180S και το μετετρεψα σε Ε975 συμφωνα με τον οδηγο.Αλλαξα και το baseband σε F180S και εχω επιτελους σημα,αλλα αρκετα χαμηλο και ουτε καν 3G με επιλεγμενη την επιλογη για ολα τα δικτυα και LTE....Τυχαινει σε κανεναν αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ακομα και οταν εφτασε κατω απο 5 εννοω; :) Το να σβηνεις στατιστικα μπαταριας ποτε ωφελει? Ναι ακομη και οταν εφτασε κατω απο 5%. Αυτο με τα στατιστικα μπαταριας δεν το καταλαβα τι εννοεις. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εχω δει εφαρμογες που ειναι για σβησιμο των στατιστικων της μπαταριας, χρησιμευει λενε αν αλλαζεις συχνα rom, πχ εδω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εχω δει εφαρμογες που ειναι για σβησιμο των στατιστικων της μπαταριας, χρησιμευει λενε αν αλλαζεις συχνα rom, πχ εδω Τοχω κανει πετρο.διαφορες φορες σε διαφορα κινητα.και απο apps και απο cwm. Δεν ειδα διαφορα. Δεν τα πολυπιστευω αυτα με τη μπαταρια. Μερικες βασικες αρχες τηρω. Δεν το αφηνω να σβησει απο μπαταρια,ουτε να πεσει κατω απο 20-25%. Μολις φορτιστει 100% το αφηνω στην πριζα κανα δεκαλεπτο(μπορει και καθολου) και το βγαζω. Προσπαθω να μην το σκαλιζω οταν φορτιζει(προσπαθω να εχω καλη θερμοκρασια σε μπαταρια). Αυτα. Καλημερες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Η προβληματική εφαρμογή τελικά που ενεργοποιεί την ανοιχτή ακρόαση είναι ο chrome. Το είπε ένα παιδί τώρα στο νήμα του Xperia Z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και εγώ το πάγωσα και όλα καλά... Και μου φαίνεται πως θα το κάνω και στο tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγω την εχω διαγραψει :worry: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα. Έχοντας διαβάσει αρκετά το τοπικ, με ενδιαφέρει η αγορά του optimus g. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να το πουλήσει , ας μου στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μετα απο αρκετό παιδεμα τα κατάφερα και το κινητό είναι έτοιμο και στημένο για χρηση Omnirom 4.4.2 πολύ καλη και απροβληματιστη μέχρι τώρα. Σου δίνει και τη δυνατότητα να επιλέξεις την χρηση art αντί για dalvik αλλά δεν το δοκιμασα ακόμα. Απο διαχείριση μνήμης παρα πολύ καλά και μπαταρία άριστη!Επισης δεν κανει αυτα τα αλματα αλλα κατεβαινει σταθερα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν καταφερα με τιποτα να περασω τον solid kernel που υποστηριζει και overclock. Οποιος εχει καμια ιδεα ας στειλει.Νομιζω οτι η rom συμβαδιζει με τον kernel αλλα για καποιο λογο δεν boot-αρει το κινητο και θελει ξανα φλασαρισμα η rom Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εγω το περασα κανονικα... Επισης, εκτος απο τις πρωτες ωρες που ρουφηξε λιγακι τη μπαταρια, τωρα με συνεχη wifi και πλοηγηση, εχω 30% με 3.5 ωρες οθονη στο 50+% φωτεινοτητα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts