nikos523 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αν ξεκλειδωσεις τον bootloader, περασεις μια rom και μετα ξαναπερασεις την μανισια, αυτος ξανακλειδωνει. Και μετα αν θες να ξαναπερασεις αλλη rom πρεπει να τον ξαναξεκλειδωσεις. Τα παραπάνω ισχύουν Αυτό με την ανοιχτή ακρόαση το κάνει και στην κοπέλα μου. Για να συμβαίνει τώρα σε αρκετούς υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει κάποιο update από κοινή εφαρμογή. Εμένα στη cm ενώ κλείνει η οθόνη στην κλήση δουλεύει κανονικά το κινητό και μπαίνει όπου να ναι μερικές φορές :lol: Θα κάνω submit το bug βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ πάντως με 278 εφαρμογές τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει :p τι εφαρμογές σχετικές με κλήσεις έχει η κοπέλα σου; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ενώ το G2 έχει 50% μεγαλύτερη μπαταρία, έχει διπλάσια+ αυτονομία...τρελή διαχείριση μπαταρία! Εύχομαι το G3 να έχει IGZO οθόνη, εκεί να δείτε αυτονομία που θα έχει! 15 ώρες οθόνη εύκολα :p Δεν είναι μόνο θέμα διαχείρισης. Είναι και ο τύπος της μπαταρίας... κάπου είχα δει σχετικό άρθρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καλησπερα, το ιδιο κανει και σε εμενα την τελευταια εβδομαδα, μπαινει μονο του σε ανοιχτη ακροαση! Εχω Vodafone. Το ίδιο και σε μένα τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω την Q Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγώ πάντως με 278 εφαρμογές τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει :p τι εφαρμογές σχετικές με κλήσεις έχει η κοπέλα σου; Δεν έχω ιδέα :p Μπορεί να είναι και άλλη εφαρμογή πέρα από τις κλήσεις, αυτό είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Με κάνει εντύπωση που ξαφνικά το κάνει σε τόσους! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Thanks Νικο. Λογικα θα ειναι αυτο που λεει ο Νικος απο update κοινης εφαρμογης. Τελευταια εφαρμογη που περασα εγω ειναι το wakelock detector παντως... Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Επιβεβαιωνω πως το κανει και σε μενα εδω και μια εβδομαδα... Πολυ περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το δικό μου bug πάντως το εντόπισα. Ανοίγει η οθόνη γιατί έχω το double tap to unlock ενεργό ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και εμένα μια απ τα ίδια αυτό με την ανοιχτή ακρόαση... Εδώ και μια εβδομάδα... Είμαι με κοσμοτε οπότε δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η εταιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλησπέρα σε όλους, εμένα εδώ και μια βδομάδα κάνει ένα χαζό,πάω να πάρω τηλέφωνο και μπαίνει απο μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση,δεν το κάνει πάντα βέβαια,ειμαι ροοτ και unlocked,στοκ ρομ και κερνελ ευχαριστώ Φίλε μου, το παθαίνω κι εγώ ενίοτε, δεν έχω βρει κάποια λύση. Στην αρχή νόμιζα ότι το κάνω με κάποιο τρόπο εγώ, κατά λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoyma Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εμένα μου το κάνει χωρίς να είμαι root η unlocked τον τελευταίο μήνα. Ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673758 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Φίλε μου εγώ είμαι μόνο root και ΔΕΝ το κάνει. Αν ψάξετε λίγο στο net θα δείτε ότι το κάνει όταν χρησιμοποιούνται και είναι εγκατεστημένες εφαρμογές τύπου skype και του chrome browser μετά τα τελευταία updates που είχαν. Νομίζω ότι είναι θέμα εφαρμογών και σε επόμενα updates των συγκεκριμένων εφαρμογών θα εξαληφθεί το πρόβλημα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Skype ανοίγω μια φορά το μήνα και Chrome έχω στείλει... άρα γλυτώνω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Εγώ το έχω μόνο root και μου το κάνει υποψιάζομαι το viber Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν πιάνουν τα χέρια σου γενικά, μπορείς, απλά με προσοχή και αφού μελετήσεις τα how to βίντεο στο YT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root; Εμένα το κάνει χωρίς να είμαι root ή unlocked... Λογικά έχουν δίκιο τα παιδιά... κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μαλιστα... Σε εμενα δεν το κανει αλλα δεν εχω κανει ουτε root. Οπως λετε θα ειναι καποιο update εφαρμογης. Συνεπως θα λυθει. ;) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μολις μου το εκανε :D Στην προηγουμενη κληση εβαλα για λιγο ανοικτη ακροαση η μονη διαφορα ;) Λετε να φταιει κατι τετοιο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 χμμ δε νομίζω... εμένα μου το έχει κάνει σε άσχετες στιγμές. πάντως λογικά όπως λέτε κάποια εφαρμογή θα είναι... εγώ έχω και chrome και skype που αναφέρθηκαν παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaotikos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εγω skype εχω κ δεν το κανει, δεν εχω chrome ομως... σε εμένα εδω και καιρο δεν παιζει το internet, θα παει μαλλον για service γιατι το φλασαρισμα δεν εκανε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gooner Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο μπορει να μου απαντησει καποιος στο πρωτο που ρωτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts